Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

29 de Abril de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 30 d'abril al 6 de maig del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 30: Joaquim Rusiñol Pràxedes, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 1: acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dimecres dia 2: Antoni Iglesias Mauri (funeral), Mariano Catalan (5è. Aniv).
Divendres dia 4: Alexandre Blancafort.
Diumenge dia 6: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Pere Josep Segarra Isern, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
12 h (a Samalús): Isidre i Antonio Parera Borrell.
 
Baptisme
Dissabte passat, dia 21, va rebre les aigües baptismals en Marc Payo Castells. Benvingut a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Dilluns dia 23 va lliurar el seu esperit al Pare en Francisco Casquet Cano, als 86 anys i dimecres dia 25, n’Antoni Iglesias Mauri, als 72 anys. Que descansin en pau!
 
Noces d’Or i Argent
Estem preparant ja la celebració dels 50 i 25 anys de matrimoni que serà el dissabte 30 de juny. Totes les parelles que hi estigueu interessades sols heu de comunicar-ho al despatx parroquial, a la Montse Iglesias (938714621) o la Mercè Baldich (938715078). Podeu fer-ho saber a tothom qui vulgueu encara que no s’hagin casat a La Garriga o que no hi visquin en aquests moments. Us esperem!
 
Hospitalitat de Lurdes
Aquest dilluns, dia 30, a les 20:15 h es reunirà la Junta de la Hospitalitat. La Reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Catequistes
El mateix dilluns, a les 18:00 es reuniran les catequistes de primer crus de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous ja que la setmana passada no ens varem poder trobar per la celebració de la Diada de St. Jordi. La reunió serà a la Rectoria.
Fundació St. Lluís Gonçaga
Dimecres, dia 2 de maig, a les 21:00 h es reunirà el Patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga. La reunió es farà a la Sagristia.
 
Comunions
Aquest dimarts, primer de maig, comencen les tandes de les celebracions eucarístiques en les quals els nens i nenes que han fet els dos primers cursos de catequesi infantil, participaran per primera vegada, plenament, del àpat pasqual. La nostra enhorabona a totes les famílies i llurs infants. Per part de la comunitat cristiana mirem de tenir-los ben presents en les nostres pregàries.
 
Diada de Germanor de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes
Un any més, de la mà de l’Hospitalitat de Lurdes, el diumenge dia 13 de maig celebrarem la diada de Germanor dels Malalts i la Gent Gran. Començarà la jornada festiva amb l’Eucaristia que celebrarem, com cada diumenge, a les 11 del matí i en la qual rebran el sagrament de l’Unció aquelles persones que prèviament ho hagin demanat. En acabat ens traslladarem tots al gimnàs de l’Escola Giroi per compatir, plegats, una paella exquisida i una bona estona d’amistat, gresca, ballarusca, premis i obsequis per a tothom, animació, germanor i alegria!
Per més informació podeu trucar al 637291515, demaneu per l’Encanna.
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
El proper cap de setmana (dissabte 5 i diumenge 6 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 

29 de Abril de 2012

COM CADA ANY CELEBREM LES NOCES D'OR i ARGENT

Un anys més comvidem a tots els matrimonis que ho vulguin a celebrar amb tots nosaltres la festa dels seus 50 i 25 anys de casats.

Noces d’Or i Argent
 
Estem preparant ja la celebració dels 50 i 25 anys de matrimoni que serà el dissabte 30 de juny a la missa de les 8 del vespre.
Totes les parelles que hi estigueu interessades sols heu de comunicar-ho al despatx parroquial, a la Montse Iglesias (938714621) o la Mercè Baldich (938715078).
Podeu fer-ho saber a tothom qui vulgueu encara que no s’hagin casat a La Garriga o que no hi visquin en aquests moments.
 
Us esperem!

28 de Abril de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 29 d'abril al 5 de maig del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 29: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 30: Joaquim Rusiñol Pràxedes.
Dimecres dia 1: FRANCISCO FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ (funeral).
St. Pancraç i St. Critòfol.
Divendres dia 3: Alexandre Blancafort.
Dissabte dia 4: Fam. Tresserras-Soler, Esp. Encarna Gonález (1er Aniv) i Josep Torrents.
Diumenge dia 5:
9’30 h: Joan Barrera Valls
11 h: Francesc Collell Roca.
20 h: Pro Populo
 
Defuncions
El passat dissabte, 13 d’abril, lliurà el seu esperit al Pare en Manolo Fernández Gómez de 53 anys; el dimarts, dia 23, feu el seu traspàs en Ricard Casadesús Siurana de 77 anys i en Francisco Fernández Rodríguez als 52 anys. Que descansin en pau.
 
Pastoral de la Salut
El proper dimarts, dia 30, a les 10:30 del matí, es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de la Salut. La reunió es farà a la Rectoria.
 
Catequesi
Tanmateix les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimarts, dia 30 d’abril, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi.
 
Concert Solidari
També el dimarts, dia 30, la Coral de l’Escola SEK-Catalunya ens oferirà el II Concert Solidari. Es farà a la nostra Església Parroquial a les 19:00h
 
Comunions
Dissabte vinent, 4 de maig, hi haurà les tandes de les celebracions eucarístiques en les quals els nens i nenes que han fet els dos primers cursos de catequesi infantil, participaran per primera vegada, plenament, del àpat pasqual. La nostra enhorabona a totes les famílies i llurs infants. Per part de la comunitat cristiana mirem de tenir-los ben presents en les nostres pregàries.
 
Diada de Germanor de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes
Un any més, de la mà de l’Hospitalitat de Lurdes, el diumenge dia 12 de maig celebrarem la diada de Germanor dels Malalts i la Gent Gran. Començarà la jornada festiva amb l’Eucaristia que celebrarem, com cada diumenge, a les 11 del matí i en la qual rebran el sagrament de l’Unció aquelles persones que prèviament ho hagin demanat. En acabat ens traslladarem tots al gimnàs de l’Escola Giroi per compatir, plegats, un dinar exquisit i una bona estona d’amistat, gresca, ballarusca, premis i obsequis, animació, germanor i alegria!
Per més informació podeu trucar al 637291515, demaneu per l’Encanna.
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
El proper cap de setmana (dissabte 4 i diumenge 5 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 
Noces d’Or i Argent Matrimonials
Com cada any, des de la Parròquia, ens agradaria convidar a totes aquelles parelles que, havent-se casat al nostre poble o no, residint a La Garriga o en qualsevol altre indret, celebren enguany les seves noces d’or o d’argent. El dia que hem reservat en el Calendari Parroquial per celebrar-ho plegats és el dissabte, dia 29 de juny, a la missa de les 8 del vespre. Per començar a preparar-ho i organitzar-nos tots plegats convoquem una primera reunió amb totes les parelles interessades. Aquesta primera reunió serà el dimarts, dia 7 de maig, a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve. Feu córrer la veu! Si coneixeu algú que celebri al llarg del 2013 les seves noces d’or o d’argent de casament, els podeu animar a celebrar-ho tots junts el 29 de juny a les 8 del vespre. Tothom que hi estigui interessat sols heu de comunicar-ho al despatx parroquial, a la Montse Iglesias (938714621) o la Mercè Baldich (938715078)

22 de Abril de 2012

INAUGURACIÓ MURAL DEDICAT A L'OBRA I EL TESTIMONI DE FE I VIDA DE MN. JORDI MAS CASTELLS

La comunitat Cristiana de St. Esteve de La Garriga, tenim el goig i la joia de convidar-vos, el proper dilluns, dia 23 d’abril a les 20:30 h., a la inauguració del Mural que sobre la vida, obra i testimoni de fe de Mn. Jordi Mas Castells ha realitzat l’artista argentí Roberto Estéfano Lagarrigue, a ell el nostre més sincer reconeixement.
 
Aquest petit i senzill acte d’agraïment al bon Déu per la vida i la persona de Mn. Jordi el començarem amb la celebració de l’Eucaristia a les 20:00 h. a l’Església Parroquial. Tot seguit ens adreçarem a la Capella de La Caritat on procedirem a la inauguració de l’obra.
 
Desitjant poder-nos veure i saludar aquell dia us desitgem una joiosa Pasqua de Resurrecció.
 
 
Mn. Santiago Collell Aguirre
Rector
 
 
 
 
“El camino del hombre es un camino de luz.
Hablar de Jordi es describir un sereno que iluminó la vida de muchos,
su obra y su espíritu fueron un camino radiante.
El mural trata de eso.
Una realidad de sentimientos y emociones
en las miradas de sus personajes.
La historia de un hombre
que fue en busca de la Luz a 9.000 km de su La Garriga natal,
allá donde la miseria golpea a las casas, a los hombres, a la tierra;
él fue en busca de la Luz Definitiva.”
Roberto Estéfano
autor del mural

15 de Abril de 2012

Notícies i Advertiments de la setmana del 16 al 22 d'abril del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 16: Mª Luisa Ardévol de Bellavista. Dimarts dia 17: Mª Luisa Ardévol de Bellavista, Juan Torras Trias, Carme García Navarro (setmana), Fam. Nualart-Barba. Dimecres dia 18: Cristina Machado Hernández, Teresa Hurtado Zurita,  Rafael Moyano, Teresa Brunet Busquets, Alexandre Blancafort Portavella (funerals). Mª Luisa Ardévol de Bellavista, Mn. Jordi Mas Castells.Dissabte dia 21: Josep Maurí i família. Divendres dia 20: Jaume Estatuet. Diumenge dia 22: 9’30 h: Antoni Ferreté, Victòria Ibazgüengoitia. 11 h: Dr. Josep Vich 20 h: Jaume Marata.
 
Defuncions
Dilluns de Pasqua, dia 9, va lliurar el seu esperit al Pare na Cristina Machado Hernández, als 30 anys i dimarts dia 10 na Teresa Hurtado Zurita, als 97 anys. Que descansin en pau!
 
Noces d’Or i Argent
Aquest dilluns, dia 16 d’abril, es reuniran les parelles que enguany celebren els seus 50 i 25 anys de matrimoni. La reunió serà a la Sala St. Esteve a les 9:30 del vespre. Totes les parelles que hi estigueu interessats sols heu de venir. Podeu fer-ho saber a tothom qui vulgueu encara que no s’hagin casat a La Garriga o que no hi visquin en aquests moments. Us esperem!
 
Catequesi
Les catequistes de 1r Curs de catequesi infantil es reuniran aquest dimarts a les 16:30. Les dels segon curs ho faran el dimecres, també a les 16:30.
 
Comissió de Litúrgia
Es reunirà el proper dimarts, dia 17, a les 20:45h a la Sagristia.
 
Arxiprestat
Aquest dimecres, dia 18, es reuniran els preveres que serveixen les distintes parròquies del nostre arxiprestat per tal d’anar fent el seguiment del curs. La reunió serà a la rectoria de l’Ametlla.
 
Càritas
Es reuniran els responsables de les distintes àrees de Càritas Parroquial a les 20:45h a la rectoria.
Reunió de Pares/Mares dels infants del 2on Curs de Catequesi Infantil
La reunió serà a les 21:00h i ens trobarem a l’Església Parroquial entrant per la porta que dona als Locals.
 
Trobada Pasqual de Catequistes
Aquest divendres, dia 20, s’aplegaran les/els catequistes del nostre arxiprestat per celebrar i viure plegats la Pasqua del Senyor. L’encontre serà enguany a la parròquia de Sta. Maria de Caldes. La trobada començarà a les 9 del vespre i acabarà amb un sopar de germanor.
 
Aplec de Puiggraciós
En acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós. Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, petits, grans i gegantins! Tots fem cap al cim per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha. Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 del matí del diumenge 22 d’abril. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge. Una bona colla de famílies i grups de la parròquia ens hi quedarem a dinar!!! Animeu-se! Reserveu-vos el dia. No hi falteu!
 
Diumenge vinent, dia 22 d’abril, SUPRIMIREM LA MISSA DE LES 11 DEL MATÍ per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble a les 10:30h al Santuari de Puiggraciós
 
 

08 de Abril de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 9 al 15 d'abril del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 9: Joan Galbany Ventura (17è. Aniv).
Dimarts dia 10: Esp. Antoni Samsó i Roser Plans.
Dissabte dia 14: Ramon Tresserras Soler (5è. Aniv), Esp. Ramon Bulbena i Rosalia Surigué..
Diumenge dia 15: 20 h: Fam. Riera-Marsà.
 
Defuncions
Dimarts passat, dia 27, va lliurar el seu esperit al Pare na Maria Juana Hernández Albar, als 83 anys i el dia 31 na Maria Castells Donadeu, als 83 anys. Que descansin en pau!
 
Pastoral de la Salut
Dilluns, dia 9 d’abril, a les 10:30 del matí es reunirà l’Equip Coordinador de la Pastoral de la Salut de la nostra parròquia per fer seguiment del trimestre. La reunió es farà a la rectoria.
 
Dimarts vinent, dia 10 d’abril, a les 21:00h, els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut faran la seva reunió mensual. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
 
Catequesi
Les catequistes de 1er Curs que fan la catequesi en dimarts es reuniran el dia 10, a la Sala St. Esteve a les 16:00h
Les catequistes de 2on Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 11 de febrer, també a les 16:00 a la Sala St. Esteve.
 
Consell Pastoral
Aquest dimecres, dia 11, a les 9 del vespre es reunirà el Consell Pastoral Parroquial per fer el seguiment del curs. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
 
Missa de Funeral
Aquesta setmana que entrem s’escau l’Octava de Pasqua. Per aquesta raó, en el cas que hi hagués cap defunció, la Missa de Funeral no fora fins l’altre dimecres, dia 18 d’abril.

08 de Abril de 2012

BONA PASQUA A TOTHOM!!!!

Crist a ressuscitat i amb aquesta gran joia de la Pasqua continuarem servint al Senyor estimant i acompanyant als més pobres dels pobres, els malalts.
 
Que gaudiu totes i tots d'una joiosa Pasqua.
 
 
Al·legria feta pregària per la resurrecció
 
Avui preguem amb alegria perquè Crist ha ressuscitat.
És el dia que concentra tot el contingut de la nostra fe.
 
Senyor, gràcies per haver-nos donat aquesta fe.
Ets la nostra esperança, la nostra pau, la nostra vida.
Al·leluia!  Acompanya’ns en tot moment!
 
Et demanem que siguis vida nova en totes les nostres activitats,
en la Pastoral de la Salut, en la família, amb els amics, a la feina, a tot arreu.
 
Jesús ressuscitat, fixa la teva mirada en tot allò que fem!
Il·lumina’ns amb la teva força pacificadora!
Omple d’amor les nostres decisions, les nostres paraules
i la nostra capacitat d’escoltar l’altre, principalment els malalts i la gent gran.
 
Marca la nostra alegria, Senyor, amb el somriure de la generositat!
 
Fes que ressuscitem en tu, bon Jesús, renovats amb l’aigua del Baptisme
que ens va permetre ser fills de Déu!
 
Ajuda’ns a buscar-te en els malalts, en els que sufreixen, i a veure’t en totes les situacions que se’ns presenten cada dia!
 
Dóna’ns l’amor per fer present la teva resurrecció entre els qui no et coneixen,
entre els qui demanen signes evidents o espectaculars,
entre aquelles persones que pateixen les seves malalties,
les seves discapacitats, la seva senectut i estan aclaparades
per la decepció de tenir una vida difícil!
 
Posa llum allà on les mancances materials, físiques i espirituals
desafien o comprometen la creença en el teu triomf sobre la mort!
 
Gràcies per la vida que ens dones quan surts del sepulcre
i recuperes la força humana! Gràcies per la fe!
 
Envia’ns bon Déu, a predicar la teva pau i els detalls del teu amor
entre totes les persones que es creuen amb nosaltres
en el nostre recorregut per la vida i en les nostres activitats!
 
Al·leluia! La nostra alegria és pregària.
 
Al·leluia!

01 de Abril de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 2 al 8 d'abril del 2012

 
Setmana Santa 2012  
horari de les celebracions a La Garriga
 
diumenge dia 1 d’Abril
 
 
18:00 celebració del sagrament del perdó a l’església parroquial
 
5 d’abril DIJOUS SANT
09:00 laudes                                                església parroquial
20:00 MISSA DE LA CENA DEL SENYOR     església parroquial
23:00          HORA SANTA                              església parroquial
 
6 d’abril DIVENDRES SANT
09:00 laudes                                       església parroquial
12:00 VIA CRUCIS                                església parroquial
18:00 CELEBRACIÓ
         DE LA MORT DEL SENYOR             església parroquial
21:30 CONTEMPLACIÓ DE LA CREU
         completes del divendres sant         església parroquial
 
7 d’abril DISSABTE SANT
09:00 laudes                                       església parroquial
22:30 SOLEMNE VETLLA PASQUAL        església parroquial
 
8 d’abril DIUMENGE DE PASQUA
09:30 Missa de Pasqua                          església parroquial
         cantada de caramelles
         (Coral l’Aliança)
10:30          Missa de Pasqua                          capella de l’Asil-Hospital
11:00 MISSA SOLEMNE DE PASQUA       església parroquial
         cantada de caramelles
         (Escolania Parroquial)
19:00 vespres solemnes                        capella Germanes Hospitalàries
20:00 Missa de Pasqua                          església parroquial
         cantada de caramelles
         (Escolania Parroquial)
 
Celebració del Sagrament del Perdó a altres pobles de l’Arxiprestat
Dilluns, dia 2, a les 9 del vespre a Sta. Eulàlia de Ronçana
 
Dimecres, dia 4, a les 9 del vespre a St. Julià de Lliçà d’Amunt
 
Pasqua a Samalús
El diumenge dia 8 d’abril, Solemnitat de la Pasqua, hi haurà missa a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12 del migdia.
 
Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 2: Francesc Collell Roca, Francesc Carreras Creus, Ernest Boix Casanovas (7è. Aniv).
Dimecres dia 4: Maria Juana Hernández Albar (funeral).
Dissabte dia 7: Jaume Valls Font (23è. Aniv).
Diumenge dia 8: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori.
 
Defuncions
Dimarts dia 27 va lliurar el seu esperit al Pare na Maria Juana Hernández Albar, als 83 anys. Que descansi en pau!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart