Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

22 de Març de 2009

Notícies i advertiments de la setmana del 23 al 29 de març del 2009

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 23: Xavier Basset, Josep Portavella Sorribas, Josep Canal, Josep Mª Casanovas, Josefa Aspa, Josep Baucells, Josefa Llauger, Josep Camprodón, Esp. Josep i Conxita
Dimecres dia 25: Agustí Pagespetit Bourgeois, Dolors Galbany Bulbena, Dionisio García Antón.
Divendres dia 27: Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 28: Teresa Borràs Olesa (10è. Aniv), Esp. Pere i Josefa Rof.
Diumenge dia 29: 11 h: Esp. Josep Olivé Roca i Candelaria Roca Blasi.
 
Missa en honor a St. Josep
Aquest dilluns, dia 23, a l’eucaristia de les 8 del vespre celebrarem una missa en honor de l’espòs de Maria. En aquesta celebració farem memòria de tots aquells difunts, les famílies dels quals, el darrer dijous dia 19, varen demanar que s’oferís l’eucaristia per ells. Tot demanant disculpes a les esmentades famílies, preguem acceptin la bona voluntat d’esmena en celebrar aquesta missa. 
 
Defuncions
Dimecres dia 11 va lliurar el seu esperit al Pare na Dolors Munné Pujadas, als 89 anys; divendres dia 13 en Francisco Junqueras Espinasa, als 81 anys; dimecres dia 18  l’Agustí Pagespetit Bourgeois, als 47 anys i na Dolors Galbany Bulbena, als 81 anys, i dijous dia 19 en Dionisio García Antón, als 94 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
Dimarts dia 24, a les 4,15 h, es reuniran les catequistes de 2n. de Comunió per preparar la catequesi i dimecres dia 25, a la mateixa hora, ho faran les de 1r. de Comunió. La reunió és a la sala Sant Esteve.
 
Santuari de Puiggraciós
Aquest dimecres, dia 25, celebrarem un any mes (si a Déu plau) la solemnitat de l’Anunciació del Senyor. És la “festa titular” i principal del Santuari. La celebració eucarística serà a les 11 del matí. Tothom és convidat.
 
Sopar de Matrimonis
El proper divendres, dia 27, celebrarem un senzill sopar de germanor amb les parelles que van contreure matrimoni el curs passat. El sopar serà a la Sala St. Esteve a les 9 del vespre.
 
Festa dels Tres Tombs
Diumenge vinent, dia 29 de març, l’Associació d’Amics dels Tres Tombs organitza, un any mes, aquesta diada vinculada a la festa de St. Antoni Abat. Acabada la missa de les 11 del matí hi haurà a la plaça de l’Església la tradicional benedicció de cavalls, carros, cavalcadures... Tothom és convidat!
 
Concert de Setmana Santa
Coral de l’Escola St. Lluís Gonçaga i Coral Americantus
També el diumenge, dia 29, a les 6 de la tarda hi haurà un concert en el qual cantaran les corals “St. Lluís Gonçaga” i “Americantus”. Entre ambdues formacions ens oferiran el “Réquiem op 48” i la “Messe Basse” de l’autor Gabriel Fauré. Ben segur que valdrà la pena. No hi falteu!
 
Via-Crucis
Us recordem que durant la Quaresma, tots els diumenges resem el Via-Crucis a les 7 h de la tarda (abans de la Missa). Hi sou convidats!

15 de Març de 2009

Notícies i advertiments per a la setmana del 16 al 22 de març

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 16: Jorge Tortelli Alicata (1r. Aniv).
Dimecres dia 18: Juan Torras Trias, Salvador Castells, Carmen Colmenero Estrella (3r. Aniv).
 
Dijous dia 19 SOLEMNITAT DE ST.JOSEP
 
(Missa a les 11:00 h a la capella de la Residència del Pilar): Josep Portavella Sorribas, Josep Canal, Josep Mª Casanovas, Josefa Aspa, Josep Balcells, Esposos Josep i Conxita, Josefa Llauger, Josep Camprodón.
 
Divendres dia 20: Josep Fabra, Fam. Nualart-Barba, Fam. Piqué-Tarrats, José Arruebo Arrudi.
Dissabte dia 21: Josep Mauri i família, Jordi Izquierdo, Sant Esteve.
Diumenge dia 22: 11 h: Fam. Gironés Pujol, Maria Circuns, Marcela Vélez Vives (3r. Aniv). 20 h: Jaume Marata.
 
Baptismes
Dissabte passat, dia 7 de març, van rebre les aigües baptismals Dasha Cosculluela Feltina i Valeria Torrez Claros. Benvingudes a la nostra comunitat!
 
Defuncions
Divendres dia 6 va lliurar el seu esperit al Pare Na Dolores Olmedo Trujillo, als 51 anys. Que descansi en pau!
 
Amonestacions
Properament contruran matrimoni canònic Michelle Manzulli amb Alma Hayes, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Missa Familiar
L’Equip de mares que preparen cada mes la “Missa Familiar” es reunirà el proper dilluns, dia 16, a les 9 del vespre a la rectoria. Si hi ha cap pare/mare que s’animi, ja sap on trobar-nos. Us esperem!
 
Hospitalitat
de la Mare de Déu de Lourdes
També aquest dilluns, a les 9 del vespre, es reunirà la Junta de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. La Reunió es farà als locals parroquials.
Escola St. Lluís
Dimarts vinent, a les 10 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola St. Lluís Gonçaga per valorar les activitats del trimestre i l’assoliment dels objectius de cara a la Quaresma/Pasqua d’enguany. La reunió serà a la mateixa escola.
 
Mans Unides
L’Equip de “Mans Unides” de la nostra parròquia es reunirà el proper divendres, dia 20, a les 9 del vespre als locals parroquials. Si hi hagués alguna persona interessada en rebre informació de la Campanya d’enguany i/o del funcionament del nostre petit grup a nivell local, no heu de fer res més que venir a la nostra reunió, presentar-vos i participar. Sereu ben acollits!
 
Ordenació Episcopal a Barcelona
Ja fa unes setmanes que es va fer públic el nomenament de Mons. Sebastià Taltavull com a Bisbe Auxiliar de Barcelona. Dissabte vinent, dia 21 de març, a les 11 del matí rebrà la plenitud de l’Orde Sacerdotal en ser ordenat bisbe. Des d’aquest senzill “full” ens alegrem amb el conjunt de l’Església que peregrina a Catalunya i en particular amb la nostra diòcesi mare de Barcelona. Tanmateix donem gràcies a Déu per aquest nomenament tot felicitant ben cordialment el nou bisbe.
 
Via-Crucis
Us recordem que durant la Quaresma, tots els diumenges resem el Via-Crucis a les 7 h de la tarda (abans de la Missa). Hi sou convidats

15 de Març de 2009

ORDENACIÓ EPISCOPAL A BARCELONA

Ja fa unes setmanes que es va fer públic el nomenament de Mons. Sebastià Taltavull com a Bisbe Auxiliar de Barcelona. Dissabte vinent, dia 21 de març, a les 11 del matí rebrà la plenitud de l’Orde Sacerdotal en ser ordenat bisbe.

Des d’aquest "web" ens alegrem amb el conjunt de l’Església que peregrina a Catalunya i en particular amb la nostra diòcesi mare de Barcelona. Tanmateix donem gràcies a Déu per aquest nomenament tot felicitant ben cordialment el nou bisbe.

08 de Març de 2009

Notícies i advertiments de la setmana del 9 al 15 de març del 2009

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 9: Paquita de Pastors Navarro, Ramon Rozas Aznar (11è. Aniv).
Dimecres dia 11: Camilo Fernández Arias (1r. Aniv).
Divendres dia 13: Fam. Nualart-Barba, Teresa Mas Nussachs (11è. Aniv), Teresa Arimón, Rosa Fàbregas Burgaya (6è. Aniv).
Dissabte dia 14: Francisco Boter Ballester.
Diumenge dia 15: 9’30 h: Fam. Camp-Lloreda. 11 h: Josep Mª Massana, Teresa Figueras, Rafael Navarro Tusquellas, Antoni Andreu. 20 h: Fam. Riera-Marsà.
 
Defuncions
Dijous dia 26 va lliurar el seu esperit al Pare En José Lorente Navarro, als 89 anys; divendres dia 27 En Fernando Becerra Barrero, als 80 anys i Na Nemesia Morales Luna, als 82 anys; dissabte dia 28 En Antoni Arisa Soler, als 89 anys i En Jordi Izquierdo Brachs, als 51 anys; diumenge dia 1 En Jaume Estatuet Llorens, als 83 anys; dilluns dia 2 Na Ramona Silva García, als 87 anys i dimarts dia 3 N’Encarnación Vera Delgado, als 88 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
Dimarts 10, a les 4’15 h de la tarda es reuniran les catequistes de 1r. curs de Comunió per preparar els propers temes i dimecres 11, a la mateixa hora, ho faran els de 2n. de Comunió. La reunió serà a la sala Sant Esteve.
 
150è. aniversari Franciscanes
Dins dels actes que se celebren durant aquest any del 150è. aniversari de la seva fundació, les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció ens conviden a la conferència “Anna Ravell i La Garriga” a càrrec del Dr. Joan Bada, historiador. És el proper diumenge, dia 15, a les 17 h de la tarda a l’Auditori de la Plaça del Silenci. Tots hi som convidats!
 
Via-Crucis
Us recordem que durant aquests diumenges de Quaresma, tots els diumenges resem el Via-Crucis a les 7 h de la tarda (abans de la Missa).
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic José Manuel Martínez Vañó de Benigànim (València) amb Mª Alicia Perales Giménez de La Garriga i Michelle Manzulli amb Alma Hayes, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
L’Escolania a Tve2
Aquest diumenge, 8 de març, la nostra Escolania Parroquial acompanyarà amb els seus cants la “Missa de la tele”.
La retransmissió comença a les 10:30h del matí a “la 2” de Tve. No us ho perdeu!

01 de Març de 2009

Notícies i advertiments per a la setmana del 2 al 8 de març del 2009

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 2: Salvador Durall, Mª Glòria Enrich Crivillés (6è. Aniv).
Dimecres dia 4: Mercè Blancafort, Pedro Fernández Quevedo, Antònia Vila Vda. Bundó, Alfonsa Torres Fernández (10è. Aniv).
Divendres dia 6: Fam. Nualart-Barba, Concepció Casas.
Diumenge dia 8: 11 h: Esp. Damesón-Cochet.
 
Defuncions
Divendres dia 20 va lliurar el seu esperit al Pare En Josep Gesa Solà, als 63 anys i diumenge dia 22 N’Àngela Tió Soler, als 87 anys. Que descansin en pau!
 
Reforç Escolar
El proper dimecres 4 de març ens trobarem els voluntaris del REFORÇ ESCOLAR amb el David Homedes ( educador social, de l'Ajuntament de La Garriga) per fer una valoració de com ha anat fins ara el curs. Ja fa uns anys que fem aquesta trobada i sembla que és força profitosa per a tots.
La trobada serà a la Sala St. Esteve. No hi falteu, us esperem!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Via Crucis
Durant aquest temps de Quaresma ens trobarem tots els diumenges a les 7 de la tarda per resar el Via Crucis. Us hi esperem!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic José Manuel Martínez Vañó de Benigànim (València) amb Mª Alicia Perales Giménez de La Garriga. Moltes felicitats!

01 de Març de 2009

150è ANIVERSARI DE LA FUNDACIÓ DE LES FRANCISCANES MISSIONERES DE LA IMMACULADA CONCEPCIÓ

Conferència sobre la viculació de la Gna. ANNA RAVELL, fundadora de les Franciscanes, i el nostre poble de La Garriga.

Dins d'una colla d'actes, festes i celebracions que s'aniran succeint al llarg d'aquest any fins a finals d'octubre les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció (les monges del carrer Cardedeu) celebren el 150è aniversari de la seva fundació.

 

Ja des de l'octubre passat la familia de les Franciscanes han anat fent i visquent diferents actes celebratius. El que ara us fem saber a tothom és el primer dels que es duran a terme al nostre poble de La Garriga que fou on es va obrir la primera casa de la congregació i, el que és més important, on la germana Anna Ravell i les seves primeres companyes van fer la seva professió religiosa. Era cap a finals d'octubre de l'any 1859, ara en fa 150.

 

La conferència "ANNA RAVELL i LA GARRIGA" es farà el proper diumenge, dia 15 de març, a les 5 de la tarda a L'Auditori Municipal de Música.

 

Les germanes Franciscanes han encarregat al Dr. Joan Bada, historiador i professor de la Universitat de Barcelona i de la Facultat de Teologia de Catalunya i bon coneixedor de la història de l'Església a Catalunya en general i de la vida i obra de la Mare Ravell en particular que ens ajudi a tothom a descobrir el paper que La Garriga va jugar en els inicis de l'Institut de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció i a l'inrevés, la bona influència d'aquelles dones en la nostra població.

 

Recordeu:

Conferència: "ANNA RAVELL i LA GARRIGA

Orador: Dr. Joan Bada, historiador

dia: 15 de març, a les 17 hores

lloc: L'Auditori, plaça Josep Maurí, La Garriga

 

TOTHOM HI ÉS CONVIDAT!!!!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart