Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

30 de Març de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 31 de març al 6 d'Abril del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 31: Josep Mª Piqué Bundó, Esp. Josep Piqué i Antònia Bundó.
Dimarts dia 1: Concepción González Gil,.
Dimecres dia 2: Ernest Bois Casanovas (9è Aniv), José Ángel Trinidad.
Divendres dia 4: Amadeu Esvertit Arcas, Guillermina Val Escartín.
Dissabte dia 5: Assumpció Masmiquel Fina, Fam Collell-Aguirre.
Diumenge dia 6:
9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
11:00 h: Pere Espinasa Oliveras i Esperança Gironés Ventura, Dif. Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes.  
20:00 h: Fam. Nualart - Barba.
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 22 de març, va lliurar el seu esperit al Pare En Lluís Tort i Terrés, a l’edat de 88 anys. Que descansi en pau!
 
Recés de Quaresma dels diaques i preveres del Vallès Oriental
Aquest dilluns els capellans i diaques de les nostres parròquies viuran un matí de reflexió i de pregària. El recés es farà a la casa d’espiritualitat “Mare de Déu de Montserrat” a Caldes de Montbui.
 
Catequesi de Confirmació
També el dilluns, 31 de març, a les 18:30 es reuniran els Catequistes de Confirmació per anar programant el curs. La Reunió serà a la Rectoria.
 
Missa Familiar
El mateix dia, dilluns 31 de març, a les 9 del vespre es reunirà l’equip que prepara la Missa Familiar per tal de preparar la propera celebració que serà ja la “Missa del Burret”, vigília de Rams. La reunió, com de costum, es farà a la rectoria.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 1 d’abril, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
El mateix dimarts, a les 18:30 es reuniran les catequistes de 3r Curs de Catequesi Infantil.
Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 2 d’abril, a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
El proper dimecres, dia 2, a les 9 de la nit, es reunirà el Patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga. La reunió es farà a la sala Mare de Déu de Lurdes.
 
Via Crucis
Us recordem que cada diumenge de quaresma i fins el dia 6 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Totes aquestes setmanes resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.
 
UNA CARITAT QUE NO HUMILIÏ
Trobada dels Voluntaris de Càritas del Vallès Oriental
Sota aquest lema, UNA CARITAT QUE NO HUMILIÏ, es convida a tots els voluntaris i voluntàries de Càritas del Valllès Oriental a participar en aquesta trobada que tindrà lloc a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers. Ens acompanyarà en aquesta ocasió el capellà i jesuïta Darío Mollá que és col·laborador de Caritas Espanyola i autor del llibre “Espiritualitat en l’Acció Social”. La Trobada s’iniciarà a les 2/4 de 10 del matí i te previst cloure a 2/4 de 2. Ben segur que les paraules i el testimoni que el P. Darío Mollá ens pugui adreçar, seran més que interessants a l’ensems del fet de compartir amb gent d’altres pobles i parròquies us mateixos objectius. Hi ha una bona colla de voluntaris de la nostra parròquia que hi aniran. Si algú s’anima encara és a temps! Aprofitem les ocasions que se’ns donen de reflexionar i aprofundir en el misteri de l’Amor!
 
Hospitalitat de Lurdes
DIADA DE GERMANOR
Recordeu que el diumenge vinent celebrarem la DIADA DE GERMANOR de l’Hospitalitat. Per aquell dia NECESSITEM VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES que ens ajudin a fer d’aquest jorn una diada d’alegria i de festa per a tothom!
INFORMACIÓ:Tel.637291515(Encarna)
 
AVÍS MOLT IMPORTANT
Per raó de la Diada de Germanor i, per poder preparar el nostre temple parroquial per acollir les persones que de diferents llocs i indrets de la nostra diòcesi faran cap a La Garriga,
LA MISSA DE LES 9:30 DEL MATÍDEL DIUMENGE 6 D’ABRIL LA CELEBRAREM A LA CAPELLA DE LES MONGES FRANCISCANES DEL CARRER CARDEDEU. Disculpeu les molèsties.

30 de Març de 2014

La Fundació Joan Maragall reconeguda pels 25 anys de sintonia amb la cultura i el país

Jordi Llisterri –Catalunyam Religió) Reconeixement institucional aquest dijous a la tarda al Palau de Generalitat per als 25 de diàleg de la Fundació Joan Maragall (FJM). El president de la Generalitat, Artur Mas, i el cardenal Lluís Martínez Sistach van presidir l’acte de celebració de l’aniversari d’aquesta fundació de l’arquebisbat de Barcelona pionera en el diàleg dins del món de la fe i de la cultura. Una iniciativa del cardenal Narcís Jubany que ara ha complert 25 anys.

En l’acte en la sala principal del Palau, el president Artur Mas va lloar el servei que ha fet la FJM per “la intersecció entre el cristianisme i la cultura”, un model que ha practicant en diversos àmbits l’Església catalana. Va posar com a exemples fruïts d’aquesta intersecció les escoles cristianes, l’obra de Gaudí, les universitats d’inspiració cristiana, Càritas, els centres d’Esplai, els centres culturals catòlics en tot el territori o els mitjans de comunicació impulsats per l’Església a Catalunya.

Per Mas, aquests exemples i la FJM són una mostra de “a la sintonia entre l’Església, la cultura i el cristianisme, amb el moviment que viu el país”. “Entitats que pensen, dialoguen, que escolten, són tot un exemple a seguir, per a tothom i també per a nosaltres mateixos”.

L’arquebisbe Lluís Martínez Sistach també va agrair a la FJM la seva “vocació de pont entre el cristianisme i el món actual, la cultura catalana, els allunyats de l’Església”. Segons el cardenal, la Fundació ha aconseguit “posar enmig de la convivència social el pensament cristià”, “enriquir el pensament superant del pensament únic”, i “posar de relleu la necessitat de l’humanisme en una cultura tecnològica”.

Sistach va emmarcar la creació de la Fundació en la voluntat del Concili Vaticà II “per superar el divorci entre la fe i la cultura” i va agrair el servei de la FJM al país i a la cultura.

Catolicisme obert, conciliar, catalanista

L’acte es va obrir amb la intervenció de l’actual president de la FJM, Josep Maria Carbonell, que va relatar els principis “d’una institució cultural destinada a establir ponts de diàleg entre el cristianisme i la cultura del nostre país”. Un diàleg des d’un “catolicisme obert, conciliar, catalanista, i capaç d’entendre, amb una recepció alhora positiva i crítica, la modernitat”.

El president de la FJM va explicar que això s’ha fet des de dins de l’Església, cercant “un cristianisme, que sense dissoldre's en la modernitat secularitzada, i sense perdre la seva personalitat, ha de continuar interpel·lant”. L’objectiu és oferir “un ‘respir’ per a les persones que no volen perdre el nord, i ha d’ajudar a construir una comunitat humana honesta i en pau".

Josep Maria Carbonell també va destacar alguns noms claus en la història de la Fundació com l’anterior president, Antoni Matabosch, el filòsof Pere Lluís Font, i el teòleg Josep Maria Rovira Belloso. La incidència de la FJM també es va visualitzar pels assistents a l’acte institucional. Entre ells, l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol; la vicepresidenta, Joana Ortega; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; els presidents Jordi Pujol i Joan Rigol, a més de representants de bona part de la xarxa eclesial i acadèmica de Barcelona i dels qui han format part del Patronat de la FJM.

L’acte va tenir el moment central amb una conferència del físic i poeta David Jou, també patró de la FJM, sobre l’esperança i la incertesa en el món actual. Jou va glossar la complementarietat entre “l’esperança tecnològica, que aspira a ser eficaç i innovadora, l’esperança humanística, que ha de ser crítica i alliberadora, i l’esperança cristiana”.

Va defensar una vivència cristiana que “no és un espai extramundà i remot en un futur inverificable, sinó ja, aquí mateix, un àmbit constatable de justícia i de creixement”. Jou va concloure demanant que “El contacte entre tecnologia i fe, inviti més a l’acció profètica, que ens faci reclamar que aquests mitjans poderosos i sofisticats siguin emprats per a bé de tots”. Un àmbit en el que “l’esperança cristiana ha de ser mística i profètica en la seva arrel i la seva pràctica, crítica i alliberadora, com l’esperança humanista, en la seva reflexió, i eficaç i creativa, com l’esperança tecnològica, en la seva acció per resoldre problemes reals”.

Des de la seva creació, la Fundació Joan Maragall ha organitzat més de 800 actes i activitats, 14 Aules Joan Maragall –conferències durant una setmana sobre temes relacionats entre el cristianisme i la cultura-, 103 Quaderns –coeditats amb l’editorial Claret-, 76 volums de la col·lecció "Cristianisme i cultura" –coeditats amb Cruïlla-, 13 números de la nova etapa de la revista Qüestions de Vida Cristiana –amb Publicacions de l’Abadia de Montserrat-, 23 Premis Joan Maragall i l’obra Història del Pensament Cristià (Proa).


Web relacionada amb la notícia: Accé s directe a la web de Catalunya Religió

23 de Març de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 24 al 30 de març del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 24: Francesc Carreras Creus
Dimarts dia 25: Esp. Salvador Castells i Maria Gironés.
Dimecres dia 26: RICARDO SÁNCHEZ PÉREZ, LAIETA GIRBAU i POCURULL, PEDRO ALADID CABELLOS (funerals). José Ángel Trinidad.
Divendres dia 28: Teresa Dolz Bleser, Francesc Collell Roca
Dissabte dia 29: Fam Nualart-Barba.
Diumenge dia 30:
9’30 h: Ramon
11:00 h: Pro-Populo.
20:00 h: Ramon Marcellés Codinach.
 
Defuncions
Dimarts passat, dia 18 de març, va lliurar el seu esperit al Pare Na Eulàlia Girbau i Pocurull, als 93 anys; i el dimecres, dia 19, En  Pedro Aladid Cabellos, als 46 anys. Que descansin en pau!
 
Festa titular del Santuari de Puiggraciós
Dimarts, dia 25 de març, s’escau la Solemnitat de l’Anunciació. És la Festa Titular del Santuari de Puiggraciós. Es celebrarà la Missa Solemne a les 12 del migdia. Tothom hi som convidats. Unim-nos a la pregària de la Comunitat Monàstica que te cura del Santuari i preguem per tots els pobles i Comunitats Cristianes dels encontorns de Puiggraciós.
 
Càritas
També el dia 25, a les 18:30h, es reunirà l’Equip Coordinador de les diferents accions que Càritas promou a la nostra parròquia. La reunió es farà a la rectoria.
 
Reunió Pares/Mares dels nois i noies que es Confirmaran enguany.
Aquest curs, el dissabte de la vigília del Corpus, una colleta de nois i noies de la nostra Parròquia i de l’Escola Sek de Catalunya, rebran el Do de l’Esperit Sant pel Sagrament de la Confirmació. Entre d’altres coses, per anar preparant aquell dia i celebració, ens trobarem amb els pares i mares d’aquests joves el proper dimecres, dia 26 de març, a les 9 del vespre. La reunió la farem a la Sala St. Esteve.
 
Via Crucis
Us recordem que cada diumenge de quaresma i fins el dia 6 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Totes aquestes setmanes resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.
 
Hospitalitat de Lurdes
DIADA DE GERMANOR
programa d’actes
A partir de les 10:30 h. benvinguda i salutacions. A les portes de la parròquia podrem prendre un cafetó y pastes.
 
A les 11:00 h. Celebració solemne de l’Eucaristia presidida pel bisbe de Terrassa Josep Àngel Saiz.
 
En acabat ens traslladarem en autocars adaptats i cotxes particulars al pavelló de Can Noguera, per gaudir d’un bon dinar i
una gran festa on celebrarem els 25 anys de funcionament de la nostra delegació a la Garriga.
 
A les 14 h. dinar
 
El final de la festa estarà amenitzat pel grup d’havaneres “ els Bernats pescaires”
Us hi esperem !!!!
 
INSCRIPCIONS: Parròquia el dia 24 de març de 18 a 19 h.
INFORMACIÓ:Tel.637291515(Encarna)
Preu: 15 €
 
VOLUNTARIAT: aquell dia ens faran falta moltes mans i braços per traslladar, acollir... NECESSITEM VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES que ens ajudin a fer d’aquesta dia una diada d’alegria i de festa per a tothom!
INFORMACIÓ:Tel.637291515(Encarna)


MANS UNIDES Sopar Solidari

16 de Març de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 17 al 23 de març del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 17: Joan Torras Trias, Fam. Nualart-Barba
Dimarts dia 18: Maximiliano Lapuerta Peralta, Esp. Salvador Castells i Maria Gironés, Mn. Jordi Mas Castells,
Dimecres dia 19: JOSEP VIDAL i GUÀRDIA (funerals). Esp. Roser Plans i Antoni Sansó, Josep Canals Morera, Mercè Ricart Estela, José Ángel Trinidad, Josep Portavella Surribas, Carmen Colminero Estrella, Fam. Piqué-Tarrats.
Divendres dia 21: Lluís Giménez Roca (3r. Aniv)
Dissabte dia 22: Maria Circuns.
Diumenge dia 23:
9’30 h: P. Estanislau de Balanzó, sj.
11:00 h: Mn. Anton Fàbregas.
20:00 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 8 de març, va lliurar el seu esperit al Pare En Joaquim Sentí i Riera, als 78 anys; i el dijous, dia 13, En  Josep Vidal i Guàrdia, als 90 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi de Confirmació
Aquest dilluns, 17 de març, a les 18:30 es reuniran els Catequistes de Confirmació per anar programant el curs. La Reunió serà a la Rectoria.
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
També aquest dilluns, a les 9 de la nit, es reunirà el Patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga. La reunió es farà a la sala Mare de Déu de Lurdes.
 
Catequesi
Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 18, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
El mateix dimarts, a les 18:30 es reuniran les catequistes de 3r Curs de Catequesi Infantil.
Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 19 de març, a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Comissió de Litúrgia
Es reunirà el proper dimarts a les 9 del vespre. La reunió es farà a la sagristia i a l’església.
 
Arxiprestat
Aquest dimecres es reuniran els preveres del nostre arxiprestat per anar fent el seguiment del curs. La reunió es farà a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-los en la pregària.
 
Reforç Escolar
Dijous vinent, dia 20, a 2/4 de 7 de la tarda, es convoca a una reunió a tots els voluntaris i voluntàries del Reforç Escolar. Val la pena fer un esforç per trobar-nos tots i junts poder valorar i avaluar el que duem de curs per tal de millorar tot allò que calgui. La reunió es farà a la Sala St. Esteve. No hi falteu!
 
Cinema a La Parròquia
 
Divendres vinent, dia 21, a les 19:30h i a la sala Sant Esteve de la parròquia, es projectarà la pel·lícula, "JO CREC". L'entrada és gratuïta i està obert a tothom. Hi haurà “pica-pica!
 
Sinopsi: “Jo Crec” recull l’experiència i el testimoniatge de fe de gent coneguda, i no tant, de la nostra societat més propera.
 
Gènere: Testimonial.
 
 
Via Crucis
Us recordem que cada diumenge de quaresma i fins el dia 6 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Totes aquestes setmanes resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.

16 de Març de 2014

Vives i Taltavull, els bisbes catalans escollits per a la Permanent de la Conferència Episcopal

(Jordi Llisterri-Catalunya Religió) Les eleccions a la Conferència Episcopal Espanyola tenen una segona part que no és menys significativa que la primera on s’escull el president. Dimecres i dijous els bisbes han estat elegint els presidents de les 14 comissions episcopals. En les votacions, l’arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives, i el bisbe auxiliar de Barcelona Sebastià Taltavull, són els dos catalans escollits. L’elecció dels presidents de les comissions episcopals són un bon termòmetre per captar en quins perfils de bisbes dipositen la confiança els membres de l’episcopat.

Taltavull repeteix com a president de la Comissió de Pastoral. Va ser escollit fa tres anys; una elecció lògica tenint en compte que abans de ser bisbe Taltavull havia estat el secretari d’aquesta comissió. Però també va ser significativa tenint en compte que normalment els escollits són arquebisbes o bisbes amb més trajectòria episcopal. I va ser escollit l'any següent de ser nomenat bisbe auxiliar. Ara li han renovat la confiança.

D’altra banda, la novetat d’aquesta assemblea es l’elecció de Vives com a president de la Comissió de Seminaris i Universitats. Ja havia estat president entre el 2005 i el 2008, durant el primer mandat de Blázquez. Però el 2008, com Blázquez, no va ser reelegit per un segon mandat i durant dos triennis el president d’aquesta comissió ha estat el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz. Ara Vives torna a presidir la comissió de Seminaris.

En els canvis de presidència de les comissions, el cardenal Lluís Martínez Sistach no ha renovat com a president de la Comissió de Litúrgia; i el bisbe de Lleida Joan Piris ha acabat el segon mandat com a president de la Comissió de Mitjans de Comunicació. En els dos casos coincideix que Sistach ha complert la seva edat de jubilació canònica i que Piris hi arribarà aquest setembre.

Tot i que no forma part de la Permanent, el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortès, ha estat reelegit per un segon mandat president de subcomissió d'Universitats. També el bisbe de Girona, Francesc Pardo, ha estat escollit membre del Consell de Economia, on fins ara hi havia l'arquebisbe Vives.

La Comissió Permanent

Les comissions episcopals s’encarreguen de diversos àmbits temàtics, però el que també és important és que els 14 presidents formen part de la Comissió Permanent de la CEE. Aquest organisme es reuneix tres vegades l’any i és màxim òrgan de decisió entre assemblees, que només es reuneix dues vegades l’any. Per exemple, la Comissió Permanent és la que s’acostuma a pronunciarse sobre fets d’actualitat, mentre que l’Assemblea aprova documents de caire més doctrinal.

La permanent està formada pels set membres del Comité Executiu que es va renovar dimecres amb Ricardo Blázquez com president i Carlos Osoro, Juan José AsejoJuan del Río i Julián Barrio, junt amb el secretari general, José María Gil Tamayo, i, per raó del seu càrrec, l’arquebisbe de Madrid; per ara, el cardenal Antonio Maria Rouco. A aquests se sumen els 14 presidents de les comissions.

Finalment, la Comissió Permament es completa amb els arquebisbes de les provincies eclesiàstiques que no hi tenen cap representant. En el cas de Catalunya, les dues províncies eclesiàstiques ja estan representades amb Vives per la Tarraconense i Taltavull per la província de Barcelona. Així, els dos arquebisbes metropolitans catalans, el de Tarragona i Barcelona, no formaran part de la Comissió Permanent. En aquest cas, però, Martínez Sistach si que estarà a la Permanent com a cardenal, segons marquen els estututs.

En el trienni que ara s’acaba hi havia quatre catalans a la Comissió Permament –Sistach, Saiz, Piris i Taltavull- i ara passaran a ser tres –Vives, Taltavull i Sistach-. En aquest organisme format per almenys 21 bisbes, les decisions es prenen per majoria de dos terços. Finalment, com en l'anterior mandat, no hi ha cap bisbe de Catalunya en el Comitè Executiu.


Web relacionada amb la notícia: Accés directe a la web de "Catalunya Religió"

09 de Març de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 10 al 16 de març del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 10: Fam. Nualart-Barba
Dimarts dia 11: Fam. Serrano-Juan
Dimecres dia 12: PATROCINIO NIETO CALVO, MIQUEL MAS i OLIVERAS, MARÍA ÁLVAREZ FERNÁNDEZ, PILAR CLAVELL i ALMENARA, CARMEN LÓPEZ ALIAGA (funerals). Anna Mª Fité Balasch (4rt Aniv), Alfonsa Torres Fernández (15è Aniv), José Àngel Trinidad.
Divendres dia 14: Rosa Fàbregas Burgaya (11è Aniv)
Dissabte dia 15: Joan Carles Pueyo Sibina.
Diumenge dia 16:
9’30 h: Estanislau Massas (40è Aniv).
11:00 h: Fam. Olivé-Bulbena.
20:00 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 1 de març, va lliurar el seu esperit al Pare En Miquel Mas i Aoliveras, als 83 anys; el dimarts dia 4 Na María Álvarez Fernández, als 94 anys; el dimecres, dia 5, Na Pilar Clavell i Almenara, als 69 anys; i el divendres, dia 7, Na Carmen López Aliaga, als 80 anys. Que descansin en pau!
 
Via Crucis
Us recordem que cada diumenge de quaresma i fins el dia 6 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Totes aquestes setmanes resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.
 
Escolania Parroquial
El dilluns d’aquesta setmana, dia 10 de març, es reunirà la Junta de la nostra Escolania Parroquial. La reunió es farà a les 21:30h a la sala Sta. Cecília.
 
Pastoral de La Salut
Dimecres vinent, dia 12, a les 20:45h es reuniran el voluntaris i voluntàries de La Pastoral de la Salut per anar fent el seguiment del trimestre. La reunió serà a la Sala Mare de Déu de Lurdes.
 
Recés
Una aturada en el nostre dia a dia
 
L’Equip de La Pastoral de La Salut i l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de la nostra parròquia ens conviden a compartir una estona de reflexió, silenci i pregària.
Vine amb nosaltres al recés que farem el proper dissabte 15 de març de 10:00 h a 13:30 h a la Casa d'Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. (Carrer Cardedeu 25)
 
En un recés tenim el temps per a fer més conscient la presència personal de Jesús amb nosaltres i en nosaltres.
«Només quan trobem el Déu viu en Crist sabem realment què és la vida. No som un producte atzarós i absurd de l’evolució. Cadascú de nosaltres és el resultat d’un pensament de Déu. Cadascú de nosaltres és volgut, cadascú de nosaltres és estimat, cadascú de nosaltres és necessari. No hi ha res més meravellós que ser sorpresos per l’Evangeli, per l’encontre personal amb el Crist. No hi ha res més magnífic que conèixer-lo i parlar als altres de la nostra amistat amb ell».
Benet XVI
 
Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el “missatge”, sigui quin sigui. Parla Senyor, que el teu servent t’escolta (Samuel 3, 10)
 
Us esperem! Reserveu-vos la data! És obert a tothom!!!!
 

02 de Març de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 3 al 9 de març del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 3: Lluís Giménez Roca.
Dimarts dia 4: Xavier Pujal Vinent, Fam. Nualart-Barba
Dimecres dia 5: Antònia Vila Furró, José Àngel Trinidad.
Divendres dia 7: Agnés Morell García (1er Aniv)
Dissabte dia 8: Pedro Barneto Rocha.
Diumenge dia 9:
9’30 h: Mn. Josep Vich.
11:00 h: Mn. Josep Girona, Mn. Josep Cucurull.
20:00 h: Mn. Frederic Ràfols Vidal.
 
Defuncions
Diumenge passat, dia 23, va lliurar el seu esperit al Pare Na Conxita Gasull Castells, als 89 anys i dimecres dia 26 Na Patrocinio Nieto Calvo, als 93 anys. Que descansin en pau!
 
Col·lecta extraordinària per obres
Recordeu que aquest cap de setmana, farem la col·lecta extraordinària per les obres de la parròquia. Gràcies a tothom.
 
Via Crucis
Començant el dia 9 de març, cada diumenge de quaresma i fins el dia 6 d’abril, tothom, som convidats a acompanyar el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
Catequesi de Confirmació
Aquest dilluns, 3 de març, a les 18:30 es reuniran els Catequistes de Confirmació per anar programant el curs. La Reunió serà a la Rectoria.
 
Pares i Mares d’infants de Catequesi
També el dilluns, 3, a les 9 del vespre convoquem a tots els pares i mares dels infants que assisteixen a la Catequesi Infantil per tal de participar en la sessió de formació que ja varem anunciar en el seu dia.
El tema de la sessió és:
CELEBREM L’ALEGRIA DE SER AMICS DE JESÚS! (Com el quotidià de la família ha d’esdevenir un espai d’introducció de l’infant a la pregària i la litúrgia)
Recordem que la xerrada anirà a càrrec de Mn. Xavier Farrés, rector de les parròquies de Parets, Delegat Episcopal de Joventut i expert en catequesi i pastoral d’infants, adolescents i joves.
Us hi esperem!!!!
 
 
Catequesi
Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 4, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
El mateix dimarts, a les 18:30 es reuniran les catequistes de 3r Curs de Catequesi Infantil.
Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 5 de març, a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Pastoral de la Salut
Dimarts, dia 4, a les 10:30 del matí es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la Rectoria.
 
 
 
 
 
Dimecres de Cendra
 
Aquest dimecres, dia 5 de març, comencem l’Exercici Quaresmal d’enguany.
Celebrarem l’Eucaristia amb la benedicció i imposició de la cendra a: ¾ de 10 del matí a la capella de la Residència del Pilar i a les 8 del vespre a l’Església Parroquial.
Recordem que el Dimecres de Cendra és dia de dejuni i d’abstinència. També és bo tenir present que tot i no ser dia de precepte és d’aquelles ocasions en la que s’hi escau molt participar de l’Eucaristia per tal de començar “amb bon peu” el camí que ens mena vers la gran festa Pasqual!
 
Per mor de celebrar aquest dimecres l’inici de la quaresma la Missa de Funeral es trasllada a l’altre dimecres, dia 12 de març.
 
La Família, esperança del món
5ª Setmana de la Família
 
Dins els marc de la 5ª Setmana de la Família que s’organitza i es coordina mitjançant la Delegació Episcopal de Pastoral Familiar us convidem a la xerrada “Drogues... i jo què hi pinto”.
Hi ha un munt de coses que “enganxen” a joves i grans... Algunes d’aquestes ens impedeixen de créixer com a persones i d’actuar com a tals...
Aquesta xerrada s’adreça sobretot a adolescents i joves...  No vol ser una “menjada d’olla”. Simplement una reflexió en veu alta d’algú que treballa les 24h del dia amb gent “enganxada”...
Qui ens acompanyarà en aquest “viatge” és l’Eduard Sala, director de l’Obra Social Sta. Lluïsa de Marillach d’atenció a persones en risc d’exclusió social a la Barceloneta. Valdrà la pena!
Us esperem, doncs, el proper divendres 7 de març a les 21:00h a la Sala St. Esteve.
 
 
Missa Familiar
Dissabte vinent, dia 8 de març, a les 6 de la tarda hi haurà la MISSA FAMILIAR d’aquest mes amb la qual volem iniciar el Camí de la Quaresma amb els més petits de casa.
Com ja sabeu, aquesta missa està pensada especialment pels infants i les seves famílies, especialment aquells que participen a la Catequesi Infantil, però també per tots els que hi vulgueu participar. No hi falteu!
 
Vetlla de Pregària de Quaresma
Dissabte, dia 8 de març, a les 21:30h al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós
 
CONCERT SOLIDARI DE GOSPEL
Diumenge vinent, 9 de març, a les 17:00h, el Cor Carlit Gospel ens oferirà un magnífic concert benèfic a favor d’ONCOVALLÈS.
 
El concert es realitzarà a la nostra Església Parroquial.
El preu/donatiu de l’entrada és de 10€. Les entrades s’estan venent aquests dies en diferents punts del poble. També es vendran el mateix dia del concert una hora abans de començar a l’entrada principal de l’Església.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart