Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

27 de Juny de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 28 de juny al 4 de juliol del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 28: Francisco Collell Roca, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Josep Mª Andreu Garriga (10è. Aniv).
Dimecres dia 30: Josep Piqué Tarrats, Josep Mª Piqué Bundó, Pepita Alivés Lleal (1r. Aniv), Fam. Viñets-Llauger, Antònia Puigdefàbregas, Juana i Patrocinia.
Divendres dia 2: Fam. Nualart-Barba, Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dissabte dia 3: Dolors i Josep Sala, Fam. Cuspinera-Sala, Fam. Úbeda-López.
Diumenge dia 4: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa. 11 h: Joan Franch Sau, Esp. Ramon Roig i Montserrat Fusté.
 
Defuncions
Dissabte dia 19 van lliurar el seu esperit al Pare na Pilar Salas Carrasco, als 97 anys, na Carme Pujol Casanovas, als 77 anys i n’Anna Ballús Bofí, als 85 anys. Que descansin en pau!
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
Dilluns vinent, dia 28, a les 9 del vespre es reunirà el Patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga. La Reunió serà a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
Hospitalitat de Lourdes
El proper dimarts dia 29 de juny es reunirà la Junta de l'Hospitalitat de Lourdes a les 21 hores a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
Càritas
El dimecres, dia 30, es reunirà l’Equip de Responsables dels diferents serveis de Càritas Parroquial. La reunió serà a 2/4 de 9 del vespre a la rectoria.
 
 
 
Sopar de Fi de Curs
Divendres vinent, dia 2 de juliol, celebrarem la Fi del Curs Pastoral. A les 8 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 9 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials. Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup. (Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)
Animeu-se, us esperem!
 
Escolania Parroquial
Acollida Cor de Quebec
Els amics de l’Escolania ens comuniquen que el proper dimecres 7 de juliol arriba “Les Petits Chateurs de la Maîtrise” del Quebec (Canadà), es tracta d’un cor de nens i nois, que fan una gira europea. Necessiten que els acollim 2 nits: del 7 al 9 de juliol. Faran un concert el mateix dia 7, a les 21.00h (acabada la Missa).
Com en d’altres ocasions, necessitem l'ajut de les famílies i persones de la parròquia per acollir-los. Només es tracta de donar-los l'esmorzar, un pic-nic pel dinar i sopar i dormir a casa. Només 2 nits.
És entre tots que ho hem de fer possible!!! Animeu-se!!!
L’experiència de l’acolliment sempre és, i ha estat, enriquidora.
 
Per acollir cantaires i/o demanar més informació podeu trucar al telf 938716239 pels vespres. Demaneu per la Marta. També podeu donar-vos les vostres dades a l’acabar la missa o al despatx i, des de l’Escolania, es posaran en contacte amb vosaltres. Gràcies a tothom!

20 de Juny de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 21 al 27 de juny del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 21: Esp. Leoncio-Júlia; Nicolás-Dolores; Fam. Lapuerta-Allande; Lluís Olivé, Lluís Olivé Figueras. Dimarts dia 22: Jaume Marata. Dimecres dia 23: Pedro Fernández Quevedo, Maria Circuns, Palmira Miracle. Divendres dia 25: Joan Galvany Ventura, Joan Franch Sau, Joan Sallés, Bruy, Esp. Joan Riba i Ventureta Ollé, Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 26: Juan Rodríguez, Esperanza Martínez. Diumenge dia 20: 11 h: Esp. Pere Espinasa i Esperança Gironés, Joan Sallés Bruy. 20 h: Maria Mosteo
 
Defuncions
Dimarts, dia 8, lliurà el seu esperit al Pare del Cel en Francesc Casabayó Carrión de 80 anys; el dimecres, dia 9, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na Eulàlia Torra Iglesias de 82 anys; el dissabte, dia 12, tornà al Pare n’Antonio Sanz Bondia de 89 anys. Que descansin en pau!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Aquest dilluns celebrem la festa de St. Lluís amb la que, com venim fent aquests darrers anys, quasi, quasi que donem per finalitzar el curs. Enguany per aquesta diada ens acompanyarà el nostre Bisbe, mons. Josep Àngel Saiz que per primera vegada visita la nostra escola parroquial.
 
Mans Unides
El proper dimarts, dia 22 de juny, es reunirà la Delegació de Mans Unides de La Garriga per avaluar el curs i començar a fer les previsions i planificacions del curs vinent.
Missa Familiar
Com cada any, en acabar el curs, l’Equip que organitza i prepara les misses familiars es disposa a viure una jornada d’avaluació i de fraternitat. Amb les diferents famílies ens trobem a Puiggraciós per compartir la fe, el dinar, l’amistat. Serà aquest dissabte vinent, dia 26. Si algú s’anima i s’hi vol afegir no més cal que ens ho faci saber.
 
Ordenació Episcopal
També dissabte vinent, a les 11 del matí, a la Catedral de Terrassa s’esdevindrà l’ordenació episcopal de mons. Salvador Cristau i Coll que ha estat nomenat per la Sta. Seu, Bisbe Auxiliar de Terrassa. Encomanem-lo en la pregària. Des d’aquest “Full” la nostra més cordial felicitació.
 
Primera Missa de Mn. Joan Garcia de Mendoza a St. Esteve de La Garriga
Com ja vàrem anunciar al “Full” aquests darrers dies, en Joan Garcia de Mendoza (que va col·laborar a la nostra parròquia com a seminarista ja fa uns anys) fou ordenat sacerdot diumenge passat. La setmana vinent, el diumenge dia 27 a la missa de les 11 del matí, l’hem convidat a que celebri la seva primera missa amb tots nosaltres. Serà una bona ocasió per donar gràcies al Senyor pel seu ministeri i poder-lo saludar i felicitar. Tothom hi és convidat!!!!

20 de Juny de 2010

Primera Missa de Mn. Joan Garcia de Mendoza a St. Esteve de La Garriga

Com ja vàrem anunciar al “Full” aquests darrers dies, en Joan Garcia de Mendoza (que va col·laborar a la nostra parròquia com a seminarista ja fa uns anys) fou ordenat sacerdot diumenge passat.
 
La setmana vinent, el diumenge dia 27 a la missa de les 11 del matí, l’hem convidat a que celebri la seva primera missa amb tots nosaltres.
Serà una bona ocasió per donar gràcies al Senyor pel seu ministeri i poder-lo saludar i felicitar. Tothom hi és convidat!!!!

13 de Juny de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 de juny del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dimecres dia 16: Eulàlia Torra Iglesias, Francesc Casabayó Carrión (funeral), Francisco Serra Padrós (14è. Aniv), Joan Cruz.
Divendres dia 18: Josep Canals Morera, Juan Torras Trias, Antoni Ferreté (5è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 19: Pepita Conesa Castán, Pere Blanchart Conesa, Montserrat Oliveras Torrents (13è. Aniv).
Diumenge dia 20: 9’30 h: Victòria Ibargüengoitia. 11 h: Antoni Andreu Garriga.
 
Defuncions
Divendres dia 4 va lliurar el seu esperit al Pare en Antonio Espinar Montilla, als 69 anys; diumenge dia 6 na Maria Pilar Raurell Roca, als 94 anys; dilluns dia 7 na Dolors Oliveras Cornella, als 79 anys i Francisca García Morales, als 89 anys; dimarts dia 8 en Francesc Casabayó Carrión, als 80 anys i dimecres dia 9 na Eulàlia Torra Iglesias, als 82 anys. Que descansin en pau!
 
Mans Unides
El proper dimarts, dia 15 de juny, es reunirà la Delegació de Mans Unides de La Garriga per avaluar el curs i començar a fer les previsions i planificacions del curs vinent.
 
Consell Pastoral
Dimecres vinent, dia 16, es reunirà el Consell Pastoral de la nostra parròquia. La reunió serà a les 9 del vespre a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
Banc d’Aliments
El dijous, dia 17 de juny, a les 20:00h es reuniran tots els voluntaris i voluntàries del Banc d’Aliments per planificar l’estiu, horaris, etc. La reunió es farà a la sala St. Esteve.

06 de Juny de 2010

Notícies i Advertiments per la setmana del 7 al 13 de juny del 2010

Intencions de pregària en les Misses
Dimecres dia 9: Pere Cruells Dalmau (funeral), Esp. Manuel Valencia Rocha i Juana Miranda Valiente, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Fèlix Coca, Esp. Francisco Sánchez i Nacarina Jiménez, Esp. Marina Montesinos i Cándido Jiménez, Maria García, Antonio Sánchez, Cándido Jiménez, Antoni Boada Gual, Josep Argelagués Carbonell (7è. Aniv).
Divendres dia 11: Rosa.
Diumenge dia 13: 9’30 h: Antònia Casanovas, Antoni Casalí Borrell. 11 h: Antoni Molsosa Carrera, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Joan Sallés Bruy (1r. Aniv). 20 h: Teresa Arimón.
 
Defuncions
Dimecres dia 2 va lliurar el seu esperit al Pare en Pere Cruells Dalmau, als 80 anys. Que descansi en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Luis Vergara Conde amb Gisela Sánchez Cano, tots dos de La Garriga. Felicitats!
 
Missa dels voluntaris i voluntàries de la parròquia
El proper divendres dia 11 de juny, coincidint amb la missa de voluntaris que se celebra cada dos mesos a les 8 del vespre, l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes encendrà el “Ciri del Centenari” a la nostra parròquia. Aquest ciri fou encès en començar les celebracions dels 100 anys de la fundació de l’Hospitalitat de Lourdes de Barcelona i al llarg d’aquest any anirà passant per les distintes delegacions que la integren.
 
Des de la Delegació de l’Hospitalitat de Lourdes a La Garriga us convidem a tothom a participar en aquesta Eucaristia i després compartir amb nosaltres un “pica-pica” per bufar les espelmes dels 100 anys i fer-ne festa tots plegats. Us hi esperem!
 
Acolliment de Promesos
El proper cap de setmana, divendres 11 i dissabte 12, hi haurà una nova edició de les sessions d’acolliment de parelles que es preparen per celebrar properament el sagrament del matrimoni. Les sessions començaran a les 10 del vespre i es faran als locals de la parròquia.
 
Ordenacions Sacerdotals a Barcelona
En ocasió de la clausura de l'any sacerdotal, el proper diumenge, dia 13 de juny de 2010, amb molta alegria us comuniquem que, en Joan García de Mendoza (que amb nosaltre va compartir un parell de cursos com a seminarista durant la seva etapa de formació)serà ordenat prevere per mans de l’arquebisbe de Barcelona juntament amb d’altres companys de la seva diòcesi.

La celebració tindrà lloc a les 17:30 a la basílica de Sta. Maria del Mar. Hi sou totes i tots convidats! I contem amb la vostra pregària!!!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart