Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

30 de Juny de 2014

GRAN CONCERT D'ESTIU DE L'ESCOLANIA PARROQUIAL

divendres 4 de juliol, a les 9 del vespre, a l'església parroquial de sant esteve de la garriga

 

El divendres d'aquesta setmana, dia 4 de juliol, a les 9 del vespre, la nostra Escolania Parroquial de St. Esteve de La Garriga, ens oferirà en seu tradicional GRAN CONCERT D'ESTIU.

Aquest concert és la cloenda simbòlica del curs pastoral. Diem simbòlica perquè encara els hi queda la participació al 39è Congrés Internacional de Pueri Cantores a Paris i algun que altre compromís al llarg del mes de juliol.

El concert que ens oferiran aquest divendres els nostres cantaires, vol ser un "passeig" per la història de la música interpretant peces de diferents èpoques i estils. Ben segur que, com sempre, no ens defraudaran gens! Ans al contrari, gaudirem d'una estona de bona música interpretada per les millors veus.

L'entrada és lliure i gratuïta. Animeu-se! no us ho podeu perdre! Us esperem!


Descarregar arxiu adjunt: CARTELL DEL CONCERT

29 de Juny de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 30 de juny al 6 de juliol del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 30: Esp. Josep Piqué i Antònia Bundó, Josep Mª Piqué Bundó, Ramon Marcellés Codinach, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 1: Acció de gràcies pels malalts que s’estan recuperant.
Dimecres dia 2: Mario Gómez Meneses,
Divendres dia 4: Fam. Solé-Lluis.
Dissabte dia 5: Anna Ribas Pujadas.
Diumenge dia 6:
9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
11 h: Fam. Coral-Cuscó.
20 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Descansin en la Pau del Senyor.
 
Escolania Parroquial
CONCERT DE FI DE CURS
 
Divendres vinent, dia 4 de juliol, a les 9 del vespre, la nostra Escolania Parroquial ens oferirà el tradicional CONCERT DE FI DE CURS que enguany ens convida a fer un tomb per LA HISTÒRIA DE LA MÚSICA! Guardem-nos tots la data a l’agenda i no hi faltem a aquesta cita que, ben segur, farà que se’n parli arreu!!!! No us ho podeu perdre! No hi falteu!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Aquesta setmana l’Equip de Pastoral de la nostra Escola Parroquial tindrà diferents reunions per tal de programar l’acció pastoral de l’Escola pel curs vinent.
Dimarts, dia 1 de juliol, hi haurà una trobada a Terrassa de tots els claustres de les escoles parroquials i diocesanes del bisbat. Al llarg d’aquell matí els diferents Equips de Pastoral de les escoles també treballaran conjuntament de cara al curs 2014/2015.
El matí del dijous, dia 3, l’Equip de Pastoral del St. Lluís es reunirà a la mateixa escola per tal d’acabar de perfilar, objectius, accions, actuacions.
Encomanem tot aquest treball en la nostra pregària.
 
 
 
 
 
 
 
39è CONGRÉS INTERNACIONAL
DE PUERI CANTORES
Del 9 al 13 d’aquest mes de juliol, la ciutat de Paris acollirà el 39è Congrés Internacional de Pueri Cantores. Nois i noies d’arreu del món s’aplegaran a la “ciutat de la llum” sota el lema “DEMÀ, TOTS ELS INFANTS DEL MÓN CANTARAN LA PAU DE DÉU”.
Fou a Paris on Monsenyoir Fernand Maillet, director dels “Petits Chanteurs à la Croix de Bois”, va tenir la idea ja al 1947 de federar cors a França i després a tot el món per donar al cant coral un valor educatiu i cantar la glòria de Déu i la Pau en el món.
La nostra Escolania Parroquial també hi assistirà i participarà d’aquest Congrés. A banda dels cantaires i els seus directors, una colleta de pares i mares, i també el nostre rector, acompanyaran els nostres nois i noies.
Encomanem aquest esdeveniment en la pregària i a tots els qui des d’aquesta parròquia hi participaran.
 
A la pàgina web del Congrés trobareu molta més informació, el programa d’actes, etc:
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 5 i 6 de juliol, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Samalús
Diumenge vinent, dia 6 de juliol, com cada primer diumenge de mes, celebrarem l’eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12:00h.

22 de Juny de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 23 al 29 de juny del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 23: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 24: Francesc Carreras Creus, Joan Galvany Ventura, Patrocinio i Juana de Pablos, Fam. Camprodón-Puigdefàbregas, Esp. Joan Viñets i Pepeta Llauger, Joan Hernàndes Oliveres.
Dimecres dia 25: LILIA TORRA BORRELL (funeral).
Divendres dia 27: Maria Mosteo (15è Aniv).
Dissabte dia 28: Josep Mª Andreu Garriga (14è Aniv), Francesc Collell Roca, Fam. Sansó-Plans.
Diumenge dia 29:
9’30 h: Pro Populo.
11 h: Pere Espinasa Oliveras i Esperança Gironés Ventura; Joan Sallés Bruy.
20 h: Pro Populo.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 15 de juny, van rebre el Sagrament del Baptisme l’Erik López Montes, na Vera Vila Torrequebrada, na Martina Salvador Camacho i n’Alba Lucas Indianot. Siguin benvinguts a la Colla dels Amics i les Amigues de Jesús que és l’Església.
 
Defuncions
El 14 d’aquest mes de juny feu el seu traspàs a la Casa del Para la nostra germana Magdalena Ripoll Casado als 92 anys. L’endemà, dia 15, ho feu Na Maria Torras Dalmau als 63 anys; i el dimecres, dia 18, Na Lilia Torra i Borrell, als 85 anys. Descansin en la Pau del Senyor.
 
Escolania Parroquial
Els propers dimecres i dijous, dies 25 i 26 d’aquest mes de juny, hi haurà les Audicions de Final de Curs dels nois i noies de la nostra Escolania que estudien algun instrument. Les Audicions seran a les 18:30h ambdós dies.
 
Catequesi Infantil
També el dimecres, dia 25 de juny, hi haurà la sessió informativa per aquells pares i mares que hagin preinscrit els seus fill/filles per fer, el curs vinent, el primer curs de la Catequesi Infantil. La reunió serà a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve. Us esperem!
 
Voluntariat Banc d’Aliments
Per tal de fer valoració del curs pastoral que ja acaba i poder programar l’atenció a les persones i famílies durant els mesos d’estiu i organitzar els torns oportuns es reuniran tots els voluntaris i voluntàries del Banc d’Aliments de Càritas Parroquial. És important que hi siguem tots els qui vulguem col·laborar (tant els voluntaris dels dimecres com els dels dissabtes) sigui recollint el pa, preparant els lots, reposant aliments o atenen els usuaris. La reunió serà el dimecres, dia 25, a les 19:00h a la Sala St. Esteve. No hi falteu!
 
Sopar de Fi de Curs
Dissabte vinent, dia 28 de juny, celebrarem la Fi del Curs Pastoral. A les 8 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 9 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials. Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup. (Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)
Animeu-se, us esperem!
 
Preparació pel Baptisme
El proper diumenge, dia 29 de juny, a les 18:00h es convoca a totes aquelles famílies que batejaran llurs infants al llarg del proper mes de juliol. La reunió es farà a la Sala Sta. Cecília.
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 5 i 6 de juliol, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Samalús
Diumenge vinent, dia 6 de juliol, com cada primer diumenge de mes, celebrarem l’eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12:00h.

15 de Juny de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 16 al 22 de juny del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 16: Joan Cruz (15è Aniv), Joan Espinasa Ballús (4rt Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 17: Joan Torras Trias.
Dimecres dia 18: MONTSERRAT CASTELLS GIRONÉS, LLUÍS MAURÍ HOMS (funerals). Montserrat Oliveras Torrents (17è Aniv), Mn. Jordi Mas Castells.
Dijous dia 19: Per tots els difunts.
Divendres dia 20: Mercè Ricart Estela.
Dissabte dia 21: Lluís Tort Terrés.
Diumenge dia 22:
9’30 h: Maria Circuns.
11 h: Pro Populo.
19:30 h: Per tots els difunts.
 
Matrimoni
Diumenge passat, dia 8 de juny, van contreure matrimoni canònic a la nostra parròquia l’Alejandro Rebollo i na Cristina Tarjuelo. Per molts anys!
 
Defuncions
El dia 8 d’aquest mes de juny, va fer el seu traspàs a la Casa del Pare na Maria Pau Roig als 94 anys i el dijous, dia 12, na Montserrat Castells Gironés als 92 anys. Descansin en Pau.
 
CATEQUESI d’infants Curs 2014-2015
És la catequesi adreçada als infants que l’any vinent cursaran a les escoles de 3er a 5è de Primària
 
Preinscripcions:
els dies de despatx parroquial:
Dilluns de 20:30 a 21:30
Dimecres de 18:30 a 19:30
 
La preinscripció es formalitzarà a la reunió de pares que hi haurà el dimecres 25 de juny a les 9 del vespre a la parròquia.
 
En començar el curs NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny.
 
Sopar de Fi de Curs
Dissabte, dia 28 de juny, celebrarem la Fi del Curs Pastoral.
 
A les 8 del vespre celebrarem l’Eucaristia i cap a les 9 compartirem plegats un senzill sopar als locals parroquials.
 
Tots els voluntaris i voluntàries de les diferents activitats, grups i serveis de la Parròquia hi sou convidats. Per organitzar-nos millor convé que cadascú s’apunti mitjançant el responsable o coordinador del grup.
(Les persones que hi participeu en més d’un grup sols us haureu d’apuntar en un d’ells)
 
Animeu-se,reserveu-vos la data, us esperem!
 
 
 
Corpus 2014 + Misses i Celebracions
 
dijous 19
08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich.
19:30 Vespres Solemnes a l’Església Parroquial
20:00 MISSA SOLEMNE DE CORPUS
21:00 SOLEMNE ADORACIÓ EUCARÍSTICA. En ocasió del CORPUS, se’ns convida a celebrar una estona de pregària en la intimitat del Senyor que se’ns manifesta en el Misteri de l’Eucaristia.
 
divendres 20
08:30 Laudes solemnes a la Capella del Passeig del Dr Vich.
19:30 Vespres solemnes a la Capella del Santíssim
20:00 Missa a la Capella del Santíssim. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim Sagrament.
 
dissabte 21
08:30 Laudes solemnes a la Capella del Santíssim.
20:00 Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
 
diumenge 22, DIADA DEL CORPUS
09:30    Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
11:00    Missa a l’Església Parroquial. En acabar l’Eucaristia es beneirà el poble amb el Santíssim.
19:30    OFICI SOLEMNE DEL CORPUS
Missa Solemne. Tot seguit Processó pels carrers i places encatifats del nostre poble, amb la participació i actuació de l’Escolania Parroquial, les colles de Bastoners i Geganters de la Garriga.
 
 
Càritas
Aquest dilluns, dia 16, es reunirà l’Equip Coordinador de Càritas de la Parròquia. La reunió serà a les 18h a la rectoria.
 
Voluntaris de Càritas
El dimarts, dia 17, a les 19h hi haurà una nova sessió de formació per tots els voluntaris i voluntàries de càritas. Ho farem a la Sala St. Esteve
 
Consell d’Economia
Es reunirà aquest dimecres, dia 18, a les 21h a la rectoria.
 
CONFIRMACIONS 2014
Dissabte vinent, 21 de juny, el nostre Bisbe, Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, conferirà el sagrament de la Confirmació a una colleta de nois i noies de la nostra Parròquia i de l’Escola SEK. Acompanyem-los amb la nostra pregària i presència!

13 de Juny de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 de juliol del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 14: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 15: Acció de gràcies pels malalts que s’estan recuperant.
Dimecres dia 16: JOAN COSTA SANTACREU, JOAN TORRA SERRA, JUAN ANTONIO CASADO HURTADO (funerals), Carme Rocasalbas Pujol, Fam. Sansó-Plans.
Divendres dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Joan Torras Trias.
Dissabte dia 19: Mercè Ricart Estela.
Diumenge dia 20:
9’30 h: Pedro González Cano.
11 h: Fam. Morcillo-Muñoz.
20 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Divendres passat, dia 4 de juliol, lliurà el seu esperit al Pare en Joan Costa Santacreu als 73 Anys; diumenge dia 6 ens va deixar En Joan Torra Serra, als 84 anys i dimarts dia 8 En Juan Antonio Casado Hurtado, als 64 anys. Descansin en Pau!
 
Consell Pastoral
Es reunirà el proper dimarts, dia 15, a les 20:45h a la Sagristia Major, per tal de fer la valoració del curs, preparar el que calgui per la Festa Major d’estiu i fer una primera previsió de calendari pel curs vinent.
 
Taizé Juliol 2014
Aquest mes de juliol, una bona colla dels nois i noies que s’han confirmat enguany, tindran l’oportunitat de viure l’experiència d’una setmana a Taizé (França) compartint la vida, la pregària, el servei i l’amistat amb joves d’arreu d’Europa i del món, acollits per la Comunitat Ecumènica de Monjos que te allí el seu monestir.
Aquest dimecres, dia 26, es reuniran aquests nois i noies amb llurs pares per tal de començar la preparació immediata pel viatge. La reunió serà a les 20:30 a la Sala St. Esteve.
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic Marc Tost Bonet amb Cristina Viñeglas Díaz, tots dos de La Garriga; Salvador Cañellas Segura amb Anna Viaplana Martínez, tots dos de La Garriga: Jorge Urrea Sala amb Yolanda Muñoz Rodríguez, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Vacances del Full
Us recordem que el darrer full abans de les vacances sortirà el 3 d’agost. Si voleu demanar alguna intenció de pregària per les Misses d’estiu cal que ho feu abans del dia 30 de juliol. Gràcies!

08 de Juny de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 9 al 15 de juny del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 9: Josep Argelagués Carbonell (11è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 10: Francesc Collell Roca, difunts Fam. Collell-Aguirre, Joan Sallés Bruy, Amparo Honrado Rubio (1r. Aniv).
Dimecres dia 11: Caterina Vila Carbó.
Divendres dia 13: Antònia Vila Furró, Antònia Bundó, Antoni Molsosa, Antoni Casalí Borrell, Fam. Sansó-Plans.
Dissabte dia 14: Fam. Tresserras-Soler.
Diumenge dia 15:
9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori.
11 h: Joan Sallés Bruy (5è. Aniv).
20 h: Pro Populo.
 
Baptismes
Diumenge passat, dia 1, van rebre les aigües baptismals Germán Acosta Moral, Maria Pons Tarabal i Carlota Soler Ferrer. Benvinguts a la Colla dels Amics i les Amigues de Jesús!
 
Catequesi de Confirmació
El dilluns, 9 de maig, a les 18:30 es reuniran els Catequistes de Confirmació per anar programant el curs. La Reunió serà a la Rectoria.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 10 de juny, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
El mateix dimarts, a les 18:30 es reuniran les catequistes de 3r Curs de Catequesi Infantil.
Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 11 de juny, a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
Reunió de Pares/Mares dels infants que aquest curs han fet el primer curs de catequesi infantil
El dimarts d’aquesta setmana es reuniran els pares dels nens i nenes que han acabat el primer curs de la catequesi infantil. La reunió serà a la Sala St. Esteve a les 9 del vespre. Us hi esperem!
 
CORPUS 2014. Reunió de Pares/Mares dels infants que aquest curs han fet la primera comunió
Dimecres, dia 11, es reuniran els pares dels nens i nenes que aquesta Pasqua han fet la seva primera comunió i que si ho volen (no és obligatori) podran participar de l’Eucaristia i posterior Processó Solemne de la Solemnitat del Corpus a la nostra Parròquia i Població.
 
Assistir i participar de l’Eucaristia del diumenge del Corpus al vespre i de la processó no és obligatori, òbviament. Les famílies que així ho vulguin si que és imprescindible assistir a la reunió d’aquest dimecres per tal de poder rebre les informacions i instruccions pertinents cara al bon funcionament de les celebracions. La reunió es farà a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve.
 
Pastoral de la Salut
També el dimecres, dia 11, es reuniran a ¾ de 9 del vespre els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes. No deixem de pregar pels malalts, la gent gran i tots els qui els visiten!
 
CATEQUESI d’infants Curs 2014-2015
És la catequesi adreçada als infants que l’any vinent cursaran a les escoles de 3er a 5è de Primària
 
Preinscripcions:
Del dilluns 9 al divendres 13 de juny
de 17:30 a 18:30 h
a la Sala St. Esteve
 
També els dies de despatx parroquial:
Dilluns de 20:30 a 21:30
Dimecres de 18:30 a 19:30
 
La preinscripció es formalitzarà a la reunió de pares que hi haurà el dimecres 25 de juny a les 9 del vespre a la parròquia.
 
En començar el curs NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny.

08 de Juny de 2014

PREINSCRIPCIONS + CATEQUESI INFANTIL + 2014-2015

És la catequesi adreçada als infants que l’any vinent cursaran a les escoles de 3er a 5è de Primària

Preinscripcions:
Del dilluns 9 al divendres 13 de juny
de 17:30 a 18:30 h
a la Sala St. Esteve
 
També els dies de despatx parroquial:
Dilluns de 20:30 a 21:30
Dimecres de 18:30 a 19:30
 
La preinscripció pels nens i nenes que faran el primer curs de catequesi es formalitzarà a la reunió de pares que hi haurà el dimecres 25 de juny a les 9 del vespre a la parròquia.
 
Els pares/mares dels nens/nenes que faran el segon curs de catequesi ens trobarem el proper dimarts, dia 10 de juny, a les 9 del vespre.
 
Finalment els pares/mares dels infants que han fet la comunió aquest any i que vulguin participar a la missa i processó del Corpus hi haurà una sessió informativa el proper dimecres, dia 11 de juny, a les 9 del vespre.
ÉS OBLIGATORI ASSISTIR A AQUESTA REUNIÓ PER PODER PARTICIPAR DE LA MISSA I PROCESSÓ DEL CORPUS AMB L’ORGANITZACIÓ DE LA PARRÒQUIA I SOTA LA RESPONSABILITAT DE L’EQUIP DE CATEQUISTES.
 
En començar el curs NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny.
 
Parròquia de St. Esteve de La Garriga

01 de Juny de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 2 al 8 de juny del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 2: José Cano Aguilera (1r. Aniv), Fam. Nualart-Barba. Dimarts dia 3: Antonio Espinar Montilla, Doroteo García García,  Dimecres dia 4:VIRTUDES MELGUIZO JIMÉNEZ (funeral). Divendres dia 6: Pilar Raurell Roca, Neus Dols Dalmau. Dissabte dia 7: Miquel Cañellas Planas (1r. Aniv). Diumenge dia 8: 9’30 h: Pro Populo. 11 h: Esp. Jordi Calls i Dolors Rimundi, Esp. Jaume Calls i Maria Blancafort, Esp. Jaume Calls i Cecília Casas. 20 h: Fam. Cruells-Pagès.
 
Defuncions
El divendres 23 de maig lliurà el seu esperit al Pare en David López Milla als 33 anys; el dia 24, a l’edat de 79 anys, ho feu en Ginés García Fuentes; el diumenge, dia 25, va fer el seu traspàs na Virgínia Mur Solans als 95 anys i el divendres, dia 29 de maig, ens deixà na Virtudes Melguizo Jiménez de 73 anys. Tinguem-los a tots presents en la nostra pregària. Que descansin en pau!
 
Baptismes
Diumenge, dia 25 de maig, van rebre les aigües baptismals n’Ariadna i n’Edurne Arilla Vico, en Rafael Moreno Prieto i l’Unai Canas Urbiola. Benvinguts a la Colla dels Amics i les Amigues de Jesús.
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic a la nostra parròquia l’Alejandro Rebollo i na Cristina Tarjuelo. Encomanem-los en la pregària.
 
Noces d’or i argent
El passat dia 17 en l’Eucaristia de les 8 dels vespre van donar gràcies a Déu pels seus 50 anys de matrimoni els esposos: José García i Teresa Noguera, Josep Mª Fortuny i Luci Salvador, Mariano Comas i Montse Fortuny, Ramon Barjuan i Cecília Guri, Salvador Vila i Núria Camprodón, Joan Dordal i Ana García, Josep Fortuny i Pepita Bartolí, Agustí Prat i Teresa Mascaró, Vicenç Codina i Carme Tombas, Pere Farrés i Montse Iglesias, Lluís Valls i Mª Rosa Serra, Cándido García i Palmira Escorihuela, Fèlix Palacios i Antònia Márquez, Jordi Pareras i Núria Castellsagué, Pablo Cuevas i Ana Corvo. I van celebrar també els 25 anys: Josep Bruguet i Mª Victòria González, Emili García i Núria Lagarriga, Josep Viñets i Antònia Alonso, Antoni Figuerola i Anna Mª Servetti i Jesús Martí i Mª Pilar Montilla. Moltes felicitats!
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Al matí del dimarts de la setmana entrant es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra escola parroquial.
 
Càritas
També el dimarts, dia 3 de juny, es reunirà l’Equip que Coordina les distintes accions de Càritas Parroquial. La reunió serà a les 18:30h a la rectoria.
 
Hospitalitat de Lurdes
El mateix dia es reunirà la Junta de l’Hospitalitat a les 8 del vespre. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Consell Pastoral
Encara el dimarts, a les 9 del vespre es reunirà el Consell Pastoral. La reunió es farà a la Sagristia Major.
 
Pastoral de la Salut
Dimecres, dia 4, a les 10:30h es reunirà l’Equip Responsable de la Pastoral de la Salut. La reunió es farà a la Rectoria.
 
Comissió de Litúrgia
El mateix dia 4 es reunirà la Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia. La reunió es farà a la Sagristia Major a les 9 del vespre.
 
Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa
Dijous, dia 5, a les 9 del matí es reuniran els diferents responsables dels Equips de Pastoral de les distintes escoles parroquials i diocesanes del nostre bisbat. La reunió es farà a la seu de la Cúria Diocesana a Terrassa.
 
Reforç Escolar
El proper divendres 6 juny, es clourà el curs del Reforç Escolar. Enguany han participat 30 nens/nenes acompanyats per 25 voluntaris.
Farem la festa de comiat al bosc dels Pinetons a 2/4 de 6 de la tarda amb jocs i berenar.
Tot seguit els voluntaris es trobaran per fer la valoració  del curs.
 
Confirmació
El dissabte, dia 21 de juny, a l’Eucaristia de les 8 del vespre, el nostre Bisbe, Josep Àngel Sáiz Meneses, conferirà el Sagrament de la Confirmació a una colla de nois i noies de la nostra parròquia i de l’Escola SEK. Reserveu-vos la data i encomanem aquests joves en la nostra pregària.
Els nois i noies que aquell dia rebran el Sagrament de la Confirmació, dissabte vinent, dia 7 de juny, viuran una jornada de Recés cara a la preparació més immediata de la celebració del sagrament que properament rebran. El Recés el farem a la Casa d’Espiritualitat de les Franciscanes de la nostra població.
 
Fí de Curs de la Catequesi Infantil
El dissabte, dia 7 de juny, a les 18:00h de la tarda, ens aplegarem tots els infants que enguany han participat en un curs o altre de la Catequesi Infantil juntament amb llurs catequistes i famílies a la nostra Església Parroquial. Plegats donarem gràcies al Pare, tot celebrant l’Eucaristia, pel curs que ja acaba. Tot seguit hi haurà ocasió de passar una bona estona junts jugant, cantant, i berenant una mica... Us esperem a tots! No hi falteu!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart