Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

31 de Gener de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana de l'1 al 7 de febrer del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 1: Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dimarts dia 2 (a les 20’30 h): Montserrat Cercós Guri i família, Esp. Joan i Quimeta Sallés.
Dimecres dia 3: Miquel Viaplana, Josep Balcells (8è. Aniv), Fam. Viñets-Llauger, Antònia Cañellas Illa (10è. Aniv), Catalina Martínez (2n. Aniv). Divendres dia 5: Antònia Vila Vda. Bundó.
Dissabte dia 6: Dolors i Josep Sala, Fam. Cuspinera-Sala, Fam. Úbeda-López.
Diumenge dia 7: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa. 11 h: Mercè Tort Terrés, Fam. Riera-Marsà.
 
Defuncions
Dissabte dia 23 va lliurar el seu esperit al Pare na Isabel Fernández Fernández, als 81 anys. Que descansi en pau!
 
Missa Familiar
Aquest dilluns, primer de febrer, a les 9 del vespre, ens reunirem l’Equip que prepara i coordina la “Missa Familiar”. Recordem a tots els pares i mares que llurs fills fan catequesi que aquest “Equip” és obert a tothom qui tingui ganes de col·laborar d’una manera o altra. Animeu-vos!
 
Rober de Càritas
També aquest dilluns es reuniran les voluntàries i els voluntaris del “Rober de Càritas”. La reunió es farà a les 9 del vespre a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
La Candelera
Dimarts vinent, dia 2, celebrarem la festa de la Presentació del Senyor al Temple. Aquells i aquelles que ho vulgueu, podreu participar de la celebració de l’Eucaristia a les 9:45 del matí a la capella de les germanes Hospitalàries de la Santa Creu (El Pilar), a les 7 de la tarda a la parròquia de Sta. Eulàlia de Ronçana o bé a les 8:30h del vespre a la nostra Església Parroquial. A totes tres celebracions beneirem oportunament les candeles tot recordant que Crist és la Llum que il·lumina tots els pobles!
Tothom hi és convidat!
 
Comissió de Litúrgia
El proper dimecres, dia 3 de febrer, es reunirà la Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia. La reunió serà a la sala de la Mare de Déu de Lourdes a les 9 del vespre.
 
Recés pels voluntaris/-es de Càritas:
Rober + Reforç Escolar + Banc d’Aliments
Us recordem que el proper dissabte, dia 6 de febrer, de les 16:00h fins a les 19:30h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu tenim previst fer el recés del qual ja n’hem parlat als diferents grups i que es va anunciar, també, la setmana passada en aquest “Full Parroquial”.
No us oblideu, amigues i amics voluntaris de Càritas, de reservar-vos la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i com a cristians. No ens ho deixem perdre!
 
Totes i tots duem tot aquest treball  a la nostra pregària perquè esdevingui ben de Déu per l’acció de l’Esperit!
 
Concert de la Candelera + Centenari de l’Asil Hospital
Com altres anys, prop de la festa de la Presentació del Senyor, les entitats corals del nostre poble ens oferiran el tradicional Concert de la Candelera. Enguany totes elles han volgut afegir-se als actes del Centenari de l’Asil Hospital. És per aquesta raó que el concert d’aquest any es farà als jardins de l’Asil Hospital (entrant pel c/ de La Doma, per la porta que hi ha davant del Jutjat de Pau, al costat del CAP) el diumenge, dia 7 de febrer, a les 16:30h de la tarda. No us ho perdeu!
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 6 i 7 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per les obres dels locals que tot just fa un any varem estrenar.
És entre tots que hem de fer l’esforç necessari per anar pagant tot el que ens queda. Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

31 de Gener de 2010

Recés pels voluntaris/-es de Càritas: Rober + Reforç Escolar + Banc d'Aliments

El proper dissabte, dia 6 de febrer, de les 16:00h fins a les 19:30h, a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu Mn. Pere Farriol, rector de L'Ametlla del Vallès i Custodi del Santuari de Puiggraciós, acompanyarà als voluntaris i voluntàries de Càritas de la nostra parròquia i de les parròquies del voltant en una tarda de pregària, silenci, reflexió, diàleg amb el Pare per tal d'abocar a les seves mans el pes, de vegades feixuc, del nostre viure.

L’Equip de Coordinació de Càritas de la Parròquia us proposa a tots els voluntaris i voluntàries de Càritas de fer una petita, senzilla i viscuda aturada a les nostres vides, per poder posar davant de Déu tota la tasca que es duu a terme entre els diferents grups.
El recés l’hem programat pel dissabte, dia 6 de febrer, de les 16:00h fins a les 19:30h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu.
Amigues i amics voluntaris de Càritas, reserveu-se la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i madurar un xic més la nostra fe. No ens ho deixem perdre!
 
Ja fa uns mesos, pel novembre, varem fer la mateixa experiència (i fou ben reeixida i participada!) amb els membres de l’Hospitalitat de Lourdes i els voluntaris de la Pastoral de la Salut.
 
Al llarg del curs, altres grups i col·lectius que col·laboren a la parròquia aniran anunciant les distintes sessions de formació i de recés que s’aniran programant.
 
Totes i tots duem tot aquest treball perquè esdevingui ben de Déu per l’acció de l’Esperit!


Casa d'Espiritualitat on es durà a terme el recés

24 de Gener de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 25 al 31 de gener del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 25: Albert Garriga Jiménez (1r. Aniv), Josep González Cobos (1r. Aniv).
Dimecres dia 27: Carmen Jarque (5è. Aniv), Josep Oliveras Parera, Pere Oliveras Jarque.
Divendres dia 29: Esp. Teresa i Lluís, Francisco Collell Roca.
Dissabte dia 30: Joan Franch Sau.
Diumenge dia 31: 9’30 h: Joan Barrera Valls. 11 h: Joan Ballús (2n. Aniv), Maria Barea.
 
Defuncions
Dimarts dia 12 va lliurar el seu esperit al Pare na Maria Carmen Suarez Bernal, als 86 anys; dijous dia 14 en Josep Aribau Vila, als 62 anys i diumenge dia 17 n’Antònia Casanovas Bruguet, als 76 anys. Que descansin en pau!
 
Baptismes
Dissabte passat, dia 16, va rebre les aigües baptismals Andreu Puig Salazar. Benvingut a la comunitat cristiana!
 
Escola St. Lluís
Aquest dimarts, a les 10 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola per programar les activitats per a la propera Quaresma.
 
Catequesi
Dimarts 26 i dimecres 27 de gener, a les 4’15 h de la tarda es reuniran els/les catequistes de primer i segon curs de Comunió respectivament, per preparar les properes trobades de catequesi.
 
Preparació al Baptisme
Els pares i mares que tenen previst de batejar llurs fills al llarg del mes de febrer es reuniran el proper diumenge a les 18:00h a la Sala St. Esteve per tal de preparar la celebració amb el mossèn.
 
Voluntariat de Càritas
L’Equip de Coordinació de Càritas de la Parròquia us proposa a tots els voluntaris i voluntàries de Càritas a fer una petita, senzilla i viscuda aturada a les nostres vides, per poder posar davant de Déu tota la tasca que es duu a terme entre els diferents grups. El recés l’hem programat pel dissabte, dia 6 de febrer, de les 16:00h fins a les 19:30h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu.
Amigues i amics voluntaris de Càritas, reserveu-se la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i madurar un xic més la nostra fe. No ens ho deixem perdre!
 
Ja fa uns mesos, pel novembre, varem fer la mateixa experiència (i fou ben reeixida i participada!) amb els membres de l’Hospitalitat de Lourdes i els voluntaris de la Pastoral de la Salut.
 
Al llarg del curs, altres grups i col·lectius que col·laboren a la parròquia aniran anunciant les distintes sessions de formació i de recés que s’aniran programant.
 
Totes i tots duem tot aquest treball perquè esdevingui ben de Déu per l’acció de l’Esperit!
 
Ajut a Haití
Us recordem que tothom qui vulgui col·laborar amb una aportació econòmica a la reconstrucció del poble d’Haití tant durament malmès pels terratrèmols que l’han assolat les darreres setmanes, ho pot fer a través del compte corrent que Mans Unides ha obert, expressament i exclusiva per atendre aquesta dramàtica realitat
Haití et necessita COL·LABORA, FES UN DONATIU!
BANCO SANTANDER
Compte.
Nº: 0049-1892-63-2210525246
REF: Emergència Haití


Descarregar arxiu adjunt:

17 de Gener de 2010

EMERGÈNCIA A HAITÍ

Ajuda a les víctimes del terratrèmol

"Davant d'aquest nou drama que enfronta Haití, escric aquestes paraules enmig de l'impacte en el qual ens trobem tots. Les comunicacions estan tallades (camins, telèfons, etc.) ... El que vam veure és indescriptible: morts per tot arreu i cases enfonsades en totes les zones de la capital. Vaig veure cases i parets caure davant meu ".
Francois Kawasan, Superior de la Companyia de Jesús a Haití.


Les prioritats ara són el rescat de les persones atrapades sota la runa, i resoldre la manca d'aigua i de refugi, així com els problemes de sanejament bàsics per evitar epidèmies.

Després caldrà centrar-se en la reconstrucció i en l'emergència permanent que pateix Haití, el país més pobre d'Amèrica. Quan els titulars del terratrèmol desapareguin de les portades, no hem d'oblidar-nos del drama d'Haití.
Haití et necessita COL·LABORA, FES UN DONATIU!
 
BANCO SANTANDER
Compte. Nº: 0049-1892-63-2210525246
REF: Emergència Haití


Descarregar arxiu adjunt:
Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart