Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

30 de Maig de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 31 de maig al 6 de juny del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 31: Josep Piqué Tarrats, Josep Mª Piqué Bundó.
Dimecres dia 2: Rosa Torruella Puig (funeral). Antoni Boada Gual, acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Divendres dia 4: Salvador i Lluís, Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 5: Manuel Casado Hurtado (8è. Aniv), Dolors i Josep Sala, Fam. Cuspìnera-Sala, Fam. Úbeda-López, Fam. Tresserras-Soler.
Diumenge dia 6: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 22, van participar per primera vegada de l’Eucaristia: José Miguel Barrientos Cuellar, David Camps Guri, Beth Cendoya Domingo, Marta Farrés Alexandri, Víctor Hernández Montoro, Isabel Manzano Correa, Paula Smelt Gijón i Sara Soriano Álvarez. I el diumenge dia 23: Georgina Ducet Puente, Bruna Durán Vicens, Anna Girbau Bernadas, Gisela López Flores, Ricardo Melgarejo Coll, Núria Picón Almazán, Paula Rangel Miranda i Laia Valor Marcelino.Que per molts anys mantinguin la il·lusió d’aquest dia!
 
Defuncions
Diumenge passat, dia 23, va lliurar el seu esperit al Pare en Fermí Pagès Planas, als 85 anys i el dijous, dia 27, feu el seu traspàs a la casa celestial na Rosa Torruella Puig de 96 anys. Que descansin en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Ivan Martín Torrecilla de Dosrius amb Raquel Rocha Tejada de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Comissió de Litúrgia
Aquest dimecres,dia 2, a les 9 del vespre, es reunirà la Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia. La reunió es farà a la sala St. Esteve.
 
Festa de fi de curs de la catequesi
Aquest diumenge dia 30 de maig, a les 17:30h de la tarda, tots els nens i nenes, nois i noies que participen als diferents grups de catequesi, ens aplegarem a la nostra parròquia per fer, tots junts, la festa de fi de curs de la catequesi.
 
Com aquests darrers anys, volem que sigui una tarda ben engrescada i engrescadora. Pregarem, cantarem, ballarem, berenarem, riurem, ens emocionarem, celebrarem la joia de ser amigues i amics del Crist. i, és que estem convençuts que ser de la Colla dels amics i les amigues de Jesús no pot ser de cap altra més manera, divertit, autèntic, engrescador, tot un regal, tota una festa!!! No hi faltis, no hi falteu!
 
Catequesis + Corpus 2010
Ja som a tocar de la diada del Corpus. Per poder organitzar la festa i la processó com cal hi haurà una reunió de pares/mares dels infants que enguany han fet la primera comunió el proper dilluns, dia 31 a les 21:00h, a la que s’ha d’assistir ineludiblement si es vol participar als actes del diumenge del Corpus des de l’organització de la parròquia.
També els nens i nenes que hi vulguin participar a la missa del diumenge de Corpus al vespre i a la processó que la segueix hauran d’assistir a la sessió extraordinària de catequesi que farem la setmana del Corpus, el dimecres dia 2 de juny a les 17:00hores. És imprescindible venir a aquesta sessió per després, si és vol, poder sortir a la processó.

26 de Maig de 2010

Confirmacions 2010

Dissabte vinent, dia 29 de maig, dins la missa de les 8 del vespre que presidirà el nostre bisbe, Josep-Àngel Saiz Meneses, rebran el sagrament de la confirmació una colleta nois i noies de la nostra parròquia i de l’escola SEK-Catalunya, que durant dos anys s’hi han estat preparant.
 
Acompanyem-los tots aquests dies amb la nostra pregària i dissabte al vespre amb la nostra presència.

23 de Maig de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 24 al 30 de maig del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 24: Joan Franch Sau. Dimecres dia 26: Tomàs Oliveras Parera (funeral), Miquel Aussió Puigdomènech (64è. Aniv), Esp. Joaquin Soto i Lucía Herrera (21è. Aniv). Divendres dia 28: Francisco Collell Roca, Lluís i Salvador, Esp. Josep Burdó i Carme Pujol. Dissabte dia 29: Fam. Tresserras-Soler. Diumenge dia 30: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 11 h: Julià Julià.
 
Defuncions
Dijous dia 20 va lliurar el seu esperit al Pare en Tomàs Oliveras Parera, als 91 anys. Que descansi en pau!
 
Matrimoni
Divendres passat, dia 14, van contraure matrimoni Marc Rabassa García amb Anaïs Moreno Gómez de Bonilla. Moltes felicitats!
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 15, van participar per primera vegada de l’Eucaristia: Oriol Barrera Puig, Oriol Datzira Llimargas, Paula Díaz Rubia, Andrea Espigares Fernández, Aina Fernández Castells, Aida Mora Alarcón, Pau Oliva Berzal, Clàudia Redondo Pérez i Daniel Sánchez Roig. I el diumenge dia 16: Maria Ollé Grau, Anna Ying Planas Canamassas, Clàudia Puig Duce, Jordi Pujol Atencia i Esther Romero Tello. Que per molts anys mantinguin la il·lusió d’aquest dia!
 
Noces d’or i argent
També dissabte passat, a la Missa del vespre, van celebrar les seves noces d’or els matrimonis: Manel Alonso i Montserrat Casanovas, Jaume Granada i Montserrat Espinasa, Esteve Viñas i Lola Fortuny, Pablo Laplaceta i Manuela Garza, Alexandre Blancafort i Maria Julià, Jaume Pujol i Maria Martí, Domènec Recolons i Anna Martos, Joan Gasull i Carme Mas, Antonio Alonso i Carme Parés, Josep Noguera i Maria Reig, Gregorio Flores i Cecília Sánchez, Josep Mª Mas i Maria Soldevila, Miquel Vila i Mª Àngela Tomàs i Eduardo Robado i Filomena Vila. Van celebrar les noces d’argent: Jordi Devesa i Mª Carme Arévalo, Carles Torras i Cristina Aspa, Josep del Bas i Yolanda Ballús, Manel Arias i Lourdes Bulbena, Esteve Enrich i Dolors Cañellas, Francisco Reche i Eva Coch, Juan Pedro Blázquez i Júlia Gómez, Carles Nualart i Mª José Prieto, Joan Acedo i Fàtima Sánchez i Josep Mª Egea i Núria Vila. Moltes felicitats!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Ivan Martín Torrecilla de Dosrius amb Raquel Rocha Tejada de La Garriga. Moltes felicitats!
Fundació St. Lluís Gonçaga
Dilluns, 24, a 2/4 de 10 del vespre, es reunirà el Patronat de la Fundació Privada St. Lluís Gonçaga a la sala de la Mare de Déu de Lourdes. A la reunió hi assistiran, convidats, la Delegada Diocesana per les Escoles Parroquials i el Secretari Canceller del nostre Bisbat.
 
Consell Pastoral
Dimarts, dia 25, es reunirà el Consell Pastoral de la nostra Parròquia per parlar, entre d’altres coses, de la festa del Corpus i la fi del curs pastoral. La reunió es farà a la sala St. Esteve a 2/4 de 10 del vespre.
 
Trobada de Catequistes a l’Ametlla
Divendres 28, a les 8 del vespre, es trobaran les catequistes del nostre arxiprestat a la parròquia de St. Genís de l’Ametlla per compartir una estona de pregària i de festa tot celebrant la Pasqua!
 
Confirmacions’09
Dissabte vinent, dia 29 de maig, dins la missa de les 8 del vespre que presidirà el nostre bisbe, Josep-Àngel Saiz Meneses, rebran el sagrament de la confirmació una colleta nois i noies de la nostra parròquia i de l’escola SEK-Catalunya, que durant dos anys s’hi han estat preparant.
Acompanyem-los tots aquests dies amb la nostra pregària i dissabte al vespre amb la nostra presència.
 
Missa Familiar
festa de fi de curs de la catequesi
El proper diumenge dia 30 de maig, a les 17:30h de la tarda, tots els nens i nenes, nois i noies que participen als diferents grups de catequesi, ens aplegarem a la nostra parròquia per fer, tots junts, la festa de fi de curs de la catequesi.
Com aquests darrers anys, volem que sigui una tarda ben engrescada i engrescadora. Pregarem, cantarem, ballarem, berenarem, riurem, ens emocionarem, celebrarem la joia de ser amigues i amics del Crist. i, és que estem convençuts que ser de la Colla dels amics i les amigues de Jesús no pot ser de cap altra més manera, divertit, autèntic, engrescador, tot un regal, tota una festa!!!
RESERVEU-SE LA DATA!!!! No hi faltis, no hi falteu!
 
Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29). Us hi esperem!

02 de Maig de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 3 al 9 de maig del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dimecres dia 5: Teresa González de la Fuente (funeral).
Divendres dia 7: Jaume Valls Font.
Dissabte dia 8: Joan Blancafort.
Diumenge dia 9: 9’30 h: Beat Pere Tarrés. 11 h: Jaume i Jordi Calls, Isidre i Antoni Parera Borrell.
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 24, van participar per primera vegada de l’Eucaristia: Anna Barjuan Cea, Miquel Bello Viaplana, Marc Clapés Maraña, Mayte Masedo Garrido, Caterina Soldevila Castells, Cristina Song Martínez i Edgar Zambrana Arévalo. Que per molts anys mantinguin la il·lusió d’aquest dia!
 
Defuncions
Dijous dia 22 va lliurar el seu esperit al Pare en Lluís Bruguera Triadú, als 78 anys; diumenge dia 25 na Teresa Martí Galiana, als 97 anys i dimecres dia 28 na Teresa González de la Fuente, als 76 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
Dimarts 4 i dimecres 5, a les 4’15 h de la tarda es reuniran els catequistes de 1r. i 2n. curs de Comunió, respectivament, per preparar les properes sessions.
 
Noces d’or i argent
Dilluns dia 3, a les 9’30 h del vespre, es reuniran les parelles que enguany celebren 25 ó 50 anys de casats per preparar la celebració del proper dia 15. Si alguna parella encara no ho sabia i vol participar-hi serà benvinguda. Us hi esperem!
 
Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29).
 
Si durant la Quaresma ens hem aplegat per pregar junts i fer el Camí de la Creu, molt més ara, en el temps litúrgic més important de tot l’any, cal que com a poble cristià sapiguem trobar un moment per la pregària de lloança i d’acció de gràcies a Déu per la joia immensa de la Resurrecció del Crist. Us hi esperem!
 
Hospitalitat de Lourdes
El proper diumenge, dia 9, celebrarem la 21ena Diada de Germanor que organitza l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes.
 
A les 11 del matí ens aplegarem amb tots els malalts i malaltes i la gent gran a l’església parroquial per celebrar l’Eucaristia. Tot seguit, un autocar adaptat i cotxes particulars traslladaran a l’Escola Giroi els participants de la “Diada” per continuar la festa, hi haurà un bon dinar, regals per tothom i comptarem amb l’animació de l’artista que cada any ens acompanya amb les seves cançons, músiques i “discursos”.
 
Tothom que vulgui participar encara és a temps d’inscriure’s. Caldrà, per fer-ho, trucar al següent telèfon, 637291515.

02 de Maig de 2010

XXIena Diada de Germanor de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes a La Garriga.

diumenge, 9 de maig, a partir de les 11 del migdia

A les 11 del matí ens aplegarem amb tots els malalts i malaltes i la gent gran a l’església parroquial per celebrar l’Eucaristia. Tot seguit, un autocar adaptat i cotxes particulars traslladaran a l’Escola Giroi els participants de la “Diada” per continuar la festa, hi haurà un bon dinar, regals per tothom i comptarem amb l’animació de l’artista que cada any ens acompanya amb les seves cançons, músiques i “discursos”.
 
Tothom que vulgui participar encara és a temps d’inscriure’s. Ho podreu fer aquests dilluns i dimarts (3 i 4 de maig) de 6 a 7 de la tarda a la Sala St. Esteve dels locals parroquials. US HI ESPEREM!!!!!
Si us cal més informació podeu trucar al següent telèfon, 637291515.

01 de Maig de 2010

COM PARLAR ALS INFANTS SOBRE DÉU. (Conferència)

Desvetllar i acompanyar els infants en la relació amb Déu.

Aquest dimecres dia 5, tindrem una xerrada formativa adreçada especialment a mares, pares i educadors cristians però oberta absolutament a tothom.
Ens hi acompanyarà per l’ocasió el P. Enric Puig i Jofre, jesuïta, sacerdot i pedagog; a l’actualitat és el Secretari General de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i el Consiliari General de la Fundació Pere Tarrés.
Ha estat Director General de la Joventut de Catalunya, Director de l’Escola de l’Esplai de Barcelona, Consiliari de diferents Centres d’Esplai i Agrupaments, i un llarg etcètera en el món de l’educació i la pastoral infantil i juvenil.
D’aquesta dilatada vida d’entrega al món de l’ensenyament i l’educació cristiana dels infants, adolescents i joves és fruit l’estona que compartirà amb nosaltres sota el títol Com parlar als infants sobre Déu? Desvetllar i acompanyar els infants en la relació amb Déu.
Creiem que és una bona oportunitat per deixar-nos ajudar a créixer en aquest aspecte tan important de la vida del creient i el com fer aquest acompanyament amb els nostres petits tot ajudant-los a aprendre a parlar amb Jesús “com un amic parla amb una altre amic”.
 
La xerrada serà, com hem dit, el dimecres, dia 5 de maig, a les 9:30 del vespre a la Sala St. Esteve dels locals parroquials.
Us hi esperem! Valdrà molt i molt la pena.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart