Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

27 de Abril de 2014

Notícies i Advertiments per la Setmana del 28 d'Abril al 4 de Maig del 2014

Col·lecta Extraordinària per Obres
 
El proper cap de setmana (dissabte 3 i diumenge 4 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 
Missa a Samalús
Com cada primer diumenge de mes, la setmana vinent, el dia 4 de maig, a les 12:00 h del migdia celebrarem l’Eucaristia Dominical a la Parròquia de St. Andreu de Samalús
 
Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 28: Pere Gispert i Vinyals (1r Aniv), Jacint Humet i Pous (1r Aniv).
Dimarts dia 29: Francesc Collell Roca, Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 30: JOSEP AUGÉ FONTSERÉ, JOSÉ MARTÍNEZ MARTÍNEZ, ANTONIO ARZA FERNÁNDEZ, PILAR FORCADA FONT (funerals). Esp. Josep Piqué i Antònia Bundó, Josep Mª Piqué Bundó, Ramon Marcellés Codinach.
Divendres dia 2: Fam Fernández-Medina.
Dissabte dia 3:
Diumenge dia 4: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
 
Defuncions
El dissabte, dia 20 de maig, va fer el seu traspàs a la casa del Pare En Josep Augé i Fontseré, als 77 anys. Dimecres passat, dia 23, va lliurar el seu esperit al Pare En José Martínez Martínez, als 83 anys; aquest divendres, dia 25, ho van fer N’Antonio Arza Fernández, als 83 anys; i Na Pilar Forcada i Font, als 87 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi de Confirmació
El dilluns, 28 d’abril, a les 18:30 es reuniran els Catequistes de Confirmació per anar programant el curs. La Reunió serà a la Rectoria.
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
El mateix dilluns, dia 28, a les 9 de la nit, es reunirà el Patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga. La reunió es farà a la sala Mare de Déu de Lurdes.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 29 d’abril, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
El mateix dimarts, a les 18:30 es reuniran les catequistes de 3r Curs de Catequesi Infantil.
Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 30 d’abril, a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Sessions de Formació
pel Voluntariat de Càritas
Aquest dimarts, dia 29 d’abril, s’inicia un cicle de sessions de formació adreçat a tots els voluntaris i voluntàries dels diferents serveis que Càritas ofereix a la nostra parròquia (El Rober, El Banc d’Aliments i El Reforç Escolar) però OBERT A TOTHOM.
Aquesta primera sessió començarà a les 19:00h. Ens aplegarem a la Sala St. Esteve. Ens hi acompanyaran diferents professionals dels serveis tècnics de Càritas del Bisbat de Terrassa.
Pensem que pot ser un espai de creixement humà i cristià que pot fer-nos molt i molt de bé a tots els que hi participem, tant per la nostra vida personal, com per la nostra acció comunitària i social. Valdrà molt i molt la pena. Animeu-se! Tots hi sou convidats!
 
Comunions
Dijous vinent, 1 de maig, hi haurà les tandes de les celebracions eucarístiques en les quals els nens i nenes que han fet els dos primers cursos de catequesi infantil, participaran per primera vegada, plenament, de l’Àpat Pasqual. La nostra enhorabona a totes les famílies i llurs infants. Per part de la comunitat cristiana mirem de tenir-los ben presents en les nostres pregàries.
 
Més a prop del Diaconat
En Josep Mª Fernández, membre del Consell Pastoral de la nostra parròquia, responsable de la Pastoral de la Salut, col·laborador de Càritas... Com ja sabeu, fa uns anys que es va preparant per ser ordenat, si Déu ho vol, de diaca. En aquest camí i procés ja hem anat comunicant oportunament a la feligresia els diferents passos que ha anat fent, el lectorat, l’acolitat. Ara arriba a un dels moments previs a l’ordenació més importants. El moment en el qual l’Església Diocesana, per mans del seu Bisbe (o aquell en el qual hi delegui) reconeix i admet públicament a la persona com a candidat apte pel ministeri del diaconat.
Això serà divendres vinent, dia 2 de maig, en el transcurs de l’Eucaristia de les 8 del vespre. Serà el bisbe Salvador Cristau, auxiliar de Terrassa, qui en nom de la nostra Diòcesi i del seu pastor, reconeixerà i admetrà com a candidat al diaconat el nostre estimat Josep Mª Fernández i Sabaté. Tothom hi sou convidats. Des d’aquest Full Parroquial la nostra enhorabona a en Josep Maria i al seu company, Paolo Petrolillo que juntament amb ell serà admès al sagrat orde del diaconat.

27 de Abril de 2014

DOS NOUS "SANTS" PARES I DOS PROCESSOS DIFERENTS

canonització dels papes Joan XXIII i Joan Pau II

Aquest diumenge, 27 d'abril, que per a nosaltres és la festa de la Mare de Déu de Montserrat, però que litúrgicament és el segon diumenge de Pasqua i festa també de la Divina Misericòrdia, a la plaça de Sant Pere del Vaticà, es farà la celebració de la canonització dels papes Joan XXIII i Joan Pau II.

Dos nous sants i, per tant, dos nous models de vida cristiana molt propers a nosaltres en el temps. D'entrada, contra els més crítics, hem de dir que no es canonitza el seu pontificat, és a dir, la manera com ells van governar l'Església en el seu temps, ni tampoc se'ls considera perfectes en la seva vida humana, sinó que el que es reconeix és la seva vida cristiana. O, dit d'una altra manera: la santedat amb la que ells van viure la seva vida cristiana i, per tant, es valorarà d'ells la seva profunda espiritualitat.

El fet que tots dos fossin papes i que -per tant- ja en vida se'ls considerés "sants pares" ben segur que això ja ha fet molt perquè la nostra mirada sobre ells i sobre la seva espiritualitat fos molt especial.

Del papa Joan XXIII, d'Angelo Giuseppe Roncalli, hem de dir que per a molts ja estava considerat com un sant. Fins i tot se l'anomenava ja en vida com "el papa bo". Tot i que el seu pontificat va ser molt curt, nascut el 1881 al petit poblet italià de Sotto il Monte, a prop de Bergamo, va ser elegit papa el 28 d'octubre del 1958 i va morir el 3 de juny del 1963, en poc menys de cinc anys es va guanyar l'estima de la gent, pel seu tarannà i per la seva gran bonhomia.

Del seu pontificat però en va quedar una gran fita, la convocatòria del Concili Ecumènic Vaticà II, que es va iniciar l'11 d'octubre del 1962. Un concili que ell va començar però que no va poder veure acabar, però que va canviar totalment la manera d'entendre's l'Església a si mateixa i la manera de relacionar-se amb el món. Per a entendre bé la seva senzillesa i la seva espiritualitat us recomano el seu petit llibre "Diari d'una Ànima", que -amb la pràctica de redactar, de tant en tant, unes breus notes espirituals- ell va començar a escriure quan estava en el seminari i que va continuar fins a la seva mort.

El procés del papa Joan XXIII fins als altars ha estat molt lent, massa. Justament ha estat el papa Francesc el qui ha avançat el seu procés, sense la necessitat de verificar-se un segon miracle en la seva causa. Recordem que va ser beatificat ja fa prop de 14 anys, el 13 de setembre de l'any 2000 i que la seva festa se celebra i es continuarà celebrant el dia 11 d'octubre, el dia de l'obertura del Concili Vaticà II.

I d'un papa lent en el seu procés, passem ara a un papa de via ràpida, Joan Pau II, que -quan va morir- molts ja van cridar o van escriure en pancartes allò de "Santo subito", reclamant-ne un procés de canonització accelerat. Va ser el seu successor, Benet XVI, el qui només va permetre d'obrir el seu procés abans dels prescriptius cinc anys després de la seva mort. Però sense permetre cap més altra privilegi. Això ha fet que pugi als altars poc després d'haver-se celebrat els nou anys de la seva mort, i -per tant- abans dels 10 anys, prescriptius.

Pel que fa al papa Joan Pau II, ens referim a un dels pontificats més llargs de la història, el tercer més llarg, de prop de 27 anys. Karol Wojtyla, va néixer el 18 de maig del 1920, a la població polonesa de Wodiwice, i va ser escollit papa el 16 d'octubre del 1978 i va morir el 2 d'abril de l'any 2005. Durant la seva infantesa i joventut va viure els estralls de la Segona Guerra Mundial, la invasió nazi de Polònia, el comunisme, la persecució religiosa i la mort de persones molt properes, que van marcar fortament la seva vida.

Justament van ser aquests antecedents i els fet de viure temps difícils els qui van configurar el seu gran lideratge com a persona, com a capellà, com a bisbe i després com a papa. Va ser el primer papa polonès i el primer que no era italià després de 455 anys. Durant el seu pontificat es va rellançar la imatge del cristianisme a nivell mundial a través de múltiples viatges, més de cent, per tots els cinc continents i aconseguint una presència continuada en els mitjans de comunicació, la qual cosa el va convertir en una autèntica veu moral en tot el món, molt més enllà d'Europa.

Amb la caiguda del Mur de Berlin, ara farà 25 anys, Joan Pau II també va ser un personatge clau en l'esfondrament de la Unió Soviètica, la recuperació de l'Europa de l'Est i de les comunitats cristianes que s'havien mantingut vives en la clandestinitat. Fou també un prolífic autor de 14 encícliques i 14 exhortacions apostòliques, destacant sobretot les de temes de Doctrina Social o les de pregon contingut teològic. Recordem també el que ell va fer per l’ecumenisme i el diàleg intereligiós, com la trobada d’Assís el 1986, pregant per la Pau al món; o la petició de perdó pels errors comesos al llarg de la història pel cristianisme, aprofitant el Jubileu de l’any 2000.

Tinguem en compte que ell va recuperar aquestes celebracions de canonització, com la d'aquest diumenge, proclamant -en prop de 30 anys- a 482 sants i 1339 beats. Això sí, uns de més ràpids i uns altres de més lents.

Francesc Romeu, capellà catòlic i periodista.


Web relacionada amb la notícia: Anar directament a

20 de Abril de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 21 al 27 d'abril del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 21: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 22: Maria Circuns.
Dimecres dia 23: Jordi Massas, Jordi Izquierdo, Ricard Casadesús Siurana (1r Aniv), Francisco Fernández Rodrigo (1r Aniv).
Divendres dia 25: Francesc Carreras Creus.
Dissabte dia 26: Pere Solé Juval (1r Aniv).
Diumenge dia 27:
9’30 h: Lluís Tort Terrés.
11:00 h: Esp. Julià Julià i Maria Noguera.  
20:00 h: Famílies, veïns, amics i difunts del Barri de Montserrat. Lola Fortuny Marata, Montserrat Dameson, Montserrat Prió Rutllás.
 
Defuncions
Divendres passat, dia 18 d’abril, va lliurar el seu esperit al Pare Na Maria Jesús García Saucedo, a l’edat de 76 anys. Que descansi en pau!
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
Aquest dimecres al matí es reuniran els capellans que serveixen les parròquies del nostre arxiprestat. La reunió serà a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-los en la pregària.
 
Catequesi Infantil
Dissabte vinent, dia 26, a les 18 de la tarda els nens i nenes que enguany fan el segon curs de la Catequesi Infantil, faran la seva Renovació de les Promeses del Baptisme. És una senzilla però important celebració litúrgica amb la qual celebrem la Pasqua i alhora es preparen, ja de forma immediata, aquells nois i noies que el dia primer de maig faran la seva primera comunió. Preguem per tots ells, per les seves catequistes i les seves famílies.
 
Aplec de Puiggraciós
En acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós. Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha. Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 del matí del diumenge 28 d’abril. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge. Una bona colla de famílies i grups de la parròquia ens hi quedarem a dinar!!! Animeu-se! Reserveu-vos el dia. No hi falteu!
 
Diumenge vinent, dia 27 d’abril, SUPRIMIREM LA MISSA DE LES 11 DEL MATÍ per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble a les 10:30h al Santuari de Puiggraciós
 
Tres Tombs a La Garriga
Diumenge vinent, dia 27 d’abril, al voltant de les 12 del migdia, hi haurà la tradicional Passada dels Tres Tombs. L’Associació d’Amics dels Tres Tombs organitza, un any mes, aquesta diada vinculada a la festa de St. Antoni Abat. Cap al migdia, a la plaça de l’Església, hi haurà la tradicional benedicció de cavalls, carros, cavalcadures... Tothom és convidat!
 
Preparació al Baptisme
I encara, diumenge vinent, a les 18:00h hi haurà la trobada amb les famílies que batejaran llurs infants al llarg del proper mes de Maig per tal de preparar la celebració. Encomanem-los, també, en la nostra pregària.

13 de Abril de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 d'abril del 2014

 
Setmana Santa 2014 
horari de les celebracions a La Garriga
 
diumenge dia 13 d’Abril
18:00 celebració del sagrament del perdó        a l’església parroquial
 
17 d’Abril DIJOUS SANT
09:00   laudes                                                   església parroquial
20:00   MISSA DE LA CENA DEL SENYOR        església parroquial
23:00  HORA SANTA                                         església parroquial
 
18 d’Abril DIVENDRES SANT
09:00   laudes                                                   església parroquial
12:00   VIA CRUCIS                                           església parroquial
18:00   CELEBRACIÓ
           DE LA MORT DEL SENYOR                      església parroquial
21:30   CONTEMPLACIÓ DE LA CREU
            completes del divendres sant                  església parroquial
 
19 d’Abril DISSABTE SANT
09:00   laudes                                                  església parroquial
22:30   SOLEMNE VETLLA PASQUAL              església parroquial
  
20 d’Abril DIUMENGE DE PASQUA
09:30   Missa de Pasqua                                   església parroquial
            cantada de caramelles
            (Coral l’Aliança)
10:30  Missa de Pasqua                                   capella de l’Asil-Hospital
11:00   MISSA SOLEMNE DE PASQUA            església parroquial
            cantada de caramelles
            (Escolania Parroquial)
19:00   vespres solemnes                               capella Germanes Hospitalàries
20:00   Missa de Pasqua                                   església parroquial
            cantada de caramelles
            (Escolania Parroquial)
 
 
Celebració del Perdó
Us recordem que aquest diumenge, dia 13, a les 18:00 celebrarem el sagrament de la RECONCILIACIÓ a la nostra Església Parroquial.
De quina millor manera podríem iniciar la Setmana Santa i disposar-nos per la gran festa de la PASQUA que cercant la Pau i el Perdó que ens obté la tendresa i misericòrdia del Bon Déu. Totes i tots hi sou convidats a deixar-se estimar pel Pare.
Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 14: Antonina Garriga (13è Aniv.), Ramon Bulbena i Rosalia Surigué, Manel Fernández Bertrán (2n. Aniv), Ramon Tresserras Soler (7è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 15: Mariano Catalán (7è Aniv.), Alexandre Blancafort.
Dimecres dia 16: DOLORES BARBRA TRIGO (funerals). Juan Torras Trias.
Diumenge dia 20: 9’30 h: Mn. Jordi Mas Castells. 11 h: Pro Populo. 20 h: Mercè Ricart Estela.
 
Baptismes
Dissabte passat, dia 5, van rebre les aigües baptismals Jeanette Tort Rizki i Ainhoa Albarrán Realpe. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
El dia 27 de març, a Puebla (Mèxic), feu el seu traspàs a la casa del Pare, en Joan Costa Font, als 72 anys. Dissabte dia 5 d’abril, va lliurar el seu esperit al Senyor En Toni Rozas Padrós, als 65 anys; diumenge dia 6, Na Primitiva Juarez Martínez, als 88 anys; i el divendres dia 11, Na Dolores Barba Trigo als 85 anys. Que descansin en pau!
 
Pasqua a Samalús
El diumenge dia 20 d’Abril, Solemnitat de la Pasqua, hi haurà missa a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12 del migdia.
 
Misses, celebracions i despatx parroquial entre mig de setmana a la nostra parròquia.
 
Aquesta setmana, en concret dilluns i dimarts, Mn. Santi haurà de donar un cop de mà en algunes de les parròquies del nostre Arxiprestat pel que fa al Sagrament de la Reconciliació en aquelles parròquies, per la qual cosa les misses i celebracions a la nostra parròquia queden de la següent manera:
 
A l’església parroquial, dilluns i dimarts hi haurà la Celebració de la Litúrgia de la Paraula amb la distribució de la Sagrada Eucaristia, cadascun d’aquests dies, a les 8 del vespre.
 
Pel que fa al Despatx Parroquial romandrà tancat aquesta Setmana Santa tant dilluns, dia 14, com el dimecres, dia 16. Tampoc hi haurà Despatx el Dilluns de Pasqua, dia 21, que és festiu. El proper dia de Despatx Parroquial serà el dimecres, dia 23, com de costum a les 18:30h.
Gràcies a tots i disculpeu les molèsties.
 

06 de Abril de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 7 al 13 d'abril del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 7: Jaume Valls Font (25è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 8: Antonia Serrano Pérez.
Dimecres dia 9: Joan Galvany Ventura (19è. Aniv), Esp. Victoria Quesada i Juan Rodríguez, Flora Ureña, Eduardo Rodríguez, Blanca Zapata.
Divendres dia 11: Manolo Fernández Gómez (1r. Aniv).
Dissabte dia 12: Fam. Pañella-Baró
Diumenge dia 13: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 12 h: Pro Populo. 20 h: Fam. Anselmo de Hernández.
 
 
Defuncions
Dissabte passat, 29 de març, va lliurar el seu esperit al Pare N’Ismael Puerto Brumos, als 90 anys i diumenge dia 30 En Francisco Solà Abad, als 52 anys. Que descansin en pau!
 
 
Noces d’Or i Argent
Aquest dimarts, dia 8 d’abril, a les 9 del vespre es reuniran les parelles que enguany celebren els seus 25 i 50 anys de casats. Si en coneixeu cap parella que ho celebrin i ho vulguin fer amb tots nosaltres ja els hi podeu fer saber el dia, l’hora i el lloc d la reunió. Us esperem! Feu-ho córrer!
 
 
Catequesi
Dimecres, dia 9, a les 16:15h es reuniran les catequistes que acompanyen els infants que aquesta Pasqua participaran plenament, per primera vegada, de l’Eucaristia. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
El mateix dia, al vespre, a les 9 de la nit, es reuniran els pares i mares dels mateixos infants que són els que enguany fan el 2on Curs de Catequesi Infantil. La reunió serà, també, a la Sala St. Esteve.
 
 
Pastoral de la Salut
Encara el dimecres, dia 9, es reuniran a ¾ de 9 del vespre els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
 
Col·legi de Consultors
El proper dijous, dia 10, a les 11 del matí es reunirà El Consell de Consultors del nostre Bisbat de Terrassa. La reunió serà a la Cúria Diocesana.
 
 
Via-Crucis
Us recordem que durant la Quaresma, tots els diumenges hem resat el Via-Crucis a les 7 h de la tarda.
Aquest és el darrer...
acompanya’ns
acompanya’l
 
 
Col·lecta extraordinària per obres
 Tingueu present que aquest mes d’abril la COL·LECTA EXTRAORDINÀRIA PER LES OBRES DE LA PARRÒQUIA no es farà el primer cap de setmana de mes, sino el següent el 12 i 13 d’abril.
 Gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

06 de Abril de 2014

DIUEMENGE DE RAMS A LA GARRIGA

horaris de les celebracions d'aquell cap de setmana al nostre poble

Diumenge de Rams
Horari de les celebracions a La Garriga
 
dissabte dia 12 d’Abril
 
18:00      missa del burret
és la missa de rams especialment adreçada als més petits i als infants dels diferents cursos de la catequesi. Començarem la pre-celebració als locals parroquials on farem un taller de cants. Després marxarem tots junts cap a la plaça de l’Església on beneirem els rams, les palmes i els palmons. Tot seguit entrarem al temple on celebrarem l’Eucaristia.
 
20:00 missa a l’església parroquial
 
diumenge dia 13 d’Abril
 
09:30 missa a l’església parroquial
 
10:00 missa a l’asil-hospital
 
12:00 benedicció solemne dels rams
a la plaça de l’església; tot seguit celebració de l’eucaristia a l’església parroquial
 
18:00 celebració del sagrament del perdó a l’església parroquial
 
20:00 missa a l’església parroquial
 
Recordem que a totes les celebracions del cap de setmana es beneiran els rams en començar l’eucaristia.
 
 

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart