Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

27 de Maig de 2013

CORPUS 2013

Programació de les Celebracions i Actes Litúrgics

DIJOUS 30 de MAIG
 
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim que romandrà exposat a la veneració dels fidels la resta del dia fins a l’inici de les vespres a les 19:30
 
19:30 Vespres Solemnes a l’Església Parroquial
 
20:00 MISSA SOLEMNE DE CORPUS
 
 
 
DIVENDRES 31de MAIG
 
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim que romandrà exposat a la veneració dels fidels la resta del dia fins a l’inici de les vespres a les 19:30
 
19:30 Vespres solemnes a la Capella del Santíssim
 
20:00 Missa a la Capella del Santíssim. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim Sagrament.
 
 
 
DISSABTE 1 de JUNY
 
A les 08:30 Laudes solemnes a la Capella del Santíssim. Acabades les laudes es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
 
20:00 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
DIUMENGE 2 de JUNY, DIADA DEL CORPUS
 
09:30 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
11:00 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
17:00 SOLEMNE ADORACIÓ EUCARÍSTICA MUNDIAL. En ocasió de l’ANY DE LA FE, se’ns convida a totes les parròquies i diòcesis del món a celebrar, alhora, una estona de pregària en la intimitat del Senyor que se’ns manifesta en el Misteri de l’Eucaristia.
 
19:00 Repicada general de campanes anunciant els Oficis Solemnes del Corpus
 
19:30 OFICI SOLEMNE DEL CORPUS
 
Missa Solemne. Tot seguit Processó pels carrers i places encatifats del nostre poble, amb la participació i actuació de l’Escolania Parroquial, les colles de Bastoners, Geganters i Grallers de la Garriga.
 
En arribar la processó a la Plaça de l’Església els diferents grups participants faran la seva darrera actuació que és ofrena al Santíssim de tot el que les nostres cultures tenen de color, sons, alegria i festa. Tot seguit
 
Benedicció Solemne de la població amb el Santíssim Sagrament i reserva a la seva capella.

26 de Maig de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 27 de maig al 2 de juny del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 27: Esp. Lucia Herrera i Joaquin Soto. (27è Aniv), Fam. Nualart-Barba. Dimarts, dia 28:Esp. José Burdó i Carme Pujol, Francesc Collell Roca. Dimecres dia 29: Julià i Alexandre Blancafort Julià Dijous 30: pro populo Divendres dia 31: Esp. Josep Piqué i Antònia Bindó, Josep Mª Piqué i Bundó. Dissabte dia 1: Esp. Montserrat Camprodon i Josep Balcells. Diumenge dia 2: 9’30 h: Joan Barrera Valls
19:30 h: prop populo
 
Defuncions
Dilluns passat, dia 20, va lliurar el seu esperit al Pare n’Antonio López Coin als 52 anys; i el dimecres, dia 22, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na Leontina Rodríguez Alonso als 98 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi
El dilluns, dia 27 de maig, a les 18:45 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 28, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 29 de maig, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Comissió de Litúrgia
Dilluns, dia 27. a les 9 del vespre, es reunirà la Comissió de Litúrgia de la nostra Parròquia. La reunió es farà a la Sagristia.
 
Reforç Escolar
El divendres 31 de Maig a les 5´30h de la tarda, ens trobarem al parc dels Pinetons per fer la festa de final de curs del reforç escolar.
 
Jugarem berenarem i ens ho passarem molt be!!!
Us esperem a tots ,voluntaris i voluntàries, nens i nenes que venen al reforç, pares i mares, germans....
Si voleu,podeu portar alguna cosa per compartir al berenar.
 
Pregària Jove
El divendres, 31 de maig, a les 9 del vespre, a la Capella del Santíssim, hi haurà una “Pregària Jove”. Aquesta pregària s’adreça, especialment, als grups de nois i noies que participen de la catequesi de confirmació i en endavant (nois i noies del Cor Jove de l’Escolania, joves que s’hagin confirmat els darrers anys,...). També ens hi acompanyaran joves i adolescents d’altres parròquies veïnes. Tothom serà benvingut!
 
 
Corpus 2013 + Misses i Celebracions
 
dijous 30
08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich.
19:30 Vespres Solemnes a l’Església Parroquial
20:00 MISSA SOLEMNE DE CORPUS
 
divendres 31
08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich.
19:30 Vespres solemnes a la Capella del Santíssim
20:00 Missa a la Capella del Santíssim. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim Sagrament.
 
dissabte 1
08:30 Laudes solemnes a la Capella del Santíssim.
20:00 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
diumenge 2, DIADA DEL CORPUS
09:30    Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
11:00    Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
17:00 SOLEMNE ADORACIÓ EUCARÍSTICA MUNDIAL. En ocasió de l’ANY DE LA FE, se’ns convida a totes les parròquies i diòcesis del món a celebrar, alhora, una estona de pregària en la intimitat del Senyor que se’ns manifesta en el Misteri de l’Eucaristia.
19:30    OFICI SOLEMNE DEL CORPUS
Missa Solemne. Tot seguit Processó pels carrers i places encatifats del nostre poble, amb la participació i actuació de l’Escolania Parroquial, les colles de Bastoners i Geganters de la Garriga.
 
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
El proper cap de setmana (dissabte 1 i diumenge 2 de juny) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 


Cartell Corpus 2013


Web relacionada amb la notícia: Programa de les Festes

19 de Maig de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 20 al 26 de maig del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 20: Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 22: Jaume Marata, Maria Circuns, Santiago Reig Rovira i el seu fill Santi, acció de gràcies a Santa Rita.
Divendres dia 24: Francesc Carreras Creus.
Dissabte dia 25: Fam. Tresserras-Soler.
Diumenge dia 26:
9’30 h: Fam. Riera-Marsà.
 
Defuncions
Diumenge passat, dia 12, va lliurar el seu esperit al Pare Na Maria Sánchez Camacho, als 88 anys. Que descansi en pau!
 
Col·legi de Consultors del Bisbat de Terrassa
Aquest dijous, dia 23, a les 11 del matí es reunirà el Col·legi de Consultors del nostre Bisbat a la seu de la Cúria. Preguem, també, per aquest òrgan de l’administració diocesana.
 
Consell Pastoral Arxiprestal
També, dijous vinent, es reunirà dijous, el Consell Pastoral del nostre Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós. Actualment en nom de la nostra parròquia i repreesentant al Consell Pastoral de St. Esteve de La Garriga hi assisteix en Josep Mª Fernández. En aquests moments el Consell Pastoral Arxiprestal treballa els preparatius per al Pelegrinatge anual a Montserrat que tindrà lloc el dia 28 de setembre. (Guardeu-vos la data!!!)
 
Fí de Curs de la Catequesi Infantil
El dissabte, dia 25 de maig, a les 18:00h de la tarda, ens aplegarem tots els infants que enguany han participat en un curs o altre de la Catequesi Infantil juntament amb llurs  catequistes i famílies al pati de la Guarderia de l’Escola St. Lluís (El Passeig, 25 –cantonada Ramon Pasqual-). Plegats donarem gràcies al Pare, tot celebrant l’Eucaristia, pel curs que ja acaba. Tot seguit hi haurà ocasió de passar una bona estona junts jugant, cantant, i berenant una mica... Us esperem a tots! No hi falteu!
 
Preparació del Baptisme
Diumenge vinent, dia 26, a les 6 de la tarda, es reuniran les famílies que han demanat el Baptisme pels seus fills properament.
 
Acte de lliurament de les Creus de Sant Jordi 2013
La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.
 
El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 25 personalitats i 15 entitats que han destacat pels seus mèrits i pels seus serveis a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.
D’entre aquestes 25 personalitats volem destacar des del nostre “Full Parroquial” a la nostra feligresa, na Conxita Mata i Fuentes, Auxiliar Seglar Diocesana.
 
L’any 1959 es constituïa a l’antiga arxidiòcesi de Barcelona una associació diocesana femenina promoguda pel Dr. Manuel Bonet i Muixí, prevere de Barcelona, amb l’objectiu de viure els valors evangèlics. Foren les Auxiliars Seglars Diocesanes.
L’Església Catòlica ubica a les Auxiliars Seglars Diocesanes dins el que s’anomenen les Peculiars associacions de Vida Consagrada.
Com dèiem, la Conxita n’és membre d’aquesta Associació i també és assistent social.
Ha estat pel seu treball a favor de les persones i les famílies en risc d’exclusió, a Catalunya i, durant dotze anys, a Xile, que el nostre Govern li ha concedit l’esmentada Creu de Sant Jordi.
Dins de tot aquest treball social que la Conxita ha dut a terme al llarg de la seva vida, cal destacar el seu paper com a fundadora, l’any 1979, de la Fundació Centre Obert Joan Salvador Gavina, que continua realitzant avui, des del barri barceloní del Raval, una tasca valuosa de suport als més desafavorits, i especialment als infants i als joves.
 
L'acte de lliurament dels guardons es va fer el proppassat 15 de maig al Palau de la Generalitat.
 
Des d’aquest Full Parroquial i en nom de tota la feligresia la nostra més cordial felicitació a la Conxita i el nostre més sincer agraïment al Bon Déu pel seu testimoni de Fe, d’Amor i de Vida lliurada als més febles.

18 de Maig de 2013

BONA PASQUA DE PENTECOSTA A TOTHOM!!!!

Disculpes per la manca d'actualització de la web en les darreres setmanes.

Fa unes setmanes que no hem pogut actualitzar la web com ho venim fent sempre, cada setmana.
 
A mitjans del mes d’abril vam rebre un e-mail del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) en el qual se’ns feia saber que la nostra pàgina web havia estat víctima d’un atac “pirata”. Aquest fet ens ha donat problemes fins al dia d’avui que, amb el suport de l’empresa que manté la nostra web, hem pogut solucionar-ho.
 
Disculpeu les molèsties i bona Pentecosta a tothom!

12 de Maig de 2013

Notícies i Advertiments de la setmana del 13 al 19 de maig del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 13: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 14: Josep Comes Lleonart (4t. Aniv).
Dimecres dia 15: Eulàlia Gran Mateo (funeral).
Divendres dia 17: Juan Torras Trias.
Dissabte dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Miquel Andreu Torregrosa (28è. Aniv).
Diumenge dia 19:
9’30 h: Joan Barrera Valls.
11 h: Esp. Joaquim Rusiñol i Consol Marata, Esp. Rafael Navarro i Dolors Mas, Mercè Ricart Estela.
20: Pro Populo.
 
Primeres Comunions
Dissabte passat, dia 4, van participar per primera vegada de l’Eucaristia aquest grup de nens i nenes: Ana Sofía Abad Reynoso, Sergi Abilleira Bufí, Leslie Aguilar Rocha, José Aguilera Cortés, Eloi Artero Egea, Àlex Barrera Puig, Àlex Beade López, Nil Brocal Pérez, Arnau Brustenga Mora, Berta Butiña Salas, Arnau Caldentey Morilla, Dulce Belén Cardona Pérez, Anna Casalí Fuente, Pol Clos Cuadros, Natàlia Datzira Llimargas, Sara Delgado Marín, Javier Ducet Puente, Jofre Duran Vicens, Paula Felipe López, Arnau Formatger Gimeno, Ferran Fuentes Viñas, Irene Gallego García, Martí Gámez Rodríguez, Josep Jiménez Cano, Sergi Lermo Lara, Albert Marco Serra, Alba Marimón Périz, Sara Marín Llavero, Ariadna Mas Viñas, Raul Montalbán Blasco, Berta Morilla Torres, Sergi Moyano Gago, Oriol Navarra Colàs, Sergi Palau Gómez, Ivet Pérez Selma, Marta Picón Almazán, Carlos Pruñonosa Puyuelo, Josué Puertas Solorzano, Arnau Pujol Espinar, Leyssy Navely Ramos Claros, Anna Rangel Miranda, Gabriela Rottier Macian-Dagnino, Ferran Rusiñol Bigas, Gabriela Samblás Muñoz, Mireia Soler Noguer, Marc i José Ángel Soriano Álvarez, Jana Vergara Blasco, Clara Viaplana Enriquez i Jairo Abdul Villarroel Rodríguez. Que recordin sempre amb joia aquest dia. Moltes felicitats!
 
Defuncions
Dimecres dia 8 va lliurar el seu esperit al Pare Na Mercè Gran Mateo, als 88 anys. Que descansi en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Oriol García Barrero amb Alícia Mateo Aunión, tots dos de La Garriga i Marc López Pérez amb Esther Puig Tuneu, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Catequesi
El dilluns, dia 13 de maig, a les 18:45 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 14, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 15 de maig, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Reunió de Pares dels nois i noies que enguany rebran el Sagrament de la Confirmació
Cara a parlar de l’activitat que volem fer aquest estiu (participar d’una setmana als Encontres de Joves a Taizé) i a concretar més detalls del dia de la celebració de la Confirmació, ens reunirem el proper dilluns, dia 13, a les 21:30h a la Sala St. Esteve.
 
Acolliment de Parelles que es preparen per la celebració del seu casament
Aquestes sessions es realitzaran el proper divendres, dia 17 de maig i el dissabte, dia 18. Es faran als locals de la parròquia tot començant a les 22:00h.

05 de Maig de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 6 al 12 de maig del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 6: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 7: Pere Gispert, Jacint Humet
Dimecres dia 8: Carlos Fernández Bouso (funeral), Gavina Doña Castillo (funeral), Joan Blancafort.
Divendres dia 10: Nil Castillo Soto (1r Aniv)
Dissabte dia 11: Carme Rocasalbas Pujol (1r. Aniv), Montserrat Camprodón (2n. Aniv), Josep Balcells.
Diumenge dia 12:
9’30 h: Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
11 h: Esp. Antoni Sansó i Roser Plans.
20 h: Pro Populo.
 
Baptismes
Dissabte passat, dia 27, va rebre les aigües baptismals Oriol Pratginestós Lores i diumenge 28 Lola Fernández Rodríguez. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Divendres dia 26 va lliurar el seu esperit al Pare En Pere Solé Juval, als 71 anys;    dissabte dia 27 Na Marta Mateu Blanch, als 47 anys i aquest divendres, dia 3, Na Gavina Doña Castillo, als 86 anys i En Carlos Fernández Bouso, als 78 anys. Que descansin en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Oriol García Barrero amb Alícia Mateo Aunión, tots dos de La Garriga i Marc López Pérez amb Esther Puig Tuneu, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Meditació pasqual
 
Crist ressuscitat triomfa de la mort. El cristià reneix pel Baptisme
Havent passat l’equador Pasqual, quan ja queden un parell de setmanes per la Pentecosta, us convidem a fer una aturadeta en el camí que ens ajudi a comprendre i viure més intensament la Joia Pasqual.
 
De la mà del professor Juanjo Montferrer ens endinsarem en la Sagrada Escriptura i els texts litúrgics per aprofundir, per la música, en el Misteri Pasqual.
 
La xerrada es farà aquest dilluns, dia 6 de maig, a la Sala St. Esteve i començarà a les 9 del vespre tot preveient d’acabar a les 10.
Animeu-se! Valdrà molt i molt la pena! Us esperem a tots! Fem un esforç per viure al màxim la Pasqua!
 
 
Escola St. Lluís
El proper dimarts, 7 de maig, a les 10 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola Parroquial St. Lluís Gonçaga. Es repassarà el que queda programat de trimestre i prepararem la Celebració de la Diada de St. Lluís.
 
Hospitalitat de Lurdes
El mateix dia, dimarts 7, a les 20:30h es reunirà la junta de l’Hospitalitat de Lurdes. La reunió serà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
 
Noces d’or i argent
Si enguany celebreu 25 o 50 anys de casats, estem preparant ja la celebració que serà el dissabte 29 de juny. Totes les parelles que hi estigueu interessades sols heu de comunicar-ho al despatx parroquial, a la Montse Iglesias (938714621) o la Mercè Baldich (938715078); també podeu venir directament a la reunió del proper dimarts 7 de maig a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve. Us esperem!
 
Pastoral de la Salut
Dimecres dia 8 a les 21:00 reunió de tots els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
El matí del divendres, dia 10, es reuniran els preveres del nostre arxiprestat a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-los en la pregària.
 
Trobada Jove
 
Amb ganes de celebrar plegats la Pasqua us convidem a la propera TROBADA JOVE!!! serà el divendres vinent, 10 de maig, a les 20:30h a la Sala St. Esteve.
 
Recordem que la TROBADA JOVE vol ser un moment d’expressió de vida i de fe pels nostres adolescents i joves, tot celebrant l’Eucaristia i compartint l’amistat.
 
Au, doncs, organitzem-nos les agendes, reservem-nos la data i disposem-nos a celebrar junts La Pasqua! Feu córrer la veu! Us hi esperem!
 
 
Diada de Germanor de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes
Un any més, de la mà de l’Hospitalitat de Lurdes, el diumenge vinent, dia 12 de maig, celebrarem la diada de Germanor dels Malalts i la Gent Gran. Començarà la jornada festiva amb l’Eucaristia que celebrarem, com cada diumenge, a les 11 del matí i en la qual rebran el sagrament de l’Unció aquelles persones que prèviament ho hagin demanat. En acabat ens traslladarem tots al gimnàs de l’Escola Giroi per compatir, plegats, un àpat exquisit i una bona estona d’amistat, gresca, ballarusca, animació, germanor i alegria!
Us podeu inscriure el proper dilluns, dia 6 de maig, de 18:30 a 19:30 a la Sala St. Esteve.
 
Per poder fer els trasllats de les residències a l’Església i de l’Església a l’Escola necessitem gent i cotxes particulars per poder-los realitzar. Aquelles persones que puguin i vulguin fer-ho caldria, per més informació d’horaris i llocs, trucar al 637291515, demaneu per l’Encanna.
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
Aquest cap de setmana (dissabte 4 i diumenge 5 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart