Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

26 de Febrer de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 27 de febrer al 4 de març del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 27: Aurèlia Jané Solé (10è Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 28: Jordi Izquierdo (3r Aniv), Francesc Collell Roca, Fam. Castells Oliveras.
Dimecres dia 29: Angelina Bouso i Alonso, Júlia Dalmau Roger (funerals), Alfonsa Torres Fernández (13è Aniv), Josep Mª Piqué Bundó, Esp. Josep Piqué i Mª Antònia Bundó
Divendres dia 2: Ludvik Bartoszewski, Mª Glòria Enrich Crivillers (9è Aniv), Concepció Sala Fortuny, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans. St. Pancraç i St. Cristòfol
Diumenge dia 4: 9h: Joan Barrera Valls
 
Escolania Parroquial
El dissabte dia 4 de febrer van rebre la IMPOSICIÓ DE LA TÚNICA i LA CREU que els identifica com a nous membres de la nostra ESCOLANIA PARROQUIAL en Genís Cabré Torrents, en Pol Domingo Guirao i n’Andrea Porta Rodríguez. Des d’aquest Full Parroquial la nostra més sincera felicitació a tots tres, a llurs famílies i a l’Escolania. Per molts anys!
 
Defuncions
El passat dimarts, dia 14 de febrer, lliurà el seu esperit al Pare n’Angelina Bouso i Alonso a l’edat de 86 anys. També aquests darrers dies ha fet el seu trapàs a la casa del Pare na Júlia Dalmau i Roger a l’edat de 101 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
El dilluns, dia 27 de febrer, a les 18:30 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 28, a la Sala St. Esteve a les 16:00h
Les catequistes de 2on Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 29 de febrer, també a les 16:00 a la Sala St. Esteve.
 
 
 
 
Preparació al Matrimoni
Divendres i dissabte vinents, dies 2 i 3 de març, hi haurà les primers sessions de preparació al sagrament del matrimoni per aquelles parelles que el contrauran properament. Les sessions es realitzen als locals parroquials a les 10 del vespre ambdós dies.
 
Mans Unides + Sopar Solidari
Divendres vinent 2 de març a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve
 
Us hi esperem!
 
 
Via Crucis
Començant aquest diumenge, dia 26 de febrer, tots els diumenges de la quaresma i fins el dia 29 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda.
Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!

19 de Febrer de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 20 al 26 de febrer del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 20: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 21:
Dimecres dia 22: Jaume Marata, Maria Circuns, Esp. Pere Rof i Josefa Rof, Luisa Payeta Caballo (1r. Aniv).
Divendres dia 24: Francesc Carreras Creus, Pedro Fernández Quevedo
Diumenge dia 26:
11 h: Esp. Lluís i Teresa.
 
Defuncions
Divendres passat, dia 10 de febrer, va lliurar el seu esperit al Pare l’Enric Méndez Llacera, als 70 anys i Na Paquita Oliveras Junqueras, als 89 anys; dissabte dia 11 Na Júlia Godayol Soler, als 82 anys. Que descansin en pau!
 
Missa de funerals
Us fem saber que la Missa de funerals pels difunts que poguessin haver aquesta setmana, serà el dimecres dia 29 a les 8 del vespre ja que dimecres vinent, dia 22, s’escau el Dimecres de Cendra.
 
Missa Familiar
Aquest dilluns, dia 20, a les 9 del vespre, es reunirà l’equip que prepara la Missa Familiar. La reunió es farà a la rectoria.
 
Hospitalitat de Lourdes
També el dilluns, a les 20:15h, es reunirà la junta de l’Hospitalitat de Lourdes per avaluar les activitats que s’han dut a terme al llarg de les passades festes i acabar de programar el present trimestre. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
 
MANS UNIDES
Col·lecta extraordinària
 
Aquest cap de setmana, 18 i 19 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
 
 
 
 
 
Dimecres de Cendra
 
Aquest dimecres, dia 22 de febrer, comencem l’Exercici Quaresmal d’enguany.
Celebrarem l’Eucaristia amb la benedicció i imposició de la cendra a: ¾ de 10 del matí a la capella de la Residència del Pilar i a les 8 del vespre a l’Església Parroquial.
Recordem que el Dimecres de Cendra és dia de dejuni i d’abstinència. També és bo tenir present que tot i no ser dia de precepte és d’aquelles ocasions en la que s’hi escau molt participar de l’Eucaristia per tal de començar “amb bon peu” el camí que ens mena vers la gran festa Pasqual!
 
 
Missa familiar
Dissabte vinent dia 25, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar la Missa familiar d’aquest mes de febrer. Recordeu que aquesta Eucaristia està pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. Us esperem!!!
 
Vetlla de Pregària de Quaresma
“Una llum resplendeix per als qui vivien al país tenebrós”
 
Dissabte, dia 25 de febrer a les 10 de la nit al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós
 
Via Crucis
Començant el dia 26 de febrer, cada diumenge de quaresma i fins el dia 29 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 

12 de Febrer de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 13 al 19 de febrer del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 13: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 14: Lluís Olivé (8è Aniv), Enric Bartrina Pera.
Dimecres dia 15: Carmen Fernández Álvarez (funeral).
Divendres dia 17: Joan Torras Trias, Conxita Furriol Viñas (1r. Aniv).
Dissabte dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Pablo Céspedes (Aniv), Carlos Mendoza (Aniv). Diumenge dia 19: 9’30 h: Fam. Riera-Marsà. 11 h: Pedro Mayor Castellvell y sus padres; Pablo Vallejo i Lucia Prieto, sus hijos y nietos.
 
Defuncions
Diumenge passat, dia 5 de febrer, va lliurar el seu esperit al Pare En Josep Vila i Argelaguer, als 95 anys; dimarts dia 7 Na Francisca Aguilera Malagón, als 93 anys i dimecres dia 8 Na Carmen Fernández Álvarez, als 84 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
El dilluns, dia 13 de febrer, a les 18:30 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 14, a la Sala St. Esteve a les 16:00h
Les catequistes de 2on Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 15 de febrer, també a les 16:00 a la Sala St. Esteve.
 
Pastoral de la Salut
Dilluns, dia 13 de gener, a les 10:30 del matí es reunirà l’Equip Coordinador de la Pastoral de la Salut de la nostra parròquia per fer seguiment del trimestre. La reunió es farà a la rectoria.
 
Dimarts vinent, dia 14 de febrer, a les 21:00h, els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut faran la seva reunió mensual. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
Dijous, dia 16, a les 20:30h es reunirà el Consell Pastoral Arxiprestal a la rectoria de la parròquia de Sant Genís de l'Ametlla del Vallès.
 
Parròquia de St. Andreu de Samalús
Dissabte vinent, dia 18 de febrer a les 11 del matí, es convoca una reunió per a tots els propietaris de nínxols del Cementeri Parroquial de Samalús, i per tots aquells que puguin estar interessats en adquirir-ne o llogar-ne un. El motiu de la reunió és el de comentar l’estar actual del Cementeri i planificar el seu manteniment. La reunió serà a les 11 del matí a les Escoles.
 
 
Trobada Jove
 
Seguint la idea del primer trimestre del curs ens llancem a l’aventura de continuar les “TROBADES” fins al juny. Així doncs, la propera TROBADA JOVE!!! serà el divendres vinent, 17 de febrer a les 20:30h a la Sala St. Esteve.
 
Recordem que la TROBADA JOVE vol ser un moment d’expressió de vida i de fe pels nostres adolescents i joves, tot celebrant l’Eucaristia i compartint l’amistat. Com a dades orientatives hem pensat en els nois i noies de la ESO i BATXILLERAT dels diferents grups de catequesi (o no, no és necessari ni imprescindible, podeu convidar a qui vulgueu) de les nostres parròquies i dels voltants. Prou que ho sabeu, però volem insistir-hi, en que és una TROBADA oberta i que podeu convidar a tothom qui vulgueu.
 
Au, doncs, traiem-nos les mandres del damunt i reservem-nos la data! Us hi esperem!
 
 
 
 
 
MANS UNIDES
Col·lecta extraordinària
 
El proper cap de setmana, 18 i 19 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 

05 de Febrer de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 6 al 12 de febrer del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 6: Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 8: Mª Dolors Bordas Lej, Adoración Redondo Lobato (funeral).
Divendres dia 10: Fam. Catalan-Baldich
Dissabte dia 11: Difunts Hospitalitat de Lourdes
Diumenge dia 12: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, ÀnimesdelPurgatori. 20 h: Fam. Gavaldà-Valoire.
 
Defuncions
Dimarts passat, dia 31, va lliurar el seu esperit al Pare En Pere Josep Segarra Isern, als 74 anys; dimecres dia 1 Na Montserrat Lafita Noguera, als 87 anys i dijous dia 2 N’Adoración Redondo Lobato, als 92 anys i Na Mª Dolors Bordas Lej, als 86 anys. Que descansin en pau!
 
Concert de la Candelera
Com altres anys, prop de la festa de la Presentació del Senyor, coordinat per l’Escolania Parroquial, les entitats corals del nostre poble ens oferiran el tradicional Concert de la Candelera. Enguany serà aquest diumenge 5 de febrer a les 5 de la tarda. No us ho perdeu
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Aquest dimarts, dia 7, a les 9 del matí es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra Escola per fer seguiment del curs i acabar de programar les activitats pastorals de la propera Quaresma.
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
Dimecres d’aquesta setmana, a les 11:00h es reuniran els preveres i diaca del nostre arxiprestat per tal de fer el seguiment del curs pastoral de les nostres parròquies.
 
Comissió de Litúrgia
Dimecres vinent, dia 8, a les 20:45 es reunirà la Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia per tal de programar el trimestre i parlar de la Quaresma que ja és a prop. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
Festa de la Mare de Déu de Lourdes
Dissabte vinent, dia 11, celebrarem com cada any la festa de la Mare de Déu de Lourdes. Acompanyats en la processó i en l’eucaristia per les veus de la nostra Escolania Parroquial, començarem la celebració a les 8 del vespre. Els qui pugueu ens trobarem a la Sala St. Esteve ¼ d’hora abans (3/4 de 8) per sortir des d’allí en processó donant la volta a l’església parroquial. Junt amb l’Hospitalitat de Lourdes de la nostra parròquia us convidem a tothom a pregar pels nostres malalts i malaltes, sempre, i a fer-ho d’una manera ben especial el dia de la festa de Lourdes. Us esperem!
 
Jornada Diocesana
de Pastoral de la Salut
Sota el lema “ Aixeca’t, ves; la teva fe t’ha salvat”, el dissabte 11 de febrer, es desenvoluparà la VII Jornada Diocesana de Pastoral de la Salut. Enguany serà la ciutat de Sabadell, qui acollirà la Jornada. L’encontre s’adreça a tots els voluntaris i voluntàries, també professionals, religiosos i religioses, que treballen amb malalts i amb gent gran, familiars, associacions, etc.
Vol ser un matí dedicat a la reflexió per cercar pistes d’avançada i millora en el treball que hem de fer a les parròquies per renovar l’acció evangelitzadora de l’Església en el món de la salut.
 
(Tothom qui estigui interessat en participar-hi o rebre més informació pot trucar al 667669238 –Josep Maria-)
 
Encomanem aquest encontre en la nostra pregària, personal i comunitària.
 
 
Col·lecta extraordinària per obres
 
Aquest cap de setmana, 4 i 5 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

05 de Febrer de 2012

MANS UNIDES - Projecte 2012

Construcció d'una escola de secundària a la ciutat de Bo a Serra Lleona (Àfrica)

Serra Lleona és un país del continent africà ric en producció d'arròs, cafè, cacau i canya de sucre, també en la pesca i la mineria. Malgrat això, la guerra que ha patit durant llargs anys, ha situat a Serra Lleona en el segon lloc dels països més pobres del món.

Els anys de guerres internes pel control de les mines i el comerç dels diamants han deixat com a conseqüència més de 40.000 morts, més de 10.000 mutilats, milers d'infants segrestats per convertir-los en "nens soldats", nenes segrestades per ser utilitzades sexualment pels rebels, més del 30% de la població desplaçada dels seus llocs d'orígen, saquejos constant i una gran fam generalitzada.

Tot i la pau aconseguida i les millores que amb els anys s'han anat conquerint, els ciutadans senten una gran frustració per l'estancament de les reformes i la lenta recuperació del país.

l'Objectiu general del projecte que es vol recolzar des de Mans Unides del Vallès Oriental és el de MILLORAR LA QUALITAT DE L'EDUCACIÓ AL DISTRICTE DE BO I AJUDAR ELS NOIS I NOIES NECESSITATS.

Actualment a la parròquia de St. Pius, a la ciutat de Bo, tenen una escola de primària amb 235 nois, 328 noies i 20 professors. Atès que per aquests alumnes no hi ha possibilitat de poder progressar, l'Associació de Professors de la Comunitat i parroquians, es van adreçar a la Missió Catòlica i ells a Mans Unides, per demanar ajuda per crear una nova escola de secundària mixta i garantir l'accés a aquest nivell de formació a tothom.

Els beneficiaris directes seran 486 alumnes, 3.000 indirectes i 36 nous professors, que acollirà el nou institut.

En concret demanen ajuda per la construcció i equipament d'un bloc amb 6 aules, sala de professors i biblioteca. Un altre edifici per l'administració amb 4 oficines i magatzem. La construcció de 3 edificis de latrines, 2 per alumnes i 1 per professors. L'excavació d'1 pou d'aigua amb bomba manual.

L'aportació que des de Serra Lleona poden fer consisteix en la cessió del terreny necessari, mà d'obra no qualificada i alguns materials de construcció.

El pressupost total del projecte és de 61.699€

El responsable del projecte és:

Rev Father Gerald L. Jabati

A la nostra parròquia de St. Esteve de La Garriga es farà la COL·LECTA EXTRAORDINÀRIA amb aquesta finalitat a totes les mides del proper cap de setmana 18 i 19 de FEBRER. També, al llarg de tot el curs i fins el Nadal d'enguany, la Sotsdelegació de Mans Unides de La Garriga continuarà col·laborant amb el projecte de Serra Lleona amb distintes activitats i convocatòries (Sopars Solidaris, Concerts, Exposicions, Rifes, Xerrades, Conferències, etc) que oportunament s'aniran anunciant i convocant.


Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart