Parròquia de la Garriga

15 de Maig de 2016 - DIUMENGE DE PENTECOSTA. 15 de maig de 2016. ANY XLI. nº 25

15 de Maig de 2016

DIUMENGE DE PENTECOSTA. 15 de maig de 2016. ANY XLI. nº 25

Testimonis de l’Esperit
Dissabte de la setmana passada un grupet de joves de la nostra parròquia i de l’escola Sek-Catalunya van rebre el do de l’Esperit en el sagrament de la Confirmació. Aquí teniu, en unes senzilles i breus ratlles, alguns dels seus testimoniatges:
“El fet de rebre la confirmació ha suposat, per mi, avançar en la vida cristiana i apropar-me a Déu.”
“Aquest any de catequesi m’ha servit per acostar-me a Déu, per aprendre coses sobre ell, per adonar-me d’aspectes de la vida cristiana en què mai m’hi havia fixat.”
“Gràcies a tot el que hem rebut, som millors persones, som més a prop de Jesús que ens ensenya a trobar el nostre camí. Crec que he canviat força com a persona, potser m’he transformat una mica, i m’agrada.”
“Per mi aquest trajecte ha significat vàries coses. Per una banda passar-m’ho bé, ja que hem viscut experiències divertides, per una altre banda he après més sobre el cristianisme i també m’ha suposat apropar-me a Déu, a través de la pregària.”
“El fet d'haver estat aquests dos anys preparant-me per a la confirmació, ha fet d'alguna manera que visqués durant aquest temps amb la il·lusió de preparar una cosa, quelcom pel qual desitjar que arribi per fi el dia. I què millor que esperar que passin els dies per entrar en un estat nou, més ple...”
“La llarga preparació ha estat qui ha fet més important el dia en que hem rebut aquest sagrament.”
“Haver rebut el sagrament de la confirmació per a mi ha estat obrir una nova porta cap a la plenitud, ha estat arribar a dalt d’un turó des del qual hem vist una vista magnífica, tenint per això encara una gran muntanya a escalar... Realment m’ha encantat tot el que he passat i m’han ensenyat durant aquests dos anys.”
 
Els noms dels qui van ser confirmats en l’Esperit són:
Paola Prat Herrero, Cristina Colli Martínez, Isaac clapés Ballart, Alfons Colomer Fatjó, Miquel Bello i Viaplana, Eduard Cañellas i Pubill, Esteve Aspa Serra, Daniel Sánchez Roig, Martí Rusiñol Bigas, Vanesa-Paola Artiaga García.
A tots ells, tot encomanant-los en la pregària, també la nostra més cordial felicitació.


Notícies i Advertiments per la setmana del 16 al 22 de maig del 2016

15 de Maig de 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 16: Montserrat Massas Guardiola.
Dimarts dia 17: Juan Torres Trías.
Dimecres dia 18: (Funerals); Mn. Jordi Mas Castells.
Divendres 20: Pels refugiats i pels qui són a les presons.
Dissabte 21: Fam. Ferrer-Cendra.
Diumenge dia 22:
9:30 h: Jaume Marata. Sta. Rita.
11:00h: Pro Populo.
20h: Fam. Tresserras-Soler,Esp. José Mª Méndez Álvarez i Lola Olivé Roca.
 
Defuncions
El diumenge, dia 8 de maig, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na ANA LAVADO HERNÁNDEZ als 84 anys. Descansi en pau.
 
Jubileu dels malalts a Granollers
 
Aquest dilluns, dia 16 de maig, en un acte de pregària senzill però esperem que molt i molt viscut, acompanyarem a aquelles persones que bé per malaltia o per avançada edat no varem poder participar de la jornada Jubilar Arxiprestal. Amb els malalts i la gent gran peregrinarem fins a la parròquia de St. Esteve de Granollers on serem acollits per Mn. Josep Monfort, Vicari Episcopal pel Vallès Oriental i rector d’aquella parròquia. Mn. Monfort ens convidarà a passar per la Porta Santa de La Misericòrdia i un cop dins del temple participarem d’una petita litúrgia en la que professarem la fe i pregarem per les intencions del Bisbe de Roma i per totes les necessitats del món.
 
Si hi ha algú que pugui estar interessat no dubteu de posar-vos en contacte amb l’Encarna Medina 637 291 515 (responsable de l’Hospitalitat de Lurdes a La Garriga) o amb la Teresa Massas 628 048 997 (de l’equip de la Pastoral de La Salut).
 
Encomanem aquest “Jubileu dels Malalts” a la nostra pregària.
 
 
Consell de Càritas
Dimarts vinent, dia 17, es reunirà el Consell de Càritas de la nostra parròquia. En ell hi ha representats els diferent coordinadors i responsables de les diferents seccions de Càritas Parroquial, el “Banc d’Aliments”, el “Rober de Càritas” i el “Reforç Escolar”.
 
Col·legi de Consultors
Aquest dijous, a la seu de la Cúria del nostre Bisbat de Terrassa, es reunirà el Col·legi de Consultors de la nostra diòcesi. Encomanem també aquesta reunió a la nostra pregària.
 
Hospitalitat de Lurdes
 
L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de la Província Eclesiàstica de Barcelona (formada pels bisbats de Terrassa, Sant Feliu i Barcelona) organitza aquest any el 160è pelegrinatge al Santuari de Lourdes (França).
 
La dades del pelegrinatge són del 30 de juny al 4 de juliol, és un gran moment i una gran experiència el participar-hi, com a voluntari per acompanyar als malalts, com a pelegrí per poder viure d'una forma relaxada i participativa el pelegrinatge o com a malalt on podràs gaudir de la  companyia de tots els que hi participen i viure en primera persona tots els actes que se celebrin.
 
Per a més informació pots trucar al telèfon 637 291 515 (Encarna Medina). Les inscripcions finalitzaran el dia 10 de juny.
 
Divendres: MISSA, EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM, SAGRAMENT DE LA RECONCILIACIÓ.
Cada divendres a les 7 de la tarda Celebrem l’Eucaristia i tot seguit us convidem a fer una estona de pregària davant el Santíssim Sagrament que resta exposat per la nostra pregària. És també durant aquella estona d’intimitat amb el Senyor que aquells que ho vulguin poden atansar-se al Sagrament de la Reconciliació. Hi sou convidats!

Gener
3 10 17 24 31
Febrer
7 14 21 28  
Març
6 13 20 27  
Abril
3 10 17 24  
Maig
1 8 15 22 29
Juny
5 11 17 24  
Juliol
1 8      
Novembre
13 19 26    
Desembre
3 9 17 24 31


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart