Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

30 de Setembre de 2008

Nomenaments Parroquials

Mn. Santi Collell Aguirre, rector de St. Esteve de La Garriga, és nomenat, també, Administrador Parroquial de Sta. Eulàlia de Ronçana.

28 de Setembre de 2008

Notícies i advertiments

de la setmana del 28 de setembre al 5 d'octubre

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 29: Miquel Viaplana Oliveras, Mercedes Torra Aymerich. Dimarts dia 30: Toni Molsosa (28è. Aniv), Enriqueta Torres (11è. Aniv), Josep Piqué, Josep Mª Piqué Bundó. Dimecres dia 1: Esp. Jaume Paño i Maria Canelles, Ramon Biset Tapias, Francisco Pérez Redondo (8è. Aniv), Conxita Ballús (5è. Aniv), Magdalena Gironès (4t. Aniv). Divendres dia 3: Salvador Durall, Antònia Vila Vda. Bundó, Fam. Nualart-Barba, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Joan Bigas Serra. Dissabte dia 4: Joan Montasell Escorihuela, Francisco Torra, Ramon i Rosalia. Diumenge dia 5: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa, Petra del Rio Rubiano. 11’30 h: José Mª Méndez Álvarez, Esp. Joaquin Méndez i Herminia Álvarez.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 21, van rebre les aigües baptismals Marc Esvertit Torrents, Nicolás de la Maza Comas, Miquel Mena Moreno, Naomí Quiróz Meza, Irene Roldán Sánchez i Jordi Serrats Molleví. Benvinguts a la comunitat!
 
Defuncions
Dissabte dia 20 va lliurar el seu esperit al Pare En Pere Barjuan Badell, als 73 anys i dimecres dia 24 Na Cristina Casanella Frigola, als 94 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
Aquesta setmana, de dilluns a divendres, es faran les inscripcions als diferents cursos de la catequesi. L’horari serà de les 17:30h a les 18:30h, a la rectoria.
 
Recordem a les catequistes que aquest dilluns, dia 29, hi ha la reunió de catequistes del nostre arxiprestat. Serà a les 9 del vespre a la rectoria de Sta. Eulàlia de Ronçana.
 
Escolania Parroquial Sant Esteve
Del dimarts, dia 30 de setembre, al dijous, 2 d’octubre, acollirem els SINGKNABEN BOYS CHOIR de Suïssa. Aquesta agrupació musical és el cor de nens més antic del seu país. Compartiran uns dies amb nosaltres tot aprofitant la breu estada per les nostres terres per conèixer el Monestir-Santuari de Montserrat i l’Escolania del Santuari. Aquesta visita forma part d’una gira més ampla que estan fent per Europa.
Siguin Benvinguts!
 
Dimecres, dia 1 d’octubre, a les 21:30h ens oferiran un GRAN CONCERT a l’Església Parroquial que, malgrat sigui una mica tardet i entre setmana, valdrà molt i molt la pena. Animeu-se i no hi falteu!
Escola St. Lluís Gonçaga
Dimarts, dia 30, a les 11 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola per programar les accions pastorals del 1r trimestre.
 
Escola de Vida
El proper dijous, dia 2 d’octubre, començaran les reunions de l’Escola de Vida. Com cada any les trobades són obertes a totes aquelles persones grans (homes i dones) que tinguin ganes de fer amistat, compartir, passar una bona estona junts, aprofundir en algun tema, treballar una mica la memòria i la psicomotricitat... Tot és molt senzillet i sense grans pretensions però força enriquidor. Les trobades seran a les 5 de la tarda i, de moment, encara les farem a la casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu. Us hi esperem!
 
Festa de St. Francesc
El proper dissabte, dia 4, diada de St. Francesc d’Assís, celebrarem la Festa Gran de les Germanes Franciscanes. L’Eucaristia serà a les 8 del vespre a la seva capella (c/Cardedeu). Presidirà la celebració el nostre Bisbe, Mons. Josep Àngel Saiz. Guardeu-vos la data i mirem de participar tots de l’Eucaristia d’aquell dia per donar gràcies al Pare del testimoni d’amor, tendresa, pobresa, humilitat i vida viscuts amb alegria pel nostre “pare” Sant Francesc!
 
(Com també hem anat dient els caps de setmana, la missa d’aquell dissabte al vespre no es farà a l’església parroquial.)
 
Missa d’Acció de Gràcies pel ministeri de Mn. Marc Aceituno
Des de principis de setembre el nostre estimat Mn. Marc col·labora a la parròquia de St. Cebrià de Valldoreix de la qual n’és el Vicari. Com ja hem anat anunciant a les misses, el dissabte 11 d’octubre, a les 8 del vespre, donarem gràcies a Déu per tots els anys que hem compartit amb Mn. Marc tot celebrant l’Eucaristia que ell mateix presidirà. Reserveu-se la data.
 
Aquell dia, en nom de la parròquia, voldríem fer-li un regal. Hem pensat que una bona “Capa Pluvial” fora el més escaient. Així quan vingui a celebrar el Corpus amb nosaltres la podrà lluir a la processó! Tots aquells que vulgueu participar en l’obsequi ens podeu fer arribar el vostre ajut en acabar les misses i/o al despatx parroquial


Descarregar arxiu adjunt: Si us voleu descarregar l'arxiu en format word

28 de Setembre de 2008

DIADA DE SANT FRANCESC D'ASSÍS

Festa gran a les Franciscanes del carrer Cardedeu!

El proper dissabte, dia 4, diada de St. Francesc d’Assís, celebrarem la Festa Gran de les Germanes Franciscanes. L’Eucaristia serà a les 8 del vespre a la seva capella (c/Cardedeu). Presidirà la celebració el nostre Bisbe, Mons. Josep Àngel Saiz. Guardeu-vos la data i mirem de participar tots de l’Eucaristia d’aquell dia per donar gràcies al Pare del testimoni d’amor, tendresa, pobresa, humilitat i vida viscuts amb alegria pel nostre “pare” Sant Francesc!
(Com també hem anat dient els caps de setmana, la missa d’aquell dissabte al vespre no es farà a l’església parroquial.)


Assís (Itàlia) Basílica de St. Francesc

21 de Setembre de 2008

Notícies i advertiments

de la setmana del 22 al 28 de setembre del 2008

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 22: Jaume Marata, Joan Casulà (30è. Aniv), Maria Circuns, Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dimarts dia 23: Pedro Fernàndez Quevedo.
Dimecres dia 24: Miquel i Josep Serra Viñolas, Josep Mª Andreu, Esp. Salvador Borrell Marminyà i Maria Marata Blanchart.
Divendres dia 26: Fam. Nualart-Barba, Montserrat i Maria Gumbau Vicens, Josep Vilarrasa, Dolors Feliu Ager Vda. Luna.
Dissabte dia 27: Mercè Navarro Tusquelles, Lluïsa Siurana Adcerias (16è. Aniv).
Diumenge dia 28: 9’30 h: Jaume Puig Bonvehi, Esp. Joan Ballús i Magdalena Gironès, Sofia Coll Gorina, Petra del Rio Rubiano. 11’30 h: Francesc Collell Roca (6è. Aniv), Esp. Josep Olivé Jubany i Candelaria Roca Blasi.
 
Matrimoni
Diumenge passat, dia 14, van contraure matrimoni Jaime Torres Ocaña i Grisella Arredondo Martín. Moltes felicitats!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Gerard Udina Llinàs amb Ester Borrell Cullell, tots dos de La Garriga, Pere Oliveras Navarro amb Sara Solà Riu de La Garriga i Alberto Laliena Castillo amb Montserrat Fernàndez Castillejo, tots dos de La Garriga. Felicitats!
 
Consell d’Economia
Dilluns vinent, dia 22, es reunirà el Consell d’Economia de la Parròquia. La reunió serà a les 9 del vespre a la Rectoria.
 
Pastoral de la Salut
El proper dimarts, dia 23, a les 9 del vespre es trobaran tots els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut. La reunió serà a les Franciscanes. És molt important la vostra assistència, no hi falteu!
També és un bon moment per si algú s’hi volgués incorporar a la tasca que es realitza des de la Pastoral de la Salut: visites a malalts i gent gran tant a les residències i/o hospitals, com a domicili, etc. Animeu-se!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
També el dimarts, a les 11 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola per començar a programar les accions pastorals del nou curs.
 
Baptismes
Diumenge vinent, dia 28, a les 6 de la tarda ens trobarem a l’església amb els pares i mares que han demanat el Baptisme pels seus fills el mes d’octubre.

21 de Setembre de 2008

145è Peregritage a Lourdes

Un any més comencem el curs peregrinant a la ciutat de Lourdes on la Mare de Déu va voler fer-se present en la vida de Bernardeta d'una forma singular.

del 25 al 30 de setembre

Amb tots els éssers humans, germanes i germans nostres,

amb tots els pobles mancats de pau i de justícia,

amb els joves que cerquen el seu camí,

amb els que pateixen pel dol o la malaltia, la discapacitat o el fracàs,

amb tots els qui tindrien raons i motius per desesperar...,

a tu que et mostrares plena de vitalitat i jovenesa a la jove Bernardeta,

Nostra Senyora de Lourdes,

us preguem!

 Web relacionada amb la notícia: per més informació sobre l'any jubilar a Lourdes, els Santuaris, etc...

14 de Setembre de 2008

Notícies i advertiments de la setmana del 15 al 21 de setembre del 2008

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 15: Maria Faura Llobet (2n. Aniv), Josep Mª Massana, Luisa Soto Herrera (19è. Aniv).

Dimecres dia 17: Juan Torras Trias, Esp. Ramon Portella i Eulàlia Ros, Esp. Salvador Borrell i Maria Marata.

Divendres dia 19: Fam. Nualart-Barba, Esp. Ramon Pujol i Venància Bellera Surigué.

Dissabte dia 20: Francesca de Pastors Navarro, Tomàs García Ferreres (2n. Aniv), Josep Camprodón Noguer (16è. Aniv), Esp. Ramon i Àngela.

Diumenge dia 21: 9’30 h: Petra del Rio Rubiano. 11’30 h: Fam. Riera-Marsà, Esp. Pere Espinasa Oliveras i Esperança Gironès Ventura. 20 h: Josep Mauri, Sant Esteve, Josep Camprodón Noguer (16è. Aniv), Esp. Esteve Camprodón i Teresa Noguer.

 

Baptismes

El passat diumenge 27 de juliol van rebre les aigües baptismals Caroline i Natalie Jiménez Chávez; el 2 d’agost Sara Regueiro Álvarez i el 7 de setembre, Toni Galán Vila i Ian Cinté Moreno. Benvinguts a la nostra comunitat!

 

Matrimonis

El dia 25 de juliol van contraure matrimoni José Luis Peyroton Bravo i Dolors Viñas Puig; el dia 2 d’agost Joel Regueiro Fernàndez i Cristina Álvarez Espinar i el dia 6 de setembre Manuel Cerdà Ramos i Mª José Álcaraz Molina. Moltes felicitats a tots!

 

Defuncions

El passat 27 de juliol va lliurar el seu esperit al Pare na Joana Galbany Noguer, als 87 anys; el dia 28  l’Alfredo Cespedes Mendoza, als 44 anys; el 13 d’agost na Mª del Rosario Aybar Moreno, als 82 anys i naa Francesca de Pastors Navarro, als 93 anys; el dia 16 na Teresa Saura Crespo, als 91 anys i el dia 22 na Maria Circuns Corominas, als 87 anys. Que descansin en pau!

Amonestacions

Properament contrauran matrimoni canònic Gerard Udina Llinàs amb Ester Borrell Cullell, tots dos de La Garriga i Pere Oliveras Navarro amb Sara Solà Riu de La Garriga. Felicitats!

 

Catequesi de 1a Comunió

Aquest dilluns, dia 15, a les 16:30h es convoca una reunió general de totes les catequistes de 1er i 2n curs de preparació a la Primera Comunió. La reunió tindrà lloc a les Franciscanes.

 

Consell Pastoral

Dilluns, dia 15, a les 21:30 es reunirà el Consell Pastoral de la nostra Parròquia. La reunió es farà a les franciscanes.

 

Pastoral de la Salut

L’equip de responsables de la Pastoral de la Salut es trobarà el proper dimarts, 16 a les 21:30h.

 

Junta d’Obres

El mateix dimarts, a les 18:00h, es reunirà la Junta d’Obres. La reunió serà a la Rectoria.

 

Comissió de Litúrgia

Dimecres, dia 17, a les 9 del vespre es trobarà la Comissió de Litúrgia a la casa de les Franciscanes.

14 de Setembre de 2008

BON INICI DE CURS A TOTHOM!!!!!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart