Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

28 de Setembre de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 29 de setembre al 5 d'octubre del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 29: Miquel Viaplana Oliveras, Esp- Miquela Farriol i Ramon Serra, Miquel Puigdomènech Castellví, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts 30: Esp. Josep Mª Piqué i Antònia Bundó, Antoni Molsosa Carrera (34è Aniv), Ramon Marcellés Codinach, Enriqueta Torras Garriga (20è Aniv), Josep Mª Piqué Bundó.
Dimecres dia 1: Teresa Badell Farré.
Divendres dia 3: Isidre Gotanegra Montasell.
Dissabte dia 4: Clara Ramos Serra.
Diumenge dia 5:
9’30 h: Joan Barrera Valls, Fa. Parera-
11 h: Fam. Collell-Aguirre
20 h: Pro Populo.
 
Escolania Parroquial
Dilluns, dia 29 de setembre, a les 21:30h es reunirà la Junta de l’Escolania.
Dissabte, dia 4 d’octubre, acabada la Missa d’Inici d’Any Pastoral, hi haurà l’Assemblea Ordinària de la nostra Escolania Parroquial.
Diumenge, dia 5, els cantaires i llura famílies faran la tradicional Costellada al bosc dels Pinetons.
Des d’aquest Full Parroquial els nostres millors desigs pel curs que comencem.
 
Escola St. Lluís Gonçaga
Dimarts, dia 30 de setembre, a les 10 del matí es reunirà l’Equip de Pastoral de la nostra Escola Parroquial. Encomanem, també en la pregària, tot el treball que en ella s’hi duu a terme.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 2on Curs es reuniran el dimarts, dia 30 de setembre, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
Les catequistes del 1er Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 1 d’octubre, a les 16:15h a la Sala St. Esteve.
 
Reunions de Pares Catequesi Infantil
Dimarts, dia 30, a les 21:00h es reuniran els pares dels infants que enguany fan el 2on CURS DE CATEQUESI INFANTIL. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
Dimecres, dia 1 d’octubre, a les 21:00 es reuniran el pares dels infants que han començat enguany el 1er CURS DE CATEQUESI INFANTIL. La reunió serà, també, a la Sala St. Esteve.
Us esperem!!!!
 
Missa d’Inici de Curs
 
Fa uns d’anys que venim recuperant aquella idea d’iniciar junts el curs pastoral celebrant l’Eucaristia. Seguint, doncs, amb aquesta línea:
Dissabte vinent, dia 4 d’octubre, a la missa de les 8 del vespre, ens agradaria poder comptar amb la immensa majoria de la feligresia (tant de bo les altres misses del cap de setmana fossin buides!!!!)i junts demanar al bon Déu el seu ajut pel nou curs pastoral tot celebrant la nostra fe!
 
Aquell dia s’escau, també, la festa de St. Francesc d’Assís, patró principal de les Germanes Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció, les quals s’afegiran amb tots nosaltres a la Celebració de l’Eucaristia
 
Tothom, TOTHOM HI SOU CONVIDATS I CONVOCATS!!! Tothom, no sols els que fan una o altra feina a la parròquia, sinó tothom! Gent gran, gent jove, infants, adults, voluntaris dels distints serveis pastorals i socials de la parròquia, religioses, TOTHOM!!!!
 
Prou ho sabem que cadascú tenim els nostres horaris i costums, la nostra organització del cap de setmana... Pensem, però, que valdrà la pena fer aquest petit esforç i canviar una mica les nostres “rutines” particulars.
 
TOTHOM A LA MISSA DE LES 8 DEL VESPRE DEL PROPER DISSABTE 4 D’OCTUBRE!
Som-hi! Que no hi falti ningú!
 
Missa a Samalús
Com cada primer diumenge de mes, el dia 5 d’octubre a les 12 del migdia, celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús. Les portes són obertes; hi sou totes i tots convidats; sereu benvinguts!
 
Loteria de Nadal
Us recordem que ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 51.058
La podreu trobar al sortir de les misses a la sagristia, també en el despatx parroquial i, mica en mica, en les botigues acostumades. Gràcies!

21 de Setembre de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 22 al 28 de setembre del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 22: Maria Circuns, Jordi Izquierdo, Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 24: ALEJANDRA ALADI TERUEL (funeral), Francesc Carreras Creus, Fam. Sansó-Plans.
Divendres dia 26: Conxita Ballús (11è. Aniv), Magdalena Gironès (10è. Aniv), Rosario Arruebo (2n. Aniv), Mario Catalan Font (1r. Aniv).
Dissabte dia 27: Carme Ginesta (2n. Aniv), Llorenç Clavell, Jaume Moret (Aniv), Esp. Esteve Giró-Dolors Cañellas.
Diumenge dia 28: 9’30 h: Fam. Riera-Marsà. 11 h: Francesc Collell Roca (13è. Aniv). 20 h: Joan Torra Serra.
 
Defuncions
Dijous passat, dia 11, va lliurar el seu esperit al Pare En Joan Bulbena Barjuan, als 87 anys; divendres dia 12 En Martí Torrents Forcada, als 51 anys i dijous dia 18 N’Alejandra Aladi Teruel, als 85 anys. Que descansin en pau!
 
Matrimonis
Durant aquest estiu van contraure matrimoni a la Parròquia: el dia 24 de juliol, En Jorge Urrea Sala amb Na Yolanda Muñoz Rodríguez; el dia 26, en Salvador Cañellas Segura amb N’Anna Viaplana Martínez; el dia 11 de setembre, en David Pozo Ortíz de Galisteo amb N’Elisabet Vilela Vela i el dia 14, en David Curós Bahamonde amb Na Susana Sánchez Hombrado. Moltes felicitats!
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
Durant el matí d’aquest dimecres, dia 24, es reuniran els preveres del nostre arxiprestat. La reunió es farà, com de costum, a la rectoria de l’Ametella. Encomanem-los en la pregària.
 
Voluntaris de la Pastoral de La Salut
El mateix dimecres, a les 20:45h es reuniran tots el voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.
Escola de Vida
A partir d’aquest dijous, dia 25 de setembre, començarà un nou curs de l’Escola de Vida. Recordeu que l’Escola de Vida és un “espai” que la nostra Comunitat Cristiana dedica a la gent gran. Durant el curs, tots els dijous (que no siguin festius, clar) volem donar acollida a totes aquelles persones que, bo i que joves d’esperit, carreguen a les esquenes una pila d’anys... Què fem? Sobretot gaudir del moment de l’encontre que és de 5 a 6:30 de la tarda. Com ho fem? Doncs de vegades veiem alguna pel·lícula, cantem, fem manualitats, berenars, parlem de les “nostres coses” (els fills, els néts, els besnéts!!!!). Si tens ganes de compartir i de passar una bona estona amb gent que ja fa anys que és jove, com tu! T’esperem !
 
Romiatge a Montserrat
Recordeu, que el dissabte vinent, 27 de setembre hi haurà el Pelegrinatge al Santuari de Montserrat dels pobles i parròquies que, de prop o de lluny, envolten la muntanya i el Santuari de Puiggraciós.
Per inscriure-us ho podeu fer al Despatx Parroquial, en acabar les misses, a Can Baldich i a la rectoria de 6 a 8 del vespre. El preu de la Inscripció és de 15€ i els menors de 14 anys 5€. Darreres places!!!!!! No us ho deixeu perdre!!!!!
 
Loteria de Nadal
Us fem saber que ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 51.058 Ens pot tocar la grossa (no la d’aquí sinó la d’allà), però si la venem tota, segur que ens toca la col·laboració que es fa en cada papereta i és un bon ajut per la Parròquia. La podreu trobar al sortir de les misses a la sagristia, també en el despatx parroquial i, mica en mica, en les botigues acostumades. Gràcies!


Descarregar arxiu adjunt: Cartell Romiatge a Montserrat 2014

14 de Setembre de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 15 al 21 de setembre del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 15: Luisa Soto Herrera (32è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 17: NEUS VIDAL ROCA, PILAR ANGUSTO JIMÉNEZ, JOAN BULBENA BARJOAN (funerals).
Juan Torras Trias, Mn. Jordi Mas Castells.
Divendres dia 19: Mercè Ricart Estela, Esp. Ramon Pujol Bonastre i Venància Bellera Surigué.
Diumenge dia 21: 11 h: Tomàs García Ferreres (8è. Aniv).
 
Baptismes
Dissabte 19 de juliol van rebre les aigües Baptismals, Biel Dehesa Sánchez, Elia Pedrosa Soler i Nicole Rodríguez Ortíz i diumenge passat, 7 de setembre, Egoitz Arza Carrasco i els germans Alberto i Lucía López Ruiz. Benvinguts a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Durant l’estiu han fet el seu traspàs a la casa del Pare: el dissabte, 16 d’agost, Na Mª Virginia Campo Mur, als 66 anys; el dijous, dia 21, en José Mª Soldado Ortega, als 48 anys; divendres 22, Matilde Flores Pérez, als 83 anys; dilluns 1 de setembre, en Isidre Grau Quer, als 70 anys; dijous dia 4, en José Martínez Tojo, als 72 anys; divendres dia 5, Na Carmen Torres Manchado, als 79 anys; dissabte dia 6 Na Dolors Gras Prat, als 82 anys; dimecres dia 10 Mª Neus Vidal Roca, als 52 anys i dijous dia 11, Na Pilar Angusto Giménez, als 95 anys. Que descansin en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic En Jaume Caralt Roquet de Vic amb Na Marta Riera Biset de La Garriga, En Josep Maria Torrubia Ruiz de La Garriga amb Na Míriam Acien Llorens, de Badalona. Moltess felicitats!
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 2on Curs es reuniran el dimarts, dia 16 de setembre, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
Les catequistes del 1er Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 17 de setembre, a les 17:00 a la Sala St. Esteve.
 
Càritas
També el dimarts, dia 16, a les 18:30h es reunirà l’Equip de Responsables de les diferents activitats i seccions de Càritas de la Parròquia. La reunió es farà a la rectoria.
 
Consell d’Economia
El mateix dia, a les 21:00 es reunirà el Consell d’Economia de la nostra Parròquia. La reunió es farà, també, a la rectoria.
 
Pastoral de la Salut
El dimecres, dia 17, a les 10:30h es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la rectoria.
 
Consell Pastoral Parroquial
També el dimecres, a les 20:45h es reunirà el Consell Pastoral de la nostra Parròquia. La reunió es farà a la Sagristia Major.
 
Catequesi d’Infants
Dimarts, dia 16, començarà el curs els nois i noies que faran enguany el 2on curs de Catequesi Infantil i dimecres, dia 24, ho faran els que aquest any faran el 1er curs. L’horari de la catequesi continuarà sent el de sempre, de les 17:15h a les 18:30h
 
Canvis Parroquials per a Mn. Joan Martínez i Mn. Ricard Casadesús
Aquest nou curs que s’inicia, els qui foren Rector i Vicari respectivament, d’aquesta parròquia de Sant Esteve de La Garriga han estat nomenats per unes noves missions pastorals a llurs diòcesis.
 
Així doncs, des d’aquest cap de setmana, diumenge dia 14 de setembre, Mn. Joan Martínez Porcell és el nou rector de la Basílica de la Mare de Déu de la Mercè de la Ciutat Comtal.
 
Per la seva part, Mn. Ricard Casadesús Castro, és, des del dilluns, dia 1er de setembre, el nou rector de la parròquia de St. Esteve de Vilanova del Vallès.
 
A tots dos, des d’aquest Full Parroquial,  els desitgem el millor en aquesta nova etapa que ara inicien.

14 de Setembre de 2014

TANCADA L'INSCRIPCIÓ PER LA CATEQUESI INFANTIL

Com ja fa uns anys a la nostra parròquia, el període d'inscripció per la catequesi infantil es va fer durant el mes de juny passat.

Com venim fent d’uns quants anys ençà, durant el mes de juny passat, i al llarg de tres setmanes, es va obrir el període d’inscripció a la Catequesi Infantil.
 
També aquell mes van haver les respectives reunions informatives amb els pares i mares dels infants, les famílies dels quals volien que fessin part de la seva formació cristiana a la nostra parròquia.
 
Al llarg de l’estiu encara hem acollit i admès alguna família que s’ha preocupat i mostrat interès per inscriure llur fill a la catequesi.
 

Arribat ja el moment d’iniciar el curs recordem, com ja varem anunciar i dir en aquesta mateixa pàgina web, en el Full Parroquial i com encara consta a les cartelleres de la parròquia i de l’Església, que: En començar el curs NO S’ADMETRÀ cap infant que no hagi fet la preinscripció en el mes de juny. Per la qual cosa, en cas que encara hi hagués alguna família interessada que no hagués inscrit el seu fill al primer curs de la Catequesi Infantil que sàpiga que la INSCRIPCIÓ ESTÀ TANCADA i que el nou període d’inscripcions serà el proper mes de maig/juny del 2015. Caldrà estar atents a les notícies de la web, al Full Parroquial que es publica cada setmana i a les cartelleres de l’església parroquial i dels locals de la parròquia.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart