Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

27 de Gener de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 28 de gener al 3 de febrer del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 28: Miquel Serra (5è Aniv)  Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 29: Fam. Sans-Morera
Dimecres dia 30: Josep Segarra Isern (1r Aniv)
Divendres dia 1: Josep Canals, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans. St. Pancraç i St. Cristòfl.
Dissabte dia 2: German Montefiori (2n Aniv), Miquel Viaplana, Esp. Josep i Conxita, Esp. Josep Balcells i Maria Camprodón, Fam. Viñets-Llauger
Diumenge dia 3:
9’30 h: Esteve Farrés Fossas, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
11 h: Fam. Giménez-Roca
20 h: Fam. Fernández-Medina.
 
Defuncions
El dissabte, dia 19, va fer el seu traspàs a la casa del Pare, la nostra germana GENEROSA ALTARRIBA AUMELLA a l’edat de 85 anys. I el dimarts, dia 22, deixà aquest món per tornar a la casa del Pare la Germana MERCÈ MIRAVET SEMELI, Hospitalària de la Sta. Creu, a l’edat de 84 anys. Que a totes dues, Déu, les tingui en la seva Glòria. Descansin en Pau.
 
Catequesi + Reunió de Pares/Mares
Aquest dimarts, dia 29, a les 9 del vespre es reuniran els pares dels infants que participen a la Catequesi Infantil i que enguany fan el segon curs de catequesi. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
 
Comissió de Litúrgia
Dimecres, dia 30, a les 9 del vespre es reunirà la Comissió de Litúrgia per començar a preparar la Quaresma i la Setmana Santa. La Reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Col·legi de Consultors del Bisbat
Aquest dijous es reunirà el Col·legi de consultors del nostre Bisbat de Terrassa. Encomanem-los en la pregària.
 
La Candelera
Dissabte vinent, dia 2, celebrarem la festa de la Presentació del Senyor al Temple. Aquells i aquelles que ho vulgueu, podreu participar de la celebració de l’Eucaristia a les 9:45 del matí a la capella de les germanes Hospitalàries de la Santa Creu (El Pilar), o bé a les 8 del vespre a la nostra Església Parroquial. A totes dues celebracions beneirem oportunament les candeles tot recordant que Crist és la Llum que il·lumina tots els pobles!
Tothom hi és convidat
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 2 i 3 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

27 de Gener de 2013

CINEMA A LA PARRÒQUIA

 

"ARRUGAS"

Una pel·licula dirigida i adaptada per Ignacio Ferreras del còmic original realitzat per en Paco Roca.

Premi Goya a la millor pel·licula de diubuixos i al millor guió adaptat.

Dijous vinent, dia 31, a les 19:30h. i a la sala Sant Esteve de la parròquia, es projectarà la pel·lícula, plena de tendresa i humor, "ARRUGAS". L'entrada és gratuïta i està obert a tothom.
 
Sinopsi: Emilio i Miguel, dos ancians reclosos en un geriàtric es fan amics. Emilio, que pateix un principi d’Alzheimer, compta amb l’ajut de Miguel i d’altres companys que procuraran evitar que vagi a parar a la planta dels “sense esperança”. El seu pla absurd tenyeix d’humor i de tendresa el tediós dia a dia de la residència, ja que per a ells acaba de començar una nova vida. Pel·lícula d’animació per adults basada en el còmic homònim de Paco Roca (Premi nacional del còmic 2008)
 
Gènere: Animació. Drama. Comèdia / Alzheimer. Vellesa. Discapacitat. Còmic. Animació per adults. Comèdia dramàtica. Amistat.

20 de Gener de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 21 al 27 de gener del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 21: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 22: Maria Circuns, Jaume Marata.
Dimecres dia 23: JOSEFA ROPERO AGUILERA (Funeral). José Barragán (1er Aniv), Visitación Berzal Estirado (15è Aniv).
Divendres dia 25: Catalina Martínez (5è Aniv)
Dissabte dia 26: Fam. Fortuny-Alonso.
Diumenge dia 27: 9’30 h: Carmen Jarque (8è Aniv), Josep Oliveras Parera, Pere Oliveras Jarque. 11 h: Fam. Plaza- Pérez, Fam. Plaza-López, Fam. Mas-Gallego.
 
Defuncions
Dijous, dia 17, feu el seu traspàs a la casa del Pare la nostra germana JOSEFA ROPERO AGUILERA als 90 anys. Que el Bon Déu la tingui en la seva glòria.
 
Catequesi
El dilluns, dia 21 de gener, a les 18:45 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 22, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 23 de gener, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Missa Familiar
També el dilluns, a les 9 del vespre, es reunirà l’equip que prepara la Missa Familiar. I, dissabte vinent, dia 26 de gener, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar-la.
La Missa Familiar està pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. No hi falteu!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Dimarts vinent, al migdia, hi haurà la sessió constitutiva del nou Consell Escolar.
 
Càritas Parroquial
Aquest dimecres, dia 23, es reunirà l’equip que coordina les diferents àrees de l’acció social que càritas duu a terme des de la nostra parròquia. La reunió serà a ¾ de 9 del vespre a la rectoria.
 
Hospitalitat de Lurdes
El mateix dimecres, a 2/4 de 9 del vespre, es reunirà la Junta de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes. La reunió es farà a la sala que duu el seu nom.
 
Escolania Parroquial
Dijous de la setmana vinent, dia 24 de gener, es reunirà la Junta de la nostra Escolania Parroquial. La reunió serà a les 9 del vespre a la Sala Sta. Cecília.

20 de Gener de 2013

SOPAR SOLIDARI

a benefici de Mans Unides

Mans Unides + Sopar de Solidaritat
 
Divendres vinent, 25 de gener, a les 9 del vespre, us convidem a assistir al SOPAR SOLIDARI que organitza el grup de Mans Unides de la nostra parròquia. Compartirem el sopar amb en ÒSCAR JIMÉNEZ PUIG qui ens parlarà de la seva experiència viscuda al Nepal.
 
El “tiquet-donatiu” és de 5€ per persona però si pots donar una mica més, les persones que es beneficiaran del projecte que Mans Unides del Vallès Oriental enguany finançarà a la India, ben segur que ens ho agrairan.

13 de Gener de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 de gener del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 14: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 15: Maria Burdó Pujol (25è. Aniv).
Dimecres dia 16: Clara Nogueira Vidal, Assumpció Canadell Soler, Roser Oliveras Junqueras (funeral), Daniel Molsosa Vall-llovera (25è. Aniv).
Divendres dia 18: Juan Torras Trias.
Dissabte dia 19: Mercè Ricart Estela.
Diumenge dia 20: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 11 h: Josep Espinasa Ballús (1r. Aniv).
 
Defuncions
Dissabte dia 5 va lliurar el seu esperit al Pare Na Concepción Gómez Fernández, als 82 anys; dimarts dia 8 Clara Nogueira Vidal, als 94 anys; dimecres dia 9, Assumpció Canadell Soler, als 85 anys i Roser Oliveras Junqueras, als 92 anys. Que descansin en pau!
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
Aquest dilluns, dia 14 de gener, a les 9 del vespre, es reunirà la Junta del Patronat de la Fundació Privada St. Lluís Gonçaga. La Reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
Mans Unides
Dimarts vinent, dia 15, a les 21:00 es reunirà l’Equip de Mans Unides La Garriga al lloc habitual per tal de començar a preparar la presentació i activitats de la campanya d’enguany.
 
Comissió d’Economia
El dimecres, dia 16, es reunirà la Comissió d’Economia de la nostra parròquia. La reunió es farà a la rectoria a les 9 del vespre.
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
Aquest dijous pel matí es reuniran els preveres del nostre arxiprestat per fer seguiment del curs pastoral.
 
Festa de Sant Antoni Abat
Benedicció dels animals
Aquest diumenge, dia 13 de gener, tot celebrant la festa de Sant Antoni Abat, hi haurà la tradicional benedicció d’animals domèstics a la Plaça de l’Església un cop acabada la missa de les 11 del matí.
Tothom és convidat a dur els seus animalons per beneir-los
 
Enguany, en la celebració de l’Eucaristia, beneirem la nova imatge de St. Antoni Abat que l’Associació els Tres Tombs de La Garriga va encarregar al “mestre de la fusta”, el nostre amic i feligrès, en Ton Mas Majoral.
Amb una gran dosi de paciència, bona voluntat, esforç, destresa i un grapat, més que gran, d’hores en Ton ha realitzat una ben bonica talla de fusta del Sant Confessor.
 
Més canvis a les misses d’entremig de setmana
A petició dels PP Franciscans que són qui celebren l’eucaristia els dijous a la capella de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció (c/ Cardedeu, 25), d’aquesta setmana en endavant la missa d’aquell dia passarà a celebrar-se a 2/4 d’12 del migdia (11:30h).

06 de Gener de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 7 al 13 de gener del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 7: Julià Julià, Rosa Deulofeu,  Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 8: Gabriel
Dimecres dia 9: Mercedes Torras Berdié, José Ramírez Sillero (Funerals)
Divendres dia 11: Fam. Soto-Vidal
Dissabte dia 12: Fam. Farrés-Dasquens
Diumenge dia 6:
9’30 h: Teresa Mas.
11 h: Anna Furriol Gimeno (9è Aniv), Ramon Serra Parés (4rt Aniv).
20 h: Fam. Nadal-Picamoles.
 
Defuncions
El passat dia 17 de desembre, a l’edat de 102 anys, lliurà el seu esperit al Pare la senyora Mercedes Torras Berdié. El dilluns, dia 31 de desembre, feu el seu traspàs en Josep Oliveras Fàbregas als 84 anys i el dimarts, dia 1, de gener del nou any 2013, el senyor José Ramírez Sillero de 80 anys. Que reposin tots en la Pau de Déu.
 
Catequesi
El dimarts, dia 8 de gener, a les 16:15 de la tarda a la Sala St. Esteve, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil.
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 9 de gener, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Pastoral de La Salut
El mateix dimecres, dia 9, es reuniran els voluntaris de la Pastoral de La Salut. La reunió serà a les 21:00 a la Sala St. Esteve.
 
 
Col·lecta extraordinària per obres
 
Aquest cap de setmana, 5 i 6 de gener, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia. Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
 
 
Festa de St. Julià, patró de Lliçà d’Amunt
Dilluns vinent, dia 7 de gener, es celebra la festa del bisbe i màrtir St. Julià, patró de Lliçà d’Amunt. A les 12 del migdia celebrarem l’Ofici Solemne de Festa Major a la parròquia de St. Julià. Tothom qui ho vulgui és convidat a participar-hi
 
Canvi a les misses d’entremig de setmana
Des d’aquesta setmana passada en endavant, la missa del dijous al matí, que es feia a les 11 a la capella de les Hermanes Hospitalàries de la Sta. Creu, es continuarà celebrant a la mateixa hora però a la capella de les Hermanes Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció (carrer, Cardedeu, 25)

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart