Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

24 de Abril de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 25 d'abril a l'1 de maig del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 25: Fam. Aceituno-Donoso
Dimarts dia 26: Pere Solé Juval (Aniv)
Dimecres dia 27: Dif. del Barri de Montserrat, Montserrat Carrera Casassas, Marta Camprodon Puigdefàbregas, Montserrat Prió, Montserrat Dameson, Esp. Julià Julià i Maria Noguera, Lluís Tort Terrés.
Divendres 29: Francesc Collell Roca.
Dissabte 30: Fam. Tresserras-Soler, Enrique Valencia González.
Diumenge dia 1:
9:30 h: Joan Barrera Valls, Maria Viura, Fam. Sobrevia-Viura, Jaume Manero; St. Pancraç i St. Cristòfol.
11:00h: Pro Populo.
20h: Pere Cruells (Aniv).
 
Defuncions
El dissabte, dia 16 d’abril, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na maria Pilar Castillo Puyuelo als 80 anys, el dijous 21 ho feu en Jaume Travé Calvet  als 87 anys. Descansin en pau.
 
Preparació per la celebració del Sagrament del Baptisme de les famílies que batejaran els seus fills el proper mes de maig
Aquest diumenge vinent, dia 24 d’abril, a les 6 de la tarda a la Sala St. Esteve. Encomanem, també, en la nostra pregària aquestes famílies.
 
Noces d’Or i Argent
Com cada any per aquestes dates comencem a preparar la Festa dels qui celebren els 25 i 50 anys de casats. Tindrem la primera reunió el proper dilluns, dia 25, a les 9 del vespre a la Sala St. Esteve. Tots aquells que al llarg del 2016 celebreu les vostres noces d’or o d’argent (tant si us vàreu casar a La Garriga com si no, tant si ho vàreu fer i ara ja no hi viviu aquí) sou convidats a celebrar-ho junts el dissabte 11 de juny a la missa de les 8 del vespre. Feu-ho saber a tothom qui conegueu i que celebri aquest any aquesta festa! Els esperem! Us esperem!
 
Catequistes de Confirmació
Es reuniran aquest dimarts, dia 26 a les 17:30h a la rectoria.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 1r Curs es reuniran també el dimarts, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.
Les catequistes del 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 27, a les 16:30h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor.
 
Missa de Funeral
El dimecres d’aquesta setmana que entrem s’escau la solemnitat de la Mare de Déu de montserrat, patrona principal de Catalunya. Per aquesta raó, la Missa de Funeral no serà fins l’altre dimecres, dia 4 de maig.
 
Comunions
Diumenge vinent, 1 de maig, hi haurà les tandes de les celebracions eucarístiques en les quals els nens i nenes que han fet els dos primers cursos de catequesi infantil, participaran per primera vegada, plenament, de l’Àpat Pasqual. La nostra enhorabona a totes les famílies i llurs infants. Per part de la comunitat cristiana mirem de tenir-los ben presents en les nostres pregàries.
 
Aquell dia les misses de comunions seran a les 12:30h i 16:00h.
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
El proper cap de setmana (dissabte 30 d’abril i diumenge 1 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 
Missa a Samalús
Diumenge vinent, 1 de maig, per raó de les “comunions” a La Garriga, NO HI HAURÀ MISSA A SAMALÚS com de costum. Aquest mes de maig la missa a Samalús serà el següent diumenge, dia 8, a les 12:00 (aprox.) Hi sou convidats a acompanyar-nos tots aquells que ho vulgueu!
 
Diada de Germanor de l'Hospitalitat de Lourdes
 
El proper dia 8 de maig se celebrarà la diada de germanor de l'Hospitalitat de Lourdes, us convidem a participar-hi. Com cada any la Diada començarà amb la celebració de l'Eucaristia a la nostra parròquia a les 11 de matí, després ens traslladarem en autocars adaptats i cotxes particulars al pavelló de Can Noguera on podrem gaudir d'un bon dinar i festa.
 
El dia 28 d'abril, de 18:30 a 19:30, tothom qui estigui interessat es podrà inscriure per la festa a la sala sant Esteve; el preu del tiquet és de 15 €.
 
Per tal d'enllestir la Diada, la Junta de l’Hospitalitat es reunirà el proper  dilluns dia 25 a les 10:30 de matí a la sala de Lourdes.
 
 

19 de Abril de 2016

Aplec dels Garriguencs i Garriguenques a Puiggraciós

diumenge 24 d'abril

VOT DE POBLE

En acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós.
Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha.
Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 del matí del diumenge 24 d’abril. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge.
Una bona colla de famílies i grups de la parròquia i d’altres entitats del poble, ens hi quedarem a dinar!!! Animeu-se! Reserveu-vos el dia. No hi falteu!
 
Aquest diumenge,
dia 24 d’abril,
SUPRIMIREM LES MISSES
DE LES 9:30 i DE LES 11 DEL MATÍ
per poder participar (tothom qui ho vulgui)
de la missa de Vot de Poble
a les 10:30h al Santuari de Puiggraciós.
                                                                    
 
Horaris de les misses d’aquest cap de setmana a La Garriga
Dissabte      23  a les 8 del vespre         a l’Església Parroquial
Diumenge    24  a les 10:30 del matí      a la capella de l’Asil Hospital
Diumenge    24  a les 8 del vespre         a l’Església Parroquial

17 de Abril de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 18 al 24 d'abril del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 18: Mn. Jordi Mas Castyells.
Dimarts dia 19: Fam. Ferrer-Calonge.
Dimecres dia 20: GENOVEVA RUBIO LARA (funerals).
Divendres 22: Jaume Marata
Dissabte 23: Fam. Pañella-Baró.
Diumenge dia 24:
9:30 h: Esp. Llorenç i Mercè.
11:00h: Pro Populo.
20h: Francesc Carreras Creus.
 
Defuncions
El dimarts, dia 12 d’abril, va fer el seu traspàs a la casa del Pare en Josep Mestre Portet als 80 anys, el dijous 14 ho feu na Genoveva Rubio Lara als 90 anys. Descansin en pau.
 
Reunió Pares/Mares dels joves que enguany es confirmaran a la nostra parròquia.
El dimarts, dia 19 d’abril ens reunirem amb les famílies dels nois i noies que enguany rebran el sagrament de la confirmació. La reunió serà a la Sala St. Esteve a les 9 del vespre. Encomanem en la nostra pregària aquest joves i llurs famílies.
 
Lady’s Group
El proper dimecres, dia 20, ens reunirem aquest grup d’adults que vol créixer, aprofundir i avançar en el camí de la Fe, des de la reflexió i la pregària. Ens trobarem a les 16h a la Sala Anna Ravell.
 
 
 
 
 
 
Divendres: MISSA, EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM, SAGRAMENT DE LA RECONCILIACIÓ.
 
Cada divendres a les 7 de la tarda Celebrem l’Eucaristia i tot seguit us convidem a fer una estona de pregària davant el Santíssim Sagrament que resta exposat per la nostra pregària. És també durant aquella estona d’intimitat amb el Senyor que aquells que ho vulguin poden atansar-se al Sagrament de la Reconciliació. Hi sou convidats!
 
Renovació de les Promeses del Baptisme dels infants que enguany faran la seva primera comunió
Dissabte vinent, diada de St. Jordi, a les 6 de la tarda els nens i nenes que aquesta Pasqua faran la seva primera comunió renovaran i es faran seves les promeses del baptisme. Acompanyats dels seus pares i catequistes, en una celebració molt senzilla però intensa, aquests infants, abans de seure a la Taula del Crist, li diran que volen seguir el seu Camí, que volen ser Amics seus, que volen que Ell sigui el seu millor amic.
Acompanyem-los amb la nostra pregària, per ells i per les seves famílies.
 
Preparació per la celebració del Sagrament del Baptisme de les famílies que batejaran els seus fills el proper mes de maig
La reunió es farà el diumenge vinent, dia 24 d’abril, a les 6 de la tarda a la Sala St. Esteve. Encomanem, també, en la nostra pregària aquestes famílies.
 

10 de Abril de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana de l'11 al 17 d'abril del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 11: Fam Vidaña-Vila.
Dimarts dia 12: Fam. Nualart-Barba
Dimecres dia 13: CONXITA GOMÀ PRAT, RAMON PAUSAS COMELLA (funerals). Ramon Tresserras Soler (9è Aniv).
Divendres 15: Esp. RamonBulbena i Rosalia Suriqué, Manuel Fernández Beltras (Aniv).
Dissabte 16: Alexandre Blancafort, Maria Estapé, Fam. Vila-Fajedas.
Diumenge dia 17:
9:30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz.
11:00h: Juan Torras Trías.
20h: Fam. Riera-Marsà.
 
Defuncions
El dijous, dia 31 de març, va fer el seu traspàs a la casa del Pare en Jesús Marzoa Jansana als 47 anys, el dissabte 2 d’abril ho feu na Angelina Girbau Toqueta als 99 anys, el dimarts 5 na Teresina Pujol Murgó als 83 anys, el dijous 7 en Ramon Pausas Comella (pare de Mn. Josep Pausas i Mas) als 95 anys i na Conxita Gomà Prat als 105 anys . Descansin en pau.
 
Jornada Interdiocesana Sacerdotal
Amb motiu del centenari de la mort del venerable Josep Torras i Bages, bisbe que fou de Vic entre els anys 1899 i 1916, els bisbes de les diòcesis amb seu a Catalunya convoquen i conviden a tot el clergat de llurs diòcesis a una jornada de celebració, pregària i fraternitat. La trobada es farà aquest dilluns, dia 11, a la ciutat de Vic. Encomanem tots els nostres germans preveres i diaques, amb els nostres bisbes, en la pregària.
 
Trobada de Pastoral de les Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa
La Trobada que s’havia d’haver realitzat la setmana passada a Tiana es va ajornar a causa del mal temps. Es durà a terme aquest dimarts, 12 d’abril. Tanmateix els hi desitgem una bona diada.
 
Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós
En el matí del dimarts d’aquesta setmana es reuniran els preveres i diaques amb missió canònica a les nostres parròquies per anar fent el seguiment del curs pastoral de les nostres comunitats. La reunió es farà a la rectoria de l’Ametlla del Vallès. Encomanem-la a la pregària.
 
Catequistes de Confirmació
Es reuniran aquest dimarts, dia 12 a les 17:30h a la rectoria.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 1r Curs es reuniran també el dimarts, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.
Les catequistes del 2n Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 13, a les 16:30h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor.
 
Pastoral de La Salut
Aquest dimecres, a les 19:30h es reuniran els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Jornada Jubilar Arxiprestal
Dissabte vinent, dia 16, viurem la JORNADA JUBILAR del nostre arxiprestat. Dins aquest Any Jubilar de la Misericòrdia hem volgut “regalar-nos” (i així ho hem deanat al Bon Déu) una diada per celebrar junt el JUBILEU DE LA MISERICÒRDIA i, plegats, donar gràcies a Déu pel seu amor tan tendre.
 
Escolania Parroquial
El proper cap de setmana, dies 16 i 17 d’abril, la nostra Escolania Parroquial, participarà de la Trobada Nacional de Pueri Cantores de Catalunya. Enguany aquesta trobada es realitzarà a la Seu d’Urgell. Donant gràcies a Déu pel servei litúrgic i la participació de les distintes escolanies a les nostres parròquies i comunitats, des d’aquest Full Parroquial, els hi desitgem que gaudeixin d’un bon cap de setmana curull d’experiències, de música i cants, d’amistat entre tots i de tots amb Déu.
 
Tres Tombs a La Garriga
L’Associació d’Amics dels Tres Tombs organitza, un any mes, aquesta diada vinculada a la festa de St. Antoni Abat. El proper diumenge, dia 17 d’abril, acabada la missa de les 11h, a la plaça de l’Església, hi haurà la tradicional benedicció de cavalls, carros, cavalcadures... Tothom és convidat!
 
Condol
La setmana passada va morir el pare de Mn. Josep Pausas i Mas, vicari que fou de la nostra parròquia i, en el seu dia, també administrador parroquial de la mateixa. Des del nostre Full Parroquial volem expressar-li el nostre condol i afecte vers ell amb tota llur família

03 de Abril de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 4 al 10 d'abril del 2016

Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 4: Fam Nualart-Barba.
Dimarts dia 5: Fam. Temprano-Muñoz, Fam. Collell-Aguirre.
Dimecres dia 6: TERESA NOFRE BATLLO, FRANCESC MAÑOSA OLIVER, JOSEP ARIZA CASULA, JORGE FONTACABA JORDI, OLGA TEMPRANO MUÑOZ, RAMON CORDOMÍ BADIA (funerals).
Divendres 8: Jaume Valls i Font (27è Aniv), Fam. Sansó-Plans, Fam. Navarro-Guareño.
Dissabte 9: Joan Galvany Ventura (21è Aniv), Fam. Baños-Valldeoriola.
Diumenge dia 10:
9:30 h: Toni Rozas Padrós (Aniv).
11:00h: Fam. Sansó-Plans.
20h: Pro Populo.
 
Defuncions
El dimecres, dia 23 de març, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na Teresina Nofre Batlló als 94 anys, el dissabte 26 ho feu en Francesc Mañosa i Oliver als 89 anys, el diumenge 27 en Josep Ariza Casulà als 60 anys, el dimarts 29 en Jorge Fontacaba Jordi als 72 anys i el divendres dia 1 d’abril en Ramon Cordomí Badia als 83 anys . Descansin en pau.
 
Trobada de Pastoral de les Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa
Els alumnes de 2on de la ESO de les escoles diocesanes i parroquials del nostre bisbat participaran aquest dimarts, dia 5 d’abril, d’un encontre lúdic, festiu i formatiu alhora. Totes quatre escoles faran cap, de bon matí, a Tiana (Maresme) on seran rebuts pel nostre Bisbe a la casa de les Franciscanes d’aquella població. Al llarg del matí i a través d’una gimcana els nois i noies arribaran a la Parròquia de St. Cebrià per participar de la pregària que s’ha preparat des de les diferents escoles. Tot seguit dinarem plegats i compartirem una bona estona d’intercanvi d’experiències als locals de la Catequística. Els hi desitgem una bona diada.
 
Pastoral de La Salut
Aquest dimecres, dia 6, a les 10:30 del matí, es reunirà l’equip de responsables de la Pastoral de La Salut.
 
Hospitalitat de Lurdes
El mateix dimecres, a les 20h es reunirà la Junta de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Divendres: MISSA, EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM, SAGRAMENT DE LA RECONCILIACIÓ.
 
Cada divendres a les 7 de la tarda Celebrem l’Eucaristia i tot seguit us convidem a fer una estona de pregària davant el Santíssim Sagrament que resta exposat per la nostra pregària. És també durant aquella estona d’intimitat amb el Senyor que aquells que ho vulguin poden atansar-se al Sagrament de la Reconciliació. Hi sou convidats!
 
Pregària Jove
Com cada segon divendres de mes, el d’aquesta setmana entrant, dia 8 d’abril, hi haurà la Pregària Jove que vol aplegar els diferents grups de adolescents i joves de la nostra parròquia i qualsevol altre que shi vulgui afegir. La pregària serà a la nostra església parroquial a les 9 del vespre.
 
Col·lecta extraordinària per obres
Aquest cap de setmana, 2 i 3 d’abril, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.


03 de Abril de 2016

dissabte 16 d'abril JORNADA JUBILAR DE L'ARXIPRESTAT DE MONTBUI-PUIGGRACIÓS

Des del Consell Pastoral Arxiprestal amb l’Equip de Preveres i Diaques del mateix se’ns convoca a viure i participar de la JORNADA JUBILAR del nostre arxiprestat. Dins de la cinquantena pasqual i en ple Any Jubilar de la Misericòrdia hem volgut “regalar-nos” (i així ho hem demanat al Bon Déu) una diada per, junts, totes les nostres parròquies, celebrar el JUBILEU DE LA MISERICÒRDIA i plegats donar gràcies a Déu pel seu amor tan tendre.

Anunci del Jubileu
“He decidit convocar un Jubileu extraordinari que tingui per centralitat la misericòrdia de Déu. Ser un Any sant de la Misericòrdia. El volem viure a la llum de la Paraula del Senyor: “Sigueu misericordiosos com ho és el Pare” (Lc 6,36)
Sant Pare Francesc, 13 de març de 2015
 
En ocasió de l’Any Sant de la Misericòrdia, des del Consell Pastoral Arxiprestal amb l’Equip de Preveres i Diaques del mateix se’ns convoca el dissabte 16 d’abril a viure i participar de la JORNADA JUBILAR del nostre arxiprestat. Dins de la cinquantena pasqual i en ple Any Jubilar de la Misericòrdia hem volgut “regalar-nos” (i així ho hem demanat al Bon Déu) una diada per, junts, totes les nostres parròquies, celebrar el JUBILEU DE LA MISERICÒRDIA i plegats donar gràcies a Déu pel seu amor tan tendre.
 
 
16 d’abril del 2016
HORARI DE LA JORNADA
A partir de les 9 del matí
Sortida dels autocars dels pobles.
A les 10
Temps lliure per esmorzar
A 2/4 d’11
Visita guiada a les esglésies preromàniques de Terrassa (Santa Maria, Sant Pere i Sant Miquel)
i celebració de la Missa
A 2 quarts de 2
Dinar (*)
(*) Es pot optar per portar-se el dinar o utilitzar el servei de càtering.
A 2/4 de 5 de la tarda
Entrada per la Porta Santa
i pregària a la catedral del Sant Esperit
A 2/4 de 6
Retorn als nostres pobles
 
 
Pel matí visitarem les esglésies romàniques de Terrassa
Les esglésies de Santa Maria, Sant Miquel i Sant Pere de Terrassa són importants exemples de l’art romànic català i daten dels segles XI i XII. El seu origen, però, és molt anterior, i l’hem de situar a l’antiga Egara, que va ser seu episcopal a partir del 450 d.C. 
Les esglésies d’Egara van constituir un gran conjunt arquitectònic durant l’època visigòtica (segles VI i VII). Els tres edificis es configuraren a l’entorn d’un gran pati central. Santa Maria tenia tres naus i era la catedral; Sant Miquel era una església funerària i Sant Pere probablement tenia funcions parroquials.
Amb les invasions musulmanes, a partir del 714 d.C., es va paralitzar el bisbat d’Egara i ja no es va reconstruir. Això no obstant, sobre les velles esglésies es van construir, segles més tard i ja novament sota domini cristià, les romàniques amb l’aspecte actual i amb funcions parroquials: Santa Maria va ser consagrada l’any 1112 i Sant Pere al llarg del segle XII.
L’any 1601 el centre parroquial de Terrassa va passar a l’església del Sant Esperit i les romàniques van entrar en un període de decadència fins que, a finals del segle XIX, van començar les obres de restauració que s’han allargat durant el segle XX.
 
 
A la tarda ens adreçarem a la Catedral del nostre bisbat de Terrassa per pregar junts i donar gràcies a Déu pel seu AMOR MISERICORDIÓS
Què és la Porta Santa?
“Travessar la Porta santa és signe d’una veritable conversió del nostre cor. Quan creuem aquella Porta és bo que recordem que hem de mantenir també oberta la porta del nostre cor. (...)
No seria gaire eficaç l’Any Sant si la porta del nostre cor no deixés passar a Crist que ens anima a anar vers els altres, per portar-los a Ell i el seu amor”.
Sant Pare Francesc, 16 de desembre de 2015
 
La nostra catedral del Sant Esperit que també visitarem per la tarda
L’església del Sant Esperit de Terrassa fou edificada al voltant del Castell de Terrassa. Deu el seu nom a l’Hospital del Sant Esperit (Sancti Spiritus), situat fora de la muralla i que acollia els forasters que arribaven malalts. Les obres de l’església començaren l’any 1573 i el 1601 fou proclamada parròquia de la ciutat.
L’any 1951 va rebre el títol de Basílica Menor i l’any 2014 el nomenament de Catedral de la nova diòcesi de Terrassa. El 25 de juliol d’aquell any hi feia la seva entrada Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, primer bisbe de la diò-cesi de Terrassa.
L’església del Sant Esperit representa un dels millors exponents del gòtic tardà a Catalunya i conté valuosos elements artístics d’èpoques diverses.
El temple forma part del Patrimoni Cultural Català des de 2002.
 
Per participar a la JORNADA JUBILAR ARXIPRESTAL caldrà inscriure’s al llarg d’aquesta setmana del 4 al 8 d’abril. Ho podeu fer al acabar les misses, a l’hora del despatx, per les tardes a la rectoria...
El preu de la “JORNADA” és:
Opció A: 25€ (inclou viatge en autocar+dinar+visites)
Opció B: 15€ (inclou viatge en autocar+visites) Els que prenguin aquesta opció han de dur el dinar de casa.


Descarregar arxiu adjunt: Informació de la Jornada Jubilar Arxiprestal en format PDF
Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart