Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

25 de Gener de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 26 de gener al'1 de febrer del 2015

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 26: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 27: Per tots els rectors i preveres que han servit aquesta parròquia de Sant Esteve de La Garriga i que ja són difunts.
Dimecres dia 28: Miquel Serra Viñolas, Francesc Collell Roca.
Divendres dia 30: Mn. Joan Vallicrosa Maynou (aquell dia hi haurà Celebració de la Litúrgia de la Paraula amb el res de les Vespres i distribució de la Sagrada Eucaristia)
Dissabte dia 31: Lluís Rajadel.
Diumenge dia 1: 9’30 h: Joan Barrera Valls, acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
11 h: Josep Canals, Fam. Vila-Fajedes, Juan Morente Aladid (1r. Aniv), Felipa Hinojosa Pérez, Juan Rodríguez.
20h: Pro Populo
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic En Rubén Elvis Rodríguez Iraizos amb N’Antonieta Ortíz, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Catequistes de Confirmació
Es trobaran també el dilluns, dia 26 de gener, a les 18:30 a la rectoria.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 2on Curs es reuniran el dimarts, dia 27 de gener, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
Les catequistes del 1er Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 28, a les 16:15h a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor
 
Voluntariat de Càritas Parroquial
Tot els voluntaris i voluntàries dels diferents grups d’acció de Càritas (Rober, Bancd’Aliments i Reforç Escolar) sou convidats a participar d’una nova sessió de formació i intercanvi. Ens continuarà acompanyant, com en les darreres ocasions, la Txus Tijeres (Treballadora Social de Càritas del Bisbat de Terrassa). La trobada serà a les 18:45h a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes. No hi falteu, val molt i molt la pena!!!
 
Reunió de Pares i Mares dels infants que fan 2n Curs de Catequesi Infantil
També el dimarts d’aquesta setmana es reuniran els pares dels infants que fan el 2n Curs de la Catequesi Infantil. La reunió serà a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve. Us esperem!!!!
 
Comissió d’Economia
Aquesta setmana, el dimecres, dia 28, es reuniran els membres del Consell d’Economia de la Parròquia. La reunió serà a les 9 del vespre a la Rectoria.
 
Col·legi de Consultors
Aquest dijous es reunirà el Col·legi de Consultors del nostre Bisbat. La reunió es farà a Terrassa a la Cúria Diocesana.
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 31 de gener i 1 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Missa a Samalús
Com cada primer diumenge de mes, el dia 1 de gener a les 12 del migdia, celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús. Les portes són obertes; hi sou convidats; sereu benvinguts!
 
Peregrinatge a Àvila
(i Alba de Tormes)
 
Us recordem que encara sou a temps a fer la inscripció pel viatge a Àvila.
 
Per més informació adreceu-vos directament a Mn. Santi:
650513832
 
 

18 de Gener de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 19 al 25 de gener del 2015

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 19: Pels malalts.
Dimarts dia 20: Per les vocacions sacerdotals.
Dimecres dia 21: NÚRIA GIL ARDÈVOL, FRANCISCO REDONDO ARRIBAS (funerals). Maria Burdó Pujol, 27 aniv.
Divendres dia 23: Jaume Marata, Maria Circuns.
Dissabte dia 24:Francesc Carreras Creus.
Diumenge dia 25:
9’30 h: Mn. Jordi Mas Castells.
11 h: Esp. Amalio Aguirre i Flora Díaz.
20 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 10 de gener, va lliurar el seu esperit al Pare Na Modesta Vico Torres als 90 anys; el dimecres, dia 14, Na Núria Gil Ardèvol als 85 anys, i el divendres, dia 16, en Francisco Redondo Arribas als 88 anys. Que descansin en pau!
 
Baptismes
El dissabte, dia 10 de gener, van rebre les aigües baptismals a la Parròquia de St. Esteve de La Garriga Na Ariadna Vargas Cárdenas i Na Leire Vargasd Cárdenas. Benvingudes siguin a la Colla dels Amics i les Amigues del Crist!
 
Patronat FDIP del Bisbat de Terrassa
Aques dilluns, dia 19, es reunirà el Patronat de la Fundació d’Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa. La reunió es farà a la seu de la Cúria a partir de les 11 del matí. Encomanem-ho en la pregària.
 
Catequistes de Confirmació
Es trobaran també el dilluns, dia 19 de gener, a les 18:30 a la rectoria.
 
Equip Missa Familiar
Es reunirà el primer dia de la setmana, dia 19, a les 21h a la rectoria per preparar la propera MISSA FAMILIAR.
 
Càritas
Dimarts vinent, dia 20, es reunirà l’Equip de Responsables de les diferents seccions de Càritas de la Parròquia. La reunió serà a les 19h a la rectoria.
 
Hospitalitat de Lurdes
Aquest dimecres es reunirà la Junta de l’Hospitalitat per valorar les accions que s’han dut a terme en ocasió del Nadal, preparar la celebració de la Festa de la Mare de Déu de Lurdes i repassar el 2n trimestre. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes a les 19:0h.
 
Missa Familiar
El proper dissabte, dia 24, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar la Missa Familiar d’aquest mes de gener. Com sabeu és una celebració pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. No hi falteu!
 
Festa de Sant Antoni Abat
Benedicció dels animals
Aquest diumenge, dia 18 de gener, tot celebrant la festa de Sant Antoni Abat, hi haurà la tradicional benedicció d’animals domèstics a la Plaça de l’Església un cop acabada la missa de les 11 del matí.
Tothom és convidat a dur els seus animalons per beneir-los
 
 
Peregrinatge a Àvila
(i Alba de Tormes)
 
En ocasió del Vè Centenari del Naixement de Sta. Teresa de Jesús, des del Consell Pastoral de la parròquia, us proposem de fer plegats una peregrinació a Àvila, la ciutat on fa 500 anys va néixer la Santa. Els dies que marxaríem foren del 6 al 9 de març (4 jornades i tres nits).
 
Per poder organitzar aquest peregrinatge cal un nombre mínim de persones per la qual cosa és molt i molt important assistir a aquesta primera reunió. No serà gaire llarga; mirarem de ser mol concrets per poder marxar cap a casa ben aviat. Teniu temps per apuntar-vos fins el fia 26 d’aquest mes de gener. Per més informació adreceu-vos directament a Mn. Santi:
650513832
 
Peregrinar és posar-se en camí amb una finalitat ben concreta. No sols assolir una meta determinada (en aquest cas arribar a la ciutat d’Àvila, visitar-la i conèixer-la), també volem oferir i viure una experiència de COMUNITAT que viu, “camina”, prega i celebra...
Animeu-se! Ben segur que pagarà la pena... No deixis que altres t’ho expliquin! Visquem-ho en primera persona i, des d’ara, posem-ho en mans de Déu per intercessió de Sta. Teresa d’Àvila.
 

11 de Gener de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 12 al 18 de gener del 2015

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 12: Agustí Pagespetit i Puigsasllosas, Alicia Colungo Puértolas, Pere Forcada i Font, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 13: Jaume Monrabà Grau (2n Aniv).
Dimecres dia 14: Josep Aribau Vila.
Divendres dia 16: Daniel Molsosa (Aniv), Miquel Puigdomènech Castellví (4t. Aniv).
Dissabte dia 17:Juan Torras Trias.
Diumenge dia 18:
9’30 h: Mn. Jordi Mas Castells.
11 h: Manuel Aguilera, Mª Carme Suarez, Antònia Casanovas, Martí Garriga.
20 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 3 de gener, van lliurar el seu esperit al Pare Na Maria Bosch Aumedes als 81 anys, En José Caparrós Rodrigo als 79 anys i Na MariaCodina Pla als 90 anys, el dimarts dia 6, En Francisco Roda Vicente als 70 anys. Que descansin en pau!
 
Baptismes
El diumenge, dia 4 de gener, va rebre les aigües baptismals a la Parròquia de St. Esteve de La Garriga En Narcís Valero Díaz. Benvingut sigui a la Colla dels Amics i les Amigues del Crist!
 
Catequistes de Confirmació
Es trobaran el proper dilluns, dia 12 de gener, a les 18:30 a la rectoria.
 
Equip de Pastoral de les Escoles Diocesanes
Dimarts vinent, a les 13:00h es reuniran els responsables de la Pastoral de Secundària (ESO) de les Escoles Parroquials i Diocesanes del nostre bisbat. En aquesta ocasió la reunió serà a l’Escola de la Mare de Déu de la Salut de Sabadell. Encomanem-ho en la pregària.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
El proper dimecres, dia 14 de gener, es reunirà l’equip de preveres i diaca del nostre arxiprestat per tal de continuar fent l’acompanyament de les parròquies a les que servim. La reunió que es farà a la rectoria de l’Ametlla, començarà amb el res de l’hora menor i acabarà dinant tots junts. No deixeu de pregar pels vostres diaques i preveres.
Pastoral de la Salut
També el dimecres, a les 19:30h es reuniran els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Festa de Sant Antoni Abat
Benedicció dels animals
El proper diumenge, dia 18 de gener, tot celebrant la festa de Sant Antoni Abat, hi haurà la tradicional benedicció d’animals domèstics a la Plaça de l’Església un cop acabada la missa de les 11 del matí.
Tothom és convidat a dur els seus animalons per beneir-los
 
 
Peregrinatge a Àvila
(i Alba de Tormes)
 
En ocasió del Vè Centenari del Naixement de Sta. Teresa de Jesús, des del Consell Pastoral de la parròquia, us proposem de fer plegats una peregrinació a Àvila, la ciutat on fa 500 anys va néixer la Santa. Els dies que marxaríem foren del 6 al 9 de març (4 jornades i tres nits).
 
El proper dimarts, dia 13 de gener, acabada la missa del vespre (cap a les 20:30h) tindrem la primera reunió informativa sobre aquest peregrinatge. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
Per poder organitzar aquest peregrinatge cal un nombre mínim de persones per la qual cosa és molt i molt important assistir a aquesta primera reunió. No serà gaire llarga; mirarem de ser mol concrets per poder marxar cap a casa ben aviat.
 
Peregrinar és posar-se en camí amb una finalitat ben concreta. No sols assolir una meta determinada (en aquest cas arribar a la ciutat d’Àvila, visitar-la i conèixer-la), també volem oferir i viure una experiència de COMUNITAT que viu, “camina”, prega i celebra...
Animeu-se! Ben segur que pagarà la pena... No deixis que altres t’ho expliquin! Visque-ho en primera persona i, des d’ara, possem-ho en mans de Déu per intercessió de Sta. Teresa d’Àvila.
 

11 de Gener de 2015

RUTA DE SANTA TERESA: CELEBRACIÓ DEL V CENTENARI DEL NAIXEMENT DE SANTA TERESA DE JESÚS.

Del 6 al 9 de març del 2015

En ocasió del V Centenari del naixement de Santa Teresa de Jesús, la Parròquia de St. Esteve de la Garriga organitzem una peregrinació a les terres de la Santa. Àvila i Alba de Tormes.

En ocasió del Vè Centenari del Naixement de Sta. Teresa de Jesús, des del Consell Pastoral de la parròquia, us proposem de fer plegats una peregrinació a Àvila, la ciutat on fa 500 anys va néixer la Santa. Els dies que marxaríem foren del 6 al 9 de març (4 jornades i tres nits).
 
El proper dimarts, dia 13 de gener, acabada la missa del vespre (cap a les 20:30h) tindrem la primera reunió informativa sobre aquest peregrinatge. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
Per poder organitzar aquest peregrinatge ens hem posat en contacte amb l’agència de viatges: “RUTH TRAVEL”, especialista en organitzar rutes, viatges i peregrinacions d’aquest tipus (viatges a Terra Santa, rutes de Sant Pau, Roma, Assís... etc). Des de l’organització se’ns demana un nombre mínim de persones per poder realitzar aquest projecte per la qual cosa és molt i molt important assistir a aquesta primera reunió. No serà gaire llarga; mirarem de ser mol concrets per poder marxar cap a casa ben aviat.
Si algú no pogués assistir-hi però estigués interessat en participar-hi, si us plau, no deixeu de posar-vos en contacte amb nosaltres en aquest e-mail: info@santestevelagarriga.org
 
Peregrinar és posar-se en camí amb una finalitat ben concreta. No sols assolir una meta determinada (en aquest cas arribar a la ciutat d’Àvila, visitar-la i conèixer-la), també volem oferir i viure una experiència de COMUNITAT que viu, “camina”, prega i celebra...
 
Animeu-se! Ben segur que pagarà la pena... No deixis que altres t’ho expliquin! Visque-ho en primera persona i, des d’ara, possem-ho en mans de Déu per intercessió de Sta. Teresa d’Àvila.
 

04 de Gener de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 5 al 11 de gener del 2015

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 5: Rosa Deulofeu González, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 6, L’Epifania del Senyor:
9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Esp. Tomàs Cabot i Concepció Padrós, Ànimes del Purgatori.
11 h: Cecília Casas, Esp. Salvador Castells i Maria Gironès.
20 h: Digna Marata Ferrer (Aniv). Fam. Viñas-Canal, Fam. Borrell-Marmiñà.
Dimecres dia 7: Rosa Deulofeu González.
Divendres dia 9: TERESITA SOLER AMEZAGA, ANTÒNIA FERNÁNDEZ RICO, JOSEP FERNÁNDEZ SAMPER, MN. JOAN VALLICROSA i MAYNOU (funerals)
Dissabte dia 10:Pro Populo.
Diumenge dia 11:
9’30 h: Fam. Viñas-Canal, Fam. Borrell-Marmiñà.
11 h: Ramon Serra (6è. Aniv), Anna Furriol (11è. Aniv).
20 h: Pro Populo.
 
Defuncions
Dilluns passat, dia 29, va lliurar el seu esperit al Pare Na Antonia Fernández Rico, als 65 anys, el dimarts dia 30, Na Teresita Soler Amezaga, als 82 anys i Mn. Joan Vallicrosa y Maynou, pvre. als 86 anys. Que descansin en pau!
 
Baptismes
El dissabte, dia 27 de desembre, van rebre les aigües baptismals a la Parròquia de St. Andreu de Samalús En Matias Galán, Na Inés Castelló i En Diego Cordero. I el diumenge, dia 28, a la Parròquia de St. Esteve de La Garriga Na Júlia Sánchez Teruel. Benvinguts siguin a la Colla dels Amics i les Amigues del Crist!
 
Col·lecta extraordinària per obres
Aquest cap de setmana, 3 i 4 de gener, farem la col·lecta extraordinària per les obres de la parròquia.
És entre tots que hem de fer l’esforç necessari per assumir les despeses que genera la vida ordinària de la parròquia. Gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat, més encara en aquests temps gens fàcils per a la majoria.
 
Horaris de les Misses
i Celebracions d’aquestes Festes a
Samalús
 
Diumenge 4 Diumenge II després de              Nadal
12:00h                   Missa Església Parroquial
 
 
La Garriga
 
 
Dilluns 5       vigília de l’Epifania
20:00h                   Missa Germanes                                  Franciscanes
 
Dimarts 6     EPIFANIA
9:30h           Missa Església Parroquial
10:30h                   Missa Asil Hospital
11:00h                   Missa Església Parroquial
20:00h                   Missa Església Parroquial
 
 
Pastoral de la Salut
El dimecres, dia 7 a les 10:00h es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la rectoria.
 
Missa de Funerals
La Missa de Funerals d’aquesta propera setmana la celebrarem el divendres dia 9 de gener a les 20:00h.
 
Pregària Jove
Divendres vinent, dia 9, a les 21:30h hi haurà la Pregària Jove d’aquest mes de gener. És un moment d’encontre dels joves de la parròquia amb el Crist. Encomanem-los en la nostra pregària.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart