Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

26 de Novembre de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 28 al 4 de novembre del 2016

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 28: Pedro Iglesias del Campo (3r Aniv), Francesc Collell Roca.

Dimarts dia 29: Esp. Josep Piqué i Antònia Bundó, Josep Mª Piqué Bundó.

Dimecres dia 30: Tomas Rovira Barnet, Antonia Mariscal Aguilera, Francisco Mateos Ramos.

Divendres dia 2: Sants Pancraç i Cristòfol

Dissabte dia 3:

20:00h: Santiago Reig i el seu fill Santi.

Diumenge dia 4:

9:30h: Joan Barrera Valls.

11:00h: Jordi Fontacaba Jordi.

20:00h: Pro Populo.

 

Defuncions

El dilluns, dia 21 de novembre, va fer el seu traspàs a la casa del Pare l’amic Lluís Jiménez Guillén als 82 anys. Descansi en Pau.

 

Festa Patronal a Samalús

St. Andreu Apòstol

 

Aquest dimecres, dia 30, és la festa de l’apòstol St. Andreu, titular de la parròquia i patró del poble de Samalús. Aquell dia celebrarem l’Eucaristia a les 12 del migdia a l’església parroquial de St. Andreu. l’Eucaristia la presidirà Mn. Xavier Blanco i Castro, Arxiprest de Montbui-Puiggraciós. Tothom hi sou convidats!

 

 

Preparació per la celebració del Sagrament del Baptisme de les famílies que batejaran els seus fills el proper mes de novembre

Serà aquest diumenge, dia 27 de novembre, a les 6 de la tarda a la Sala St. Esteve. Encomanem, també, en la nostra pregària aquestes famílies.

 

Consell Pastoral

Es reunirà el dilluns de la setmana entrant a les 9 del vespre a la sala St. Esteve.

 

Comissió de Litúrgia

Es reunirà el proper dimarts, dia 29, a les 19:45h a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.

 

Recés

Una aturada en el nostre dia a dia

 

L’Equip de la Pastoral de La Salut i la Delegació de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de la nostra parròquia ens conviden a compartir una estona de reflexió, silenci i pregària.

Vine amb nosaltres al recés que farem el proper dilluns 12 de desembre de 10:00h a 13:00h a la Casa d’Espiritualitat de les Franciscanes (carrer Cardedeu, 25).

 

Déu sempre està treballant amb nosaltres, pressionant-nos suaument, comunicant-se i buscant la nostra complicitat. La nostra tasca és donar-nos temps per a escoltar el “missatge”, sigui quin sigui. Parla Senyor, que el teu servent t’escolta (Samuel 3, 10)

 

Us esperem! Reserveu-vos la data! És obert a tothom!!!!

 

Col·lecta extraordinària per obres

El proper cap de setmana, 3 i 4 de desembre, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.

Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

 

Loteria de Nadal

Recordeu que ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 39.335

 

23 de Novembre de 2016

diumenge 27 de novembre, a les 6 de la tarda: GRAN CONCERT COR CARLIT-GOSPEL

"Buscant l'Essència". El Cor Carlit-Gospel ens ofereix aquest magnífic concert solidari al Teatre del Patronat de La Garriga per tal d'ajudar a Mans Unides del Vallès a recaptar fons pel projecte d'enguany.

MANS UNIDES de la Garriga amb el Cor CARLIT-GOSPEL, organitzen aquest esplèndid concert per recaptar fons pel projecte que, entre tots, MANS UNIDES DEL VALLÈS vol finançar a la Índia.
 
La “entrada-donatiu” és de 8€. Tanmateix, encara que aquella tarda no pugueu assistir al concert podem adquirir una localitat per la “fila 0”.
 
Fem una empenteta final al projecte de formació de dones a una regió de la Índia i que se’ns va presentar al mes de febrer passat.
Entre tots ho estem fent possible, cal aquesta darrera empenta!
 
SOM-HI! NO T’HO PERDIS! PARTICIPA-HI!!
 
Diumenge 27 de novembre
Teatre del Patronat (La Gariga)
6 de la tarda
 
Venda d'entrades a la bestreta a: 
·         Finques Montvibal (en horari d'oficina) c/Calàbria, 59
·         Can Baldich
·         Despatx Parroquial
·         Sagristia de l'Església Parroquial després de les misses

19 de Novembre de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 21 al 27 de novembre del 2016

“BUSCANT L’ESSÈNCIA”

CONCERT SOLIDARI-COR CARLIT GOSPEL

MANS UNIDES de la Garriga amb el Cor CARLIT-GOSPEL, organitzen aquest esplèndid concert per recaptar fons pel projecte que, entre tots, MANS UNIDES DEL VALLÈS vol finançar a la Índia. La “entrada-donatiu” és de 8€. Tanmateix, encara que aquella tarda no pugueu assistir al concert podem adquirir una localitat per la “fila 0”. Fem una empenteta final al projecte de formació de dones a una regió de la Índia i que se’ns va presentar al mes de febrer passat. Entre tots ho estem fent possible, cal aquesta darrera empenta!

SOM-HI! NO T’HO PERDIS! PARTICIPA-HI!

 

 

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 21: ANTÒNIA CASTELLÓ SÀLVIA (Funeral).

Dimarts dia 22: Jaume Marata (24è Aniv).

Dimecres dia 23: Llorenç Clavell (5è Aniv), Francesc Carreras Creus.

Divendres dia 25: Pels qui són a les presons.

Dissabte dia 26:

20:00h: Esp. Singla-Rocafort.

Diumenge dia 27:

9:30h: Fam. Ginesta-Barjuan.

11:00h: Jordi Fontacaba Jordi.

20:00h: Esp. Josep Mª Méndez i Lola Olivé.

 

Defuncions

Dimarts de la setmana passada, dia 15 de novembre, va fer el seu traspàs a la casa del Pare na Antònia Castelló Sàlvia als 101 anys. Descansi en Pau.

 

Concert de Sant Cecília

També el dimarts, dia 22 de novembre, festa de Sant Cecília, les agrupacions corals de la nostra població ens oferiran el tradicional Concert de santa Cecília, patrona dels músics. El concert, doncs, serà a la nostra Església Parroquial a 2/4 de 9 del vespre.

 

Catequistes

Les catequistes de 2n Curs es reuniran aquest dimarts, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.

Les catequistes del 1r Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 23, a les 16:30h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor.

 

Mans Unides

El dimecres, 23 de novembre, es reunirà l’Equip de Mans Unides de La Garriga per acabar de preparar l’organització del concert de diumenge. La reunió serà a les 19:30h.

 

Hospitalitat de Lurdes

També el dimecres es reunirà la junta de l’Hospitalitat. La reunió es farà a les 8 del vespre a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.

 

Cinema a la parròquia

Dijous 24 de novembre a les 19:00 h  als local parroquials: MAXIMILIAN  KOLBE

Pel·lícula basada en fets reals

 

Missa Familiar

El proper dissabte, dia 26, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar la primera Missa Familiar d’aquest curs. Serà “el tret de sortida” a l’Advent de la nostra parròquia. Està pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. No hi falteu!

 

Preparació per la celebració del Sagrament del Baptisme de les famílies que batejaran els seus fills el proper mes de novembre

Serà aquest diumenge, dia 27 de novembre, a les 6 de la tarda a la Sala St. Esteve. Encomanem, també, en la nostra pregària aquestes famílies.

 

Ordenacions a la nostra diòcesi

Aquest diumenge, dia 20 de novembre, a la nostra Església Catedral de Terrassa seran ordenats 3 preveres de mans del nostre bisbe. Encomanem els nous sacerdots a la nostra pregària.

 

Loteria de Nadal

Recordeu que ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 39.335

 

MISSA i EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM

Recordeu que cada divendres a les 7 de la tarda Celebrem l’Eucaristia i tot seguit us convidem a fer una estona de recolliment davant el Santíssim que resta exposat per la nostra pregària. Hi sou convidats!


15 de Novembre de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 de novembre del 2016

Ben volguts! Ens plau informar-vos i convidar-vos a assistir i gaudir del concert solidari a benefici del projecte de l’Índia de Mans Unides, que durem a terme gràcies a les generoses col·laboracions de l’Ajuntament de la Garriga i Cor Carlit Gospel, amb el repertori de “Buscant l’essència”, recentment interpretat al Liceu de Barcelona sota la direcció d’Anna Roqué. Us adjuntem un tast del concert. Al final de l’acte, farem el sorteig entre tots el assistents, d’un quadre a l’oli titulat “Índia”, obsequi de l’artista granollerí Emili Lloret. Demanem la vostra presencia per a gaudir-ne plegats. A tothom que ho ha fet possible, els estem molt agraïts. Us esperem al Teatre El Patronat, el proper diumenge dia 27, a les 6h de la tarda. Joan Quintana Anna Freixa Montse Viñets i equip de voluntaris de “Mans Unides La Garriga” Delegat SotsdelegadaDescarregar arxiu adjunt:

13 de Novembre de 2016

Notícies i Advertiments per la setmana del 14 al 20 de novembre del 2016

Intencions de pregària en les Misses Dilluns dia 14: Per tots els fidels difunts. Dimarts dia 15: Miquel Viaplana Oliveras. Dimecres dia 16: Ramon Uribarri Mijares, Esp. Alonso Navarro i Dolores Barba . Divendres dia 18: Juan Torras Trías, Mn. Jordi Mas Castells. Dissabte dia 19: 20:00h: Esp. Núria Bover Ros i Pere Corbo Lucas; Miquel Oliveras Jordana (39 Aniv.), Roser Sans Morera (2n Aniv.), Esp. Gertrudis i Àngel; Josep Maurí Serra, Diumenge dia 20: 9:30h: Pro Populo. 11:00h: Josep Serra Viñolas (12è Aniv.) i Josep Povill Puig. 20:00h: Fam. Riera-Marsà. Equip de Delegació Diocesana de Catequesi Aquest dimarts, a les 10 del matí, es reuirà l’Equip de la Delegació Diocesana de Catequesi. La Reunió serà a la seu de la Cúria de Terrassa. Lady’s Group També el dimarts, a les 16:00 es reunirà el grup que afectuosament anomenem de les “Ladys”. Un grup d’adults que es reuneix un parell de cops al mes per aprofundir en la fe i pregar juntes. Secretariat Interdiocesà de Catequesi Aquest dimecres a les 10 del matí es reunirà el Consell del Secretariat Interdiocesà de Catequesi. La reunió es farà a la seva seu a Barcelona. Portem-ho a la nostra pregària. Consell Presbiteral El Consell Presbiteral de la nostra diòcesi es reunirà també el dimecres d’aquesta setmana a les 11 del matí. Encomanem-ho en la pregària. Ordenacions a la nostra diòcesi El proper diumenge, dia 20 de novembre, a la nostra Església Catedral de Terrassa seran ordenats 3 preveres de mans del nostre bisbe. Encomanem els nous sacerdots a la nostra pregària. “Buscant l’Essència” concert solidari-COR CARLIT GOSPEL Loteria de Nadal Ja tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 39.335 La podreu trobar al sortir de les misses a la sagristia, també en el despatx parroquial i, mica en mica, en les botigues acostumades. Gràcies! Divendres: MISSA, EXPOSICIÓ DEL SANTÍSSIM, SAGRAMENT DE LA RECONCILIACIÓ. Recordeu que cada divendres a les 7 de la tarda Celebrem l’Eucaristia i tot seguit us convidem a fer una estona de pregària davant el Santíssim Sagrament que resta exposat per la nostra pregària. És també durant aquella estona d’intimitat amb el Senyor que aquells que ho vulguin poden atansar-se al Sagrament de la Reconciliació. Hi sou convidats! Aniversari Penya Barcelonista Divendres vinent, dia 18, a la Missa de les 7 del vespre, pregarem pels socis difunts de la Penya Barcelonista en la celebració del seu 33è. Aniversari. Hi sou convidats!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart