Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

28 de Febrer de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 29 de febrer al 6 de març del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 29: Ramon Marcellés Codinachs, Jordi Izquierdo (7è Aniv), Joan Casas.
Dimarts dia 1:En Acció de gràcies a St. Pancraç i St. Cristòfol.
Dimecres dia 2: JAUME CANET ASPA, PILAR LUGO SALVADORES (funerals). Concepció Sala fortuny (20è Aniv), Patrocinio Nieto calvo (2n Aniv)
Divendres dia 4: Pel perdó dels nostres pecats.
Dissabte dia 5: Pro Populo.
Diumenge dia 6:
9:30 h: Joan Barrera Valls.
11:00h: Eulàlia Guarro.
20h: Gabriel Puig Sulé.
 
Defuncions
El dimecres, dia 24 de febrer, feren el seu traspàs a la casa del Pare en Jaume Canet Aspa als 69 anys i na Pilar Lugo Salvadores als 72 anys. Que descansin en Pau.
 
Recés de quaresma per a preveres i diaques.
Aquest dilluns, dia 29, hi haurà el segon recés de quaresma per a preveres i diaques. En aquesta ocasió es farà al Centre Borja, St. Cugat del Vallès. Encomanem en la pregària aquells que ens han de servir a les nostres comunitats i parròquies.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
Dimarts, dia 1 de març, es reuniran els preveres i diaques del nostres arxiprestat per anar fent el seguiment de les nostres parròquies.
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
El mateix dimarts, dia 1, al vespre, es reunirà el Patronat de la Fundació St. Lluís amb la Delegada Diocesana per les Escoles Parroquials i Diocesanes, i el director de l’Escla St. Lluís.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 1r Curs es reuniran el dimarts, dia 1 de març, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.
Les catequistes del 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 2, a les 16:30h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor.
 
Consell Presbiteral
També el proper dimecres es reunirà el Consell Presbiteral del nostre Bisbat. La reunió es farà a la seu de la Cúria Diocesana a Terrassa.
 
Hospitalitat de Lurdes
El mateix dimecres, dia 2, a les 8 del vespre, es reunirà la Junta de l’Hospitalitat de la mare de Déu de Lurdes. La reunió serà a la sala que duu el seu nom.
 
 
Pares i Mares de la Catequesi
VII SETMANA DE LA FAMÍLIA
 
En el marc de la 7ena Setmana de la Família que organitza la Delegació Diocesana de Pastoral Familiar, tindrem una apassionant i interessant xerrada sobre “L’EDUCACIÓ CRISTIANA DELS FILLS”.
La xerrada serà el dimecres 2 de març a les 9 del vespre a la sala St. Esteve. És oberta a tothom, us hi esperem!
 
Pastoral de la Salut
Divendres, dia 4 de març, es reunirà l’equip de responsables de la Pastoral de la Salut. La reunió serà a les 10:30h del matí a la rectoria.
 
 
Arxiu Zero (joves de l’ESO i Batxillerat)
 
El mateix divendres, dia 4 de març, es projectarà la pel·lícula d’animació ARXIU ZERO. Comptarem amb la presència dels seu productors amb els qual podrem compartir una estona de diàleg que, ben segur, serà més que interessant!
Arxiu Zero: any 21 de la nova era, un cop acabada la Guerra Fosca. Un grup de hackers antisistema intentaran descobrir el secret que pot canviar-ho tot: el contingut de l’Arxiu Zero.
No us ho perdeu!
 
Col·lecta extraordinària per obres
El proper cap de setmana, 5 i 6 de març, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
 
Via Crucis
 
Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
Preparació de Baptismes
Les famílies que al llarg del mes de març batejaran llurs fills es trobaran aquest diumenge, dia 28, a les 6 de la tarda per preparar la celebració. La reunió serà a la sala St. Esteve.

21 de Febrer de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 22 al 28 de febrer del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 22: Jaume Marata.
Dimarts dia 23:Conxita Furriols Viñas (5è Aniv).
Dimecres dia 24: ESTEVE ESPINASA PRAT (funerals). Francesc Carreras Creus.
Divendres dia 26: Pel perdó dels nostres pecats.
Dissabte dia 27: Pro Populo.
Diumenge dia 28:
9:30 h: Mn. Joan Vallicrosa.
11:00h: Andreu i Carme, Francesc Collell i Roca.
20h: Aurèlia Jané i Solé (14è Aniv).
 
Defuncions
El dilluns, dia 15 de febrer, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na Paquita Vila Estrada als 85 anys, el dimarts 16 en Jaume Granada Ramírez als 81 anys, el dimecres 17 l’Esteve Espinasa Prat als 91 anys i, el mateix dia, en Paco Arbiol Alegria als 85 anys. Descansin en pau.
 
Baptismes
El dissabte, dia 13, varen rebre les aigües baptismals en Kevin-Prince Arevilca i en Juan-José Arevilca. Benvinguts a l’Església del Crist.
 
 
Ordenació Diaconal a l’Arxiprestat
Amb goig us faig saber que seré ordenat Diaca al servei de l’Església per Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de la Diòcesi de Terrassa.
La celebració tindrà lloc el aquest diumenge 21 de febrer, a les 18 h. a la Parròquia de Sant Genis de l’Ametlla del Vallès.
Amb la meva família us convidem a acompanyar-nos amb la vostra presència i la vostra pregària.
Josep M. Sancho i Marquès
 
 
Catequistes de Confirmació
El dimarts, dia 23, es reuniran a les 17:30h a la rectoria.
 
 
 
 
Lady’s Group
El proper dimecres ens reunirem aquest grup d’adults que vol créixer, aprofundir i avançar en el camí de la Fe, des de la reflexió i la pregària. Ens trobarem a les 16h a la Sala Anna Ravell.
 
Via Crucis
Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
Preparació de Baptismes
Les famílies que al llarg del mes de març batejaran llurs fills es trobaran diumenge vinent, dia 28, a les 6 de la tarda per preparar la celebració. La reunió serà a la sala St. Esteve.
 
Recés pels voluntaris/-es de l’Hospitalitat de Lourdes i de la Pastoral de la Salut
 
Us recordem que el proper dissabte, dia 27 de febrer, de les 10:00h fins a les 13:30h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu tenim previst fer el recés d’aquest curs adreçat a totes aquelles persones que realitzen alguna mena de servei i/o voluntariat amb els malalts i/o la gent gran.
Ja sabeu que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i com a cristians. No ens ho deixem perdre!
 
Recordeu, TOTHOM, que els recessos que s’organitzen des dels diferents grups de la parròquia són oberts a que hi participi i assisteixi qui ho vulgui i desitgi. Hi sou convidats!
 
Totes i tots duem tot aquest treball a la nostra pregària perquè esdevingui ben de Déu per l’acció de l’Esperit!
 

14 de Febrer de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 15 al 21 de febrer del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 15: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 16:Pels malalts.
Dimecres dia 17: JUANA DEL AMO HERAS (funerals). Juan Torras Trias.
Divendres dia 19: Mn. Jordi Mas Castells, Asunta Mercado Zabala, roque Justiniano.
Dissabte dia 20: Acció de gràcies a Santa Rita.
Diumenge dia 21:
9:30 h: Mn. Anton Pujol.
11:00h:Joan Montasell (18è Aniv)
20h: Mn. Joan Bellavista.
 
Defuncions
El diumenge, dia 7 de febrer, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na Juana del Amo Heras als 95 anys.
 
Baptismes
El darrer diumenge del mes de gener foren acollits en el si de l’Església ple baptisme Na Ruth Puig López, N’Ariadna Blanco López i en Pau Llimargues Gas. Siguin benvinguts a la colla dels amics i les amigues de Jesús.
 
 
MANS UNIDES
Col·lecta extraordinària
 
Aquest cap de setmana, 13 i 14 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
 
Jornades Estatals de Delegats Diocesans de Catequesi
Des del diumenge dia 14 al vespre, fins el dimecres 17 a la tarda, mn. Santi serà fora participant de les Jornades Estatals de Delegats Diocesans de Catequesi que organitza la Conferència Episcopal Espanyola.
 
Misses i Celebracions de la Paraula en absència de Mn. Santi
Diumenge dia 14:
Missa a les 20:00 a l’Església Parroquial
Dilluns dia 15: Celebració de la Paraula a les 09:45 a les monges del Pilar
Celebració de la Paraula a les 19:00 a l’Església Parroquial.
Dimarts dia 16: Celebració de la Paraula a les 09:45 a les monges del Pilar
Celebració de la Paraula a les 19:00 a l’Església Parroquial.
Dimecres dia 17: Celebració de la Paraula a les 09:45 a les monges del Pilar.
Missa a les 19:00 a l’Església Parroquial.
 
 
ANY SANT DE LA MISERICÒRDIA
II Conferència:
ERA A LA PRESÓ
I NO EM VINGUEREU A VEURE.
 
Com ja sabeu i en ocasió de l’Any Sant de la Misericòrdia, ens ha semblat important i adient fer al llarg del curs un parell o tres de sessions de formació per a tota la feligresia, laics, famílies, professionals, religioses, tothom és convidat!
La segona d’aquestes xerrades serà aquest dimecres, dia 17 de febrer a les 9 del vespre. De la mà de P. José Maria Carod, mercedari que se’n cuida, entre altres coses, de la pastoral i l’assistència religiosa a la presó de joves de 4 Camins, ben a prop d’aquí, a La Roca. Volem conèixer i comprendre tot aquest món, aquesta realitat... I també, com donar resposta, des de les parròquies, a la crida que Jesús ens fa a l’Evangeli i que dóna títol a la xerrada del P. Josep Maria. Ben segur que serà molt i mol interessant i esclaridor i, el més important, ens ajudarà a viure més i millor l’experiència jubilar a la qual, l’Església, pel Papa Francesc, ens hi convida.
De debò que valdrà molt i molt la pena. No us ho deixeu perdre!
 
 
Via Crucis
Començant el dia 14 de febrer, cada diumenge de quaresma i fins el dia 13 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
 
Ordenació Diaconal a l’Arxiprestat
Amb goig us faig saber que seré ordenat Diaca al servei de l’Església per Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, Bisbe de la Diòcesi de Terrassa.
La celebració tindrà lloc el proper diumenge 21 de febrer, a les 18 h. a la Parròquia de Sant Genis de l’Ametlla del Vallès.
Amb la meva família us convidem a acompanyar-nos amb la vostra presència i la vostra pregària.
Josep M. Sancho i Marquès
 

07 de Febrer de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 8 al 14 de febrer del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 8: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 9: Trinidad Campiña Fernández (1r Aniv).
Dimecres dia 10: Pro Populo.
Dijous dia 11: Per tots els membres, familiars i amics difunts de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes.
Divendres dia 12: Pel perdó dels nostres pecats.
Dissabte dia 13: Esp. Josep Balcells i Maria Camprodon, Miquel Viaplana, Fam. Viñets-Llauger.
Diumenge dia 14:
9:30 h: Ànimes del Purgatori.
20h: Pro Populo.
 
Escolania Parroquial
Aquest dilluns, dia 8, es trobarà la Junta de l’Escolania Parroquial. La reunió es farà a la sala Sta. Cecília a 2/4 de 10 del vespre.
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
El dimarts d’aquesta setmana es trobaran els preveres i diaca del nostre arxiprestat per fer el seguiment de les nostres parròquies.
 
Catequesis Confirmació
A les 17:30 de la tarda del dia 9 es reuniran els catequistes de confirmació. La reunió serà a la rectoria.
 
Banc d’Aliments de Càritas
El mateix dimarts, a 2/4 de 8 del vespre, es reuniran els voluntaris i voluntàries del Banc d’Aliments de Càritas Parroquial. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
Comissió de Litúrgia
També el dimarts, dia 9 de febrer, es reunirà la Comissió de Litúrgia de la Parròquia. La reunió serà a les 8 del vespre a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Missa de funeral
La setmana vinent, celebrarem l’inici de la Quaresma en la litúrgia del Dimecres de Cendra, per aquest motiu, la Missa de Funerals que acostumem a celebrar els dimecres –en cas de cap defunció- es traslladarà al dimecres de l’altra setmana, dia 17, a les 7 de la tarda.
 
Dimecres de Cendra
Aquest dimecres, dia 10 de febrer, comencem l’Exercici Quaresmal d’enguany.
Celebrarem l’Eucaristia amb la benedicció i imposició de la cendra a: ¾ de 10 del matí a la capella de la Residència del Pilar i a les 7 de la tarda a l’Església Parroquial.
Recordem que el Dimecres de Cendra és dia de dejuni i d’abstinència. També és bo tenir present que tot i no ser dia de precepte és d’aquelles ocasions en la que s’hi escau molt participar de l’Eucaristia per tal de començar “amb bon peu” el camí que ens mena vers la gran festa Pasqual!
 
Pastoral de la Salut
Dimecres vinent, dia 10 de febrer, a les 20:00h, els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut faran la seva reunió mensual. La reunió serà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Festa de la Mare de Déu de Lourdes
Dijous vinent, dia 11, celebrarem com cada any la festa de la Mare de Déu de Lourdes. Acompanyats en la processó i en l’eucaristia per les veus de la nostra Escolania Parroquial, començarem la celebració a les 7 de la tarda. Els qui pugueu ens trobarem a la Sala St. Esteve ¼ d’hora abans (3/4 de 7) per sortir des d’allí en processó donant la volta a l’església parroquial. Junt amb l’Hospitalitat de Lurdes de la nostra parròquia us convidem a tothom a pregar pels nostres malalts i malaltes, sempre, i a fer-ho d’una manera ben especial el dia de la festa de la Mare de Déu. Us esperem!
 
Pregària Jove
Aquesta mes ens afegirem a la Pregària Jove que organitza la Delegació de Joventut a la parròquia de St. Esteve de Granollers. La pregària serà el proper divendres a les 9 del vespre.
 
Visita al Cottolengo
Dissabte vinent, dia 13, els nois i noies dels grups de “konfirmació”, visitarem el Cottolengo del P. Alegre de Barcelona. Enmig de la gran ciutat, el Cottolengo ha estat i és un “oasi” de solidaritat, acollida, respecte, servei... de MISERICÒRDIA en estat pur!!!!
Encomanem aquesta experiència, tots els nostres nois i noies que es preparen perquè algun dia l’Esperit Confirmi llurs vides i fe; també tots els infants, adolescents i adults que resideixen al Cottolengo, els voluntaris que hi fan feina i la Comunitat de Germanes que han consagrat la seva vida al Crist servint els més desafavorits.
 
Vetlla de Pregària de Quaresma
“Entrem en la
QUARESMA
de l’any de la Misericòrdia”
 Dissabte, dia 13 de febrer, a les 21:30h al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós
 
Col·lecta extraordinària per obres
Aquest cap de setmana, 6 i 7 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Via Crucis
Començant el dia 14 de febrer, cada diumenge de quaresma i fins el dia 13 de març, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!
 
MANS UNIDES
Col·lecta extraordinària
 
El proper cap de setmana, 13 i 14 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart