Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

29 de Maig de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 30 de maig al 5 de juny del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns 30: Joan Casas, Antonio Espinar Montilla (1er Aniv)
Dimarts 31: Josep Piqué Tarrats, Josep Mª Piqué Bundó, Maria Camprodón.
Dimecres 1: St. Pancraç i St. Cristòfol Divendres 3: Fam. Nualart-Barba. Dissabte 4: Diumenge 5: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
 
Defuncions
Divendres, dia 20 de maig, va lliurar el seu esperit al Pare na Dolors Pujol i Riera als 89 anys. Que descansi en pau!
 
Primeres Comunions
El passat dissabte 21 i el diumenge 22 de maig van participar per primera vegada de l’Eucaristia aquests grup de nens i nenes de la catequesi: Oriol Garriga Galbany, Edurne López Oden, Laia Marquès Mas, Maria Rusiñol Podadera, Víctor Asensio Márquez i Laura Martínez Blazquez ho feren dissabte i Eric Baeza López, Laia Baeza López, Jordi Catafal Vila, Cristina Cobos Martínez, Núria Nonell Isarch, Anna Sáez García-Munté i Núria Vila Molins ho feren diumenge. A totes i tots, moltes, moltes felicitats!
 
Hospitalitat de Lourdes
El proper dilluns, dia 30 de maig, a les 8 del vespre, es reunirà la Junta de la Hospitalitat de Lourdes. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
Festa de fi de curs de la catequesi
Dissabte vinent dia 4 de juny, a les 17:30h de la tarda, tots els nens i nenes, nois i noies que participen als diferents grups de catequesi, ens aplegarem a la nostra parròquia per fer, tots junts, la festa de fi de curs de la catequesi.
 
Com aquests darrers anys, volem que sigui una tarda ben engrescada i engrescadora. Pregarem, cantarem, ballarem, berenarem, riurem, ens emocionarem, celebrarem la joia de ser amigues i amics del Crist. i, és que estem convençuts que ser de la Colla dels amics i les amigues de Jesús no pot ser de cap altra més manera, divertit, autèntic, engrescador, tot un regal, tota una festa!!! No hi faltis, no hi falteu!
 
Vespres +Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29). Us hi esperem!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic en Teodor Mellen Vinagre amb na Helena Roig Carrera, tots dos de La Garriga ; en Gabriel García Checa amb Raquel Altagracia Polanco Villega, tots dos de Granollers i en Jesús Solé Mesas amb n’Ana Maria Sala Camp, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Les AMPES de les Escoles amb Càritas parroquial
Des de les distintes AMPES de les escoles de la nostra població, ja fa temps que es van posar en contacte amb els responsables de Càritas Parroquial de La Garriga i, especialment, amb els del “Banc d’Aliments”. Sensibles, també, a la realitat, cada cop més colpidora, del moment han ideat i dut a terme diferents gestions per recaptar, bé aliments, bé diners per adquirir-ne. Dins de les properes actuacions que tenen previst dur a terme hi ha la recollida d’aliments que es farà la setmana vinent, dissabte dia 4 de juny, a la sortida del Centre Comercial “Caprabo/Eroski)
Tot un teixit de voluntaris i voluntàries de tota edat cobriran la totalitat de la jornada comercial i, ubicant-se a l’entrada del centre comercial, donaran la informació pertinent sobre la campanya que s’efectuarà en aquells moments i recolliran tots els donatius que en aliments es faci.
Vagi per endavant tot el nostre agraïment a les diferents AMPES que han tingut aquesta iniciativa i pel seu compromís de dur-la a terme.
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
El proper cap de setmana (dissabte 4 i diumenge 5 de juny) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 

29 de Maig de 2011

Festa de fi de curs de la catequesi

Dissabte vinent dia 4 de juny, a les 17:30h de la tarda, tots els nens i nenes, nois i noies que participen als diferents grups de catequesi, ens aplegarem a la nostra parròquia per fer, tots junts, la festa de fi de curs de la catequesi.
 
Com aquests darrers anys, volem que sigui una tarda ben engrescada i engrescadora. Pregarem, cantarem, ballarem, berenarem, riurem, ens emocionarem, celebrarem la joia de ser amigues i amics del Crist. i, és que estem convençuts que ser de la Colla dels amics i les amigues de Jesús no pot ser de cap altra més manera, divertit, autèntic, engrescador, tot un regal, tota una festa!!!
No hi faltis, no hi falteu!

22 de Maig de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 23 al 29 de maig del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns 23: Rosa Deulofeu González
Dimarts 24: Anna Carrión Ribas.
Dimecres 25: José Luis Rodríguez Gómez. Divendres 27: Lucía Herrera Sánchez (22 Aniv), Joaquiín Soto Lopezosa, Fam. Nualart-Barba. Dissabte 28: Esp. Josep Burdó i Carme Pujol. Diumenge 29: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 11h: Julià Julià.
 
Defuncions
Dimecres passat, dia 18, va lliurar el seu esperit al Pare en José Luís Rodríguez Gómez als 60 anys. Que descansi en pau!
 
Baptismes
El dissabte, dia 14 d’aquest mes, van rebre les aigües baptismals n’Abril González Rodríguez i l’Artur Freijo Hurtado. I el diumenge, dia 15, a la parròquia de St. Andreu de Samalús, va rebre el baptisme na Mireia Ciudad Espinasa. Benvinguts a la comunitat!
 
Primeres Comunions
El passat diumenge 15 de maig van participar per primera vegada de l’Eucaristia aquest grup de nens i nenes de la catequesi: Clara Alcolea Coma, Arnau Álvarez Borrell, Jean Carla Aponte Montalbán, Óscar Baena Rayo, Helena Cebey Aubanell, Noelia Checa Morales, Ivan Gálvez Sánchez, Adrián Herrera Campillo, Oriol Igartua Baños i Lluís Pruñonosa Puyuelo. Moltes felicitats!
 
Catequesi
Aquests dimarts, dia 24 a les 17:45h, i dimecres, dia 25 a les 16:15h, es reuniran, respectivament, els equips de catequistes de 2on i 1er curs. Les reunions seran a la sala St. Esteve.
 
Càritas
Aquest dimecres, dia 25, a les 9 del vespre, hi haurà una xerrada adreçada a tothom. En aquests temps on tantes cultures i creences s’hi barregen en els nostres carrers, places, escoles, etc. , pensem que és bo de conèixer una mica més aquelles religions amb les que, d’alguna manera, de prop o de lluny, hi convivim.
Per aquest motiu, Mn. Ricard Casadesús, ens ajudarà a conèixer una mica més d’aprop aquestes creences. Hem titulat la xerrada “Les Altres Religions” i es farà, com hem dit, aquest dimecres a les 9 del vespre, a la Sala St. Esteve. Us hi esperem!
Confirmacions a la nostra parròquia
El proper Dissabte, dia 28 de maig, dins la missa que celebrarem a 2/4 de 8 del vespre i que presidirà el nostre bisbe, Josep-Àngel Saiz Meneses, rebran el sagrament de la confirmació una colleta nois i noies de la nostra parròquia que durant dos anys s’hi han estat preparant.
Acompanyem-los tots aquests dies amb la nostra pregària i aquell dissabte al vespre amb la nostra presència.
 
Preparació de la celebració Baptisme
Diumenge vinent, dia 29, a les 6 de la tarda hi haurà la xerrada que periòdicament fem amb els pares i padrins dels infants que en les properes setmanes rebran el sagrament del Baptisme. La trobada la farem a la Sala Sta. Cecília.
 
Vespres +Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29).
 
Si durant la Quaresma ens hem aplegat per pregar junts i fer el Camí de la Creu, molt més ara, en el temps litúrgic més important de tot l’any, cal que com a poble cristià sapiguem trobar un moment per la pregària de lloança i d’acció de gràcies a Déu per la joia immensa de la Resurrecció del Crist. Us hi esperem!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic en Teodor Mellen Vinagre amb na Helena Roig Carrera, tots dos de La Garriga ; en Gabriel García Checa amb Raquel Altagracia Polanco Villega, tots dos de Granollers i en Jesús Solé Mesas amb n’Ana Maria Sala Camp, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
RECORDEU-HO TOTHOM
 
Dissabte vinent, dia 28 de maig,
La MISSA VESPERTINA serà a 2/4 de 8 del vespre  (19:30h, 7 i ½ de la tarda)
 
Més enllà dels esdeveniments esportius d’aquell dia, mirem de fer un esforç per acompanyar els nostres joves en aquest moment tant important de llur formació cristiana, el Sagrament de la Confirmació.
 

15 de Maig de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 16 al 22 de maig del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns 16: Miquel Andreu Torregrosa (26è Aniv)
Dimarts 17: Juan Torras Trias.
Dimecres 18: Mn. Jordi Mas Castells. Divendres 20: Fam. Mas-Castells, Esp. Joan Mas i Ramona Bassas, Fam. Nualart-Barba. Dissabte 21: Josep Maurí Serra i Fam., Esp. Pepita Conesa i Pere Blanchart, Manuel Casado Hurtado (Aniv), Francisco Casado Hurtado.
Diumenge 22:
9’30h: Jaume Marata.
11h: Maria Circuns, José Mª Méndez Álvarez, Esp. Joaquin Méndez i Herminia Álvarez.
20h: Esp. Antoni Sansó i Roser Plans.
 
Defuncions
Diumenge passat, dia 8, va lliurar el seu esperit al Pare Na Maria Camprodón Puigdefàbregas, als 101 anys; dilluns dia 9 En Ramon Clapés Roca, als 74 anys i dimecres dia 11, Na Laura Juncosa Martorell, als 78 anys. Que descansin en pau!
 
Baptismes
El passat diumenge, dia 8 de Maig, va rebre el sagrament del Baptisme, n’Álvaro Rubio. Benvingut a la Comunitat Cristiana!
 
Primeres Comunions
El passat dissabte 30 d’abril van participar per primera vegada de l’Eucaristia aquest grup de nens i nenes de la catequesi: Noa Aragall Checa, Josselyn Arevilca Rojas, Ivet Bonito Correa, David Gallego García, José Carlos López Irigoyen, Glòria Machado Acedo, Àlex Montero Sánchez-Gómez, Aleix Moreno Alcaide, Oriol Moret Segú, Pol Pascual Segú i Maria Rovira Fernández. I el dissabte passat, dia 7: Àlex i Seve Aparicio Antequera, Marina Bartolín Pujol, Jana Cabanas Membrive, Martina Andrea Caro Terrero, Anna Edo Castro i Anna Samper Pagès. Moltes felicitats!
 
 
Reunió Mares/Pares 1r Curs de Comunió
Abans no acabi el curs de catequesi ens ha semblat important de trobar-nos amb tots els pares i mares dels infants que enguany fan el 1r Curs de Catequesi Infantil. La reunió serà a la sala St. Esteve el dimecres, dia 18, a les 9 del vespre. Us hi esperem, és important!
 
Confirmacions a la nostra parròquia
El proper Dissabte, dia 28 de maig, dins la missa de les 8 del vespre que presidirà el nostre bisbe, Josep-Àngel Saiz Meneses, rebran el sagrament de la confirmació una colleta nois i noies de la nostra parròquia que durant dos anys s’hi han estat preparant.
Acompanyem-los tots aquests dies amb la nostra pregària i aquell dissabte al vespre amb la nostra presència.
 
Vespres +Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29).
 
Si durant la Quaresma ens hem aplegat per pregar junts i fer el Camí de la Creu, molt més ara, en el temps litúrgic més important de tot l’any, cal que com a poble cristià sapiguem trobar un moment per la pregària de lloança i d’acció de gràcies a Déu per la joia immensa de la Resurrecció del Crist. Us hi esperem!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic en Teodor Mellen Vinagre amb na Helena Roig Carrera, tots dos de La Garriga i en Gabriel García Checa amb Raquel Altagracia Polanco Villega, tots dos de Granollers. Moltes felicitats!

08 de Maig de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 9 al 15 de maig del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dimecres 11: Julieta Busquets Galera (2n Aniv), Júlia Galera Cuffí. Divendres 6: Teresa Arimon, Domingo Cónsul Tort (2n aniv), Fam. Nualart-Barba. Diumenge 8: 20h: Fam. Riera-Marsà, Fam. Tresserres-Soler.
 
Baptismes
El passat diumenge, dia 1er de Maig, va rebre el sagrament del Baptisme, n’Adrian Herrera Campillo. Benvingut a la Comunitat Cristiana!
 
Pastoral de La Salut
El proper dilluns, dia 9 de maig, a les 9 del vespre es reuniran tots els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut per continuar les sessions de formació, revisar la feina que es fa en les visites a residències, hospitals i domicilis, etc. La Reunió serà a la sala de la Mare de Déu de Lourdes. Animeu-se, no hi falteu cap!
 
Catequesi
Aquests dimarts, dia 10, i dimecres, dia 11, es reuniran, respectivament, els equips de catequistes de 2on i 1er curs. Les reunions seran a les 16:15 a la sala St. Esteve.
 
Com parlar als infants sobre Déu?
Desvetllar i acompanyar els infants en la relació amb Déu.
La setmana entrant, el dimecres dia 5, tindrem una xerrada formativa adreçada especialment a mares, pares i educadors cristians però oberta absolutament a tothom. Ens hi acompanyarà per l’ocasió el P. Enric Puig i Jofre, jesuïta, sacerdot i pedagog; a l’actualitat és el Secretari General de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i el Consiliari General de la Fundació Pere Tarrés. Fruit d’una dilatada vida d’entrega al món de l’ensenyament i l’educació cristiana és l’estona que compartirà amb nosaltres sota el títol Com parlar als infants sobre Déu? Desvetllar i acompanyar els infants en la relació amb Déu. Creiem que és una bona oportunitat per deixar-nos ajudar a créixer en aquest aspecte tan important de la vida del creient i el com fer aquest acompanyament amb els nostres petits tot ajudant-los a aprendre a parlar amb Jesús “com un amic parla amb una altre amic”.
 
La xerrada serà, com hem dit, el dimecres, dia 11 de maig, a les 9 del vespre a la Parròquia de Lliçà d’Amunt
Us hi esperem! Valdrà molt i molt la pena.
Preparació al matrimoni
Divendres i dissabte de la setmana vinent, a les 10 del vespre, a la Sala de la Mare de Déu de Lourdes, es realitzaran les sessions de preparació a la celebració del matrimoni per aquelles parelles que el contrauran en d’ara a l’estiu.
 
Recés de Càritas
Voluntariat de Càritas
L’Equip de Coordinació de Càritas de la Parròquia us proposa a tots els voluntaris i voluntàries de Càritas a fer una petita, senzilla i viscuda aturada a les nostres vides, per poder posar davant de Déu tota la tasca que es duu a terme entre els diferents grups. El recés l’hem programat pel dissabte, dia 14 de maig, de les 16:00h fins a les 19:30h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu.
Reserveu-se la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i madurar un xic més la nostra fe. No ens ho deixem perdre!
 
Enguany, aquest, és el darrer dels recessos que els diferents grups de la parròquia han organitzat. Com sempre és obert a tothom qui hi vulgui participar. Animeu-se! sempre és bo i val la pena fer una aturada per retrobar-te amb Ell. Totes i tots duem tot aquest treball perquè esdevingui ben de Déu per l’acció de l’Esperit!
 
Pasqua a la nostra Parròquia
Durant tota la Cinquantena Pasqual, els diumenges, a les 7 de la tarda, farem el res de Vespres a la capella de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Residència del Pilar – Passeig dels Til·lers, 29).
 
Si durant la Quaresma ens hem aplegat per pregar junts i fer el Camí de la Creu, molt més ara, en el temps litúrgic més important de tot l’any, cal que com a poble cristià sapiguem trobar un moment per la pregària de lloança i d’acció de gràcies a Déu per la joia immensa de la Resurrecció del Crist. Us hi esperem!
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
Recordeu, aquest cap de setmana (dissabte 7 i diumenge 8 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.

01 de Maig de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 2 al 8 de maig del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns 2: St. Jordi,patró de Catalunya. Dimarts 3: Mare de Déu de Montserrat, patrona principal de Catalunya.
Dimecres 4: Socorro González Liñán (1r Aniv.)
Divendres 6: Fam. Nualart-Barba. Diumenge 8: 9’30 h: Encarna Lazausa Torres (6è. Aniv).11h: Joan Blancafort, Esp. Josep Olivé Roca i Candelària Roca Blasi, Fam. Tresserres-Soler.
 
Baptismes
El passat diumenge de Pasqua van rebre les aigües baptismals na Berta i na Aïna Ventura Chaves i el dilluns, dia 25, na Cèlia Garangou Vilardell. Benvingudes a la Comunitat Cristiana!
 
Concert i estada de La Maîtrise de la Cathédrale de Rennes
 
Aquest diumenge, dia 1 de maig, arribaran els infants, nois i noies de la Maîtrise de la Cathédrale de Rennes (França) al nostra poble de La Garriga on s’hi estaran acollits en famílies fins al dia 4 d’aquest mes. La Maîtrise de Rennes és una entitat coral que, com la nostra Escolania Parroquial, forma part de l’associació internacional dels Pueri Cantores. Aquesta agrupació ens oferirà un concert fantàstic demà mateix, 1r de maig, a les 6 de la tarda la nostra Esglesia Parroquial. També acompanyaran amb el seu cant, la missa de les 8 del vespre d’aquest diumenge. Des d’aquest Full volem donar la benvinguda al amics de Rennes i també el nostre agraïment (de l’Escolania i del conjunt de la Parròquia) a totes les famílies que acolliran algun d’aquests noies i noies.
 
Hospitalaris i Hospitalàries de la Mare de Déu de Lourdes i tots les voluntaris que participaran de la Diada de Germanor de l’Hospitalitat
Dilluns, dia 2, a 2/4 de 8 del vespre es reuniran totes les persones que donaran un cop de mà a la Diada de Germanor de l’Hospitalitat per preparar els regals i obsequis i altres detalls de la festa. Es trobaran a la sala de la Mare de Déu de Lourdes.
Reunió de Preveres i Diaca de l’Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
Aquest dimecres, a les 12 del migdia, es reuniran a la rectoria de La Garriga els preveres i diaca del nostre arxiprestat. En acabat compartiran un dinar de germanor.
 
Noces d’Or i d’Argent
Dimecres, dia 4, a les 9 del vespre a la sala Sta. Cecília es reuniran les parelles que enguany celebren els seus 50 i 25 anys de casats.
 
Reunió de Pares/Mares de Confirmació
També aquest dimecres, a les 9 del vespre, ens trobarem amb els pares/mares dels nois i noies que enguany es confirmaran. La reunió serà a la sala St. Esteve.
 
Diada de Germanor de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes
Un any més, de la mà de l’Hospitalitat de Lourdes, celebrarem la diada de Germanor dels Malalts i la Gent Gran. Començarà la jornada festiva amb l’Eucaristia que celebrarem, com cada diumenge, a les 11 del matí i en la qual celebrarem, també, el sagrament de l’Unció. En acabat ens traslladarem tots al gimnàs de l’Escola Giroi per compatir, plegats, una paella exquisida i una bona estona d’amistat, gresca, ballarusca, premis i obsequis per a tothom, animació, germanor i alegria!
La inscripció serà el dilluns i dimarts d’aquesta setmana, 2 i 3 de maig, de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 a la sala St. Esteve. Per informació podeu trucar al 637291515, demaneu per l’Encanna.
 
Vespres
Tots els diumenges de Pasqua sou convidats al res de les vespres a les 7 de la tarda a la Capella de la Llar del Pilar (Til·lers, 28).
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
El proper cap de setmana (dissabte 7 i diumenge 8 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart