Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

28 de Febrer de 2010

Notícies i advertiments per la setmana de l'1 al 7 de març del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 1: Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dimarts dia 2: Glòria Enrich Crivillés (7è, Aniv), Salvador Durall.
Dimecres dia 3: Pedro Fernández Quevedo, Alfonsa Torres Fernández (11è. Aniv), Fernando Becerra Barrero (1r. Aniv).
Divendres dia 5: Antònia Vila Vda. Bundó, Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 6: Mercè Blancafort, Dolors i Josep Sala, Fam. Cuspinera-Sala, Fam. Úbeda-López.
Diumenge dia 7: 9’30 h: Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa, Joan Barrera Valls, Fam. Junqueras-Espinasa. 11 h: Mercè Tort Terrés.
Defuncions
Dimecres dia 24 va lliurar el seu esperit al Pare En Antoni Boada Gual, als 80 anys. Que descansi en pau!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
En les converses que manté la Delegació d’Escoles Parroquials del Bisbat de Terrassa amb la nostra escola, dilluns vinent, dia 1 de març, es reuniran la Delegada Episcopal per les Escoles Parroquials, sra. Roser Álvarez i el Secretari Gereral de la diòcesis, mn. Fidel Catalán, amb el Consell Directiu de l’escola. A la reunió també hi assistirà el rector de la nostra parròquia.
 
A les 10 del matí del dimarts, dia 2 de març, es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra escola per valorar la marxa dels objectius i activitats d’aquesta quaresma. La reunió es farà a la mateixa escola.
 
Banc d’Aliments
El proper dimecres, dia 3, es reuniran tots els voluntaris i voluntàries del Banc d’Aliments de Càritas. La reunió serà a les 20:45 a la sala St. Esteve.
 
Mans Unides
Donant continuïtat a la Campanya d’enguany, la Delegació de Mans Unides al Vallès Oriental ha organitzat aquest Concert de Gospel que es farà el proper divendres, dia 5 de març, a 2/4 de 10 del vespre a l’església dels frares franciscans de Granollers (c/Joan Prim, 183). Animeu-se, ben segur que valdrà la pena!

28 de Febrer de 2010

Recès per a tothom qui fa un servei a les celebracions eucarístiques + 13 de març del 2010

La Comissió de Litúrgia de la Parròquia us proposa a totes i tots els qui feu algun servei a les celebracions eucarístiques (lectors, monitors, distribució de l’eucaristia, directors de cant, Cor jove, Junta, Pares i Mares i directors de l’Escolania Parroquial, etc) a fer una petita, senzilla i viscuda aturada a les nostres vides, per poder posar davant de Déu tota la tasca que es duu a terme entre els diferents grups. El recés l’hem programat pel dissabte, dia 13 de març, de les 10:00h fins a les 13:00h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu.
Mn. Xavier Farrés, Administrador parroquial de St. Josep de La Llagosta i expert en Litúrgia serà qui ens acompanyarà i ajudarà en aquesta ocasió.
 
Reserveu-se la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i madurar un xic més la nostra fe. No ens ho deixem perdre!
 
Ja fa uns mesos, varem fer la mateixa experiència amb els membres de l’Hospitalitat de Lourdes i els voluntaris de la Pastoral de la Salut, també més recentment amb el voluntariat de Càritas. Ambdues experiències han estat ben reeixides i molt ben valorades.
 
Al llarg del curs, altres grups i col·lectius que col·laboren a la parròquia aniran anunciant les distintes sessions de formació i de recés que s’aniran programant.
 
Totes i tots duem tot aquest treball a la nostra pregària personal, perquè esdevingui ben de Déu, per l’acció de l’Esperit!


Casa d'Espiritualitat "La Immaculada" c/Cardedeu

21 de Febrer de 2010

Notícies i advertiments per la setmana del 22 al 28 de febrer del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 22: Jaume Marata, Maria Circuns.
Dimecres dia 24: Pedro Fernández Quevedo.
Divendres dia 26: José Lorente Navarro (1r. Aniv).
Dissabte dia 27: Esp. Teresa i Lluís, Aurelia Jané Soler (8è. Aniv).
Diumenge dia 28: 9’30 h: Francisco Collell Roca. 11 h: Jordi Izquierdo (1r. Aniv), Esp. Gregori Izquierdo i Maria Brachs. 20 h: Josep Piqué Tarrats, Josep Mª Piqué Bundó.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 14, van rebre les aigües baptismals els germans Lola i Martí Cladellas Cruz. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Consell Pastoral
Es reunirà el proper dimecres, dia 24 de febrer, a les 21:00h a la sala St. Esteve
 
Catequesi
Dimarts i dimecres, a les 4’15 h de la tarda es reuniran els catequistes de 1r. i 2n. curs de Comunió, respectivament, per preparar les properes sessions.
 
Escolania Parroquial
Imposició de Túniques
Dissabte vinent, dia 27, a la missa de les 8 del vespre, es lliurarà la túnica i s’imposarà la creu als nois i noies de la nostra Escolania Parroquial que enguany han començat el seu camí amb nosaltres.
És un dia important i joiós per l’Escolania i per tota la Comunitat Cristiana. Tant de bo sapiguem agrair als nostres infants, adolescents i joves el seu esforç, el seu treball, les seves veus, llurs cants. Fem-ho amb la nostra assistència i participació a la celebració eucarística i, si no fos possible, acompanyem-los a tots ells i llurs famílies amb la nostra pregària.
 
Via Crucis
Us recordem que a partir d’aquest cap de setmana, cada diumenge de quaresma i fins el dia 21 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu.
Cada setmana de la quaresma, els qui ho vulgueu, resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!

21 de Febrer de 2010

Escolania Parroquial

Imposició de Túniques

Dissabte vinent, dia 27, a la missa de les 8 del vespre, es lliurarà la túnica i s’imposarà la creu als nois i noies de la nostra Escolania Parroquial que enguany han començat el seu camí amb nosaltres.
És un dia important i joiós per l’Escolania i per tota la Comunitat Cristiana. Tant de bo sapiguem agrair als nostres infants, adolescents i joves el seu esforç, el seu treball, les seves veus, llurs cants. Fem-ho amb la nostra assistència i participació a la celebració eucarística i, si no fos possible, acompanyem-los a tots ells i llurs famílies amb la nostra pregària.


Escolania Parroquia St. Esteve de La Garriga Concert de Nadal 2009

14 de Febrer de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 15 al 21 de febrer del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dimecres dia 17: Mn. Joan Bellavista i Ramon, Juan Torras Trias. Divendres dia 19: Josep Canals Morera, Agustí Pagespetit Bourgeois, Fam. Nualart-Barba. Dissabte dia 20: Esp. Ramon i Rosalia. Diumenge dia 21: 11 h: Mercè Tort, Terrés, Agustí Pagespetit Bourgeois, Fam. Riera-Marsà, Esteban Rodríguez, Juan Rodríguez.
 
Baptismes
Dissabte passat, dia 6, van rebre les aigües baptismals Alvaro Barroso Valencia i Valentina Montoya Bautista. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Dijous dia 4 va lliurar el seu esperit al Pare Na Valentina Portell Ribas, als 87 anys i dissabte dia 6 Na Neus Agrasot Orad, als 78 anys. Al cel siguin!
 
Vetlla de Quaresma
Molt estimats, en ple cicle litúrgic estem a punt d'iniciar el sant temps de QUARESMA.
 
El dia 20, a les 10 del vespre, a PUIGGRACIÓS, iniciarem aquest temps amb la VETLLA DE PREGÀRIA.
 
Us invitem a pujar a la muntanya del nostre Santuari i compartir junts, amb silenci, cants i pregàries dins una estona d’oració sota el lema: “JESÚS, EL NOSTRE MESTRE I CAMÍ ”.
 
Desitgem compartir amb vosaltres la fe que és la nostra vida
LES MONGES DE PUIGGRACIÓS
 
Hospitalitat de Lourdes
Dilluns vinent, dia 15, es reunirà la Junta de l’Hospitalitat. La reunió serà a les 9 del vespre a la Sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
Escola St. Lluís Gonçaga
El matí del proper dimarts es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra escola per acabar de perfilar les activitats de la Quaresma vinent.
 
Dimecres de Cendra
Aquest dimecres, dia 17 de febrer, comencem l’Exercici Quaresmal d’enguany.
Celebrarem l’Eucaristia amb la benedicció i imposició de la cendra a: ¾ de 10 del matí a la capella de la Residència del Pilar i a 2/4 de 9 del vespre a l’Església Parroquial.
Recordem que el Dimecres de Cendra és dia de dejuni i d’abstinència. També és bo tenir present que tot i no ser dia de precepte és d’aquelles ocasions en la que s’hi escau molt participar de l’Eucaristia per tal de començar “amb bon peu” el camí que ens mena vers la gran festa Pasqual!
 
Missa Familiar
Comencem junts el camí que ens prepara per celebrar una nova Pasqua!
Dissabte vinent, dia 20, en ocasió de l’inici de la Quaresma, viurem junts l’Eucaristia en una nova celebració de la “Missa Familiar”. Serà, com sempre, a les 6 de la tarda a l’Església Parroquial. No hi falteu! Us esperem!
 
Missa amb els malalts
El proper diumenge, dia 21, els voluntaris i voluntàries de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i de la “Pastoral de la Salut” ens aproparan un com més al món del dolor, de la malaltia i de la gent gran tot fent-lo present a la nostra celebració dominical.
A les 11 del matí ens aplegarem amb tots els malalts i malaltes i la gent gran a l’església parroquial per celebrar l’Eucaristia i junts pregar per tota aquesta realitat.
 
Via Crucis
Començant el dia 21, cada diumenge de quaresma i fins el dia 21 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!

13 de Febrer de 2010

Mn. Joan Bellavista i Ramon ha lliurat el seu esperit al Pare

Aquest dijous, dia 11 de febrer, Mn. Joan Bellavista va fer el seu traspàs vers la casa del Pare.
Fill i veí de l’Ametlla ha tingut cura durant molts anys de les celebracions dominicals al Santuari de Puiggraciós col·laborant també a les parròquies de Sta. Eulàlia de Ronçana i St. Genís de l’Ametlla d’una forma regular.
Fou professor de Litúrgia a la Facultat de Teologia de Catalunya i va dirigir tesis doctorals i format part de tribunals acadèmics a diferents facultats d’Europa. Fou un gran amant de la història del nostre País en general i de l’Ametlla i la comarca en particular.
Va impulsar i col·laborar amb els seus escrits a diferents revistes tan de caire acadèmic com del nostre entorn (El Butlletí de Puiggraciós, Amíndola, Ronçana, etc).
Des d’aquesta web el nostre reconeixement i agraïment pel seu treball pastoral i acadèmic, pel seu testimoni de fe, de lluita, d’esperança i amistat. Que descansi en pau!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart