Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

22 de Febrer de 2009

Notícies i advertiments per la setmana del 23 de febrer a l'1 de març del 2009

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 23: Pedro Fernández Quevedo, Xavier Basset.
Divendres dia 27: Fam. Nualart-Barba, Aurelia Jané i Soler (7è. Aniv).
Dissabte dia 28: Josep Piqué Tarrats, Josep Mª Piqué Bundó.
Diumenge dia 1: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa, acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol. 20 h: Fam. Camp-Lloreda
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 15, van rebre les aigües baptismals Roc Micó Netto i Carla Netto Flores. Benvinguts a la nostra comunitat!
 
Defuncions
Divendres dia 13 va lliurar el seu esperit al Pare En Josep Camello Ginesta, als 92 anys. Que descansi en pau!
 
Catequesi
Dimarts dia 24, a les 4’15 h de la tarda, es reuniran les catequistes de 2n. curs de Comunió per preparar la catequesi i dimecres, a la mateixa hora, ho faran les de 1r. curs. Serà a la sala Sant Esteve.
 
Reunió de pares i mares
Dimecres dia 25, a les 9 h del vespre, estan convocats els pares i mares dels nen que fan 2n. curs de catequesi per començar els preparatius de la celebració de la Primera Comunió. La reunió serà a la sala Sant Esteve. És molt important. No hi falteu!
 
Dimecres de Cendra
Aques dimecres, dia 25 de febrer, comencem l’Exercici Quaresmal d’enguany. Celebrarem l’eucaristia amb la benedicció i imposició de la cendra a ¾ de 10 del matí a la capella de la Residència del Pilar i a les 8 del vespre a l’Església Parroquial.
Recordem que el Dimecres de Cendra és dia de dejuni i d’abstinència. També és bo tenir present que tot i no ser dia de precepte és d’aquelles ocasions en la que s’hi escau molt participar de l’Eucaristia per tal de començar “amb bon peu” el camí que ens mena vers la gran festa Pasqual!
 
Mans Unides
L’Equip de Mans Unides de La Garriga es reunirà el proper divendres, 27 de febrer, a les 9 del vespre als locals parroquials.
 
Recés Arxiprestal de Quaresma
per a laics
Som a les portes d’una nova Quaresma. Res fora millor per començar-la que fer-ho amb un recés. Enguany tenim l’oportunitat! El nostre arxiprestat junt amb el de Mollet hem organitzat un recés per a laics el proper dissabte, dia 28 de febrer, de les 11 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia. Sota el lema: “Mireu l’arbre de la Creu”, Mn. Valentí Alonso ens acompanyarà en aquesta estona de reflexió, silenci i pregària. El recés serà a la parròquia de St. Julià de Lliçà d’Amunt. Animeu-se, val la pena!

22 de Febrer de 2009

Recés Arxiprestal de Quaresma

Som a les portes d’una nova Quaresma. Res fora millor per començar-la que fer-ho amb un recés. Enguany tenim l’oportunitat!
 
El nostre arxiprestat junt amb el de Mollet hem organitzat un recés per a laics el proper dissabte, dia 28 de febrer, de les 11 del matí fins a 2/4 de 2 del migdia.
 
Sota el lema: “Mireu l’arbre de la Creu”, Mn. Valentí Alonso ens acompanyarà en aquesta estona de reflexió, silenci i pregària.
 
El recés serà a la parròquia de St. Julià de Lliçà d’Amunt.
 
Animeu-se, val la pena!
 
 
 
(Si algú , de La Garriga, estigués interessat en assistir-hi i no tingués mitjans de transport per fer-ho, poseu-se en contacte amb nosaltres al telèfon de la parròquia per tal de poder combinar els cotxes i les places dels que hi aniran. Recordeu que el telf. de la parròquia és el 938714691)

15 de Febrer de 2009

Notícies i advertiments de la setmana del 16 al 22 de febrer del 2009

Intencions de pregària en les Misses
Dimecres dia 18: Juan Torras Trias.
Divendres dia 20: Fam. Nualart-Barba, Quimeta Canal Casellas.
Dissabte dia 21: Anton Viñas Canal (17è. Aniv), Josep Mauri i família, Sant Esteve.
Diumenge dia 22: 9’30 h: Manuel Martín. 11 h: Maria Circuns. 20 h: Jaume Marata.
 
Defuncions
Dilluns dia 9 va lliurar el seu esperit al Pare Na Maria Tresserras Camón, als 90 anys i dijous dia 12 Na Maria Partegàs Montpart, als 85 anys. Que descansin en pau!
 
Missa familiar
L’equip de mares que preparen la “Missa Familiar” es reunirà dilluns vinent, dia 16, a les 9 del vespre a la rectoria per preparar la propera celebració. Qui vulgui pot afegir-se a la colla!
 
Obres i economia
També dilluns, a les 7 h del vespre, es reunirà la junta d’obres i economia de la Parròquia per tal de revisar la marxa de l’economia un cop acabades les obres.
 
Escola St. Lluís
Dimarts, dia 17, a les 10 del matí es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola per tal de preparar les activitats i accions de la propera quaresma.
 
Comissió de Litúrgia
Tanmateix de cara a la quaresma, dimecres vinent, a les 9 del vespre, es reunirà la Comissió de Litúrgia de la parròquia. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
Ordenació Sacerdotal
Aquest diumenge, dia 15, a la Catedral de Terrassa, el nostre bisbe, Josep-Àngel Saiz Meneses ordenarà de prevere al diaca Mn. David Remolar García. Donant-ne gràcies a Déu pel do de la seva crida encomanem el futur nou prevere a la nostra pregària.

08 de Febrer de 2009

Notícies i advertiments de la setmana del 9 al 17 de febrer

Intencions de pregària en les Misses
Divendres dia 13: Joaquim Cuspinera Llanas (10è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 14: Lluís Olivé (6è. Aniv).
Diumenge dia 15: 9’30 h: Fam. Camp-Lloreda. 11 h: Anton Andreu Garriga.
20 h: Josep Mª Massana.
 
Defuncions
Divendres 30 de gener va lliurar el seu esperit al Pare En Francisco Marín Cantero, als 76 anys; dilluns dia 2 Na Joaquima Canal Casellas, als 80 anys i dimecres dia 4 Na Aquilina Díaz Reviriego, als 87 anys. Que descansin en pau!
 
Pastoral de la Salut
Aquest dimarts, dia 10, a les 9 del vespre hi haurà una reunió del tots els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut de la nostra parròquia. La reunió es farà a la Sala St. Esteve. No hi falteu!
 
Catequesi
Dimarts dia 10, a les 4’15 h de la tarda, les catequistes de 2n. Comunió es reuniran per preparar els propers temes i dimecres, a la mateixa hora, ho faran els de 1r. de Comunió. Les reunions seran a la sala Sant Esteve.
 
Escola St. Lluís
Fundació d’Escoles Parroquials
El proper dimarts, dia 10, el Cardenal Arquebisbe de Barcelona convoca a una reunió a tots el directors de centre, responsables de pastoral i rectors de parròquies de les escoles federades a la FEP (Fundació d’Escoles Parroquials de l’Arquebisbat de Barcelona) a la qual hi pertany la nostra escola parroquial. Per part de l’Escola St. Lluís hi assistiran el sr. Felip Joan de Dalmases, director del centre, la sra. Mª José Martínez com a coordinadora de l’equip de pastoral de l’escola, i mn. Santi Collell com a rector de la nostra parròquia.
 
Festa de la Mare de Déu de Lourdes
Dimecres vinent, dia 11, celebrarem com cada any la festa de la Mare de Déu de Lourdes. Acompanyats en la processó i en l’eucaristia per les veus de la nostra Escolania Parroquial, començarem la celebració a les 8 del vespre. Els qui pugueu ens trobarem a la Sala St. Esteve ¼ d’hora abans (3/4 de 8) per sortir des d’allí en processó donant la volta a l’església parroquial. Junt amb l’Hospitalitat de Lourdes de la nostra parròquia us convidem a tothom a pregar pels nostres malalts i malaltes, sempre, i a fer-ho d’una manera ben especial el dia de la festa de Lourdes. Us esperem!
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
El matí del divendres, dia 13, es reuniran els rectors de les parròquies del nostre arxiprestat per tal de fer el seguiment del curs pastoral. En aquesta ocasió la reunió serà a la rectoria de l’Ametlla del Vallès. Encomanem-los en la pregària.
 
Jornada Diocesana
de Pastoral de la Salut
Sota el lema de “ Creure, celebrar i viure l’Eucaristia”, dissabte vinent, dia 14, es desenvoluparà la IV Jornada Diocesana de Pastoral de la Salut. El nostre poble de La Garriga serà qui acollirà aquest encontre diocesà. Ho farem al Teatre de La Garriga (el Patronat) des de les 10 del matí fins cap a 2/4 de 2. L’encontre s’adreça a tots els voluntaris i voluntàries, també professionals, que treballen amb malalts i amb gent gran. Al llarg del matí es reflexionarà sobre el paper de l’Eucaristia en la vida del malalt, tant a nivell celebratiu com de participació individual quan hom rep la comunió fora de la missa. Mn. Joaquim Messeguer adreçarà la ponència titulada “Eucaristia viscuda i celebrada en la malaltia”. També, els participants, podran sentir les experiències que un parell de testimonis adreçaran en relació al tema central de la Jornada.
Encomanem aquest encontre en la nostra pregària, personal i comunitària.

08 de Febrer de 2009

IV Jornada diocesana de Pastoral de la Salut

El proper dissabte, dia 14 de Febrer , tindrá lloc la IV JORNADA DIOCESANA DE PASTORAL DE LA SALUT al Teatre  "El Patronat", situat al Passeig núm. 42 de La Garriga.

IV JORNADA DIOCESANA DE PASTORAL DE LA SALUT

Dissabte dia 14 de Febrer de 2009

Teatre de La Garriga – El Patronat. Passeig núm. 42.La Garriga

 

 

PROGRAMA

 

  • 10,00 hores Pregària i presentació a càrrec de Mn. Alfons Gea, Delegat Episcopal de Pastoral de La Salut

 

  • 10.30 hores “Eucaristia viscuda i celebrada en la malaltia” a càrrec de Mn. Joaquim Meseguer, rector de Sant Quirze del Vallès

 

  • 11,30 hores Descans

 

  • 12,00 hores Comunicació d’experiències:
  1. “El pa de Vida que gaureix”, a càrrec de Mn. Antoni Rubio, rector de Cardedeu, Cànoves i Alfou
  2. “Presència dels malalts en l’Eucaristia dominical”, a càrrec del Sr. Ricard Ribalta, membre de l’Hospitalitat de Lourdes de Sant Celoni
  • 13,00 hores Presentació del material de la campanya 2009

 

  • 13,15 hores Cloenda

01 de Febrer de 2009

Notícies i advertiments de la setmana del 2 al 8 de febrer

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 2: Salvador Durall, Josep Balcells (Aniv), Miquel Viaplana, Fam. Viñets-Llauger, Esp. Josep i Conxita.
Divendres dia 6: Fam. Nualart-Barba.
Diumenge dia 8: 9’30 h: Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa. 11 h: Antón Andreu Garriga.
 
Defuncions
Diumenge dia 25 van lliurar el seu esperit al Pare En Albert Garriga Jiménez, als 42 anys i N’Enriqueta Castell Mensa, als 81 anys. Que descansin en pau!
 
La Candelera
Dilluns vinent, dia 2, celebrarem la festa de la Presentació del Senyor al Temple. Aquells i aquelles que ho vulgueu, podreu participar de la celebració de l’Eucaristia a les 9:45 del matí a la capella de les germanes Hospitalàries de la Santa Creu (El Pilar) o bé a les 8 del vespre a l’Església Parroquial. A totes dues celebracions beneirem oportunament les candeles tot recordant que Crist és la Llum que il·lumina tots els pobles!
Tothom hi és convidat!
 
Càritas
Aquest dimecres, dia 4 de febrer, es reunirà l’equip de responsables de les diferents àrees de Càritas Parroquial. La reunió serà a la rectoria a ¾ de 9 del vespre.
 
Sessions de preparació al sagrament del Matrimoni
Els propers divendres i dissabte, 6 i 7 de febrer, hi hauran les primeres sessions de preparació al sagrament del matrimoni d’enguany. Ambdues començaran a les 10 del vespre i es faran al locals parroquials.
 
Catequesi de Confirmació
Visita al Cottolengo
Dissabte vinent, dia 7, els nois i noies que es preparen per rebre el sagrament de la Confirmació, acompanyats pels seus catequistes, visitaran el Cottolengo de Barcelona dedicant el matí a diferents tasques de voluntariat i de servei amb i pels malalts que allí han estat acollits per la comunitat de religioses.
 
Missa Familiar
El proper dissabte, 7 de febrer, a les 6 de la tarda celebrarem la MISSA FAMILIAR d’aquest mes. Com ja sabeu d’altres ocasions aquesta celebració va adreçada a tots els infants de la catequesi, els que s’hi preparen per la “comunió” i els que ja la han rebuda. Tots, amb les seves famílies, són convidats a viure la festa de la fe i a fer festa de la Vida del Crist ressuscitat
 
Missa de Germanor
Com recordareu, cada trimestre, tot l’equip humà de l’Hospitalitat de Lourdes i de la Pastoral de La Salut organitzen la que hem anomenat “Missa de Germanor”. Una eucaristia dominical en la qual tenim més present el món de la salut, del dolor, del malalt, de llurs famílies i de tots els qui els atenen d’una manera o altra. Diumenge vinent, dia 8 de febrer, és el dia assenyalat aquest trimestre per aquesta missa tan entranyable i especial on entre tots els voluntaris i voluntàries es fa possible que molta gent gran i malalta de les residències del nostre poble i també particulars, puguin assistir a una missa dominical. Per ells és una festa, per a nosaltres un goig poder tenir-los entre nosaltres. Gràcies a tots els voluntaris i voluntàries per l’esforç que fan! Gràcies, també a les direccions i personal de les distintes llars d’avis per les facilitats i el suport que ens donen.
 
Escolania Parroquial
El passat dia 17 de gener a la missa de les 8 del vespre els cantaires Oriol Baliarda i Dasquens, Irene Beltrán i Lledó, Gerard Coma i Sanz i en Carles Enrich i Torrents van rebre la túnica, la creu i la insígnia que els distingeix com a membres de la nostra Escolania Parroquial i com a membre de la gran família dels “Pueri Cantores” de Catalunya. Benvinguts!
 
Concert de la Candelera
Aquest diumenge, dia 1 de febrer, les entitats corals del nostre poble ens oferiran el tradicional Concert de la Candelera. Serà a les 17:30h de la tarda a l’Església Parroquial. No us ho perdeu!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart