Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

28 de Desembre de 2008

Notícies i advertiments del 29/12/2008-04/01/2009

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 29: Santos Muñoz.
Dimecres dia 31: Miquel i Josep Serra Viñolas, Josep Mª Andreu, Josep Piqué Tarrats (1r. Aniv), Josep Mª Piqué Bundó.
Dijous dia 1 –Cap d’any-: 9’30 h: Jesús Tovar Jubany, Concepció Padrós, Esp. Josep Fabra i Maria Barcala. 20 h: Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Divendres dia 2: Salvador Durall.
Diumenge dia 4: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Antoni Maria Ferreté, Victoria Ibargüengoitia.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 21, van rebre les aigües baptismals Hugo Bescós Marín, Pol Fernández Rodríguez, Miquel Giménez Muñoz i Guillem Girón Lagar. Benvinguts a la nostra comunitat!
 
Trobada de Capellans del Bisbat
El Dilluns, dia 29, es trobaran amb el nostre Bisbe, tots els preveres, diaques i seminaristes de la nostra diòcesi per pregar junts i celebrar el Nadal. L’encontre serà a la parròquia de St. Genís de L’Atmetlla i al Casal de La Visitació, prop de l’església, dins de la mateixa població
 
Horaris de les Misses
i Celebracions d’aquestes Festes
 
Dimecres 31 vigília Octava de NADAL
                   Santa Maria Mare de Déu
20:00h                   Missa Església Parroquial
 
Dijous 1       Octava de NADAL
                   Santa Maria Mare de Déu
(Solemnitat i dia de precepte)
9:30h           Missa Església Parroquial
10:30h                   Missa Asil Hospital
11:00h                   Missa Església Parroquial
19:00h                   Vespres Solemnes
                   Capella de la
                   Residència del Pilar
20:00h                   Missa Església Parroquial
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 3 i 4 de gener, farem la col·lecta extraordinària per les obres dels locals que tot just hem beneit i que a partir d’aquest mateix mes, tot tornant de vacances, ja entraran en funcionament.
És entre tots que hem de fer l’esforç necessari per anar pagant tot el que ens queda. Gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Loteria de “Reis”
Com ja hem anat dient, enguany, la parròquia juga en 4 números de la loteria del dia de “Reis”, el sorteig del “Niñu”!
S’han fet participacions que valen 5€ en les que s’hi juga 1€ a cada número (1x4) i l’euro restant és com a donatiu per les obres de la parròquia. Després de les misses en podeu comprar a la mateixa sagristia, també en el despatx i a la rectoria. Animeu-se que aquesta vegada si que toca!!!!

28 de Desembre de 2008

Horaris de les misses i les celebracions de l'Octava de Nadal

(dimecres 31 de desembre del 2008 i dijous, dia 1, de gener del 2009)

Horaris de les Misses
i Celebracions d’aquestes Festes
 
Dimecres 31 vigília Octava de NADAL
                   Santa Maria Mare de Déu
20:00h                   Missa Església Parroquial
 
Dijous 1       Octava de NADAL
                   Santa Maria Mare de Déu
(Solemnitat i dia de precepte)
9:30h                     Missa Església Parroquial
10:30h                   Missa Asil Hospital
11:00h                   Missa Església Parroquial
19:00h                   Vespres Solemnes
                              Capella de la
                              Residència del Pilar
20:00h                   Missa Església Parroquial

21 de Desembre de 2008

Notícies i advertiments 22-28/12/2008

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 22: Missa de Funeral per: Sumpte Batlle Estragués i per Josep Pla Viaplana. Fam. Roca-Rota, Jaume Marata, Maria Barea, Maria Circuns, Mercè Garriga (4t. Aniv), Esp. Cándido i Marina i els seus fills Ignacio (1r. Aniv) i Ramon, Francisco i Manuel, Esp. Joan Baldich i Antonina Garriga, Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dijous dia 25 – Nadal-: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Eduard Andols, Montserrat Aguirre, Montserrat i Maria Gumbau Vicens, Fam. Anton Mas i Maria Majoral, Fam. Joan Soldevila i Carme Solà. 20 h: Roser Serra del Molino (8è. Aniv), Jordi Giménez Lazausa, Josep Vilarrasa, Fam. Ginesta-Barjuan, Fam. Viñas-Canal, Miquel Viñas (38è. Aniv).
Dissabte dia 27: Fam. Nualart-Barba, Dolors Feliu Vda. Luna, Fam. Domínguez-Farrés.
Diumenge dia 28: 9’30 h: Llorenç Gordi, Pepeta Tresserres, Francesc Collell Roca, Petra del Rio Rubiano. 11 h: Esp. José Olivé Jubany i Candelaria Roca Blasi, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Esp. Encarnació Lazausa i Carles Giménez. 20 h: Josep Espinasa Oliveras (5è. Aniv).
 
Defuncions
Dimarts dia 16 va lliurar el seu esperit al Pare Na Inés Peralta Nevado, als 91 anys; dijous, dia 18 va fer el seu traspàs vers la casa del Pare na Mª Assumpció Batlle Estragués, als 52 anys. Que descansin en pau!
 
Horaris de les Misses
i Celebracions d’aquestes Festes
 
Dimecres 24 vigília de Nadal
Missa del Pollet   (Missa Familiar)18:00h
Missa del Gall                           23:00h          
 
Dijous 25      NADAL
9:30h           Missa Església Parroquial
10:30h                   Missa Asil Hospital
11:00h                   Missa Església Parroquial
19:00h                   Vespres Solemnes
                   Capella de la Llar del Pilar
20:00h                   Missa Església Parroquial
Dimecres 26           SANT ESTEVE
11:00h                   Missa Església Parroquial
19:00h                   Vespres Solemnes
                   Capella de la Llar del Pilar
 
Celebració del Perdó
La celebració del Sagrament del Perdó vol ajudar a preparar-nos, més i millor, per celebrar ben joiosament i en pau interior, les festes que s’apropen. Val la pena fer aquest esforç d’humilitat i de reconeixement; ens fa molt i molt de bé, no en dubteu. Enguany celebrarem comunitàriament el Perdó del Pare el proper diumenge, dia 21, a les 6 de la tarda.
 
Col·lecta extraordinària per Càritas
Les col·lectes de la Missa del Pollet, Missa del Gall i de les misses del dia de Nadal seran destinades, com és costum, a Càritas de la parròquia. Fem plegats un esforç per ajudar i estimar els més desafavorits.
 
CONCERT DE NADAL DE L’ESCOLANIA
Diumenge vinent, dia 28 (acabada la missa de les 11:00h) a les 12 del migdia la nostra Escolania Parroquial ens oferirà el seu CONCERT DE NADAL.
 
Val a dir que, com sempre, els nostres nois i noies amb els seus directors i acompanyants instrumentistes, han preparat amb especial interès i il·lusió aquest concert. Per la nostra part no podem més que fer costat al treball que l’Escolania duu a terme al llarg de l’any a les nostres celebracions i en la formació d’aquest jovent. La nostra presència i l’escalf dels nostres aplaudiments són, per la gran família de l’Escolania Parroquial, la millor de les compensacions que els hi podem oferir.
 
Recordem-ho, diumenge dia 28, acabada la missa del migdia, a la mateixa església parroquial, GRAN CONCERT DE NADAL, de la nostra Escolania.
 
Convideu a tothom que vulgueu perquè de ben segur valdrà la pena! Us esperem a totes i a tots! No hi falteu! L’ocasió s’ho mereix!

21 de Desembre de 2008

Celebració de la festa de St. Esteve protomàrtir, patró de La Garriga

Advent 2008
 
 
         Mica en mica, a la nostra parròquia, s’hi va fent la llum. La “corona de l’advent” fa visible allò que s’ha de viure en el cor de cada comunitat cristiana.
 
         A La Garriga no només ens disposem a celebrar amb goig les festes del Nadal i de l’Epifania del Crist. També, com un regal que Déu mitjançant la seva Església ens fa, ens disposem a donar gràcies al Pare pel testimoni de vida del primer dels màrtirs, St. Esteve, titular de les dues esglésies parroquials de La Garriga i patró del nostre poble.
 
         Cada 26 de desembre, per la festa del nostre patró, ens agrada de tornar a La Doma, l’antiga església parroquial, que any rere any ens obra les seves portes per mostrar-nos els seus tresors. Les pedres velles que en altre temps aplegaven aquelles altres de vives que eren la feligresia de les nostres contrades i el petit retaule gòtic, joia del patrimoni espiritual, artístic i cultural de La Garriga.
En aquesta ocasió, però, les “pedres noves” de les obres que hem estat duent a terme durant més d’un any, ens han dut a celebrar el nostre patró a la que és, des de fa unes quantes centúries, la nostra església parroquial. Hores d’ara s’estan ultimant detalls de pintura, instal·lacions d’aigua i de llum, jardineria, neteja. El dia 26 encara no estarà tot enllestit; si, però, lo suficient per donar-ne gràcies a Déu i pregar, amb tots vosaltres, perquè els nous locals i els que s’han reformat, esdevinguin espais on les “pedres vives” de l’església trobin lloc per les seves activitats, reunions i celebracions.
 
         Us esperem, doncs, el proper 26 de desembre (divendres) a les 11 del matí a l’església parroquial de St. Esteve de La Garriga per, tot celebrant l’Eucaristia, fer-ne festa del testimoni de fe del protomàrtir. Tot seguit, com cada any en aquesta diada, la Coral Ariadna ens oferirà un petit concert nadalenc acabat el qual el nostre Bisbe, Mons. Josep-Àngel Saiz Meneses beneirà els nous locals.
 
         Les distintes vinculacions que us uneixen a la nostra comunitat cristiana fa que ens ompli de goig, ja només, la possibilitat de que ens acompanyeu aquell dia. Si és així ben segur que molts dels feligresos i jo mateix ens alegrarem de comptar amb la vostra presència.
 
         Gràcies a tots i a totes per tot el bé que heu fet i feu en aquest poble i parròquia. Que acabem de tenir tots un sant advent i un Nadal ben joiós!
 
         Us hi esperem!
 
 
         El Consell Pastoral i Mn. Santi Collell, rector.
L’horari previst dels actes i celebracions
de la diada de St. Esteve és:
 
 
 
a les 11:00h       a l’església parroquial,
celebració solemne de l’Eucaristia, acompanyada pels cants de l’Escolania Parroquial i presidida pel Bisbe de Terrassa, Mons. Josep-Àngel Saiz Meneses
 
 
cap a les 12:00 a l’església parroquial,
            Concert de Nadal ofert per la Coral Ariadna
 
 
cap a les 12:30 al pati dels locals parroquials
el nostre Bisbe procedirà a la Benedicció i Inauguració del locals
 
 
 
 
 
Nota: acabat l’acte oficial de benedicció i inauguració s’oferirà un senzill aperitiu i tothom qui ho vulgui podrà visitar els locals.

17 de Desembre de 2008

Recollida d'Aliments

El Banc d'Aliments de Càritas organitza com cada any la seva recollida d'aliments per omplir el "rebost" de les més de 27 famílies que en aquest moments s'estan ajudant i dels més de 50 "lots de Nadal" que de forma puntual reben famílies i/o persones grans o amb malaltíes cròniques i que viuen soles i que l'ajut que entre tots se'ls hi procura els facilitat viure amb una certa normalitat aquestes festes.


cartell de la campanya d'enguany


Descarregar arxiu adjunt: cartell de la campanya d'enguany

15 de Desembre de 2008

CONCERT DE NADAL

L'Orquestra i el Cor de l'Escola St. Lluís Gonçaga ofereix el seu primer concert de Nadal

D’ençà del curs passat que a la nostra Escola Parroquial, St. Lluís Gonçaga, es va engegar un petit cor de veus blanques. Enguany a aquest cor s’hi ha afegit un humil orquestra. Junts ens oferiran el seu primer concert de Nadal.
Ben segur que valdrà molt i molt la pena. Tothom hi és convidat. El concert serà a la Capella de les Franciscanes (c/Cardedeu, 25) a les 5 de la tarda. No us ho perdeu!

14 de Desembre de 2008

Notícies i advertiments 15-21/12/2008

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 15: Esteve Fortuny Costa (19è Aniv), Concha Alonso Marcos, Josep Mª Massana, Consol Marata Girbau.
Dimecres dia 17: Juan Torras Trias, Esp. Ramon Portella i Eulàlia Ros, Jordi Ramirez Gómez, Luis Rodríguez Heredia, Isabel Barrios Anillo, Mª Carme Marcé Costa (9è, Aniv), Carles Enric Giménez Lazausa, Esp. Pere Oliveras (1r. Aniv) i Maria Peñalba (2n. Aniv), Núria Riba Ollé (religiosa Sagrat Cor).
Divendres dia 19: Fam. Nualart-Barba, Esp. Pere Espinasa Oliveras i Esperança Gironès Costa, Mª Carme Marcé Costa (9è. Aniv).
Dissabte dia 20: Sofia Freixas Savall (6è. Aniv).
Diumenge dia 21: 9’30 h: Petra del Rio Rubiano, Fam. Ballús-Travé. 11 h: Fam. Riera-Marsà. 20 h: Josep Maurí, Sant Esteve.
 
Defuncions
Dilluns dia 8 va lliurar el seu esperit al Pare Na Setefilla Reyes Fernández, als 94 anys. Que descansi en pau!
 
Baptisme
Diumenge passat, dia 7, va rebre les aigües baptismals Daniel, Josep, Lluís Martínez Barona. Benvingut a la nostra comunitat!
 
Matrimoni
També diumenge passat, a l’antiga parròquia de La Doma van contraure matrimoni Ramon Pou Amblas i Josepa Sallent Baqué. Moltes felicitats!
 
Escola St. Lluís
Aquest dilluns i dimarts farem les celebracions d’advent/nadal amb els diferents cursos des dels més grans als més petits tot recollint el treball que s’ha fet des de les tutories i l’Equip de Pastoral durant tot aquest primer trimestre.
 
 
 
Catequesi
Dimarts dia 16, a les 4’15 de la tarda ens reunirem a les Franciscanes les catequistes de 1r. de Comunió per preparar els temes i dimecres dia 17, a la mateixa hora, ho faran els de 2n de Comunió a l’Escola St. Lluís.
 
Hospitalitat de Lourdes
El proper dimarts, a les 9 del vespre, es reunirà la Junta de l’Hospitalitat de Lourdes per acabar de fer els preparatius de la festa del Nadal. No hi falteu ningú, si us plau, és molt important que hi siguem tots! La reunió serà als antics locals de l’Escolania.
 
Comissió de Litúrgia
Dimecres, dia 17, a 2/4 de 9 del vespre es reunirà la Comissió de Litúrgia a la casa de les Franciscanes.
 
Consell Pastoral
El mateix dimecres es reunirà el Consell Pastoral de la nostra parròquia. La reunió serà a les Franciscanes a les 21:30h.
 
Missa pels voluntaris de la parròquia
Des de l’any passat que un divendres al mes preguem, a l’Eucaristia, ben especialment per tots els voluntaris i voluntàries de la parròquia. Preguem per ells i amb ells! Per això a la missa d’aquest divendres vinent, dia 19, a les 8 del vespre, són convidats el conjunt dels voluntaris dels diferents àmbits pastorals, socio-educatius, funcionals, etc de la parròquia. Junts encomanem tota l’activitat que es genera a/i des de la parròquia. Tothom hi és convidat!
 
Dinar i Festa de Nadal de l’Hospitalitat
Ja fa uns anys, que pels volts d’aquestes festes que s’apropen, els amics de l’Hospitalitat de Lourdes organitzen el dinar/festa de Nadal adreçat a la gent gran i els malalts de la nostra població. Enguany serà el proper dissabte, dia 20. Aquells i aquelles que hi vulgueu participar-hi, caldrà que us inscriviu bé dilluns o dimarts d’aquesta setmana, de 5 a 6 de la tarda a la Rectoria.

07 de Desembre de 2008

Notícies i advertiments 07/12/2008

de la setmana del 08 al 14/12/2008

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 8: 9’30 h: Teresa Guardiola (21è Aniv.). Carles Cateura, Conxita Insa, Sor Concepción Hidalgo, Jesús Tovar Jubany (4t. Aniv). 11 h: Concepció Cases. 20 h: Conxita Sauqué Lagarriga.
Dimecres dia 10: Esteve Fortuny Costa (19è Aniv), Concha Alonso Marcos.
Divendres dia 12: Sócrates González Rodríguez (10è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 13: Teresa Arimón, Santa Llúcia.
Diumenge dia 14: 9’30 h: Fam. Espinasa-Junqueras, Petra del Rio Rubiano.
 
Defuncions
Dimecres dia 26 va lliurar el seu esperit al Pare Na Maria Membrive Lafuente, als 87 anys. Que descansi en pau!
 
Loteria
Ja s’està acabant la loteria de Nadal, nº 27144(que és el que toca, segur!). Encara en trobareu a algunes botigues o aquí, a la Parròquia.
Aquest any, per poder ajudar al finançament de les obres, hem fet loteria per la rifa de Reis. En trobareu, també, en algun dels establiments de costum, a la Residència del Pilar i a les Franciscanes del carrer Cardedeu, també aquí, a la rectoria i a la sagristia en acabar les misses.
 
Festa de Sta. Eulàlia
El proper dimecres, dia 10, s’escau la festa de Sta. Eulàlia de Mèrida, patrona de Sta. Eulàlia de Ronçana. Celebrarem l’ofici solemne de Festa Major a les 8 del vespre. Per aquesta raó, en cas de que hi hagin defuncions aquesta setmana, la missa de funerals es faria el divendres, dia 12, a les 8 del vespre.
Aquesta setmana, excepcionalment, sols hi haurà missa, a les 20h. el dilluns i el divendres. Dimarts i dimecres celebrarem la Litúrgia de la Paraula amb la distribució de l’Eucaristia.
Gràcies a tots per la vostra comprensió.
 
Càritas
Dimecres, dia 10, a les 15:30h de la tarda es reunirà l’equip que coordina les diferents àrees de la pastoral social de la parròquia. La reunió serà a la rectoria.
 
Pastoral de la Salut
El mateix dimecres, a les 9 del vespre es reuniran tots els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut a la casa de les Franciscanes del carrer Cardedeu.
 
Arxiprestat
El proper divendres, dia 12, es trobaran els rectors de les parròquies del nostres arxiprestat per tal de fer seguiment del conjunt de l’activitat pastoral.
 
Trobada de Joves del Vallès Oriental
El dissabte, dia 13, hi haurà una trobada de joves cristians de la nostra comarca al Casal de la Visitació de l’Ametlla.
 
Missa Familiar
El proper dissabte, 13 de desembre, a les 6h de la tarda celebrarem la MISSA FAMILIAR d’aquest mes. Com ja sabeu d’altres ocasions aquesta celebració va adreçada a tots els infants de la catequesi, els que s’hi preparen per la “comunió” i els que ja la han rebuda. Tots, amb les seves famílies, són convidats a viure la festa de la fe i a fer festa de la Vida del Crist que vol néixer en els nostres cors. No hi falteu! Us esperem!!!
 
Trobada de Catequistes de l’Arxiprestat
Diumenge vinent, dia 14, a les 17h es trobaran totes les catequistes del nostre arxiprestat al Casal de la Visitació de l’Ametlla per tal de celebrar plegats l’Advent i preparar-nos pel Nadal. No hi falteu!
 
Concert a La Doma
El proper diumenge, a les 6 de la tarda hi haurà un concert ofert per la coral Americantus de La Garriga, a l’antiga església parroquial de La Doma. L’entrada és lliure. Tothom hi és convidat!
 
Solemnitat
de la Immaculada Concepció
Horaris de les celebracions a La Garriga
 
Dilluns, dia 8
9:30h Capella de les Monges Franciscanes del carrer Cardedeu (La Garriga)
 
11:00h Església Parroquial
 
20:00h Església Parroquial
 
Germanes Franciscanes
Dilluns vinent, dia 8, festa de la Immaculada Concepció, les religioses Franciscanes Missioneres de La Immaculada Concepció, celebren la solemnitat de la patrona de la seva Congregació i de la Casa d’Espiritualitat. Per aquesta raó i per poder-nos afegir amb elles a la seva acció de gràcies, celebrarem l’Eucaristia de 2/4 de 10 del matí d’aquell dia a la seva Capella per comptes de fer-ho a la parròquia.
Per molts anys, “hermanes”. Zorionak!

07 de Desembre de 2008

MISSA FAMILIAR

13 de desembre, a les  6h de  la tarda

 
El proper dissabte, 13 de desembre, a les 6h de la tarda celebrarem la MISSA FAMILIAR d’aquest mes. Com ja sabeu d’altres ocasions aquesta celebració va adreçada a tots els infants de la catequesi, els que s’hi preparen per la “comunió” i els que ja la han rebuda. Tots, amb les seves famílies, són convidats a viure la festa de la fe i a fer festa de la Vida del Crist que vol néixer en els nostres cors. No hi falteu! Us esperem!!!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart