Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

25 de Octubre de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 26 d'octubre a l'1 de novembre del 2015

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 26: Fam. Collell-Aguirre, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 27: Fam. Coral-Cuscó.
Dimecres 28:  Francesc Collell Roca
Divendres 30: Ramon Marcellés Codinachs.
Dissabte dia 31: Esp. Josep Piqué i Antònia Bundó, Josep Mª Piqué Bundó, Fam. Massas-Guardiola.
Diumenge dia 1:
9:30 h: Joan Barrera Valls, Esp. Miquel Borrell i Pepita Alivés.
11 h: Pro Populo.
20h: Cecilio Pérez Giménez.
 
Defuncions
Dilluns passat, dia 19 , va lliurar el seu esperit al Pare Na Teresa Boté i Prat als 83 anys. Que descansi en pau!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic En David Rubio Pons amb Na Belén Irlan Salañer, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Reforç Escolar
El dilluns, dia 26 d’octubre, es trobaran tots els voluntaris i voluntàries del Reforç Escolar de Càritas Parroquial per tal de posar en marxa aquest servei, fer la presentació del curs, lliurament de les fitxes dels infants que acompanyarem, coordinar horaris i espais, etc. Si ets voluntari/voluntària és molt i molt important la teva assistència i participació. Si encara no ho ets però estaries interessat en ser-ho pots trucar a aquest telf 627042954 i demanar per l’Empar que t’informarà de tot el que calgui.
Som-hi! Bon inici de curs a tots, voluntaris i infants!
 
Catequesi
Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 27, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.
Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 28 d’octubre, també a les 16:30h. a la Sala St. Esteve.
 
Missa Inici de Curs
Escola Parroquial St. Lluís Gonçaga
Dimarts, dia 28, els alumnes, famílies, comunitat educativa i personal no docent de la nostra Escola, s’afegiran a la missa de les 8 del vespre per encomanar el curs que hem començat.
 
Comissió de Litúrgia
Aquest dimecres, dia 28, es trobarà la Comissió de Litúrgia per anar encarant els temps d’Advent, Nadal i Epifania. La reunió serà a la Sagristia Major a les 20:45.
 
Aniversari de la Professió de la Rvdma. Mare Anna Ravell (fundadora de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció)
Les germanes del carrer Cardedeu tornen a estar de festa. Aquest divendres, dia 30, s’escau l’aniversari de la Professió de la Mare Anna Ravell. Recordem que aquest fet singular i fundacional, que fou el tret de sortida d’aquesta congregació religiosa, es produí a la nostra Església Parroquial. Aquest dia, arreu del món on són presents, a totes les comunitats de les Franciscanes renoven els seus vots religiosos.
Des d’aquest Full Parroquial la nostra més cordial felicitació. Que per molts anys continuïn essent pels garriguencs testimonis de l’Evangeli del Crist, del seu amor.
 
Preparació de Baptismes
Les famílies que han demanat de batejar a llurs fills al llarg del proper mes de novembre, tindran una reunió preparatòria aquest diumenge, dia 25 d’octubre, a les 18:00 als locals parroquials.
 
Loteria de Nadal
Us recordem que ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 48.077. La podreu trobar al sortir de les misses a la sagristia, també en el despatx parroquial i, mica en mica, en les botigues acostumades. Gràcies!
 
Missa a Samalús
Com cada primer diumenge de mes, el dia 1 de novembre a les 12 del migdia, celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús. Les portes són obertes; hi sou convidats; sereu benvinguts!

18 de Octubre de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 19 al 25 d'octubre del 2015

Intencions de pregària en les Misses Dilluns dia 19: Fam. Nualart-Barba. Dimarts dia 20: Família García-Antolín Dimecres 21: JAUME BOU FONT (funerals) Divendres 23: Jaume Marata. Dissabte dia 24: Francesc Carreras Creus. Diumenge dia25: 9:30 h: Maria Circuns. 11 h: Fam. Tort-Bardolet. 20h: Roser Serra del Molino, Jordi Giménez Lazausa. Defuncions Dijous passat, dia 15 , va lliurar el seu esperit al Pare En Jaume Bou Font, als 86 anys. Que descansi en pau! Baptismes Dissabte passat, dia 10, van rebre les aigües baptismals En Martí Aparicio Ridao i En René Camprodón Mallorquí; el diumenge, dia 11, també van ser batejades Na Martina Fiérrez Iglesias i Na Maria Sanitjas Iglesias. Benvinguts a la colla dels amics i amigues de Jesús! Amonestacions Properament contrauran matrimoni canònic En David Rubio Pons amb Na Belén Irlan Salañer, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats! Catequesi Aquest dilluns, dia 19, hi haurà na reunió conjunta dels dos equips de catequistes de la Catequesi infantil. La reunió serà a les 16:00h a la Sala St. Esteve. Recés Catequistes de l’Arxiprestat Dissabte vinent, dia 24, hi haurà el Recés de Catequistes de l’Arxiprestat. L’encontre es farà a la Casa d’Espiritualitat de Caldes de Montbui. Encomanem-ho en la pregària. Preparació de Baptismes Les famílies que han demanat de batejar a llurs fills al llarg del proper mes de novembre, tindran una reunió preparatòria el proper diumenge, dia 25 d’octubre, a les 18:00 als locals parroquials. Loteria de Nadal Us fem saber que ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 48.077 Ens pot tocar la grossa (no la d’aquí sinó la d’allà), però si la venem tota, segur que ens toca la col•laboració que es fa en cada papereta i és un bon ajut per la Parròquia. La podreu trobar al sortir de les misses a la sagristia, també en el despatx parroquial i, mica en mica, en les botigues acostumades. Gràcies!

11 de Octubre de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 12 al 18 d'octubre del 2015

Intencions de pregària en les Misses Dilluns dia 12: Fam. Nualart-Barba. Dimarts dia 13: Anna Boada (7è Aniv), Genís Boada. Dimecres 14: ÀNGELA FERRER COSTA (funerals) Divendres 16: Esp. Emili Codina i Rosa Torrents. Dissabte dia 17: Lola Fortuny Marata (2n Aniv), Juan Torras Trias, Maribel Sansó-Plans (2n Aniv), Fam. Sansó-Plans, Esp. Ernest Boix i Teresa Rocasalbas (1r Aniv). Diumenge dia18: 9:30 h: Pro Populo 11 h: Montserrat Carrera (1r. Aniv), Fam. Tort-Bardolet. 20h: Mn. Jordi Mas Castells, Mª Carme Marcé Costa, Fam. Riera-Marsà. Defuncions Diumenge passat, dia 4 , va lliurar el seu esperit al Pare N’Antonio Domingo Alcaraz Pacheco, als 95 anys. També aquesta setmana passada ha fet el seu traspàs a la Casa del Pare N’Àngela Ferrer Costa, de Samalús, als 89 anys. Que descansin en pau! Festa de la Mare de Déu del Pilar El dilluns d’aquesta setmana s’escau la Festa de la Mare de Déu del Pilar. A les 11:00h: d’aquell dia celebrarem l’Ofici Solemne de la Mare de Déu a la Capella de les Germanes Hospitalàries de la Sta. Creu, a la Residència del Pilar. Escola St. Lluís Gonçaga Aquest dimarts, dia 13, te previst trobar-se l’Equip de Pastoral de l’Escola per anar programant i preparant les activitats pastorals d’aquest primer trimestre. Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós També el dimarts, a les 11, es reuniran els preveres i diaca del nostre arxiprestat per fer el seguiment de la vida i l’activitat de les nostres parròquies. Catequesi Aquesta setmana les catequistes de 1er Curs es reuniran el dimarts, dia 13, a la Sala St. Esteve a les 16:30h. Les catequistes de 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 14 d’octubre, també a les 16:30h. a la Sala St. Esteve. Pastoral de la Salut El mateix dimecres, dia 14 d’octubre, es trobaran els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut en la seva primera reunió del curs. Objectius, previsió d’activitats, planificació trimestre, seguiments dels malalts que es visiten, seran alguns dels temes dels que se’n parlarà. Us recordem, un any més, que aquelles persones que estigueu interessats en participar d’aquest voluntariat sereu ben rebuts! Quants més siguem, més i millor recolzament donarem als malalts, la gent gran i llurs famílies. La reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes a les 19:30h Catequesi de Confirmació Aquest divendres, dia 16, començarà el grup del primer curs de la Catequesi de Confirmació. El grupet de nois i noies que comencen enguany es trobaran cada divendres de 5 a 6 de la tarda. Preguem per tots ells i pels catequistes que els acompanyaran. Ordenacions a la nostra diòcesi El proper diumenge, dia 18 d’octubre, a la nostra Església Catedral de Terrassa seran ordenats 6 preveres de mans del nostre bisbe. Encomanem els nous sacerdots a la nostra pregària.

04 de Octubre de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 5 al 11 d'octubre del 2015

Intencions de pregària en les Misses Dilluns dia 5: José Villalba Ruiz (1r. Aniv), Fam. Nualart-Barba. Dimarts dia 6: Miquel Viaplana. Dimecres dia 7: Fam. Sansó-Plans. Dissabte dia 10: Lola Borrell. Diumenge dia11: 9:30 h: Assunció Castells Gironés 11 h: Pro Populo 20h: Antonio Aguilera Martín, Defuncions Dimecres passat, dia 30, va lliurar el seu esperit al Pare Na Margarida Valls Arqué, als 100 anys. Que descansi en pau! Baptismes Dissabte passat, dia 26, van rebre les aigües baptismals En Marc Cañellas Viaplana, En Marc Geladó Tubau i En Enzo Silva Reyes. Benvinguts a la colla dels amics de Jesús! Recés de Preveres i Diaques del Vallès Oriental Aquest dilluns, dia 5, a la Casa d’Espiritualitat de la Mare de Déu de Montserrat a Caldes de Montbui, hi haurà el recés d’inici de curs pels capellans i diaques de la nostra zona pastoral. Encomanem-los en la nostra pregària. Catequesi de Confirmació També aquest dilluns es trobaran els nois i noies de 3r de la ESO que volen començar la Catequesi de Confirmació. A les 18:00 hi haurà una reunió informativa a la Sala St. Esteve. Aquell dia decidiran entre tots el dia i l’horari de les reunions de catequesi. Feu-ho saber als de casa vostra i preguem molt especialment per aquesta intenció. Despatx Parroquial Aquest dilluns NO HI HAURÀ DESPATX PARROQUIAL. Disculpeu les molèsties. Catequistes Aquest dimarts, dia 6 d’octubre, es reuniran tot l’Equip de Catequistes dels diferent grups i cursos de la parròquia. La reunió serà a les 16:00h a la Sala St. Esteve. Pregària Jove Divendres vinent, dia 9, a les 21:30h hi haurà la primera Pregària Jove d’aquest curs. És un moment d’encontre dels adolescents i joves de la parròquia amb el Crist. Misses i Celebracions de la Paraula en absència de Mn. Santi Per raons de Salut Mn. Santi serà absent uns dies de la parròquia. No és res greu però l’han de tornar a intervenir per una hèrnia. Fa de mal dir si tornarà abans o després, més tard o més aviat. Al llarg d’aquests dies al vespre, a les 20:00h hi haurà cada dia (tret del dijous) la Celebració de La Paraula amb el res de les Vespres i la distribució de la Sagrada Eucaristia. A la Capella de les monges del Pilar també es proclamarà la Paraula i es distribuirà la comunió, com de costum, a les 09:45h El cap de setmana vinent, en principi es faran totes les misses com de costum. Amb tot, si cal, donada la manca de preveres, entengueu que –arribat el cas- s’hagués de suprimir alguna o fer alguna celebració de la Paraula. Encomanem a Mn. Santi i a tots els nostres malalts i malaltes en la pregària pel seu prompte restabliment, i portem amb paciència i bon humor aquesta situació de provisionalitat.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart