Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

30 de Juny de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana de l'1 al 7 de juliol del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 1: SAnt Pancraç i St. Cristòfol, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 2: Fam. Torra-Molsosa.
Dimecres dia 3: Dolors Tort Pons (Funeral).
Divendres 5: Fam. Abilleira-Bufí.
Dissabte dia 6: Fam. Mallol-Arbiol.
Diumenge dia 7: 9’30 h: Fam. Barniol-Colom. 11 h: Esp. Flora Díaz i Amalio Aguirre. 20 h: Difunts del Barri de Dalt.
 
Defuncions
El proppassat diumenge, dia 23, feu el seu traspàs a la Casa del Pare na Dolors Tort i Pons als 72a. Descansi en Pau.
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Albert Roca Vila i Melanie Mas Heredia, tots dos de La Garriga. Felicitats!
 
Confirmacions 2013
Dissabte passat, dia 22 de juny, van rebre de mans del Bisbe Auxiliar de la nostra Diòcesi de Terrassa, Salvador Cristau, el Do de l’Esperit Sant els següents nois i noies: Carles Riba Baños, Joan Rof García, Laura Roma Gómez, Jordi Soto Vidal, Mar Torras Aspa, Núria Torras Aspa, Judit Uribarri Navarro, Maria Vaqué Enrich, Lucas Ventura Ripol, Raquel Arias Barriocanal, Karen Barrientos Cuéllar, Maria Bruguet González, Jordi Cabanillas Mascaró, Mariona Camats Torrents, Arianna Criado Ninà, Mariona Dalmau Mejías, Laura Ferrer Cendra, Joaquim Font i Ruiz, Ana Fortuny Casablancas, Laura Garriga Sagalés, Pau Grau Vilalta, Anna Leus Sendra, Montserrat Pareras Damesón i el Sr. Francisco Javier Siles Romero. Junt amb aquest grup de joves també els acompanyà l’ Eudald Buch Torrents que va rebre el sagrament de la Confirmació el diumenge 26 de maig al Santuari de Montserrat. A totes i tots la nostra enhorabona amb el desig, fet pregària, de que continuïn creixent en la fe i l’amistat amb el Crist.
 
Patronat Fundació Privada St. Lluís Gonçaga
La Junta del Patronat de la Fundació St. Lluís es reunirà la llarg d’aquesta setmana per tal d’aprovar l’estat de comptes de l’esmentada Fundació.
 
Patronat de la Fundació d’Escoles Parroquials i DIocesanes del Bisbat de Terrassa
Dimarts vinent, dia 2 de juliol, a les 11 del matí, es reunirà la Junta del Patronat de la Fundació d’Escoles Parroquials del nostre Bisbat. La reunió es farà a la seu de la Cúria Diocesana a Terrassa
 
Càritas Parroquial
El mateix dimarts, dia 2, es reunirà l’Equip Coordinador de Càritas de la nostra parròquia per tal de valorar el curs que hem acabat, fer les previsions de la distribució d’aliments d’aquest estiu i començar a programar el curs vinent. La reunió es farà a la rectoria a les 20:30h.
 
Sopar de Fi de Curs
Divendres vinent, dia 5 de juliol, celebrarem la Fi del Curs Pastoral. A les 8 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 9 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials. Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup. (Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)
Animeu-se, us esperem!
 
Escolania Parroquial
 
El proper dissabte, dia 6 de juliol, a les 9 del vespre, la nostra Escolania Parroquial, ens oferirà el tradicional i esperat CONCERT DE FÍ DE CURS.
Ben segur que, com a les darreres edicions, ens sorprendran amb alguna cosa que ni ens imaginem. Que ningú s’ho perdi!
 
 
Festa de St. Cristòfol al Barri de Dalt, Benedicció de vehicles i motocicletes
El proper cap de setmana, el diumenge dia 7, s’escauen les festes del Barri de Dalt. Com cada any farem la tradicional benedicció de vehicles i motocicletes davant de la font de Ca’n Santa Digna acabada la missa de les 11 del matí (al voltant de les 12h/12:30h del migdia comptem a començar). Tothom hi sou convidats!!!
 
Col·lecta extraordinària per obres
També el proper cap de setmana, 6 i 7 de juliol, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Samalús
Diumenge vinent, dia 7 de juliol, com cada primer diumenge de mes, celebrarem l’eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12:00h.

23 de Juny de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 24 al 30 de juny del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 24: Joan Font Ruiz, Joan Galvany Ventura, Francesc Carreras Creus, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 25: Fam. Gavaldà-Valoira.
Dimecres dia 26: Antonio Ramírez Díaz (1r Aniv), Esp. Encarna Samblás Muñoz (1r Aniv) i Juan José Teruel Niño (15è Aniv), Maria Mosteo (14è Aniv), Enric Vilardell de Maza.
Divendres 28: Josep Mª Andreu Garriga (13è Aniv), Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, Francesc Collell Roca.
Dissabte dia 29: Pro Populo.
Diumenge dia 23: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 11 h: Esp Pere Espinasa i Esperança Gironés. 20 h: Esp. Josep Piqué i Antònia Bundó, Josep Mª Piqué Bundó.
 
Baptismes a Samalús
Dissabte passat, dia 15, a la parròquia de St. Andreu de Samalús, va rebre les aigües baptismals na Adriana Noguera i Riera-Marsà. Benvinguda a la nostra comunitat cristiana!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Albert Roca Vila i Melanie Mas Heredia, tots dos de La Garriga. Felicitats!
 
Catequesi
Aquest dimarts, dia 25, es convoca a tots els pares i mares d’aquells infants que el curs vinent vulguin inscriure’s al primer curs de la Catequesi Infantil. La Reunió serà a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve.
 
Taizé Juliol 2013
Aquest mes de juliol, una bona colla dels nois i noies que s’han confirmat enguany, tindran l’oportunitat de viure l’experiència d’una setmana a Taizé (França) compartint la vida, la pregària, el servei i l’amistat amb joves d’arreu d’Europa i del món, acollits per la Comunitat Ecumènica de Monjos que te allí el seu monestir.
Aquest dimecres, dia 26, es reuniran aquests nois i noies amb llurs pares per tal de començar la preparació immediata pel viatge. La reunió serà a les 20:30 a la Sala St. Esteve.
Trobada Jove de Fí de Curs
Divendres vinent, dia 28, hi haurà la darrera de les Trobades Joves d’aquest Curs.
 
Dilluns, dia 24, a les 17:00h es reunirà l’Equip de Catequistes que prepara aquestes Trobades.
 
Preparació pel Baptisme
El proper diumenge, dia 30 de juny, a les 18:00h es convoca a totes aquelles famílies que batejaran llurs infants al llarg del proper mes de juliol. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.

16 de Juny de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 17 al 23 de juny del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 17: Juan Torras Trias, Joan Cruz (14è. Aniv), Roman Estival, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 18: Mn. Jordi Mas Castells.
Dimecres dia 19: Mercè Ricart Estela, Joan Mosquera (1r. Aniv), Montserrat Oliveras (16è. Aniv).
Dissabte dia 22: Jaume Marata, Maria Circuns, Fam. Tresserras-Soler.
Diumenge dia 23: 9’30 h: Fam. Riera-Marsà, Fam. Villar-Esplugues. 11 h: Joan Sallés Bruy. 20 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Divendres dia 7 feu el seu traspàs a la Case del Pare En Miquel Cañellas Planas, als 82 anys i el dilluns dia 10 N’Amparo Honrado Rubio, als 81 anys. Que descansin en pau!
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 9, van rebre les aigües baptismals Carla Amador Madrid, Gina i Martí Giró Carbajo i Martina Nuñez Rojas. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Albert Roca Vila i Melanie Mas Heredia, tots dos de La Garriga. Felicitats!
 
Confirmacións 2013
 
Dissabte vinent, dia 22 de juny, a l’Eucaristia de les 8 del vespre, Mons. Salvador Cristau, Bisbe Auxiliar de la nostra Diòcesi de Terrassa, conferirà el Sagrament de la Confirmació a una bona colla de joves que s’han estat preparant a la nostra parròquia aquests darrers dos cursos. Aquests joves, el matí del mateix dissabte, dia 22, participaran d’un petit Recés Espiritual cara a la preparació més immediata per a rebre el Do de l’Esperit Sant.
Hem pregat per ells sovint al llarg d’aquests dos anys, ara fem-ho més intensament per tal que disposin els seus cors i llurs vides al servei de l’Evangeli i de l’Amor als germans. Encomanem-los, doncs, en la pregària i acompanyem-los aquell dia en la celebració. No hi falteu! Tots sou convidats!!!!
 
 
Rober de Càritas
 
U R G E N T !!! Des del Rober de Càritas ens avisen que falta roba d’home!!! Entre totes i tots fem córrer la veu i ajudem a fer possible que els estants i els penja-robes de la secció d’homes tornin a ser ben plens i puguem continuar donant roba d’estiu a qui la necessita. Els estocs estan quasi del tot a cero, sobretot de la talla 42 (pel que fa a pantalons). Falten camises, pantalons (llargs, curts, d’esport, tipus xandall, ...) samarretes d’estiu, roba interior, etc.
 
Excursió Fí de Curs
de l’Hospitalitat de Lurdes
L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes, com cada any, organitza la sortida de final de curs, oberta a tots els qui hi vulguin participar.
Enguany es farà una visita guiada al Port de Tarragona on es podrà conèixer la història del mateix des de l’Època Romana, fins a l’actualitat passant per l’Edat Mitjana i l’Època Moderna.
Hi haurà temps per poder fer un volt per la ciutat de Tarragona. Tot, plegat,  acompanyat d' un bon esmorzar i un apetitós dinar.
L’Excursió serà el dia 28 de juny
El preu es de 25 € i la sortida serà a les 8 del matí del pàrquing de la Sínia.
Per més informació truqueu a l'Encarna al 637291515
 
CATEQUESI d’infants Curs 2013-2014
És la catequesi adreçada als infants que l’any vinent cursaran a les escoles de 3er a 5è de Primària
 
Preinscripcions:
Aquesta setmana els dies de despatx parroquial:
Dilluns de 20:30 a 21:30
Dimecres de 18:30 a 19:30
 
La preinscripció es formalitzarà a la reunió de pares que hi haurà el dimarts 25 de juny a les 9 del vespre a la parròquia.
 
En començar el curs (al setembre) NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny.

16 de Juny de 2013

CATEQUESI INFANTIL

preincripcions pel curs 2013/2014

És la catequesi adreçada als infants que l’any vinent cursaran a les escoles de 3er a 5è de Primària
 
Preinscripcions:
Aquesta setmana els dies de despatx parroquial:
Dilluns de 20:30 a 21:30
Dimecres de 18:30 a 19:30
 
La preinscripció es formalitzarà a la reunió de pares que hi haurà el dimarts 25 de juny a les 9 del vespre a la parròquia.
 
En començar el curs (al setembre) NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny.

10 de Juny de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 10 al 16 de juny del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 10: Francesc Collell Roca, Familia Collell-Aguirre, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts, dia 11: Fam. Grau-Vilalta  Dimecres dia 12: Esp. Antoni Sansó i Roser Plans.
Divendres dia 14: Antoni Molsosa Carrera, Antònia Sánchez Gudel, Antònia Vila Furró, Antònia Bundó.
Dissabte dia 15: Fam. Tresserras-Soler.
Diumenge dia 16:
9’30 h: Joan Barrera Valls.
11h: Francisco Serra Padrós (17è Aniv)
12h (Samalús): Joan Espinasa i Ballús (3r Aniv)
20 h: prop populo
 
Defuncions
El diumenge, dia 2 de juny, feu el seu traspàs a la Casa del Pare en José Cano Aguilera als 65 anys.  Que descansi en pau!
 
Pastoral de La Salut
Dilluns vinent, dia 10, a les 10:30 del matí, es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut per preparar la propera reunió de voluntaris i voluntàries. La reunió es farà a la rectoria.
 
El dimecres, dia 12, a les 9 del vespre es reuniran els voluntaris i voluntàries de La Pastoral de La Salut, per acabar de preveure les activitats de fí de curs i avaluar el mateix. La Reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes. 
 
Hospitalitat de Lurdes
Aquest dimarts, dia 11, a les 20:30h es reuniran els membres d ela Junta de l’Hospitalitat de la Mare de Déu. La reunió es farà a la sala que duu el seu nom.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
El matí del dimecres, dia 12, es reuniran els preveres del nostre arxiprestat a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-los en la pregària.
 
Cinema a La Parròquia
 
Dijous vinent, dia 13, a les 20:00h. i a la sala Sant Esteve de la parròquia, es projectarà la pel·lícula, plena de realisme, "LAS ALAS DE LA VIDA". L'entrada és gratuïta i està obert a tothom. Hi haurà “pica-pica” en acabar!
 
Sinopsi: El metge Carlos Cristos, que pateix una malaltia greu als seus 47 anys, crida a un director de cinema amic seu i li propossa d’enregistrar la seva lluita per la vida. Pel·lícula d’animació per adults basada en el còmic homònim de Paco Roca (Premi nacional del còmic 2008)
 
Gènere: Malaltia, discapacitat, documental, amistat.
 
 
Nou Rector a St. Andreu de Samalús
El dijous, dia 23, del passat mes de Maig, el nostre Bisbe, Mons. Josep-Àngel Saiz Meneses, va nomenar a Mn. Santi Collell i Aguirre, Rector de la Parròquia de St. Andreu de Samalús.
 
Sopar de Fi de Curs
Divendres, dia 5 de juliol, celebrarem la Fi del Curs Pastoral.
 
A les 8 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 9 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials.
 
Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup.
(Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)
 
Animeu-se,reserveu-vos la data, us esperem!

09 de Juny de 2013

DIA DE LA MEMÒRIA

El dilluns 10 de juny a les set de la tarda, els campanars de quatre catedrals i de més de 250 esglésies (entre aquestes la nostra) brandaran de forma simultània per recordar tots els qui han lluitat per preservar la llengua catalana. Centenars de persones col·laboren en l’organització d’activitats paral·leles arreu del País.


CARTELL DIA DE LA MEMÒRIA


Web relacionada amb la notícia: web dia de la memòria

05 de Juny de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 6 al 12 de juny del 2016.

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 6: Per les vocacions sacerdotals.
Dimarts dia 7: Pels qui són a les presons.
Dimecres dia 8: JOSÉ LÓPEZ GARCÍA (Funerals). Carmen Barea Gálvez.
Divendres 10: Fam. Collell-Aguirre.
Dissabte 11: Pro Populo.
Diumenge dia 12:
9:30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz.
11:00h: Joan Sallés Bruy (7è Aniv.).
19:30h: Pro Populo.
 
Col·lecta extraordinària per obres
Aquest cap de setmana, 4 i 5 de juny, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Samalús
Aquest diumenge, dia 5 de juny, celebrarem l’eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12:00h.
 
Defuncions
El dimecres, dia 1 de juny, va fer el seu traspàs a la casa del Pare en JOSÉ LÓPEZ GARCÍA als 68 anys. Descansi en pau.
 
Catequistes de Confirmació
Aquest dimarts, es reuniran les catequistes de confirmació de la nostra parròquia a les 17:30h a la rectoria.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 1r Curs es reuniran el dia 7, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.
Les catequistes del 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 8, a les 16:30h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor.
 
Pastoral de La Salut
Aquest dimecres, dia 8 de juny, a les 19:30 de la tarda, es reuniran els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lurdes. No deixem de pregar pels malalts de la nostra parròquia, coneguts i anònims, per llurs famílies i per tots aquells que els atenen i acompanyen.
 
Pregària Jove
Aquest divendres dia 10, a les 21h hi haurà la Pregària Jove d’aquest mes de juny. És un moment d’encontre dels joves de la parròquia amb el Crist. Encomanem-los en la nostra pregària.
 
Recés de fí de curs
Una aturada en el nostre dia a dia
La Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia ens conviden a compartir una estona de reflexió, silenci i pregària.
Vine amb nosaltres al recés que farem el proper dissabte 11 de juny de 10:00 h a 13:30 h a la Casa d'Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. (Carrer Cardedeu 25)
En un recés tenim el temps per a fer més conscient la presència personal de Jesús amb nosaltres i en nosaltres.
Us esperem! Reserveu-vos la data! És obert a tothom!!!!
 
Celebració de les Noces d’Or i Argent
També el dissabte vinent, dia 11, una bona colla de parelles que aquest any han celebrat o celebraran els seus 60, 50 o 25 anys de matrimoni, donaran –amb tots nosaltres- gràcies a Déu per tots aquests anys de vida i amor compartits. Al llarg de l’Eucaristia de les 8 del vespre, aquestes parelles, renovaran els seus compromisos matrimonials. A tots ells la nostra més cordial i afectuosa felicitació. Fem un esforç, tots plegats, per acompanyar-los aquell dia, a ser possible amb la nostra presència, però sobretot –si aquesta no és possible, amb la nostra pregària.
 
Sopar de Fi Divendres, dia 1 de juliol, celebrarem la Fi del Curs Pastoral.
de Curs
A les 7 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 8 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials.
Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup.
(Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)
Animeu-se,reserveu-vos la data, us esperem!
 
 

02 de Juny de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 3 al 9 de juny del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 3: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts, dia 4: Fam. Catalan-Baldich  Dimecres dia 5: Leontina Rodríguez Alonso, Carme Blancafort Santuré, Manuel Almazán Zafra, Lucia Javierre Zamora, Albert Ramos (Funerals)
Divendres dia 7: Fam. Camats-Torrents Dissabte dia 8: Fam. Alonso-Roig.
Diumenge dia 9:
9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori.
11h: Josep Argelagués Carbonell (10è Aniv.), Joan Sallés Bruy. 2
0 h: prop populo
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 25, va lliurar el seu esperit al Pare na Carme Blancafort i Santuré  als 90 anys; el diumenge, dia 26, va fer el seu traspàs a la casa del Pare en Manuel Almazán Zafra als 76 anys; i el dilluns, dia 27, ens deixà na Lucía Javierre Zamora als 91 anys. Que descansin en pau!
 
25 i 50 anys de casats
Aquest dimarts, dia 4, es reuniran les parelles que enguany compleixen els 25 i 50 anys de casats i que volen celebrar-ho amb tots nosaltres.
 
Pastoral de La Salut
Dimecres vinent, dia 5, a les 10:30 del matí, es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut per preparar la propera reunió de voluntaris i voluntàries. La reunió es farà a la rectoria.
 
Catequesi
El mateix dia, a les 17:30h es reuniran totes les catequistes de la Catequesi Infantil. La Reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
Consell Pastoral
També el dimecres, a les 9 del vespre, es reunirà el Consell Pastoral de la nostra Parròquia. La Reunió es farà a la Sagristia.
 
Recés de Fi de Curs
Els amics de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes i els Voluntaris de la Pastoral de la Salut han programat un darrer Recés, obert (com sempre) a tots els grups i persones de la parròquia. El Recés es farà el proper dissabte, dia 8 de juny, de les 10 a les 13:30h. Els que es vulguin quedar a dinar (sempre és bo i fa parròquia compartir la taula!) caldrà que ho confirmin dilluns o dimecres a l’hora del despatx o trucant a qualsevol dels responsables dels respectius grups.
Animeu-se! Val la pena trobar-se amb el Senyor i donar gràcies per tot el que s’ha viscut, rebut, sentit, après...
 
 
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
Aquest cap de setmana (dissabte 1 i diumenge 2 de juny) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia.
 
Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart