Parròquia de la Garriga

19 de Febrer de 2017 - VII DIUMENGE DE DURANT L’ANY. 19 de febrer de 2017. ANY XLII. nº 13

19 de Febrer de 2017

VII DIUMENGE DE DURANT L’ANY. 19 de febrer de 2017. ANY XLII. nº 13

EL MÓN NO NECESSITA MÉS MENJAR

NECESSITA MÉS GENT COMPROMESA

 

Benvolguts,

Aquest any la campanya de Mans Unides té com a objectiu construir i obrir al públic una agrobotiga al poble rural de Comalcalco/Tuxtla a l’Estat de Tabasco al sud-est de Mèxic.

En aquesta zona el 46 % per cent de les persones, és a dir, 11,4 milions, estan afectades per una pobresa extrema.

El projecte vol recuperar el cultiu del cafè, del cacao i la producció de  xocolata.

Les agrobotigues són aquells punts de venda, propietat dels pagesos i les seves cooperatives, a partir dels quals fan venda directa dels seus productes sense la mediació d’un distribuïdor. Poden oferir tots els seus productes amb preus competitius, de qualitat, justos i amb justícia social.

L’associació civil Alternatives de Vida Solidària per al Desenvolupament i la Pau, que dóna suport a les comunitats indígenes, aporta els equips, els materials, les despeses de personal i funcionament. Un 15,38 % de tot el projecte.

Mans Unides assumeix el 84,62 % del finançament, de la construcció de l’edifici, dels equips materials i de les despeses en material.

Els beneficiaris directes són 303 camperols, socis treballadors, dones i homes amb sensibilitat vers les problemàtiques i injustícies socials. A més a més, també beneficia a les seves famílies, amb 1500 persones.

Tal com diu el lema de la campanya de Mans Unides de 2017, 800 milions de persones continuen patint fam al món. El món necessita més gent compromesa. Comptem amb vosaltres!

Gràcies! en nom de tots aquells que rebran el vostre ajut.

 

Mans Unides-Campanya 2017


Notícies i Advertiments per la setmana del 20 al 26 de febrer del 2017

19 de Febrer de 2017

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 20: Josep Povill Puig.

Dimarts dia 21: Fam. Nualart-Barba.

Dimecres dia 22:  JOSÉ Mª SEBASTIÀ DE LA PRESA, ROSA PUIG i MAS, ELOISA ZAORA MARTÍNEZ (Funerals). Jaume Marata, Trino Campiña Fernández (2n Aniv.)

Divendres dia 24: Jaume Canet Aspa (1r Aniv.), Francesc Carreras Creus.

Dissabte dia 25:

20:00h: Joan Puig.

Diumenge dia 26:

9:30h: Jaume Carrera, Joan Cruz.

11:00h: Pere-Josep Segarra Isern, Teresa Masellas Pérez.

20:00h: Esp. José Mª Méndez Álvarez i Lola Olivé Roca.

 

Defuncions

El dimecres, dia 15 de febrer, van fer el seu traspàs a la casa del Pare Na rosa Puig i Mas als 91 anys i N’Eloisa Zamora Martínez als 86 anys. Que descansin en pau. Encomanem-les en la pregària.

 

 

MANS UNIDES

Col·lecta extraordinària

 

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES. Gràcies pel vostre esforç i generositat!

 

 

Santuari de Puiggraciós

Aquest diumenge, dia 19 de febrer, a les 5 de la tarda, tindrà lloc a Puiggraciós, la conferència: “Les esglésies que els apòstols van iniciar, testimonis i conflictes.” a càrrec del P. Xavier Alegre, jesuïta, molt versat en el tema. Hi esteu tots convidats.

 

Aplec dels Garriguencs a Puiggraciós

Amb voluntat de sumar esforços per impel·lir de nou el nostre “Vot de Poble”, “l’Aplec dels Garriguencs” al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós, aquest dilluns, dia 20 de febrer, a les 8 del vespre ens reunirem a les dependències de l’ajuntament representants del Consistori Municipal, del Centre Excursionista de La Garriga, de l’Agrupació Sardanista i de la Parròquia.

 

 

 

Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós

El dimarts d’aquesta setmana ens es reuniran els preveres i diaques amb missió canònica al nostre arxiprestat. La reunió serà, com de costum, a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-ho en la pregària.

 

VIII Setmana de la Familia

En el marc de la 8ena Setmana de la Família que organitza la Delegació Diocesana de Pastoral Familiar del nostre bisbat, dimecres vinent, dia 22 de febrer, tindrem una dinàmica i interessant xerrada sobre “JESÚS ÉS LA NOSTRA PASSIÓ”.

En aquesta ocasió ens acompanyarà el Sr. Francesc Alert responsable del Servei d’Assessorament i del Departament de Comunicació de la “Passió d’Esparreguera”.

A la llum de l’espectacle que cada any capgira la vil·la d’Esparreguera volem ajudar a preparar-nos, conèixer i comprendre tot el que va passar a Jerusalem fa prop de 2000 anys.

La xerrada va adreçada a les famílies (pares, mares, infants, avis... tots i tothom) Us esperem el dimecres 22 de febrer a les 20:30 del vespre a la sala St. Esteve. No us ho deixeu perdre! No hi falteu!

 

Catequistes de Confirmació i KtColla

Es reuniran el proper divendres a les 19:30h. La reunió serà a la rectoria.

 

Trobada diocesana d’Acollidors de Matrimonis.

El dissabte, dia 25, són convocats a la Parròquia de Sta. Maria de Caldes, les parelles i persones que, a les nostres parròquies, fan el servei d’acollir i preparar al sagrament del matrimoni a les parelles que ho demanen. Agraïm aquest servei tan important i ho encomanem en la pregària.

 

Preparació per la celebració del Sagrament del Baptisme de les famílies que batejaran els seus fills el proper mes de març

La reunió es farà el diumenge vinent, dia 26 de febrer, a les 6 de la tarda a la Sala St. Esteve. Encomanem, també, en la nostra pregària aquestes famílies.

 

Gener
7 14 21  
Febrer
4 19 25  
Març
10 18    
Abril
1 8 15 29
Maig
6 20    
Juny
2 10 16 23
Juliol
3 14 21 28
Setembre
15 22    
Desembre
16 23    


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart