Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

25 de Abril de 2010

Advertiments i Notícies del 26 d'abril al 2 de maig del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dimarts dia 27: Esp. Julià Julià i Maria Noguera, Montserrat Casals, Lluís Mauri, Joaquima Madurell, Montserrat Prio Rutllant, Montserrat Damesón Prio.
Dimecres dia 28: Francisco Collell Roca.
Divendres dia 30: Josep Piqué Tarrats, Josep Mª Piqué Bundó.
Dissabte dia 1: Dolors i Josep Sala, Fam. Cuspinera-Sala, Fam. Úbeda-López, Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Diumenge dia 2: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
 
Defuncions
Divendres dia 9 va lliurar el seu esperit al Pare en Joan Egea García, als 79 anys; dissabte dia 10 na Mª Mercè Bourgeois Termas, als 74 anys; dijous dia 15 n’Angeles Reina Cuevas, als 82 anys i divendres dia 16 n’Elisa Lázaro Vega, als 91 anys. Que descansin en pau!
 
Baptismes
Dissabte dia 10 va rebre les aigües baptismals Ingrid García Carbajo; dissabte dia 17 Marina García Casals, Mariona i Paula Mateu Sánchez i Maria Rotllant Arnaus i el diumenge dia 18 Biel Calero Gay, Marc Garriga Pibernat i Georgina Suárez Roig. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Noces d’or i argent
Dilluns dia 3, a les 9’30 h del vespre, hi ha la reunió de les parelles que enguany celebren els 25 ó 50 anys de casats per preparar la festa del proper dissabte 15 de maig. Serà a la sala de Santa Cecilia de la Parròquia. Totes les parelles que vulgueu participar a la festa hi sou convidats!
 
Comissió d’Economia
El mateix dilluns, a les 8 del vespre, es reunirà la Comissió d’Economia de la Parròquia.
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Dimarts, dia 27, es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra Escola per enfilar pastoralment el darrer trimestre del curs.
 
Hospitalitat de Lourdes
El proper dia 28, dimecres,  a les 21h, es reunirà la junta de Lourdes per tal de seguir organitzant la Diada de Germanor del proper dia 9 de maig.
 
Recordem que les dates d’inscripció seran els dies 3 i 4 de maig de 18 a 19 h. als locals parroquials
 
Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29).
 
Si durant la Quaresma ens hem aplegat per pregar junts i fer el Camí de la Creu, molt més ara, en el temps litúrgic més important de tot l’any, cal que com a poble cristià sapiguem trobar un moment per la pregària de lloança i d’acció de gràcies a Déu per la joia immensa de la Resurrecció del Crist. Us hi esperem!
 

18 de Abril de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 19 al 25 d'abril del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 19: Fam. Collell-Aguirre.
Dimecres dia 21: Jaume Mas i Masó (funeral). Pedro Fernández Quevedo (5è Aniv.) Pilar Fortuny Fígols (12è Aniv.)
Divendres dia 23: Jaume Marata, Maria Circuns, Jordi Izquierdo, Jordi Massas, Jordi Avilés, Fam Nualart-Barba.
Dissabte dia 24: Ramon Tresserras Soler (3r Aniv.) Diumenge dia 25: 9’30 h: Llorenç Dameson .
 
Catequesi
Dimarts 20 i dimecres 21, a les 4’15 h de la tarda es reuniran els catequistes de 1r. i 2n. curs de Comunió, respectivament, per preparar les properes sessions de la catequesi.
 
Concert dels Petits Chanteurs de la Trinité de Béziers
El proper dilluns 19 d’abril a les 9 del vespre, els Petits Chanteurs de la Trinité de Béziers ens oferiran un concert a l’Església Parroquial de Sant Esteve de La Garriga. Aquest cor, format per infants i joves, fou fundat l’any 1947. Des dels seus inicis té la seva seu a la Catedral de St. Nazaire de Béziers, França, i pertany al moviment internacional de Pueri Cantores. Dirigits per Jean Henric, ens oferiran un concert que constarà de dues parts. A la primera interpretaran música sacra i podrem escoltar fragments del Gloria de Vivaldi, Stabat Mater de Pergolesi i altres motets. La segona part estarà dedicada a la música popular i al gospel. El cor francès ha enregistrat fins a la data set CD’s i actualment estan fent una gira per Catalunya. L’acte està organitzat per l’Escolania Parroquial de Sant Esteve i l’entrada al concert serà gratuïta.
 
Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29). Us hi esperem!
 
Aplec de Puiggraciós
En acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari custodiat per la comunitat de monges benedictines que l’habita d’ençà més de 30 anys aixopluga i guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós. Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, petits, grans i gegantins! Tots fem cap al cim per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha. Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 del matí del diumenge 25 d’aquest mes. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge. Reserveu-vos el dia. No hi falteu!
 
Diumenge vinent, dia 25, SUPRIMIREM LA MISSA DE LES 11 DEL MATÍ per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble al Santuari de Puiggraciós
 

11 de Abril de 2010

Advertiments i Notícies per la setmana del 12 al 18 d'abril del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 12: Joan Franch Sau. Dimecres dia 14: Teresina Petit Blasco, Guillermina Val Escartín, Amadeu Esvertit Arcas i Joan Egea Garcia (funerals). Esp. Ramon Bulbena i Rosalia Surigué, Teresa Arimón, Antonina Garriga (9è. Aniv), Mariano Catalan (3r. Aniv). Divendres dia 16: Josefina Rodríguez Esquinas (15è. Aniv). Dissabte dia 17: Juan Torras Trias, Pepita Conesa Castan. Diumenge dia 18: 11 h: Esp. Antoni Llimargas i Josefa Basquens (18è. Aniv). 20 h: Josep Canals Morera.
 
Defuncions
Dissabte dia 3 van lliurar el seu esperit al Pare na Guillermina Val Escartín, als 85 anys, n’Amadeu Esvertit Arcas, als 68 anys i, aquest divendres dia 9, en Joan Egea Garcia als 79 anys. Que descansin en pau!
 
Missa Familiar
Aquest dilluns, a les 9 del vespre es reunirà l’equip que prepara les “misses familiars”. Com de costum, la reunió es farà a la rectoria.
Recordeu, també, que el proper dissabte, 17 d’abril, a les 6 de la tarda celebrarem la MISSA FAMILIAR d’aquest mes. Com ja sabeu d’altres ocasions aquesta celebració va adreçada a tots els infants de la catequesi, els que s’hi preparen per la “comunió” i els que ja la han rebuda. Tots, amb les seves famílies, són convidats a viure la festa de la fe i a fer festa de la Vida del Crist ressuscitat
 
Pastoral de la Salut
També aquest dilluns, a les 9 del vespre es reuniran els voluntaris i voluntàries de la “Pastoral de la Salut”. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
 
Hospitalitat de Lourdes
El dimarts, dia 13 d’abril, es reunirà  la junta de l'Hospitalitat de Lourdes  a les 21h, per tal de començar a preparar la  XXI diada de germanor , i que enguany celebrarem el diumenge dia 9 de maig.
 
Noces d’Or i Argent
La celebració de les noces d’Or i Argent que cada any fem a la nostra parròquia, enguany serà el dissabte 15 de maig a la missa de les 8 del vespre. Per això convoquem a totes les parelles que al llarg del 2010 han celebrat o celebraran els seus 25 i 50 anys de casats, a una primera reunió per tal de començar a preparar la festa. La reunió serà aquest dilluns, dia 12, a les 21:30h a la sala Sta. Cecília. Us hi esperem!
Reunió de Pares/Mares de Catequesi
Quan ja sols queden unes setmanes per a les celebracions de l’Eucaristia en la que els vostres fills hi participaran per primera vegada del Cos i la Sang de Crist us tornem a convocar per tal de preparar entre tots la celebració i donar-vos tota una colla d’informacions necessàries per la bona marxa de la festa i la preparació més immediata dels vostres infants.
Us esperem, doncs, el proper dimecres dia 14 d’Abril a les 21:00 h a la, Sala St. Esteve.
 
Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29).
 
Si durant la Quaresma ens hem aplegat per pregar junts i fer el Camí de la Creu, molt més ara, en el temps litúrgic més important de tot l’any, cal que com a poble cristià sapiguem trobar un moment per la pregària de lloança i d’acció de gràcies a Déu per la joia immensa de la Resurrecció del Crist. Us hi esperem!
 
Catequistes, pares i mares d’infants en edat de catequesi
Us recordem que el proper dissabte, dia 17 d’abril, de les 11:00h fins a les 14:00h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu, Mn. David Abadias, Delegat Episcopal de Catequesi del nostre bisbat, ens acompanyarà a tots els qui ho vulguem, en un matí de pregària, silenci, reflexió i diàleg amb el Pare per tal d'abocar a les seves mans el pes, de vegades feixuc, del nostre viure.
No us oblideu, amigues i amics que col·laboreu en els diferents serveis de la catequesi i l’educació cristiana dels nostres petits, de reservar-vos la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i com a cristians. No ens ho deixem perdre!
 
Totes i tots duem aquest treball pastoral a la nostra pregària perquè esdevingui ben bé de Déu per l’acció de l’Esperit!
Recordeu, que els recessos dels diferents grups són oberts a TOTHOM. Animeu-se!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Dimarts, dia 13, es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra Escola per enfilar pastoralment el darrer trimestre del curs.

11 de Abril de 2010

Recès per a catequistes, pares i mares d'infants en edat de catequesi

Us recordem que el proper dissabte, dia 17 d’abril, de les 11:00h fins a les 14:00h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu, Mn. David Abadias, Delegat Episcopal de Catequesi del nostre bisbat, ens acompanyarà a tots els qui ho vulguem, en un matí de pregària, silenci, reflexió i diàleg amb el Pare per tal d'abocar a les seves mans el pes, de vegades feixuc, del nostre viure.
No us oblideu, amigues i amics que col·laboreu en els diferents serveis de la catequesi i l’educació cristiana dels nostres petits, de reservar-vos la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i com a cristians. No ens ho deixem perdre!
 
Totes i tots duem aquest treball pastoral a la nostra pregària perquè esdevingui ben bé de Déu per l’acció de l’Esperit!
Recordeu, que els recessos dels diferents grups són oberts a TOTHOM. Animeu-se!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart