Parròquia de la Garriga

15 de Abril de 2017 - DIUMENGE DE PASQUA. 16 d’abril de 2017. ANY XLII. nº 21

15 de Abril de 2017

DIUMENGE DE PASQUA. 16 d’abril de 2017. ANY XLII. nº 21

Crist no aniquila l'ésser humà de carn i de sang. En comunió amb Ell, no hi ha lloc per les alienacions. Ell no trenca el que està en l'home... Quan escoltes, en el silenci del teu cor, Ell transfigura el més inquietant de tu. Quan estàs envoltat per l'incomprensible, quan la nit es fa densa, el seu amor és un foc. Ell et convida a mirar aquesta llum encesa en la foscor, fins que l'aurora comenci a despuntar i es faci de dia en la nit del teu cor.

 

Feliç aquell que mor d'estimar

 

Sense treva, Oh Crist, tu m’interpel·les i em preguntes: «Qui dius que sóc jo?»

Tu ets aquell que m'estima fins a la vida que no s'acaba.

Tu m'obres el camí del risc. Tu em precedeixes en el camí de la santedat, on és feliç aquell que mor d'estimar, on el martiri és la resposta última.

Dia rere dia, tu transfigures en un “sí” el “no” que hi ha dins meu. Tu em demanes no unes engrunes, sinó tota la meva existència.

Tu ets aquell que, de dia i de nit, pregues dins meu sense que jo sàpiga com. Els meus balbucejos són oració: cridar-te dient només el teu nom, Jesús, fa vessar la nostra comunió.

Tu ets aquell que, cada matí, col·loca en el meu dit l'anell del fill pròdig, l'anell de la festa.

I jo, per què he dubtat tant de temps? ¿ «He bescanviat la resplendor de Déu per la impotència, he abandonat la font d'aigua viva per fabricar cisternes esquerdades incapaces de retenir l'aigua »? (Jeremies 2).

Tu, incansablement, em buscaves. ¿Per què segueixo indecís, demanant que se’m doni més temps per ocupar-me dels meus assumptes? Després d'haver posat la mà a l'arada, per què he de continuar mirant cap enrere? Sense adonar-me'n, m'he anat tornant menys apte per a seguir-te.

No obstant això, sense haver-te vist, t'he estimat.

Tu em repeties: viu el poc que hagis comprès de l'Evangeli. Anuncia la meva vida entre els homes. Encén un foc sobre la terra. Tu, segueix-me ...

I un dia, ho he comprès: demanaves la meva resolució irreversible.

 

Roger, el teu germà

 


Mans Unides + Teatre

17 de Abril de 2017

El proper dissabte, dia 22 d’abril, el grup: “Teatre Solidari D’Acte Quatre” ens oferirà l’obra “LES NOIES DEL CALENDARI”.

L’obra es representarà al Teatre del Patronat a les 8 del vespre.

L’entrada-donatiu és de 10€ que es destinaran al projecte de Mans Unides del Vallès Oriental d’enguany.

Valdrà la pena i passareu una estona solidàriament divertida.

 


L'Aplec dels garriguencs a Puiggraciós

17 de Abril de 2017

En acostar-se els darrers diumenges del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós. Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha.

 

Recordeu que la missa al Santuari serà a les 11 del matí del diumenge 30 d’abril, la nostra Escolania Parroquial i la Cobla Maricel ens hi acompanyaran. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge que ens ofereixen el Centre Excursionista i l’Agrupació Sardanista de La Garriga respectivament.

 

Enguany es tornarà a fer l’arrossada popular, una bona colla de famílies i grups de la parròquia i d’altres entitats del poble, ens hi quedarem a dinar. Si voleu arròs caldrà que compreu els tiquets abans!! Animeu-se! Reserveu-vos el dia. No hi falteu!


Notícies i Advertiments per la setmana del 17 al 23 de abril del 2017

17 de Abril de 2017

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 17: Juan Torras Trías.

Dimarts dia 18: Mn. Jordi Mas Castells.

Dimecres dia 19: Josep Maurí i Serra.

Divendres dia 21: Josep Povill Puig.

Dissabte dia 22: Jaume Marata.

Diumenge dia 23:

9:30h: Fam. Nualart-Barba.

12:00h: Jordi Fontacaba Jordi.

20:00h: Esp. José Mª Méndez Álvarez i Lola Olivé Roca.

 

Defuncions

El darrer dissabte, dia 8 d’abril, feu el seu traspàs a la casa del Pare N’Anna Franco Casamitjana als 49 anys. Encomanem-la en la pregària. Que descansi en pau!

 

Catequesi Infantil

Aquesta setmana les catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 18 d’abril, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.

Les catequistes del 1r Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 19, a les 16:30h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor

 

Reunió Pares/Mares dels infants que aquesta Pasqua participaran per primera vegada de l’Eucaristia

Es reuniran també aquest dimarts a les 20:30 h a la Sala St. Esteve per tal d’acabar de concretar preparatius per les celebracions eucarístiques del 1r de maig. Encomanem en la pregària aquests infants i llurs famílies.

 

Pregària Jove

El proper divendres, dia 2, farem la “Pregària Jove” d’aquest mes d’abril. Junts volem celebrar i viure la Pasqua! Som-hi! Us esperem! Com sempre, serà a les 9 del vespre. Fins aleshores!

 

Amonestacions

Properament contrauran matrimoni canònic en Arnau Guasch Sol, de La Garriga amb Na Fiona Robert de Arquer de Barcelona i En Jordi Serrés Martínez, de Vilassar de Mar amb Sílvia Gotanegra Ruiz de La Garriga

 

Mans Unides + Teatre

El proper dissabte, dia 22 d’abril, el grup: “Teatre Solidari D’Acte Quatre” ens oferirà l’obra “LES NOIES DEL CALENDARI”.

L’obra es representarà al Teatre del Patronat a les 8 del vespre.

L’entrada-donatiu és de 10€ que es destinaran al projecte de Mans Unides del Vallès Oriental d’enguany.

Valdrà la pena i passareu una estona solidàriament divertida.

 

Aplec de Puiggraciós

En acostar-se els darrers diumenges del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós. Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha. Recordeu que la missa al Santuari serà a les 11 del matí del diumenge 30 d’abril, la nostra Escolania Parroquial i la Cobla Maricel ens hi acompanyaran. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge que ens ofereixen el Centre Excursionista i l’Agrupació Sardanista de La Garriga respectivament. Enguany es tornarà a fer l’arrossada popular, una bona colla de famílies i grups de la parròquia i d’altres entitats del poble, ens hi quedarem a dinar. Si voleu arròs caldrà que compreu els tiquets abans!! Animeu-se! Reserveu-vos el dia. No hi falteu!

 

 

El diumenge de l’Aplec, dia 30 d’abril, SUPRIMIREM LES MISSES DE LES 9:30 i DE LES 11 DEL MATÍ per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble a les 11h al Santuari de Puiggraciós

 

 


BONA PASQUA!!!!

16 de Abril de 2017

Mateu 28, 1-10

“Aneu corrents a dir als seus deixebles: “Ha ressuscitat d’entre els morts...” ”

 

Ara comença tot de nou... Un contagi d’alegria continguda, un esclat d’esperança... Contra tota expectativa... una NOVA HUMANITAT. L’Amor no es dóna per perdut! Més fort que la mort engendra nova vida!

 

Lloat siguis, Oh Déu, Senyor de la VIDA! La teva llum esvaeix totes les tenebres. El teu amor ha posat la seva empremta en el procés de Jesús... ressuscitar-lo d’entre els morts és la teva signatura que ens garanteix a tots nosaltres la possibilitat de la VIDA NOVA.

 

BONA PASQUA!!!

 


Gener
7 14 21  
Febrer
4 19 25  
Març
10 18    
Abril
1 8 15 29
Maig
6 20    
Juny
2 10 16 23
Juliol
3 14 21 28
Setembre
15 22    
Desembre
16 23    


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart