Parròquia de la Garriga

23 de Juny de 2017 - XII DIUMENGE DE DURANT L’ANY. 25 de juny de 2017. ANY XLII. nº 31

23 de Juny de 2017

XII DIUMENGE DE DURANT L’ANY. 25 de juny de 2017. ANY XLII. nº 31

Temps d’Estiu

 

Temps de vacances. Encara que actualment els dies de descans reparador del treball s'escauen més repartidament, les "vacances" de la majoria de la població són a l'agost. I també les festes majors dels nostres pobles. Serà ara, en el període de temps vacacional, que podrem estar més junts amb els avis i els nens, amb l'esposa i l'espòs, amb els amics. Tal vegada retrobarem el poble on estan els nostres orígens familiars, i la gent amb la qual volem fer el camí de la vida. Benvingudes les vacances, temps de descans, de reflexió, d'aturada i de comunió amb la natura i els amics. Que siguin temps de Déu i temps d'amor. Temps de creixença personal i de revisió del que ens convé millorar personalment i comunitàriament. I també temps de solidaritat amb els qui no tindran vacances.

 

Temps per al creixement i la maduració personal. Val la pena aprofitar les vacances i el poc o molt temps lliure que tinguem, per pregar i escoltar Déu, llegir l'Evangeli, trobar temps per al recés i la renovació de la nostra confiança i abandó en les mans de Déu. Són suggerents les reflexions de Chiara Lubich al seu "Diari personal": "Tota la saviesa de la vida consisteix a viure bé el moment present, però per posar-ho en pràctica cal una gran confiança en Déu. És necessari saber perdre en el cor de Jesús qualsevol preocupació que ens ve per alguna cosa del passat, o del futur, o del que sigui, que Déu no vol que ens n'ocupem directament en el present. Per això, a vegades, aquesta vida exigeix un abandó a Déu sovint no del tot senzill, però alhora gran i fins i tot heroic, i és amb aquests actes heroics de confiança que atraiem l'ajuda divina i directa envers el que més ens preocupa, de manera que la vida esdevé una comunió contínua entre l'ànima que fa el que Déu vol d'ella en el present, i Déu que realitza el que l'ànima li deixa fer" (18.11.1969).

Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe-Bisbe d'Urgell

 

Bon Estiu a tothom!


Notícies i Advertiments per la setmana del 26 de juny al 2 de agost del 2017

23 de Juny de 2017

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 26: En acció de gràcies.

Dimarts dia 27: Maria Mosteo.

Dimecres dia 28: (Funerals).Francesc Collell Roca, Josep Mª andreu Garriga (17è Aniv), Pedro Casanovas.

Divendres dia 30: Fam. Noalart-Barba.

Dissabte dia 1: St. Pancraç i St. Cristòfol.

Diumenge dia 2:

9:30h: Pro Populo.

11:00h: Jordi Fontacaba Jordi, Pere Espinasa Oliveras, Esperança Gironés, Pere Espinasa Gironés.

19:30h: Pro Populo.

 

KtColla i Catequesi de Confirmació

Aquest divendres, dia 30, es reuniran els monitors i catequistes dels grups de KtColla i de Confirmació. La reunió serà a les 19:45 a la rectoria.

 

Pregària Jove

També el divendres, dia 30, hi haurà la Pregària Jove d’aquest mes de juny. Com sempre serà a les 9 del vespre a l’església parroquial.

 

Taizé Juliol 2017

Aquest mes de juliol, una bona colla dels nois i noies que s’han confirmat enguany i els darrers cursos, tindran l’oportunitat de viure l’experiència d’una setmana a Taizé (França) compartint la vida, la pregària, el servei i l’amistat amb joves d’arreu d’Europa i del món, acollits per la Comunitat Ecumènica de Monjos que te allí el seu monestir.

Totes aquelles persones, joves i adults, que estiguin interessats en aquesta experiència us podeu adreçar a Mn. Santi directament.

 

Sopar de Fi de Curs

Divendres, dia 7 de juliol, celebrarem la Fi del Curs Pastoral.

A les 7 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 8 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials.

Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup.

(Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)

Animeu-se,reserveu-vos la data, us esperem!

 

 

 

 

 

 

 

Misses i Celebracions a la parròquia en absència de Mn. Santi

Del dimecres dia 21 al vespre, fins el dimecres dia 28, Mn. Santi serà fora uns dies de descans. Durant aquells dies les celebracions i misses quedaran de la següent manera:

Dilluns dia 26 i dimarts dia 27 hi haurà a les 7 de la tarda el res de les Vespres + Litúrgia de la Paraula amb distribució de la Sta. Eucaristia.

Dimecres 28 missa de funerals a l’Església Parroquial

En cas d’alguna defunció Mn. Ricard Casadesús i Mn. Josep Maria Fernández amb els companys de l’arxiprestat estaran al cas de fer els enterraments.

Gràcies a tots per la vostra comprensió.

 

Romiatge al Santuari de Lurdes

L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de la Província Eclesiàstica de Barcelona (formada pels bisbats de Terrassa, Sant Feliu i Barcelona) viurà del 29 de juny al 3 de juliol el 162è pelegrinatge al Santuari de Lourdes (França).

Preguem –principalment- per tots els malalts i malaltes que, des de la nostra parròquia i des de tantes altres hi participen, que aquests dies esdevinguin per tots ells –amb els voluntaris, peregrinis, hospitalaris...)  un gran moment i una gran experiència de vida, de fe i d’església.

 

Escolania Parroquial

CONCERT DE FI DE CURS

 

El proper diumenge, dia 2 de juliol, a les 6 de la tarda, la nostra Escolania Parroquial ens oferirà el tradicional CONCERT DE FI DE CURS... Sota el títol “UN CONCERT DE PEL·LÍCULA” deixem-nos sorprendre –un cop més- per l’enginy dels directors en triar les peces i les veus dels nostres cantaires!!! Guardem-nos tots la data a l’agenda i no hi faltem a aquesta cita que, ben segur, farà que se’n parli arreu!!!! No us ho podeu perdre! No hi falteu!

 

Col·lecta extraordinària per obres

El proper cap de setmana, 1 i 2 de juliol, fem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.

Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

 

Gener
7 14 21  
Febrer
4 19 25  
Març
10 18    
Abril
1 8 15 29
Maig
6 20    
Juny
2 10 16 23
Juliol
3 14 21 28
Setembre
15 22    
Desembre
16 23    


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart