Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

30 de Novembre de 2014

ORDENACIÓ DIACONAL

En Josep Maria Fernández i Sabaté serà ordenat diaca al servei de l'Església Universal el proper dilluns, dia 8 de desembre, Solemnitat de la Immaculada Concepció,

Un bon dia, a finals de novembre del 2009, així doncs ara fa cinc anys, trobant-me en un recés en el que cercava un apropament més gran a Déu, pregava amb aquesta frase de Sant Ignasi:
“Et demano, Senyor Jesús, que en sentir la teva veu, no em faci el sord, sinó que estigui preparat per a posar en acció la teva voluntat”
 
El Senyor, amb la seva gran misericòrdia em va escoltar i em va fer veure que era Ell qui em cridava, perquè em posés al seu servei, al servei dels malalts i al dels pobres més necessitats.
 
No vaig trigar ni un segon a dir-li que sí, un si sincer i amb plena consciència del compromís que representava. Vaig creure doncs, que el millor camí per acomplir la voluntat del Senyor era el diaconat.
 
Ara, que el dia 8 de desembre, a les sis de la tarda, a la nostra Parròquia de Sant Esteve de La Garriga, rebré aquest orde del DIACONAT per la imposició de mans del bisbe Mons. Salvador Cristau i Coll, dono gràcies a Déu i em poso amb tot i per sempre a les seves mans:
 
“Preneu, Senyor, i rebeu tota la meva llibertat, la memòria, l’enteniment i tota la voluntat, tot el que soc i posseeixo, Vos m’ho heu donat, a Vos Senyor, ho torno, tot és vostre, disposeu-ne segons la vostra voluntat. Doneu-me el vostre amor i gràcia, perquè així em basta”
 
Ara, davant un esdeveniment tan gran, amb humilitat, us demano a tots un parell de coses: que pregueu per mi, i que tots els que pugueu, vulgueu acompanyar-me aquell dia amb la vostra presència i la vostra oració. Gràcies.
 
Josep Maria Fernández i Sabaté

30 de Novembre de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana de l'1 al 7 de desembre

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 1: Sant Pancraç i Sant Cristòfol. Difunts: Santiago Reig Rovira i el seu fill Santi; Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 2: Maria Canal Fortuny, Antonio Huesa Pulido, Josep Moretó Puigdomènech.
Dimecres dia 3: TERESA COMELLES GALBANY, MONTSERRAT VIVES RODRÍGUEZ DE HINOJOSA, CÈLIA NOCELO LAMA (funerals)
Divendres dia 5: Rosa.
Dissabte dia 6: Marcel Marata Blanchart (35è Aniv.), Fam. Ginesta-Barjuan.
Diumenge dia 7:
9’30 h: Lluís Noguera Fernández, Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
11 h: Pro Populo.
20 h: Anna Gómez Fernández.
 
Defuncions
El diumenge, dia 23, va lliurar el seu esperit al Pare, Na Maria Antonia Jiménez Manchón als 68 anys; el dimarts, dia 25, Na Montserrat Vives Rodríguez de Hinojosa als 90 anys i Na Maria Àngela Calls Blancafort als 92; i el divendres, dia 28, va fer el seu traspàs a la Vida Nova Na Teresa Comelles Galbany als 92 anys. Que descansin en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic En Jesús G. Jiménez-Ridruejo Morenas de Tejada amb Anna Torrents Coll. Moltes felicitats!
 
Catequistes de Confirmació
Es trobaran el proper dilluns, dia 1 de desembre, a les 18:30 a la rectoria.
 
Catequesi de Confirmació
Fem una segona convocatòria als nois i noies que fa uns anys van fer la 1ª Comunió i que enguany els tocaria de començar la Catequesi de Confirmació. Són els joves que enguany cursen el 3er de la ESO. La reunió serà aquest dilluns, dia 1, a les 17:30h. Encomanem-los ja des d’ara.
 
Junta Escolania
També aquest dilluns es reunirà la Junta de l’Escolania Parroquial. La reunió serà a les 21:30h a la Sala Sta. Cecília. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor.
 
Pastoral de la Salut
El dimecres, dia 3, a les 10:00h es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la rectoria.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
El mateix dimecres, dia 3 de desembre, es reunirà l’Equip de Preveres i Diaques del nostre arxiprestat. La reunió serà al matí a la rectoria de l’Ametlla. Dugem-ho a la nostra pregària.
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 6 i 7 de desembre, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Missa a Samalús
Com cada primer diumenge de mes, el dia 7 de desembre a les 12 del migdia, celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús. Les portes són obertes; hi sou convidats; sereu benvinguts!
 
Loteria de Nadal
Us recordem que encara ens queda alguna participació de la loteria de Nadal. Aquest any és el nº 51.058
Darreres butlletes! Ja s’acaba! Aprofiteu si encara no n’heu comprat no fos que us quedeu sense i si toca????. Gràcies!

23 de Novembre de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 24 al 30 de Novembre del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 24: Francesc Carreras Creus, Santiago Reig Rovira i el seu fill Santi, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 25: Maria Portavella, Esp. Joan Torras i Caterina Rovira.
Dimecres dia 26: ROSER SANS MORERA, CAMIL FONTSERÉ PIO (Funeral), Esp. Singla-Rocafort, Esp. Llorenç Clavell Gordi (3r. Aniv) i Carme Ginesta Cañellas.
Divendres dia 28: Francesc Collell Roca, Joaquim.
Divendres dia 30: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori. 20 h: Esp. Josep Piqué i Antònia Bundó, Josep Mª Piqué Bundó, Ramon Marcellés Codinach.
 
Defuncions
El dimecres d’aquesta setmana, dia 19, va fer el seu traspàs a la casa del Pare Na Roser Sans i Morera, i el dijous, dia 20, va lliurar el seu esperit al Senyor En Camil Fontseré i Pio, als 88 anys. Que descansin en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic En Jesús G. Jiménez-Ridruejo Morenas de Tejada amb Anna Torrents Coll. Moltes felicitats!
 
Formació Voluntariat de Càritas
El proper dimarts 25 de novem,bre a les 18:45 ens trobarem els voluntaris dels diferents grups i serveis de Caritas (Banc d’Aliments, Reforç Escolar, Rober) amb la Txus Tijeres (enllaç de Càritas Diocesana per la nostra zona). Continuarem amb el grup de formació tot treballant el document "model d’acció social".  Si algú vol venir, el grup està obert... Us hi esperem!
 
Pares/Mares dels infants que fan Catequesi
El proper dimarts, dia 25, hi haurà una xerrada oberta a tothom però especialment adreçada als pares i mares dels infants que fan la catequesi. Ens hi acompanyarà per l’ocasió Mn. David Abadias rector de Matadepera, ha estat Delegat de Catequesi del nostre Bisbat, i compte amb una gran experiència en l’educació cristiana d’infants, adolescents i joves, tant en la catequesi com en el lleure.
Mn. David ens donarà d’uns quants “consells” pràctics, vius i dinàmics que ens ajudin a preparar-nos més i millor cara a l’advent i les properes festes de Nadal que s’acosten. Com viure-les a casa? Com ajudar els infants a copsar i viure més intensament aquests dies? La xerrada serà, com hem dit, el dimarts, dia 25 de novembre, a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve. Us hi esperem!
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 2on Curs es reuniran el dimarts, dia 25 de novembre, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
Les catequistes del 1er Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 26, a les 16:15h a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor
 
Consell Pastoral
Es reunirà el proper dimecres a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve.
 
Cinema a La Parròquia
Divendres vinent, dia 28, a les 19:30h i a la sala Sant Esteve, es projectarà la pel·lícula, "INTOCABLE". L'entrada és gratuïta i està obert a tothom. Hi haurà “pica-pica!
Sinopsi: Un milionari que s'ha quedat tetraplègic, contracta com a cuidador a domicili un immigrant d'un barri marginal acabat de sortir de la presó. Dos mons enfrontats que, a poc a poc, congenien fins a forjar una amistat tan absurda, divertida i sòlida com inesperada, una relació única en la seva espècie de la qual salten espurnes.
Gènere: Comèdia dramàtica.
 
Missa Familiar
El proper dissabte, dia 29, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar la primera Missa Familiar d’aquest curs. Serà “el tret de sortida” a l’Advent de la nostra parròquia. Està pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. No hi falteu!
 
Preparem el nadal.
Vetlla de Pregària a Puiggraciós
Les Germanes Benedictines de Puiggraciós ens conviden a compartir una estona de vetlla i de pregària en ocasió de l’inici de l’Advent.
La pregària serà el dissabte de la setmana entrant, dia 29, a 2/4 de 10 del vespre. Units en la pregària. Tots a Puiggraciós!!!!
 
Festa Patronal a Samalús
Diumenge vinent, dia 30, és la festa de l’apòstol St. Andreu, patró del poble de Samalús. Celebrarem l’Eucaristia a les 12 del migdia a l’església parroquial de St. Andreu. Tothom hi sou convidats!
 
Preparació del Baptisme
El diumenge, dia 30 de novembre, a les 6 de la tarda hi haurà la reunió amb els pares i padrins dels infants que rebran el baptisme al llarg del proper mes de desembre. La reunió es farà a la Sala Sta. Cecília.

09 de Novembre de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 10 al 16 de Novembre del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 10: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 11: Mn. Valens Bisabwimana, pvr. (1er Aniv), Antoni Bassas Intentas (15è Aniv), Esp Furriol-Viñas, Maria Blancafort.
Dimecres dia 12: Núria Bover Ros.
Divendres dia 14: Fina Junqueras Espinasa, Adriana Vander-Put Bergadà, Antònia Puerto Brunós.
Dissabte dia 15: Núria Bover Ros (1er. Aniv), Josep Torrents Novell.
Diumenge dia 16:
9’30 h: Fam. Grau-Giménez.
11 h: Pro Populo.
20 h: Carmen Montoro Adamuz,.
 
Defuncions
Diumenge dia 2 van lliurar el seu esperit al Pare Na Candelària Dordal i Dosrius als 98 anys, i Na Maria Blancafort i Solà als 85 anys. Que descansin en pau!
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 2on Curs es reuniran el dimarts, dia 11 de novembre, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
Les catequistes del 1er Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 12, a les 16:15h a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor.
 
Càritas
També el dimarts, dia 11, es reunirà l’Equip Responsable de Càritas de la parròquia. La reunió serà a les 18h a la rectoria. Encomanem-ho.
 
Pastoral de la Salut
Dimecres vinent, dia 12 de novembre, a les 19:30h es reunirà l’Equip de Voluntaris i Voluntàries de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Pregària Jove
Divendres vinent, dia 14, a les 21:30h hi haurà la segona Pregària Jove d’aquest curs. És un moment d’encontre dels joves de la parròquia (aquells i aquelles que ja s’han confirmat i els que s’hi preparen per fer-ho) amb el Crist. Encomanem-los en la nostra pregària i des d’ella unim-nos a la d’ells.
 
Escola de Vida
Recordeu que l’Escola de Vida és un “espai” que la nostra Comunitat Cristiana dedica a la gent gran. Durant el curs, tots els dijous (que no siguin festius, clar) volem donar acollida a totes aquelles persones que, bo i que joves d’esperit, carreguen a les esquenes una pila d’anys... Què fem? Sobretot gaudir del moment de l’encontre que és de 5 a 6:30 de la tarda. Com ho fem? Doncs de vegades veiem alguna pel·lícula, cantem, fem manualitats, berenars, parlem de les “nostres coses” (els fills, els néts, els besnéts!!!!). Si tens ganes de compartir i de passar una bona estona amb gent que ja fa anys que és jove, com tu! T’esperem !
 
Loteria de Nadal
Us recordem que tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 51.058
La podreu trobar al sortir de les misses a la sagristia, també en el despatx parroquial i, mica en mica, en les botigues acostumades. Gràcies!
 

02 de Novembre de 2014

Notícies i Advertiments per la setmana del 3 al 9 de Novembre del 2014

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 3: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 4: Manuel Martín Fernández.
Dimecres dia 5: Dolors Mallol Castells, Claudio Ribera Blancafort.
Divendres dia 7: Lluís Tort Terrés, Esp. Ernest Boix i Teresa Rocasalbas.
Dissabte dia 8: Leonor Salas Iniesta.
Diumenge dia 9:
9’30 h: Fam. Aguilar-Marín.
11 h: Fam. Ridao-Pérez.
20 h: Pro Populo.
 
Catequistes Confirmació
Es reuniran el dilluns, dia3 de novembre, a les 18:30h a la rectoria.
 
Equip Missa Familiar
Aquest dilluns, també, es reunirà l’Equip que prepara la Missa Familiar. La reunió es farà a les 9 del vespre a la Rectoria.
 
Pastoral de la Salut
El dimecres, dia 5, a les 10:30h es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la rectoria.
 
Loteria de Nadal
Us recordem que ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 51.058
La podreu trobar al sortir de les misses a la sagristia, també en el despatx parroquial i, mica en mica, en les botigues acostumades. Gràcies!
 
Grup de Cant Gregorià “Hostiam Laudis” (Ofrena de Lloança)
Us recordem que l’agrupació coral, Hostiam Laudis, te com a finalitat gaudir i donar a conèixer el cant gregorià. D’un temps ençà que es troben els dimecres a la capella de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu. L’horari dels assaigs és a les 8 del vespre. Les portes són obertes! Tothom qui ho vulgui pot anar-hi a conèixer-los i sentir-los i, també, perquè no? a afegir-s’hi! Animeu-vos!
 
Col·lecta extraordinària per obres
Aquest cap de setmana, 1 i 2 de novembre, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart