Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

24 de Juny de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 25 de juny a l'1 de juliol del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 25: Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 27: Josep Oliveras Clapés, Bartomeu Alerm Torndelacreu, Antonio Ramírez Díaz (funeral), Maria Mosteo.
Divendres dia 29: Francesc Collell Roca, Esp. Pere i Ascensión, Pere Blanchart Conesa, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Josep Mª Andreu (12è. Aniv), Pere Cruells Dalmau.
Diumenge dia 1: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa. 11 h: Esp. Pere Espinasa Oliveras i Esperança Gironès Ventura, Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 17, van rebre les aigües baptismals: Marc Casas Oliver, Gerard Clavell Valero, Naroa Gómez Peralbo, Luca Pompeo Sánchez i Avril Tomasetti Rubia. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Dilluns dia 18 va lliurar el seu esperit al Pare na Mª Dolors Relats Baliarda, als 78 anys; i dimecres dia 20 en Antonio Ramírez Díaz, als 76 anys, en Josep Oliveras Clapés, als 90 anys i en Bartomeu Alerm Torndelacreu, als 90 anys. Que descansin en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Javier Lozano Moreno amb Bàrbara Miras Martínez, tots dos de La Garriga i Oriol García Molsosa amb Anna Hernández Vila, tots dos de La Garriga. Felicitats!
 
Catequesi
Aquest dimecres, 27 de juny, es reuniran les catequistes que el curs vinent acompanyaran els grups de de 1er Curs de Catequesi Infantil. La reunió serà a les 17:30 a la sala St. Esteve.
 
El mateix dimecres, a les 9 del vespre hi haurà la reunió de Pares/Mares dels infants que el curs vinent faran el primer curs de Catequesi Infantil. La reunió es farà a la sala St. Esteve.
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 30 de juny i 1 de juliol, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Samalús
Diumenge vinent, dia 1 de juliol, com cada primer diumenge de mes, celebrarem l’eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12:00h.

17 de Juny de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 18 al 24 de juny del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 19: Montserrat Oliveras Torrents (15+e. Aniv).
Dimecres dia 20: Rosa Deulofeu González
Divendres dia 22: Jaume Marata, Lluís Badia Casas, Maria Circuns.
Dissabte dia 23: Pedro Fernández Quevedo, Esp. Joan Viñets i Pepeta Llaugé, Antònia Puigdefàbregas, Lluís Olivé.
Diumenge dia 24: 9’30 h: Francesc Carreras Creus, Joan Galbany Ventura. 11 h: Esp. Joan Mas i Ramona Bassas, Joan Sallés Bruy.
 
Defuncions
Divendres dia 8 va lliurar el seu esperit al Pare en Vicenç Marsà Bort, als 83 anys. Que descansi en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Javier Lozano Moreno amb Bàrbara Miras Martínez, tots dos de La Garriga. Felicitats!
 
Hospitalitat de Lurdes
Dimarts, dia 19 de juny  a les 20:15 h. es reunirà la junta de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes per tal de començar a preparar el pelegrinatge al Santuari de Lourdes que tindrà lloc durant  els dies 20 al 24 de setembre.
 
Si algú estigués interessat en rebre més informació truqueu al tf. 637 29 15 15 (Encarna)
 
Catequesi
Aquest dimarts, 19 de juny, es reuniran les catequistes que el curs vinent acompanyaran els grups de de 2on Curs de Catequesi Infantil. La reunió serà a les 17:30 a la sala St. Esteve.
 
El mateix dimarts, a les 9 del vespre hi haurà la reunió de Pares/Mares dels infants que el curs vinent faran el segon curs de Catequesi Infantil. La reunió es farà a la sala St. Esteve.
 
Arxiprestat
El proper dimecres, dia 20, es trobaran els preveres del nostre arxiprestat per viure una diada de germanor i cultura.
 
Festa de St. Lluís Gonçaga
Dijous d’aquesta setmana, dia 21, s’escau la Festa de St. Lluís Gonçaga. La nostra Escola Parroquial celebra la seva festa grossa. Quan el curs ja quasi toca a la fi, un any més, s’aplegaran tots els alumnes de la nostra escola amb llurs mestres, professors, i tot el personal de la casa. Junts pregarem el Bon Déu per agrair el curs, per demanar unes vacances merescudes i joioses, pels alumnes que ens deixen, pels nous que vindran... En la nostra pregària festiva ens hi acompanyarà el bisbe Salvador Cristau, Auxiliar de la nostra Diòcesi, també hi són convidats el Patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga.
Des d’aquest Full desitgem a tota la comunitat educativa, als infants i llurs famílies un molt bon estiu.

10 de Juny de 2012

CATEQUESI D'INFANTS

preinscripcions pel curs 2012-2013

Del dilluns 11 al divendres 15 de juny
de 18:00 a 19:00 h
a la Sala St. Esteve
 
També els dies de despatx parroquial:
Dilluns de 20:30 a 21:30
Dimecres de 18:30 a 19:30
 
La preinscripció es formalitzarà a la reunió de pares que hi haurà el dimecres 27 de juny a les 9 del vespre a la parròquia.
 
En començar el curs NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny.


Descarregar arxiu adjunt: Informació

10 de Juny de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana de l'11 al 17 de juny del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dimarts dia 12: Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 13: Herminia Òdena Company (funeral). Antoni Molsosa Carrera, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Antoni Casalí Borrell.
Dissabte dia 16: Francisco Serra Padrós (16è Aniv)
Diumenge dia 17: 11 h: Joan Torras Trías, Francisco Serra Padrós (16è Aniv). 20 h: Fam. Riera-Marsà, Fam. Tresserras-Soler.
 
Defuncions
Divendres dia 1 de juny va lliurar el seu esperit al Pare na Hermínia Òdena Company, a l’edat de 86 anys. Que descansi en pau!
 
Noces d’or i argent
Si enguany celebreu 25 o 50 anys de casats, estem preparant ja la celebració que serà el dissabte 30 de juny. Totes les parelles que hi estigueu interessades sols heu de comunicar-ho al despatx parroquial, a la Montse Iglesias (938714621) o la Mercè Baldich (938715078); també podeu venir directament a la reunió del proper dilluns 11 de juny a les 9’30 h del vespre a la Parròquia Us esperem!
 
Pastoral de la Salut
També el dilluns, però a les 10:30 del matí, a la rectoria, es reunirà l’Equip de Coordinadors de la Pastoral de la Salut.
 
Dimarts, dia 12, a les 9 del vespre es trobaran tots els voluntaris i voluntàries d’aquesta àrea pastoral que adreça tots els seus esforços en fer viu i present el Crist en el món del dolor. La reunió serà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Comissió de Litúrgia
Es reunirà el proper dimecres, dia 13 a les 20:45 del vespre a la sagristia.
 
Sopar de Fi de Curs
Divendres vinent, dia 15 de juny, celebrarem la Fi del Curs Pastoral. A les 8 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 9 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials. Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup. (Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)
Animeu-se, us esperem!
 
Romiatge a Montserrat
Recordeu que dissabte vinent, dia 16 de Juny, hi haurà el Romiatge a Montserrat del nostre Arxiprestat.
Una bona colla ja s’hi ha inscrit per anar en l’autocar que sortirà a 2/4 de 8 de l’Aparcament de la Sínia (sigueu ben puntuals i no us oblideu de dur el “tiquet” que us van dar quan us vau inscriure)
Qui no ho hagi fet encara es pot inscriure en acabar les misses a la sagristia, els dies de despatx a la rectoria, i també a “Can Baldich” i a la “Perfumeria Isabel”. No ho deixeu per a darrera hora!
Reserveu-se la data. Enguany, TOTHOM A MONTSERRAT!!!!!
 
 
CATEQUESI d’infants Curs 2012-2013
 
És la catequesi adreçada als infants que l’any vinent cursaran a les escoles de 3er a 5è de Primària
 
Preinscripcions:
Del dilluns 11 al divendres 15 de juny
de 18:00 a 19:00 h
a la Sala St. Esteve
 
També els dies de despatx parroquial:
Dilluns de 20:30 a 21:30
Dimecres de 18:30 a 19:30
 
La preinscripció es formalitzarà a la reunió de pares que hi haurà el dimecres 27 de juny a les 9 del vespre a la parròquia.
 
En començar el curs (al setembre) NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny.
 

03 de Juny de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 4 al 10 de juny del 2012

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 4: Fam. Nualart-Barba.
Dissabte dia 9: Josep Argelagués Carbonell (9è. Aniv).
Diumenge dia 10: 9’30 h: Francesc Collell Roca. 19’30 h: Joan Sallés Bruy (3r. Aniv).
 
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 26 de maig, van participar per primera vegada de l’Eucaristia Estel Alegret Vigas, Marisol Esmeralda Bermúdez, Karla Blancafort Garófano, Mario i Pol Bueno Acedo, Paula Masedo Garrido, Martí Pareras Damesón i Ferran Riba Baños. Per molts anys!
 
 
Defuncions
Dijous dia 24 de maig va lliurar el seu esperit al Pare Na Pepita Lluís i Salaet, a l’edat de 90 anys. Que descansi en pau!
 
 
Noces d’or i argent
Si enguany celebreu 25 o 50 anys de casats, estem preparant ja la celebració que serà el dissabte 30 de juny. Totes les parelles que hi estigueu interessades sols heu de comunicar-ho al despatx parroquial, a la Montse Iglesias (938714621) o la Mercè Baldich (938715078); també podeu venir directament a la reunió del proper dilluns 11 de juny a les 9’30 h del vespre a la Parròquia Us esperem!
 
 
Pares del nois i noies que s’han de confirmar enguany
Dilluns, dia 4 de juny, a les 21:30h es reuniran els pares dels nois i noies que rebran el sagrament de la Confirmació dissabte vinent. La reunió es farà a la Sala St. Esteve. És important, no hi falteu!
 
 
Consell Pastoral
Es reunirà el proper dimecres, dia 6, a les 9 del vespre a la sagristia.
 
 
Reforç Escolar
A les 6 de la tarda d’aquest divendres vinent, dia 8, el Parc dels Pinetons s’omplirà dels crits i les rialles dels nens i nenes del “Reforç Escolar” que amb els seus “profes” participaran de la FESTA DE DE CURS DEL REFORÇ!
 
 
Confirmacions a la nostra parròquia
El proper Dissabte, dia 9 de juny, dins la missa que celebrarem a les 8 del vespre i que presidirà el nostre bisbe, rebran el sagrament de la confirmació una colleta nois i noies de la nostra parròquia que durant dos anys s’hi han estat preparant.
Acompanyem-los tots aquests dies amb la nostra pregària i aquell dissabte al vespre amb la nostra presència.

03 de Juny de 2012

CORPUS 2012

Programació de les celebracions i els actes litúrgics, a La Garriga, en ocasió de la Solemnitat del Corpus.

Horaris i llocs de les celebracions.

DIMECRES 6
 
A les 19:00 repicada general de campanes anunciant a tot el poble l’inici de les solemnitats del Corpus d’enguany.
 
19:30 Vespres solemnes a la Capella del Santíssim
 
20:00 Missa a la Capella del Santíssim. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim Sagrament.
 
 
 
DIJOUS 7
 
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim que romandrà exposat a la veneració dels fidels la resta del dia fins a l’inici de les vespres a les 19:30
 
19:30 Vespres Solemnes a l’Església Parroquial
 
20:00 MISSA SOLEMNE DE CORPUS
 
 
 
DIVENDRES 8
 
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim que romandrà exposat a la veneració dels fidels la resta del dia fins a l’inici de les vespres a les 19:30
 
19:30 Vespres solemnes a la Capella del Santíssim
 
20:00 Missa a la Capella del Santíssim. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim Sagrament.
 
 
DISSABTE 9
 
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Santíssim. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
 
20:00 Missa a l’Església Parroquial en la qual, el nostre Bisbe, conferirà el Sagrament de la Confirmació a una colla de nois i noies de les nostres parròquies. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
 
DIUMENGE 10, DIADA DEL CORPUS
 
09:30 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
11:00 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
19:00 Repicada general de campanes anunciant els Oficis Solemnes del Corpus
 
19:30 OFICI SOLEMNE DEL CORPUS
 
Missa Solemne. Tot seguit Processó pels carrers i places encatifats del nostre poble, amb la participació i actuació de l’Escolania Parroquial, les colles de Bastoners, Geganters i Grallers de la Garriga.
 
En arribar la processó a la Plaça de l’Església els diferents grups participants faran la seva darrera actuació que és ofrena al Santíssim de tot el que les nostres cultures tenen de color, sons, alegria i festa. Tot seguit
 
Benedicció Solemne de la població amb el Santíssim Sagrament i reserva a la seva capella.Descarregar arxiu adjunt: Programa Parròquia 2012 (arxiu doc per descarregar)
Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart