Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

24 de Febrer de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 25 de febrer al 3 de març del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 25: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 26: Acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Dimecres dia 27: Aurelia Jané (11è. Aniv).
Divendres dia 1: Jordi Izquierdo Brachs, Francesc Collell Roca, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans.
Dissabte dia 2: Glòria Enrich Crivillés (Aniv), Joan Cañigueral Blesa (1r. Aniv), Concepció Sala Fortuny (17è. Aniv).
Diumenge dia 3:
9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori.
11 h: Lluís Giménez Roca
20 h: Pro populo.
 
Defuncions
Dimarts de la setmana passada, dia 13 de febrer, lliurà el seu esperit al Pare en RAFAEL PUIG GÓMEZ als 60 anys. Que el Senyor l’aculli en la seva Pau i a la Vida Nova.
 
Catequesi Confirmació
El proper dilluns, dia 25, es reuniran els pares/mares dels nois i noies que enguany es confirmaran. La reunió serà a les 21:15h a la Sala St. Esteve.
 
 
Via Crucis
Aquest cap de setmana,  i cada diumenge de quaresma, fins el dia 17 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 2 i 3 de març, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

24 de Febrer de 2013

VIACRUCIS

Acompanyem el Crist en el seu Camí de Creu; deixem-nos acompanyar pel Crist en els nostres "viacrucis" particulars.

Cada diumenge de quaresma i fins el dia 17 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu.
 
Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda.
 
 
Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.

17 de Febrer de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 18 al 24 de febrer del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 19: Mercè Ricart Estela.
Dimecres dia 20: DOMÈNECH GARCIA MASAGUÉ, FILOMENA GASULL CASTELLS (Funerals). Esp. Pere Rof i Josefa Rof.
Divendres dia 22: Jaume Marata, Maria Circuns.
Dissabte dia 23: Francesc Carrera Creus.
Diumenge dia 24:
9’30 h: Fam. Riera-Marsà.
11 h: Fam. Beltrán-Lledó
20 h: Pro populo.
 
Defuncions
Dimarts de la setmana passada, dia 12 de febrer, lliurà el seu esperit al Pare en MINGU GARCÍA I MASAGUÉ als 91 anys; dimecres, dia 13, ho feu na FILOMENA GASULL CASTELLS als 97 anys. Que el Senyor els aculli en la seva Pau i a la Vida Nova.
 
MANS UNIDES
Col·lecta extraordinària
 
Aquest cap de setmana, 16 i 17 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
 
Catequesi
El dilluns, dia 18 de febrer, a les 18:45 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 19, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 20 de febrer, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Missa Familiar
Dilluns, dia 18, a les 21:00 h es reunirà l’equip que prepara les misses familiars.
 
Dissabte vinent dia 25, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar la Missa familiar d’aquest mes de febrer. Recordeu que aquesta Eucaristia està pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. Us esperem!!!
Càritas
Dimecres vinent, 20 de febrer, es reunirà l’Equip que coordina les distintes activitats de Càritas Parroquial. La reunió es farà a la rectoria.
 
Reforç Escolar de Càritas Parroquial
El proper dijous, dia 21 de febrer, a les 19:00 h. es convoca a tots els voluntaris i voluntàries del Reforç Escolar per fer avaluació de la primera meitat del curs. Ens hi acompanyarà a la reunió en David Homedes que és la persona que en nom del Serveis Socials de l’Ajuntament coordina tot aquest temes amb les escoles, professorat i famílies del nostre poble. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
Trobada Jove
 
Tot i que fa temps que no ens tropbem tots plegats, no ens hem oblidat de vosaltres i ja tenim tot quasi enllestit per la propera TROBADA JOVE!!! serà el divendres vinent, 22 de febrer a les 20:30h a la Sala St. Esteve.
 
Recordem que la TROBADA JOVE vol ser un moment d’expressió de vida i de fe pels nostres adolescents i joves, tot celebrant l’Eucaristia i compartint l’amistat. Com a dades orientatives hem pensat en els nois i noies de la ESO i dels diferents grups de catequesi (o no, no és necessari ni imprescindible, podeu convidar a qui vulgueu) de les nostres parròquies i dels voltants. Prou que ho sabeu, però volem insistir-hi, en que és una TROBADA oberta.
 
Au, doncs, traiem-nos les mandres del damunt i reservem-nos la data! Us hi esperem!
 
Via Crucis
Començant aquest cap de setmana, cada diumenge de quaresma i fins el dia 17 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.

10 de Febrer de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana de l'11 al 17 de febrer del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 11: Difunts de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes.
Dimarts dia 12: Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 13: Fam. Mallol-Arbiol
Divendres dia 15: Fam. Guasch-Sol
Dissabte dia 16: Lluís Olivé (9è. Aniv).
Diumenge dia 17:
9’30 h: Joan Barrera Valls.
11 h: Francisca Tirado (1er Aniv.), Enric Bartrina Pera (19è Aniv.)
20 h: Pro populo.
 
Festa de la Mare de Déu de Lourdes
Dilluns vinent, dia 11, celebrarem com cada any la festa de la Mare de Déu de Lourdes. Acompanyats en la processó i en l’eucaristia per les veus de la nostra Escolania Parroquial, començarem la celebració a les 8 del vespre. Els qui pugueu ens trobarem a la Sala St. Esteve ¼ d’hora abans (3/4 de 8) per sortir des d’allí en processó donant la volta a l’església parroquial. Junt amb l’Hospitalitat de Lurdes de la nostra parròquia us convidem a tothom a pregar pels nostres malalts i malaltes, sempre, i a fer-ho d’una manera ben especial el dia de la festa de Lurdes. Us esperem!
 
Mans Unides
També el dilluns, dia 11, a les 21:00h es reunirà el grup de Mans Unides de la nostra parròquia per tal d’acabar d’enllestir la presentació de la campanya d’enguany. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
MANS UNIDES
Col·lecta extraordinària
 
El proper cap de setmana, 16 i 17 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Dimarts vinent, dia 12, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola per tal d’enllestir les activitats d’aquesta propera quaresma.
 
Pastoral de la Salut
Dimecres vinent, dia 13 de febrer, a les 21:00h, els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut faran la seva reunió mensual. La reunió serà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Dimecres de Cendra
 
Aquest dimecres, dia 13 de febrer, comencem l’Exercici Quaresmal d’enguany.
Celebrarem l’Eucaristia amb la benedicció i imposició de la cendra a: ¾ de 10 del matí a la capella de la Residència del Pilar i a les 8 del vespre a l’Església Parroquial.
Recordem que el Dimecres de Cendra és dia de dejuni i d’abstinència. També és bo tenir present que tot i no ser dia de precepte és d’aquelles ocasions en la que s’hi escau molt participar de l’Eucaristia per tal de començar “amb bon peu” el camí que ens mena vers la gran festa Pasqual!
 
Recés
Una aturada en el nostre dia a dia
La Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia ens conviden a compartir una estona de reflexió, silenci i pregària.
Vine amb nosaltres al recés que farem el proper dissabte 16 de febrer de 16:00 h a 19:30 h a la Casa d'Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. (Carrer Cardedeu 25)
 
Us esperem! Reserveu-vos la data! És obert a tothom!!!!
 
Vetlla de Pregària de Quaresma
 
“L’esperit us conduirà
cap a la veritat plena”
 
Dissabte, dia 16 de febrer, a les 21:30h al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós
 
Via Crucis
Començant el dia 17 de febrer, cada diumenge de quaresma i fins el dia 17 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!

03 de Febrer de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 4 al 10 de febrer del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 4: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 5: Fam. Arruevo-Montasell
Dimecres dia 6: GINÉS TERRONES CLAPÉS (funeral)
Divendres dia 8: Fam. Vigas-Cobos
Dissabte dia 9: Fam. Torrents-Coll
Diumenge dia 10:
9’30 h: Fam. Mateu-Rubio
11 h: Fam. Roca-Rusiñol.
20 h: Fam. Font-Viñets.
 
Defuncions
Dijous de la setmana passada, dia 24 de gener, lliurà el seu esperit al Pare en JOAQUIM SOLÉ SANJUAN als 71 anys; diumenge, dia 27, ho feu na CARMEN ARAGONÉS JUVÉals 90 anys; el dilluns, dia 28, na MERCÈ PUJOL PARERA de 93 anys i el dimecres, dia 30, en GINÉS TERRONES CLAPÉS de 70 anys. Que el Senyor els aculli a tots en la seva Pau i a la Vida Nova.
 
Catequesi
El dilluns, dia 4 de febrer, a les 18:45 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 5, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 6 de febrer, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Col·lecta extraordinària per obres
Aquest cap de setmana, 2 i 3 de febrer, fem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

03 de Febrer de 2013

Recés

Una aturada en el nostre dia a dia
 
El dissabte, dia 16, de febrer
de les 16:00 a les 19:30
 
Casa Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció
(Carrer Cardedeu, 25. La Garriga)

La Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia ens conviden a compartir una estona de reflexió, silenci i pregària.
Vine amb nosaltres al recés que farem el proper dissabte 16 de febrer de 16:00 h a 19:30 h a la Casa d'Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. (Carrer Cardedeu 25)
 
En un recés tenim el temps per a fer més conscient la presència personal de Jesús amb nosaltres i en nosaltres.
«Només quan trobem el Déu viu en Crist sabem realment què és la vida. No som un producte atzarós i absurd de l’evolució. Cadascú de nosaltres és el resultat d’un pensament de Déu. Cadascú de nosaltres és volgut, cadascú de nosaltres és estimat, cadascú de nosaltres és necessari. No hi ha res més meravellós que ser sorpresos per l’Evangeli, per l’encontre personal amb el Crist. No hi ha res més magnífic que conèixer-lo i parlar als altres de la nostra amistat amb ell».
Benet XVI
 
Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el “missatge”, sigui quin sigui. Parla Senyor, que el teu servent t’escolta (Samuel 3, 10)
 
Us esperem! Reserveu-vos la data! És obert a tothom!!!!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart