Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

29 de Setembre de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 30 de setembre al 6 d'octubre del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 30: Enriqueta Torres (16è Aniv.), Esp Josep Piqué i Antònia Bundó, Josep Mª Piqué Bundó, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 1: St. Pancraç i St. Cristòfol.
Dimecres dia 2: Missa de Funeral per en MARIO CATALAN i FONT i per l’ISIDRE BELLAVISTA LAGARRIGA.
Divendres dia 4: Per les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció difuntes.
Dissabte dia 5: Victoria Quesada, Flora Ureña, Juan Rodríguez, Blanca Zapata, Eduardo Rodríguez.
 
Defuncions
Dimecres passat, dia 25, va lliurar el seu esperit al Pare en Mario Catalan i Font de 63 anys, i el divendres, dia 28 d’aquest mes de setembre, ho feu l’Isidre Bellavista i Lagarriga als 75 anys. Que descansin en pau!
 
Recés de Capellans del Bisbat
Dilluns vinent, dia 30, a la Casa d’Espiritualitat de la Mare de Déu de Montserrat, a Caldes de Montbui, hi haurà el Recés d’Inici de Curs per a preveres, religiosos i diaques del Vallès Oriental. Encomanem-los en la pregària.
 
Escola Parroquial St. Lluís Gonçaga
Aquest dimarts, dia 1, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola. La reunió es farà a l’edifici de la Ronda del Carril a les 10 del matí.
 
Pastoral de la Salut
També aquest dimarts es reuniran els Responsables de la Pastoral de la Salut per posar en marxa el nou curs. La reunió és farà a la rectoria a les 11:30.
 
Càritas
Reunió dels Responsables de les diferents Àrees i Seccions de Càritas Parroquial. La reunió es farà tanmateix a la Rectoria el dimarts, dia 1 d’octubre, a les 6 de la tarda.
 
Reunió Capellans de l’Arxiprestat
Bona part del matí del dimecres, dia 2 d’octubre, es reuniran els preveres del nostre arxiprestat de Montbui-Puiggraciós. La reunió es farà a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-los a ells i a totes les nostres Comunitats, en la pregària.
 
Missa en memòria del Bisbe Joan Carrera
Aquests dies s’escau el 5è aniversari de la mort del que fou Bisbe Auxiliar de Barcelona, Joan Carrera Planas. Per aquesta raó hi haurà una colla de celebracions i esdeveniments aquests dies a la ciutat de Barcelona i l’Hospitalet. Entre altres, es celebrarà una Eucaristia d’acció de gràcies el proper dijous, 3 d’octubre a les 8 del vespre a la parròquia de Sant Isidre Llaurador de l’Hospitalet, de la qual, el Bisbe Joan en fou rector una bona i llarga colla d’anys.
Tots els actes són oberts a tothom. Trobareu tota la informació
més detallada a:
http://memorialbisbejoancarrera.blogs.pot.com.es
 
Diada de St. Francesc d’Assís
El proper divendres, dia 4 d’octubre, s’escau la festa de St. Francesc d’Assís, patró principal de les Germanes Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. Les Eucaristies d’aquell dia seran a les 11 del matí a la capella de les Franciscanes i a les 8 del vespre a l’església parroquial.
Des d’aquest full felicitem ben cordialment a les germanes franciscanes en la diada del seu patró.
A tota la Comunitat Franciscana de La Garriga, a tota la gran família franciscana d’arreu, per molts anys,   Zorionak!
 
 
Missa d’Inici de Curs
 
Fa un parell d’anys que volem recuperar aquella idea d’iniciar junts el curs pastoral celebrant l’Eucaristia. Seguint, doncs, amb aquesta línea:
Dissabte vinent, dia 5 d’octubre, a la missa de les 8 del vespre, ens agradaria poder comptar amb la immensa majoria de la feligresia (tant de bo les altres misses del cap de setmana fossin buides!!!!)i junts demanar al bon Déu el seu ajut pel nou curs pastoral tot celebrant la nostra fe!
 
Tothom, TOTHOM HI SOU CONVIDATS I CONVOCATS!!! Tothom, no sols els que fan una o altra feina a la parròquia, sinó tothom! Gent gran, gent jove, infants, adults, voluntaris dels distints serveis pastorals i socials de la parròquia, religioses, TOTHOM!!!!
 
Prou ho sabem que cadascú tenim els nostres horaris i costums, la nostra organització del cap de setmana... Pensem, però, que valdrà la pena fer aquest petit esforç i canviar una mica les nostres “rutines” particulars.
 
TOTHOM A LA MISSA DE LES 8 DEL VESPRE DEL PROPER DISSABTE 5 D’OCTUBRE!
Som-hi! Que no hi falti ningú!
 
 
Missa a Samalús
Com cada primer diumenge de mes, el dia 6 d’octubre a les 12 del migdia, celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús. Les portes són obertes; hi sou totes i tots convidats; sereu benvinguts!
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 5 i 6 d’octubre, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 

22 de Setembre de 2013

Notícies i Advertiments per la Setmana del 23 al 29 de Setembre del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 23: Pedro Fernández Quevedo, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 24: Francesc Carreras Creus, Mercè Navarro Tusquellas, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans, acció de gràcies a la M.D. de Fàtima.
Dimecres dia 25: Conxita Ballús (10è. Aniv), Magdalena Gironès (9è. Aniv).
Divendres dia 27: Carme Ginesta Cañellas (1r. Aniv.) i el seu espòs Llorenç Clavell, Jaume Moret (Aniv).
Dissabte dia 28: Rodrigo Castaño Castaño (1r. Aniv), Francesc Collell Roca(12è. Aniv).
Diumenge dia 29: 9’30 h: Fam. Riera-Marsà. 11 h: Miquel Puigdomènech.
 
Matrimoni
Diumenge passat, dia 15, van contraure matrimoni a la nostra Parròquia En Carlos Rodríguez Ramon amb Na Damaris García Macià. Moltes felicitats!
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 14, va lliurar el seu esperit al Pare N’Antònia Faro Marco, als 81 anys. Que descansi en pau!
 
Catequesi
Tenint ja en marxa el 2on i 3er Curs de la Catequesi Infantil, aquesta setmana, el dimarts dia 24, començaran el curs catequètic els nens i nenes que enguany faran 1er. L’horari serà els dimarts de les 17:15 a les 18:30. Us hi esperem!!!!
Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 24, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
El mateix dimarts, a les 18:30 es reuniran les catequistes de 3r Curs de Catequesi Infantil.
Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 25 de setembre, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
 
 
Lady’s Group
Aquest grup d’aprofundiment en la fe i de pregària que ja fa anys funciona a la nostra parròquia, es reunirà, per engegar el nou curs, el proper dimecres, dia 25 de setembre, a les 15:30h a la sala Anna Ravell.
 
Escola de Vida
De dijous en vuit, el dia 3 d’octubre d’octubre, començarà un nour curs de l’Escola de Vida. Recordeu que l’Escola de Vida és un “espai” que la nostra Comunitat Cristiana dedica a la gent gran. Durant el curs, tots els dijous (que no siguin festius, clar) volem donar acollida a totes aquelles persones que, bo i que joves d’esperit, carreguen a les esquenes una pila d’anys... Què fem? Sobretot gaudir del moment de l’encontre que és de 5 a 6:30 de la tarda. Com ho fem? Doncs de vegades veiem alguna pel·lícula, cantem, fem manualitats, berenars, parlem de les “nostres coses” (els fills, els néts, els besnéts!!!!). Si tens ganes de compartir i de passar una bona estona amb gent que ja fa anys que és jove, com tu! T’esperem !
 
Romiatge a Montserrat
Recordeu, que el dissabte vinent, 28 de setembre hi haurà el Pelegrinatge al Santuari de Montserrat dels pobles i parròquies que, de prop o de lluny, envolten la muntanya i el Santuari de Puiggraciós.
Enguany, a Montserrat, es farà la presentació d’un DVD que s’ha editat des del Santuari en ocasió dels 40 anys de la presència de Comunitat de Monges Benedictines a Puiggraciós. Per inscriure-us ho podeu fer al Despatx Parroquial, en acabar les misses, a Can Baldich i a la rectoria de 6 a 8 del vespre. El preu de la Inscripció és de 15€. Darreres places!!!!!! No us ho deixeu perdre!!!!!

15 de Setembre de 2013

Notícies i Advertiments per la setmana del 16 al 22 de setembre del 2013

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 16: Fam. Riera-Marsà.
Dimarts dia 17: Pau Aliè (4rt Aniv.)Juan Torras Trias.
Dimecres dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Esp. Salvador Borrell Marmiñà (11è. Aniv) i Maria Marata Blanchart (56è. Aniv).
Divendres dia 20: Mercè Ricart Estela.
Diumenge dia 22: 9’30 h: Jaume Marata, Fam. Casulà-Soler. 11 h: Maria Circuns, Esp. Ramon Pujol Bonastre i Venància Bellera Surigué, Tomàs García Ferreres (7è. Aniv).
 
Baptismes
El passat 28 d’agost van rebre les aigües baptismals Jan Galan Bernad i Manuela Tirado Pariente; dissabte passat, dia 7 de setembre, també van ser batejats Aniol Pérez Pratdesaba, Víctor Ropero Murillo i Maria Valverde López; i el diumenge dia 8, Àlex López Piedrabuena i Irina Sánchez Velarde. Benvinguts tots a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Durant aquest estiu han fet el seu traspàs a la casa del Pare: el dia 13 de juliol, Ascensión López Díaz, als 96 anys; el dia 20, En Pedro González Cano, als 80 anys; el dia 25, Na Maria Mercè Navarro Mas als 77 anys; el dia 29, En Joan Hernàndes Oliveres als 73 anys; el 30, En Antonio Hernández Martínez als 87 anys i N’Eulàlia García García als 70 anys. El dia 3 d’agost, En Joan Maria Casas Ortínez als 71 anys, el dia 27 N’Isabel Lasarte Ruíz als 88 anys, el dia 31 N’Eulàlia Guarro i Vendrell de la Fraternitat de Jesús Càritas als 81 anys i el mateix dia En Miquel Salas Torras als 89 anys. Que descansin en pau!
 
Consell Pastoral
Aquest dilluns, a les 21:30h es reunirà el Consell Pastoral de la nostra Parròquia per acabar de concretar els objectius del curs i les actuacions a fer pel que fa al tema de les “golfes” de la nau de l’església i els coloms. La reunió es farà a la sagristia.
Hospitalitat de Lurdes
Dimarts vinent, dia 17, a les 8 del vespre, es reunirà la Junta de l’Hospitalitat per tal de fer els darrers preparatius del pelegrinatge a Lurdes d’enguany. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Catequesi d’Infants
Dimarts, dia 17, començarà el curs els nois i noies que faran enguany el 3r curs de Catequesi Infantil i dimecres, dia 18, ho faran els que aquest any faran el 2on curs. L’horari de la catequesi continuarà sent el de sempre, de les 17:15h a les 18:30h
De dimarts vinent en vuit, el dia 24, començaran la catequesis els infants del 1r curs.
 
Comissió de Litúrgia
Aquest dimecres, dia 18 de setembre, a les 9 del vespre. La reunió es farà a la sagristia.
 
Confirmació
Els nois i noies que aquest any faran el segon Curs de Catequesi de Confirmació començaran les seves reunions divendres vinent, dia 20, a les 9 del vespre.
 
Romiatge a Montserrat
Recordeu, reserveu-se aquesta data. El dissabte 28 de setembre hi haurà el Pelegrinatge al Santuari de Montserrat dels pobles i parròquies que, de prop o de lluny, envolten la muntanya i el Santuari de Puiggraciós.
Enguany, a Montserrat, es farà la presentació d’un DVD que s’ha editat des del Santuari en ocasió dels 40 anys de la presència de Comunitat de Monges Benedictines a Puiggraciós. Per inscriure-us ho podeu fer al Despatx Parroquial, en acabar les misses, a Can Baldich i a la rectoria de 6 a 8 del vespre. El preu de la Inscripció és de 15€.

15 de Setembre de 2013

CATEQUESI INFANTIL

INICI DE CURS DELS DIFERENTS GRUPS

En començar el curs (al setembre) NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny, hagin assistit els seus pares a la reunió pertinent i hagin formalitzat la inscripció abans del 13 de setembre.
 
 
Horaris i dia d'inici de curs dels diferents grups
 
1er CURS CATEQUESI INFANTIL
Els dimarts de les 17:15h a les 18:30h. Comencen el dia 24 de setembre
 
 
2on CURS CATEQUESI INFANTIL
Els dimecres de les 17:15h a les 18:30h. Comencen el dia 18 de setembre.
 
 
3er CURS CATEQUESI INFANTIL
Els dimarts de les 17:15h a les 18:30h. Comencen el dia 17 de setembre.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart