Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

27 de Març de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 28 de març al 3 d'abril del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 28: “Pro Populo”. Dimarts dia 29: Per les vocacions sacerdotals i els preveres. Dimecres dia 30: Joan Casas Peycasat (funeral). Josep Piqué Tarrats, Josep Mª Piqué Bundó. Divendres dia 1: St. Pancraç i St. Cristòfol, Fam. Nualart-Barba. Dissabte dia 2: Ernest Boix (6è Aniv.) Diumenge dia 3: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa, en Acció de Gràcies a la M. de Déu de Montserrat. 11 h: Esp. Pere Espinasa Gironés i Esperança Gironés Ventura.
 
Defuncions
Dimecres dia 23 va lliurar el seu esperit al Pare en Joan Casas Peycasat, als 79 anys. Que descansi en pau!
 
Escolania Parroquial
30è Aniversari
Dins els actes del 30è aniversari de la nostra agrupació vocal, l’Escolania Parroquial ha convidat aquest diumenge, dia 27 de març, a tots els grups de cantaires federats als Pueri Cantores de Catalunya a viure una jornada ben intensa, festiva, joiosa i esplèndida. Per així fer-ho, els distints grups i associacions de cantaires ens acompanyaran a la celebració Eucarística de les 11 del matí i a les 17:00, oferiran un gran concert a la nostra església parroquial. Tothom, tothom hi és convidat! No us ho perdeu! No falteu!
 
Preparació de Baptismes
Les famílies que al llarg del mes d’Abril batejaran llurs fills es trobaran aquest diumenge, dia 27, a les 6 de la tarda per preparar la celebració. La reunió serà a la sala St. Esteve.
 
Jornada de Formació
Dilluns, dia 28 de març, hi haurà una Jornada de formació per als preveres de la diòcesi en el Casal Borja de Sant Cugat a les 11h. Mons. Xavier Salinas, bisbe de Tortosa i president de la subcomissió de Catequesi de la Conferència Episcopal Espanyola parlarà sobre sobre l’Exhortació post sinodal “Verbum Domini”.
 
Hospitalitat de Lourdes
També el dilluns dia 28 es reunirà la junta de l'Hospitalitat de Lourdes a un quart de nou del vespre a la sala que duu el seu nom.
 
Consell d’Economia Parroquial
Es reunirà aquest dimarts, dia 29, a les 9 del vespre. La reunió es farà a la rectoria.
 
Reforç Escolar
Divendres vinent, dia 1 d’abril es reuniran tots els voluntaris i voluntàries del “Reforç Escolar”. La reunió serà a les 5 de la tarda a la sala de la Mare de Déu de Lourdes. No hi falteu!
 
Via Crucis
Tots els diumenges de quaresma i fins el dia 10 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 2 i 3 d’abril, farem la col·lecta extraordinària per les obres dels locals que tot just fa un any varem estrenar.
És entre tots que hem de fer l’esforç necessari per anar pagant tot el que ens queda. Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Recés pels voluntaris/-es de l’Hospitalitat de Lourdes i de la Pastoral de la Salut
Us recordem que el proper dissabte, dia 2 de d’abril, de les 10:00h fins a les 13:30h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu tenim previst fer el recés d’aquest curs adreçat a totes aquelles persones que realitzen alguna mena de servei i/o voluntariat amb els malalts i/o la gent gran. Per aquesta ocasió hem convidat al nostre estimat i enyorat Mn. Marc Aceituno perquè ens hi acompanyi.
No us oblideu, amigues i amics voluntaris de l’Hospitalitat i la Pastoral de la Salut, de reservar-vos la data. Ja sabeu que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i com a cristians. No ens ho deixem perdre!
Recordeu, tothom, que els recessos que s’organitzen des dels diferents grups de la parròquia són oberts a que hi participi i assisteixi qui ho vulgui i desitgi. Hi sou convidats!
Totes i tots duem tot aquest treball a la nostra pregària perquè esdevingui ben de Déu per l’acció de l’Esperit!
 

27 de Març de 2011

“ART i AJUT”

Exposició de pintura i mosaic

Des de Càritas La Garriga us volem convidar a l’exposició de pintura que properament es durà a terme a la Sala St. Esteve de la nostra Parròquia.
 
El motiu d’aquesta exposició és el de recaptar fons pel “Banc d’Aliments” de la nostra entitat. En aquest moment, des del “Banc d’Aliments” de Càritas La Garriga estem atenen a més de 120 famílies de la nostre població. Aviat és dit! Això significa procurar un ajut en aliments a més de 300 persones (infants i adults). Per aquesta raó el “Banc d’Aliments” intenta cercar diferents canals, formes i maneres per obtenir els recursos necessaris per tal de poder mantenir aquest suport a les famílies que els hi cal.
 
L’autor d’aquesta exposició, de professió interiorista, ha volgut fer del seu art un ajut a la situació, ben complicada i difícil, que no poques famílies de la nostra població viu. Hi ha moltes maneres de fer voluntariat, ell ha optat per oferir tot el temps i el material que ha dedicat per elaborar l’obra que s’exposarà del dilluns 21 de març al diumenge 3 d’abril als nostres locals. En Joaquim Pitarch es declara autodidacte, pel que fa a la seva formació com artista. Ell mateix defineix l’estil de l’obra que exposarà dins del minimalisme constructiu i el figuratiu a dues tècniques. Entre l’obra exposada es destaca una col·lecció de petits mosaics realitzats emprant el mateix concepte minimalista.
 
L’entrada a l’exposició és lliure i, tots, autor i responsables de Càritas La Garriga, esperem i desitgem que us agradi l’obra i que us animeu a adquirir alguna de les peces per ajudar així, entre tots, el màxim de persones de la nostra vil·la que viuen en situació de precarietat de recursos econòmics.
 
Agraïm a la bestreta el vostre interès, ajut i suport. Us esperem i desitgem poder saludar-nos durant l’exposició “ART i AJUT”.
 
Ben cordialment, L’Equip de Responsables de Càritas La Garriga i l’autor de l’obra.
 
 
“ART i AJUT”
Exposició de pintura i mosaic
(la totalitat de l’import que s’obtingui de la venda de l’obra exposada
es destinarà al “Banc d’Aliments” de Càritas La Garriga)
 
Dies de l’exposició: del dilluns 21 de març al diumenge 3 d’abril del 2011
Lloc: Sala St. Esteve (locals parroquials)
Horari: de les 17:00 a les 21:00 de dilluns a diumenge
 


Tríptic de l'exposició "Art i Ajut 2011"

20 de Març de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 21 al 27 de març del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 21: Francesc Taulé Coll, Petra del Rio, Josep Maurí i Serra i Fam., Jordi Izquierdo Brachs. Dimarts dia 22: Maria Circuns, Jaume Marata. Dimecres dia 23: Maria Llimargas Basquens (funeral). Pedro Fernández Quevedo, Fam. Rosselló-Marchi. Divendres dia 25: Fam. Nualart-Barba. Dissabte dia 26: Joan Tenas Forns (1r Aniv.) Diumenge dia 27: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 11 h: José Mª Méndez Álvarez i Esp. Joaquín Méndez i Herminia Álvarez.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 13, van rebre les aigües baptismals en Carlos Parraco Calvo, en Luís Joaquín Azcue Royo i, el dimecres dia 16 les rebé na Lucia Martínez López. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Dijous dia 17 va lliurar el seu esperit al Pare na Maria Llimargas Bastens, als 72 anys. Que descansi en pau!
 
Missa familiar (preparació)
Dilluns vinent, a les 9 del vespre, es reunirà l’equip que prepara la Missa Familiar. La reunió es farà a la rectoria.
 
Catequesi
Dimarts i dimecres d’aquesta setmana es reuniran els equips de catequistes de 2on i 1er curs, respectivament. Les reunions seran a 1/4 de 5 de la tarda a la sala St. Esteve.
 
Càritas
Dimarts, dia 22, es reunirà l’Equip de Responsables de Càritas La Garriga. La Reunió serà a la rectoria a ¾ de 9 del vespre.
 
Santuari de Puiggraciós
Aquest divendres, dia 25, celebrarem un any mes (si a Déu plau) la solemnitat de l’Anunciació del Senyor. Recordem tothom que es tracta de la “festa titular” i principal del Santuari. La celebració eucarística serà a les 12 del migdia. Tothom és convidat.
 
Preparació de Baptismes
Les famílies que al llarg del mes d’Abril batejaran llurs fills es trobaran diumenge vinent, dia 27, a les 6 de la tarda per preparar la celebració. La reunió serà a la sala St. Esteve.
 
Missa Familiar (celebració)
Quan ja duem fet un tros del camí que ens prepara per celebrar una nova Pasqua, dissabte vinent, dia 26, us convidem a viure junts l’Eucaristia en una nova celebració de la “Missa Familiar”. Serà, com sempre, a les 6 de la tarda a l’Església Parroquial. No hi falteu! Us esperem!
 
 
Escolania Parroquial
Dins els actes del 30è aniversari de la nostra agrupació vocal, l’Escolania Parroquial ha convidat diumenge vinent, dia 27 de març, a tots els grups de cantaires federats als Pueri Cantores de Catalunya a viure una jornada ben intensa, festiva, joiosa i esplèndida. Per així fer-ho, els distints grups i associacions de cantaires ens acompanyaran a la celebració Eucarística de les 11 del matí d’aquell diumenge. També, a les 17:00, oferiran un gran concert a la nostra església parroquial. Tothom, tothom hi és convidat! No us ho perdeu! No falteu!
 
Tanmateix, per organitzar el dinar de tots aquest nois i noies, els nostres cantaires ens conviden a acollir a casa nostra un parell de “pueri cantores” a l’hora del dinar per compartir amb ells la taula, el menjar i l’amistat.
Com que es tracta de només un àpat, amb seny i criteri, els responsables de la trobada ens demanen que, perquè els cantaires (sobretot els més jovenets) no se sentin avergonyits, siguin com a mínim 2 els que acollim a cada una de les nostres llars. Per les mateixes raons, si en les famílies acollidores hi ha infants, millor que millor, però que això no sigui cap inconvenient per no obrir les portes de les nostres llars.
Tots els interessats podeu posar-vos en contacte amb l’Escolania trucant a la Elisenda Barber (presidenta) 696235983, o bé a la Marta Torrents (directora) 938716239. Gràcies, a la bestreta, pel vostre ajut i suport!
 
Festa dels Tres Tombs
També diumenge vinent, dia 27 de març, l’Associació d’Amics dels Tres Tombs organitza, un any mes, aquesta diada vinculada a la festa de St. Antoni Abat. Acabada la missa de les 11 del matí hi haurà a la plaça de l’Església la tradicional benedicció de cavalls, carros, cavalcadures... Tothom és convidat!
 
Via Crucis
Tots els diumenges de quaresma i fins el dia 10 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic David Gallego Custodio, de Massanet de la Selva amb Anna Mena Pons, de La Garriga. Felicitats!

13 de Març de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 de març del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 14: Francesc Taulé Coll, Petra del Rio.
Dimarts dia 15: Rafael Navarro Tusquellas.
Dimecres dia 16: Francesc Xavier Pujal Vinent, Francisco García López (funeral).
Divendres dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Fam. Nualart-Barba, Juan Torras Trias.
Dissabte dia 19: Josep Canals, Josep Viaplana, Josep Balcells, Pepeta Llaugé, Juana i Patrocinio, Josep Portavella Sorribas, Josep Navarro, Fam. Piqué-Tarrats.
Diumenge dia 20: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 20 h: Fam. Riera-Marsà.
 
Baptismes
Dissabte passat, dia 5, van rebre les aigües baptismals Martina Cárdenas Yangüez, Maria Giménez Muñoz, Gerard Rabadan Ajona i Alba Ropero Murillo. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Dimarts dia 8 va lliurar el seu esperit al Pare en Francisco García López, als 77 anys i el dijous, dia 10, feu el seu traspàs na Victòria Salvador Torra, als 96 anys. Que descansi en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic David Gallego Custodio, de Massanet de la Selva amb Anna Mena Pons, de La Garriga i Josep Mª Fernández Sabaté i Encarna Medina García, ambdós de La Garriga. Felicitats!
 
Pastoral de La Salut
Dilluns, 14 de març, a les 9 del vespre, es reuniran els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la sala St. Esteve. No hi falteu!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Dimarts vinent, dia 15, a les 9 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra escola per fer seguiment del curs i programar la propera Pasqua. Encomanem-ho.
 
Comissió de Litúrgia
Aquest dimarts, dia 15, es reuniran els membres de la Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia per acabar de concretar alguns aspectes sobre la quaresma d’enguany i comentar algunes propostes del Consell Pastoral de cara a aquest curs i el vinent. La reunió serà a ¾ de 9 del vespre, acabada la missa.
 
Via Crucis
Des d’aquest diumenge, cada diumenge de quaresma i fins el dia 10 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
Ha mort Mn. Frederic Ràfols Vidal
 
El que fou un dels vicaris més recordats de la postguerra al nostre poble i parròquia, Mn. Ferderic Ràfols, lliurà la seva vida al Pare aquest dimecres, dia 9 de març.
Divendres, dia 11, a les 10 del matí s’omplí l’església de St. Vicenç de Sarrià per acomiadar les seves despulles i agrair al Bon Déu la seva vida i el seu ministeri enmig nostre. L’eucaristia la presidí el Cardenal-Arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez, i fou concelebrada per una bona colla de preveres. També uns quants feligresos de La Garriga hi foren presents per donar el seu darrer comiat a Mn. Ràfols.
Aquest cap de setmana el tindrem present en la pregària a totes les eucaristies i també el recordarem dimecres, dia 16, a la missa de funerals.
Mn. Frederic, que els àngels t’acompanyin al paradís, tu que ho vas ser (d’àngel de Déu) en mig dels joves de tota una generació a la nostra parròquia. Descansa en Pau.
 

12 de Març de 2011

Units en la pregària a tot el poble del Japó!!!!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart