Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

27 de Maig de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 28 de maig al 3 de juny del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 28: Francesc Collell Roca, Esp. Josep Burdó i Carme Pujol, Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 30: Pepita Lluís i Salaet (funeral). Julià Julià, Esp. Josep Balcells i Maria Camprodón.
Divendres dia 1: acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dissabte dia 2: Esp. Rafael Morera (1r. Aniv) i Elvira Gómez, Manuel Casado Hurtado.
Diumenge dia 3: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 19, van participar per primera vegada de l’Eucaristia: Júlia i Pol Costa Vila, Mònica Domínguez del Valle, Maria i Oriol Farrés Romeu, Gabriel Maseda Girbau, Jezabel Morales Patzi, Cristina Velilla Miró i Judith Vizcaya Fernández; i el diumenge 20 també van fer la 1ª Comunió: Aina Barceló Sáez, David Escribano Díaz, Marc i Oriol Fernández Galbany, Mar Fortuny Igartua, Martina Gavaldà Ruiz, Marta Jiménez Romero, Berta Marata Codina, Santiago Prado Serna i Maria Rey Ayllón. Que sigui per molts anys!
 
Confirmacions
Aquest dissabte, a les 8 del vespre, dos joves de la nostra parròquia que han acabat el 2n. curs de catequesi, na Luisa Manni Mena i en Max Serra Lasierra, rebran el sagrament de la Confirmació a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers de mans del nostre Bisbe Josep Àngel. Ja que no podem ser allà amb ells, acompanyem-los amb la nostra pregària!
 
Defuncions
Dijous, dia 24, feu el seu traspàs vers la casa del Pare, na Pepita Lluís i Salaet, de 90 anys. Que descansi en pau.
 
 
XERRADES A LA PARRÒQUIA
 
Dimecres 30 de maig a les 21:30h a la Sala St. Esteve
 
L’ECUMENISME, CAMÍ DE RECONCILIACIÓ ENTRE CRISTIANS
 
A càrrec de Mn. Xavier Blanco i Castro
 
 
Catequistes
El divendres, dia 1 de juny, hi haurà una reunió general de totes les catequistes de la parròquia per acabar de concretar-ho tot per la festa de Fi de Curs de la Catequesi. La reunió serà a les 17:00 a la Sala Mare de Déu de Lurdes.
 
Trobada Jove
En el 1er trimestre del curs uns pares em van venir a trobar preocupats per la formació, la vivència i la celebració de la fe dels seus fills que començaven l’adolescència. Fruit d’aquell encontre va néixer la proposta de les TROBADES JOVES que hem anat preparant, promoguent i vivint al llarg de tot el curs. Ara arribem a les portes de l’estiu i per tant a la fi de l’any pastoral. Divendres vinent, doncs, ens acomiadarem fins al setembre tot celebrant la fe amb l’Eucaristia i l’amistat compartint uns “bokates”.
 
Recordeu, divendres, dia 1 de juny, a les 20:30 del vespre ens aplegarem en la darrera TROBADA JOVE del curs (com en d’altres ocasions, a la Sala St. Esteve).
 
Carreguem les piles, l’estiu és llarg... Déu no farà vacances de tu, ni ara ni mai... No el comencis (l’estiu) fent-ne, tu, vacances d’Ell!
 
T’esperem! No t’ho deixis perdre!!!!
 
Acolliment de parelles que volen contraure el sagrament del matrimoni
Els propers divendres i dissabte, 1 i 2 de juny, a les 10 de la nit, hi haurà les dues sessions d’acollida i preparació al sagrament del matrimoni de les parelles que properament el contrauran.
 
Fí de Curs de la Catequesi Infantil
El dissabte, dia 2 de juny, a les 17:00h de la tarda, ens aplegarem tots els infants que enguany han participat en un curs o altre de la Catequesi Infantil juntament amb llurs  catequistes i famílies al pati de la Guarderia de l’Escola St. Lluís (El Passeig, 25 –cantonada Ramon Pasqual-). Plegats donarem gràcies al Pare, tot celebrant l’Eucaristia, pel curs que ja acaba. Tot seguit hi haurà ocasió de passar una bona estona junts tot jugant, cantant, i berenant una mica... Us esperem a tots! No hi falteu!
 
Escolania Parroquial
Dissabte vinent, dia 2 de juny, a les 9 del vespre es convoca l’Assemblea General de la nostra Escolania Parroquial per tal de fer la valoració del curs, programar l’estiu i acabar de concretar dades de cara a la participació al Congrés Internacional dels Pueri Cantores que enguany es celebrarà a Granada.

22 de Maig de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 23 al 29 d'abril del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 23: Mn. Jordi Mas Castells, Jordi Izquierdo, Pedro Fernández Quevedo.
Dimarts dia 24: Francesc Carreras Creus, Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 25: Joaquim Vilasís Pujol (funeral), Llorenç Domènech (27è. Aniv), Francisco Serván Melero, Mariano Catalan (5è. Aniv), Antonina Garriga (11è. Aniv).
Divendres dia 27: Montserrat Casals Vila, Montserrat Prió Rutllant, Montserrat Damesón Prió, Maria Camprodón, Esp. Julià Julià i Maria Noguera.
Dissabte dia 28: Francesc Collell Roca.
Diumenge dia 29: 9’30 h: Rafael Moyano. 20 h: Fam. Tresserras-Soler.
 
Defuncions
Dilluns dia 16 va lliurar el seu esperit al Pare na Teresa Brunet Busquets, als 91 anys i en Alexandre Blancafort Portavella, als 77 anys i dijous dia 20 en Joaquim Vilasís Pujol, als 81 anys. Que descansin en pau!
 
Noces d’Or i Argent
Estem preparant ja la celebració dels 50 i 25 anys de matrimoni que serà el dissabte 30 de juny. Totes les parelles que hi estigueu interessades sols heu de comunicar-ho al despatx parroquial, a la Montse Iglesias (938714621) o la Mercè Baldich (938715078). Podeu fer-ho saber a tothom qui vulgueu encara que no s’hagin casat a La Garriga o que no hi visquin en aquests moments. Us esperem!
 
Catequesi
El dilluns, dia 23 d’abril, a les 18:30 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 24, a la Sala St. Esteve a les 16:00h
Les catequistes de 2on Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 25 de febrer, també a les 16:00 a la Sala St. Esteve.
Comissió d’Economia
Es reunirà el proper dimecres, dia 25, a les 9 del vespre a la Rectoria.
 
 
Trobada Jove
 
Seguint la idea del anteriors trimestres  ens llancem a l’aventura de continuar les “TROBADES” fins al juny. Així doncs, la propera TROBADA JOVE!!! serà el divendres vinent, 27 d’abril les 20:30h a la Sala St. Esteve.
 
Recordem que la TROBADA JOVE vol ser un moment d’expressió de vida i de fe pels nostres adolescents i joves, tot celebrant l’Eucaristia i compartint l’amistat. Com a dades orientatives hem pensat en els nois i noies de la ESO i BATXILLERAT dels diferents grups de catequesi (o no, no és necessari ni imprescindible, podeu convidar a qui vulgueu) de les nostres parròquies i dels voltants. Prou que ho sabeu, però volem insistir-hi, en que és una TROBADA oberta i que podeu convidar a tothom qui vulgueu.
 
Au, doncs, organitzem-nos les agendes, reservem-nos la data i disposem-nos a celebrar junts La Pasqua! Feu córrer la veu! Us hi esperem!
 

20 de Maig de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 21 al 27 de maig del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 21: Antoni Roqueta Pla, Fam. Joan Ripoll Villamor, Montserrat Saforas Solana, Joaquina Solana, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 22: Maria Circuns, Jaume Marata, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, acció de gràcies a Santa Rita.
Dimecres dia 23: Pedro Fernández Quevedo.
Divendres dia 25: Francesc Carreras Creus.
Diumenge dia 27: 9’30 h: Pere Josep Segarra Isern. 20 h: Esp. Joaquin Soto i Lucia Herrera (23è. Aniv).
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 12, van participar per primera vegada de l’Eucaristia: Paula Belmonte Marín, Iu Canalís Singla, Alba González Barrera, Marta González Farrés, Marcel Gutierrez Bartoszewski, Lluc Ibáñez Singla, Carla Nieto Chacón, Judit Muñoz Ramirez i Àlex i Sergi Sisón Rius. Que sigui per molts anys!
 
Baptisme
També dissabte va rebre les aigües baptismals Clàudia Muñoz Ramirez. Benvinguda a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Dilluns passat, dia 14, va lliurar el seu esperit al Pare en Joan Vilaró Ridorsa, als 83 anys. Que descansi en pau!
 
Catequesi
El dilluns, dia 21 de maig, a les 18:30 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 22, a la Sala St. Esteve a les 16:00h
Les catequistes de 2on Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 23 de novembre, també a les 16:00 a la Sala St. Esteve.
 
ROMIATGE A MONTSERRAT
 
Recordeu que el proper dissabte, 16 de juny, amb les altres parròquies del nostre arxiprestat de Montbui-Puiggraciós, peregrinarem tots junts, vers el Santuari de Maria a la Muntanya de Montserrat.
 
Us recordem, també, els horaris de les Vetlles de Santa Maria a l’Arxiprestat que encara s’han de fer:
Divendres 1 de juny a 2/4 de 8 del vespre A l’Església Parroquial de l’Ametlla.
Divendres 8 de juny a 2/4 de 9 del vespre Al santuari del Remei de Caldes.
 
Guardeu-vos la data del Romiatge: 16 de juny, dissabte.
Podreu adquirir els tiquets als llocs habituals a partir del dia 26 de maig.
 

20 de Maig de 2012

L'Esperit Sant us farà recordar tot el que jo us he dit, i us ho farà entendre (Jo 14, 26)

RECÈS DE FI DE CURS: L’Esperit Sant us farà recordar tot el que jo us he dit,
i us ho farà entendre
 
LLOC: Casa d’Espiritualitat de la Immaculada Concepció (Franciscanes del carrer Cardedeu, 25 de La Garriga)
 
DIA i HORARIS: Dissabte 26 de maig (vigília de la Pentecosta) a les 10:00 del matí i fins a les 13:30 del migdia
 
ENS HI ACOMPANYARÀ: Mons. Sebastià Taltavull, Bisbe Auxiliar de Barcelona

Dissabte vinent, dia 26 de maig, vigília de la Pentecosta, volem propiciar un temps i un espai que afavoreixi aquesta experiència d’encontre amb el Ressuscitat. Encontre que, per altra banda, molts de nosaltres sedegem però... a l’hora de la veritat ja sabem què passa, oi? Mil excuses!!!! Mil excuses per no posar-nos a tret de la Crida del Senyor...
 
Us proposem, doncs, un matí de recés a la Casa d’Espiritualitat de la Immaculada Concepció (les Franciscanes). Ens hi acompanyarà en la experiència Mons. Sebastià Taltavull, Bisbe Auxiliar de Barcelona.
 
El recés començarà puntualment a les 10:00h del matí i acabarem al voltant de 13:00h del migdia.
 
 
 
US ESPEREM!!! NO HI FALTEU!!!! Creem entre tots l’ocasió per l’encontre amb el Crist... Deixem-nos dur pel seu Esperit!!!!
 


13 de Maig de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 de maig del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 14: Manolo Fernández, Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 16: Joan Fortuny Planas, Nil Castillo Soto, Carme Rocasalbas Pujol (funeral), Miquel Andreu Torregrossa (27è. Aniv).
Divendres dia 18: José Luis Rodríguez Gómez (1r. Aniv), Mn. Jordi Mas Castells, Juan Torras Trias.
Dissabte dia 19: Pere Blanchart Pedragosa.
Diumenge dia 20: 9’30 h: Pere Josep Segarra Isern. 20 h: Fam. Riera-Marsà.
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 5 de maig, van participar per primera vegada de l’Eucaristia: Sira Alegre Jubany, Paula Aviñoa Redondo, Pia Cendoya Domingo, Judit Crespo Carrasco, Mar Montanyà Oliveras, Carles Pujadas Pérez, Ariadna Solà Lara i Josep Vila Aguilar. I el diumenge també van fer la 1ª Comunió: Itziar Abad Ruz, Eloïse Colomera Tejada, Joan Dasquens Travé, Gerard Mora Inglès, Marina Queralt McBride i Marta Rodriguez Cerro. Que sigui per molts anys!
 
Defuncions
Dissabte dia 5 va lliurar el seu esperit al Pare en Tomàs Llonch Garriga, als 84 anys; diumenge dia 6 en Jordi Anglada Damesón, als 63 anys, dilluns dia 7 en Joan Fortuny Planas, als 89 anys, el dijous dia 10 en Nil Castillo Soto, i el divendres dia 11 na Carme Rocasalbas Pujol de 86 anys. Que descansin en pau!
 
Escolania Parroquial
Aquest dilluns, dia 14 de maig, es reunirà la Junta de la nostra Escolania. La reunió serà a les 21:30h a la Sala Sta. Cecília.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
El matí del dimecres, dia 16, es reuniran els preveres del nostre arxiprestat a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-los en la pregària.
 
Col·legi de Consultors del Bisbat de Terrassa
Aquest dijous, dia 17, a les 11 del matí es reunirà el Col·legi de Consultors del nostre Bisbat a la seu de la Cúria. Preguem, també, per aquest òrgan de l’administració diocesana.
 
 
ROMIATGE A MONTSERRAT
 
Recordeu que el proper dissabte, 16 de juny, amb les altres parròquies del nostre arxiprestat de Montbui-Puiggraciós, peregrinarem tots junts, vers el Santuari de Maria a la Muntanya de Montserrat. Seguint les directrius del Monestir per preparar el romiatge d’enguany, el divendres 18 de maig a les 8 del vespre som convidats a participar de la VETLLA DE PREGÀRIA A SANTA MARIA que es celebrarà a l’Església Parroquial de Santa Eulàlia de Ronçana i a la que hi participarem fidels del nostre poble de La Garriga, obviament de Sta. Eulàlia, de Lliçà d’Amunt, de Samalús i de Bigues.
 
Els Horaris de les altres Vetlles de Santa Maria a l’Arxiprestat són:
Divendres 1 de juny a 2/4 de 8 del vespre A l’Església Parroquial de l’Ametlla.
Divendres 8 de juny a 2/4 de 9 del vespre Al santuari del Remei de Caldes.
 
Guardeu-vos la data del Romiatge: 16 de juny, dissabte.
Podreu adquirir els tiquets als llocs habituals a partir del dia 26 de maig.
 

06 de Maig de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 7 al 13 de maig del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 7: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 8: Joan Blancafort.
Dimecres dia 9: Maria Camprodón (1r. Aniv).
Diumenge dia 13: 9’30 h: Pere Josep Segarra Isern, Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Domingo Consol (3r. Aniv), Ànimes del Purgatori. 20 h: Fam. Tresserras-Soler.
 
Primeres Comunions
Dimarts passat, dia 1, van participar per primera vegada de l’Eucaristia: Maria i Quim Baucells Delgado, Sergi García Lagarriga, Sílvia Padilla Larrosa i Joan Song Martínez. Per molts anys!
 
Defuncions
Dijous passat, 26 d’abril, va lliurar el seu esperit al Pare na Lesbia Josefina Olivares de Sala, als 72 anys; divendres, 27 d’abril, na Encarna González Domingo, als 85 anys i dilluns, dia 30, na Teresa Sorolla Llombart, als 89 anys. Que descansin en pau!
 
Escolania Parroquial
Aquest dilluns, dia 7 de maig, es reunirà la Junta de la nostra Escolania. La reunió serà a les 21:30h a la Sala Sta. Cecília.
 
Catequesi
Les catequistes de 1er Curs de Catequesi Infantil es reuniran aquestl dimarts, dia 8, a la Sala St. Esteve a les 16:00h
Les catequistes de 2on Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 9 de maig, també a les 16:00 a la Sala St. Esteve.
 
Escola St. Lluís
El proper dimarts, 8 de maig, a les 9 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola Parroquial St. Lluís Gonçaga. Es repassarà el que queda programat de trimestre i prepararem la Celebració de la Diada de St. Lluís.
 
Pastoral de la Salut
Dimarts dia 8 a les 21:00 reunió de tots els voluntaris i voluntàries de la  Pastoral de la Salut a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Xerrada Pasqual
 
Havent passat l’equador Pasqual, quan ja queden un parell de setmanes per la Pentecosta, us convidem a fer una aturadeta en el camí que ens ajudi a comprendre i viure més intensament la Joia Pasqual.
De la mà del professor Juanjo Montferrer ens endinsarem en el passatge de l’evangeli de l’Evangeli de Lluc que relata l’Aparació de Jesús als deixebles d’Emaús.
La xerrada es farà aquest dimecres, dia 9 de maig, a la Sala St. Esteve i començarà a les 9 del vespre tot preveient d’acabar a les 10.
Animeu-se! Valdrà molt i molt la pena! Us esperem a tots! Fem un esforç per viure al màxim la Pasqua!
 
 
Diada de Germanor de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes
Un any més, de la mà de l’Hospitalitat de Lurdes, el diumenge vinent, dia 13 de maig, celebrarem la diada de Germanor dels Malalts i la Gent Gran. Començarà la jornada festiva amb l’Eucaristia que celebrarem, com cada diumenge, a les 11 del matí i en la qual rebran el sagrament de l’Unció aquelles persones que prèviament ho hagin demanat. En acabat ens traslladarem tots al gimnàs de l’Escola Giroi per compatir, plegats, una paella exquisida i una bona estona d’amistat, gresca, ballarusca, premis i obsequis per a tothom, animació, germanor i alegria!
Us podeu inscriure el proper dilluns, dia 7 de maig, de 18:30 a 19:30 a la Sala St. Esteve.
 
Per poder fer els trasllats de les residències a l’Església i de l’Església a l’Escola necessitem gent i cotxes particulars per poder-los realitzar. Aquelles persones que puguin i vulguin fer-ho caldria, per més informació d’horaris i llocs, trucar al 637291515, demaneu per l’Encanna.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart