Parròquia de la Garriga

28 de Juliol de 2017 - XVII DIUMENGE DE DURANT L’ANY. 30 de juliol de 2017. ANY XLII. nº 36

28 de Juliol de 2017

XVII DIUMENGE DE DURANT L’ANY. 30 de juliol de 2017. ANY XLII. nº 36

Setmana a Taizé

El dissabte 15 de juliol, trenta joves de la Parròquia vam marxar cap a Taizé. Tots estàvem emocionats i amb ganes d'arribar. Uns perquè seria el primer any que viurien l'experiència i uns altres per retrobar-se altre cop amb la tranquil·litat i serenor d'aquell lloc. El viatge va ser llarg però estàvem segurs que valia la pena!

Aquesta setmana era especial a Taizé! Una setmana esguardant el tema de la immigració. De seguida que ens van proposar formar part d'aquest projecte vaig interessar-me molt i vaig decidir apuntar-m'hi. Durant aquest període vaig assistir cada tarda a vàries conferències i tallers.

Per mi la millor experiència que vaig tenir va ser poder escoltar el testimoni dels refugiats que amb el seu gran cor van obrir els nostres. Ens explicaven tot el que havien de passar per anomenar-se refugiats; el seu llarg viatge i les seves grans pors. Conèixer la vida de pocs, em va ajudar a entendre la vida de molts. Van patir i pateixen una situació que no hauria d'existir!

A la xerrada del Father Micheal Gerny -del Canadà- ens va explicar que la mitjana d'anys que els refugiats tardaven en arribar al lloc final, era un camí de 17 anys (els anys que tinc!). Això em va impactar molt.

Poder ser a Taizé per parlar amb centenars de joves sobre quin canvi podem fer en aquest món i, no només parlant sinó també pregant en el silenci, m'omple i em fa créixer.

L'energia que posaven molts dels refugiats en voler viure en un món millor i més just, em van fer adonar del valor i la importància de la paraula COMPARTIR. Compartir menjars, històries, experiències, vides i sobretot la fe.

Per tot això agraeixo a Taizé la setmana compartida.

Blanca Roma Gómez


Notícies i Advertiments per la setmana del 31 de juliol al 6 de agost del 2017

28 de Juliol de 2017

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 31:

Difunts de la Companyia de Jesús.

Dimarts dia 1:

St. Pancraç i St. Cristòfol.

Dimecres dia 2:

OFICI DE DIFUNTS DE LA FESTA MAJOR

Dijous dia 3:

OFICI SOLEMNE DE FESTA MAJOR.

Esp. Salvador Castells i Maria Gironés.

Divendres dia 4:

Fam. Nualart-Barba.

Dissabte dia 5:

Pro Populo

Diumenge dia 6:

11h: Jordi Fontacaba Jordi.

 

Ofici de Festa Major

El dijous dia 3 d’Agost, celebrarem l’Eucaristia Solemne en ocasió de la Festa que ens recorda la trobada de les despulles del nostre sant patró. Serà a les 11:30h del matí a l’Església Parroquial.

 

Com cada any esperem de comptar en la celebració amb una bona colla de mossens de l’arxiprestat, amics i/o companys que han col·laborat a la nostra parròquia en un moment o altra.

Tothom és convidat a donar gràcies a Déu pel testimoni del nostre màrtir Sant Esteve.

 

Ofici de difunts de Festa Major

El dimecres, dia 2 d’Agost, celebrarem l’Ofici de Difunts per tots aquells germans i germanes nostres que ens han deixat al llarg d’aquest darrer any i des de la darrera Festa Major. Serà a les 19:00h de la tarda a l’Església de la Parroquial.

Sou convidats a pregar per tots els que trobem a faltar!

 

Vacances Parroquials

 

El despatx parroquial romandrà tancat des del dimecres, dia 2 d’agost, fins al dilluns 11 de setembre (tots dos inclosos). El darrer dia de despatx abans les vacances serà el dilluns 31 de juliol i el primer dia de despatx després de les vacances serà el dimecres 13 de setembre.

 

Vacances del Full

Us fem saber que el darrer full abans de les vacances sortirà el diumenge 30 de juliol. Si voleu demanar alguna intenció de pregària per les Misses d’estiu cal que ho feu abans del divendres dia 28 d’aquest mes. Gràcies!

 

 

Gener
7 14 21  
Febrer
4 19 25  
Març
10 18    
Abril
1 8 15 29
Maig
6 20    
Juny
2 10 16 23
Juliol
3 14 21 28
Setembre
15 22    
Desembre
16 23    


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart