Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

25 de Desembre de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 26 de desembre del 2011 a l'1 de gener del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dimarts dia 27: Fam. Nualart-Barba. Dimecres dia 28: Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Joan Troyano Novoa (7è Aniv)
Dissabte dia 31: Fam. Aguilar-Martín, Esp. Josep Piqué i Mª Antònia Bundó, Josep Mª Piquñe Bundó, Esp. Anotni Sansó i Roser Plans, Llorenç Domènech.
Diumenge dia 1 – Capvuitada de Nadal-: 9’30 h: Jesús Tovar, Concepció Padrós, Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa,  20 h: Esp. Antoni Sansó i Roser Plans.
 
Defuncions
Divendres passat, dia 16, va lliurar el seu esperit al Pare En Josep Espinasa Ballús, als 82 anys i el dimarts, dia 20, en Josep Torrents Sicart als 79 anys. Que descansin en pau!
 
Catequistes
Aquest dimecres, dia 28 de desembre, es trobaran les catequistes dels diferents cursos i grups de la nostra parròquia per celebrar plegats el Nadal del Crist. Ho faran acabada la missa de 8 del vespre a la sala St. Esteve.
 
La Llum de la Pau de Betlem
El projecte és una iniciativa dels Escoltes i Guies d’Àustria que, amb la col·laboració d’escoltes de diferents països europeus i d’altres continents, reparteixen la Llum de la Pau encesa cada any per un nen o nena austríac a la cova del Naixement de Jesús a Betlem.
 
La distribució de la Llum de la Pau a tots els països participants es realitza des de Viena. Allà, unes setmanes abans de Nadal, es reparteix la Llum a totes les delegacions escoltes i guies assistents perquè la facin arribar als seus respectius països amb un missatge de Pau, Amor i Esperança.
Posteriorment, La Llum de la Pau de Betlem es distribueix per aquelles parròquies, llars, escoles,  hospitals, residències per a gent gran, comunitats religioses, presons i altres associacions que l’han volgut acollir.
 
Nosaltres, a La Garriga, rebem la Llum de la Pau de Betlem de la mà de l’Escola St. Lluís que ja fa uns quants anys, un parell de setmanes abans de Nadal, la va a cercar a la Parròquia de St. Agustí de Barcelona on es rep i distribueix per a la resta del principat.
 
Tothom qui ho vulgui pot endur-se aquesta petita flama (i tot el que significa) a casa seva. Acollir-la a les nostres llars és un petit signe del compromís que entomem per cuidar-la i mantenir encès en els nostres cors tot allò que aquesta flama vol significar. Per fer-ho sols caldrà que ens ho digueu al acabar les misses i que us proveïu d’algun estris per traslladar la flama de l’església parroquial a casa vostra sense que aquesta s’apagui.

25 de Desembre de 2011

BON NADAL!!!!

El Crist ha nascut!
Creu que ha nascut per tu
i tu tornaràs a néixer!
 
 
 
 
"Simeó va beneir-los
 i digué a Maria, la seva mare:
Aquest infant serà motiu que a Israel molts caiguin i molts d'altres s'aixequin; serà una senyera combatuda, i a tu mateixa una espasa et traspassarà l'ànima. Així es revelaran els sentiments amagats al cor de molts."  
Lc 2, 34-35


Tu, enmig dels esbarzers?
Tu, traspassada per una espasa?
Tu, Mare, al peu de la creu, acollint en els teus braços el Verb emmudit de Déu!
Tal vegada fou aleshores que, recordant les paraules de Simeó les vas comprendre.

Ajuda'ns, oh Maria, a copsar Déu present en totes les coses creades, en cada persona, en cada esdeveniment de les nostres vides. En aquells que són més bonics i fàcils, però també en aquells altres que es fan més feixucs, difícils, angoixants, fins i tot tristos.

Feu, bona Mare, que enmig del patir del món, del dolor dels homes, vulguem i sapiguem aportar al nostre entorn
 la Pau que bé de Déu i que en Ell,
malgrat les adversitats,
posem tota la nostra confiança!
 
Bon Nadal a tothom,
venturós 2012!


Imatge de la Mare de Déu d'Arantzazu venerada al seu santuari a Guipuzkoa

18 de Desembre de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 19 al 25 de desembre del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 19: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 20: Sofia Freixas Savall (9è Aniv). Dimecres dia 21: Josep Maurí Serra i família.
Divendres dia 23: Maria Circuns, Jaume Marata, Pedro Fernández Quevedo, Esp. Joan Baldich i Antonina Garriga.
Diumenge dia 25 –Nadal-: 9’30 h: Montserrat i Maria Gumbau Vicens, Roser Serra del Molino, José Mª Méndez Álvarez, Esp. Joaquin Méndez i Herminia Álvarez, Fam. Domínguez-Farrés.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 11, van rebre les aigües baptismals Thiago Alario Carabajal i Ariadna Netto Flores. Benvinguts a la nostra comunitast cristiana!
 
Primera Comunió
El dissabte dia 3 de desembre va participar per primera vegada de l’Eucaristia en Pau Llistuella Anaya. Per molts anys!
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 10, va lliurar el seu esperit al Pare En Lluís Badia Casas, als 89 anys. Que descansi en pau!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
La nostra escola parroquial viu aquests dies les celebracions del Nadal dels diferents cursos. Divendres passat els adolescents i joves de 1er a 4rt d’ESO i aquest dilluns, dia 19, ho faran els diferents cursos d’educació infantil i primària.
Dimarts, dia 20, els alumnes de la ESO que han coordinat la recollida d’aliments a l’Escola són els encarregats de fer-nos arribar la “Llum de la Pau de Betlem” que, com venint fent els darrers anys, serà acollida a la nostra església parroquial al costat de la imatge de l’infant Jesús.
A tots els alumnes de la nostra escola parroquial, a llurs famílies, a tota la comunitat educativa i el personal no docent, a tots, des d’aquest Full Parroquial, us desitgem molt bones festes de Nadal!
Celebracions del Perdó
Per acabar de disposar els nostres cors per una celebració ben joiosa del Nadal del Senyor, com cada any, us convidem a celebrar el “Sagrament de la Reconciliació” tot invocant la seva misericòrdia i el perdó dels nostres pecats. És el “Sagrament de l’Alegria” perquè el saber-nos estimats i perdonats per Déu és l’únic que pot donar-nos la veritable Pau del cor, font de l’autèntica Alegria.
A la nostra parròquia tindrem ocasió de viure comunitàriament el perdó del Pare el proper dimecres, dia 21 de desembre, a les 9 del vespre. Ja sabeu que la Celebració del Perdó comunitària és un moment d’Església en el qual es convoca a la comunitat cristiana per celebrar junt la joia de la reconciliació amb Déu mitjançant la confessió i absolució individual. Recordem-ho, dimecres a les 9 del vespre!
 
També, per aquells que no puguin venir el dimecres a la nostra parròquia, el dia abans, dimarts 20, a les 9 del vespre, hi haurà la celebració del perdó a la parròquia de Sta. Eulàlia de Ronçana.
 
Horaris de les Misses
i Celebracions d’aquestes Festes a
 
La Garriga
 
Dissabte 24 vigília de Nadal
Missa del Pollet   (Missa Familiar)18:00h
Missa del Gall                           23:00h          
 
Diumenge 25         NADAL
9:30h           Missa Església Parroquial
10:30h                   Missa Asil Hospital
11:00h                   Missa Església Parroquial
19:00h                   Vespres Solemnes
                        Capella de la Llar del Pilar
20:00h                   Missa Església Parroquial
 
Dilluns 26     SANT ESTEVE
11:00h                   Missa    Església de La Doma
 
 
Samalús
 
Diumenge 25         NADAL
12:00h                   Missa Església Parroquial

11 de Desembre de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 12 al 18 de desembre del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 12: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 13: Teresa Arimón Salvadó; acció de gràcies a Sta. Llúcia.
Dimecres dia 14: Missa de Funerals per na Carme Padrós Riera, n’Antonio Huesa Pulido, n’Adelina Arribas Fernández, en José Moreno Marente.
Divendres dia 16: Montserrat Casals (15è Aniv).
Dissabte dia 17: Joan Torras Trias
Diumenge dia 11: 9:30 h: Mn. Jordi Mas Castells, MªCarme Marcè Costa (12è Aniv.) Fam. Ballús-Travé. 11 h: Difunts del Casal de la Gent Gran de La Garriga, Consol Marata Girbau, Esp. Pere Espinasa i Esperança Gironés.
20 h: Fam. Riera-Marsà.
 
Defuncions
Divendres dia 2 va lliurar el seu esperit al Pare l’Antonio Huesa Pulido als 79 anys, el dilluns dia 5 n’Adelina Arribas Fernández de 75 anys i en José Moreno Marente també als 75 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
El dilluns, dia 12 de desembre, a les 18:30 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 13, a la Sala St. Esteve a les 16:00h
Les catequistes de 2on Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 14 de novembre, també a les 16:00 a la Sala St. Esteve.
Finalment, divendres, a 2/4 de 9 del vespre hi haurà una reunió general de totes les catequistes per avaluar el trimestre i preparar les celebracions del Nadal amb els infants. Aquesta darrera reunió serà a la Sala de la Mare de Déu de Lourdes.
 
Missa Familiar
Aquest dilluns, a les 9 del vespre, es reunirà l’equip que prepara la Missa Familiar. La reunió es farà a la rectoria.
 
 
 
 
 
 
 
Pastoral de La Salut
Dimarts vinent, a les 21:00h, els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut faran la seva reunió mensual. La reunió serà a la Sala Mare de Déu de Lourdes.
 
Visita virtual a La Sagrada Família
(façana del Naixement)
 
El proper dimarts, dia 13, a les 9 del vespre, la teòloga i historiadora Rosa Ribas (esposa, mare de família, professora de l’Institut de la Vall del Tenes i catequiste de pares de la parròquia de Sta. Eulàlia de Ronçana) ens “acompanyarà” i guiarà en la “Visita virtual” que farem a la Façana del Naixement de La Sagrada Família de Barcelona. La Rosa Ribas ens ajudarà a apropar-nos i conèixer més i millor l’obra del mestre Gaudí, tots els seus “missatges secrets”, un munt de detalls que s’escapen als nostres ulls i que la majoria de nosaltres desconeixem. L’experiència és oberta a tothom. Recordeu-ho, aquest dimarts dia 13 a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve.
 
Comissió de Litúrgia
Dimecres vinent, dia 14, a les 21:00 es reunirà la Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia per tal de preparar les celebracions de les properes festes de Nadal i Epifania. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
També el dimecres d’aquesta setmana, a les 11:30h es reuniran els preveres i diaca del nostre arxiprestat per tal de fer el seguiment del curs pastoral de les nostres parròquies.
 
Constitució del Consell Presbiteral Diocesà
El mateix dimecres, dia 14, a les 11 del matí a la seu de la Cúria Diocesana de Terrassa, es constituirà el nou Consell Presbiteral Diocesà. Mn. Santi Collell hi participarà d’aquest Consell representant el clergat del nostre arxiprestat.

Hospitalitat de Lourdes
Encara, també el dimecres 14, a 2/4 de 8 del vespre es trobaran tots els hospitalaris i demés voluntaris i amics de
la Hospitalitat per preparar les visites a les residències d’aquests dies de Nadal- Epifania i embolicar els regals pels avis, àvies i malalts que es visitaran. És molt i molt important la assistència de tots. Quanta més colla siguem més aviat acabarem! No hi falteu ningú, gràcies!
 
Trobada Jove
 
Bé, ja ho diuen que no hi ha dos sense un tres que hi segueixi. Així ho farem a la propera TROBADA JOVE!!! Serà aquest divendres 16 de desembre a les 20:30h a la Sala St. Esteve.
 
Recordem que la TROBADA JOVE vol ser un moment d’expressió de vida i de fe pels nostres adolescents i joves, tot celebrant l’Eucaristia i compartint l’amistat. Com a dades orientatives hem pensat en els nois i noies de la ESO i BATXILLERAT dels diferents grups de catequesi (o no, no és necessari ni imprescindible, podeu convidar a qui vulgueu) de les nostres parròquies i dels voltants. Prou que ho sabeu però volem insistir en que és una TROBADA oberta i que podeu convidar a tothom qui vulgueu.
 
Au, doncs, traiem-nos les mandres del damunt i reservem-nos la data! Us hi esperem!
 
Sessió Cinema Parroquial
No us espanteu, amics, no volem ressuscitar cap fantasma, ni, us ho assegurem, tindrà cap ferum a ranci. Des de la Pastoral de la Salut se’ns vol convidar a reflexionar i aprofundir en el món del dolor i de la malaltia mitjançant el 7è art. La pel·lícula “La habitación de Marvin” ens vol ajudar a adonar-nos que als malalts els podem acompanyar des de les nostres febleses i limitacions, també des de i amb les nostres pròpies malalties. La Sessió de Cinema Parroquial serà el divendres, dia 16, a les 8 del vespre a la Casa de la Immaculada Concepció (a les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu, 25)
 
 
 
 
Escolania Parroquial
GRAN CONCERT DE NADAL i CLAUSURA DELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL 30è ANIVERSARI
Diumenge vinent, dia 18 de desembre, a les 17:30 h la nostra Escolania Parroquial ens oferirà el tradicional Concert de Nadal. Enguany, amb aquest concert, es clouen els actes del 30è aniversari de l’Escolania que hem viscut al llarg de tot aquest darrer any. No cal dir que serà una ocasió ben bonica i emotiva de celebrar tots plegats aquestes tres dècades d’assaigs, cantades de caramelles, misses, setmanes santes, nadals, concerts... Són, per damunt de tot, 30 anys de vida parroquial plens d’alegria, crits i rialles, amistat, música, companyonia, nervis, il·lusions, pregària... Per l’ocasió ens hi acompanyaran una bona colla d’ex-cantaires (els hem convidat a tots) amb llurs famílies, mossens i seminaristes que han passat per la parròquia al llarg de tots aquests anys. És, doncs, com ho veieu, el moment i l’espai d’agrair tot el que aquests anys han significat. Primer de tot al Bon Déu, després a tots i cadascun dels cantaires que hi han passat i als que ara duen al seu damunt el pes de la responsabilitat de continuar contagiant amb llurs veus la glòria i la misericòrdia del Senyor.
NO HI PODEM FALTAR!!!!!

04 de Desembre de 2011

Notícies i Advertiments per la setmana del 5 a l'11 de desembre del 2011

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 5: (intenció particular)
Dimarts dia 6: Marcel Marata(32è Aniv)
Dimecres dia 7: Bel
Dijous dia 8: 9’30h: Conxita Sauqué Lagarriga. 11h: Salvador Noguera Sanmartí (14è Aniv). 20 h: Esp. Josep i Conxita
Divendres dia 9: Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 10: Joan Rossiñol (6è Aniv)
Diumenge dia 11: 11 h: Esp. Josep Olivé Roca i Candelària Roca Blasi.
20 h: Esteve Fortuny Costa (22è Aniv)
 
Defuncions
Divendres dia 25 va lliurar el seu esperit al Pare Gerdina Henrica A.M. Janssen Coll als 83 anys i en Ramon Cebey Carballal als 77 anys i el dijous, dia 1 de desembre, na Carme Padrós i Riera als 88 anys. Que descansin en pau!
 
Pastoral de La Salut
Aquest dilluns, dia 5, es reunirà l’Equip de Coordinadors de la Pastoral de La Salut. La reunió serà a les 10:30h a la rectoria.
 
Despatx Parroquial
Donat que els dies de despatx d’aquesta setmana tan “rara” (laboralment parlant) s’escauen ambdós en vigílies de festiu, tal com està previst el Despatx Parroquial romandrà tancat fins al proper dilluns dia 12 de desembre.
 
Horari de les Celebracions de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de Santa Maria
 
Dimecres dia 7
20:00h                   missa de vigília a                        l’Església Parroquial
 
Dijous dia 8
09:30           missa a l’Església                        Parroquial
 
11:00           missa a l’Església                        Parroquial
 
20:00           missa a l’Església                        Parroquial
 
 
Missa de Funeral
Aquesta setmana, la Missa de Funeral que s’hauria de celebrar el dimecres, dia 7 de desembre a les 8 del vespre, per raó de la Solemnitat de la Immaculada (festa de precepte) es trasllada al dimecres de la setmana següent, el 14 de desembre a la mateixa hora. Disculpeu l’enrenou.
 
Festa Patronal a Sta. Eulàlia de Ronçana
Aquest dissabte, dia 10, és la festa de la màrtir Sta. Eulàlia de Mèrida, titular de la parròquia i patrona del poble de Santa Eulàlia de Ronçana. Aquell dia celebrarem l’Eucaristia a les 12 del migdia a l’església parroquial de Sta. Eulàlia. Tothom hi sou convidats!
 
Missa dominical a Samalús
A partir d’aquest mes de desembre i en endavant, cada primer diumenge de mes, celebrarem l’Eucaristia dominical a la parròquia de St. Andreu de Samalús. La missa serà a les 12:00 del migdia.
 
Col·lecta extraordinària per obres
Aquest cap de setmana, 3 i 4 de desembre, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart