Parròquia de la Garriga

Descarregar notícia
 

25 de Febrer de 2017

Notícies i Advertiments per la setmana del 27 de febrer al 5 de març del 2017

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 27: Aurèlia Jané i Solé (15è Aniv).

Dimarts dia 28: Francesc Collell Roca.

Dimecres dia 1:  DIMECRES DE CENDRA. Conxita Sala (21è Aniv).

Divendres dia 3: St. Pancraç i St. Cristòfol.

Dissabte dia 4:

20:00h: Fam. Nualart-Barba

Diumenge dia 5:

9:30h: Pro Populo.

11:00h: Jordi Fontacaba Jordi.

20:00h: Fam. Blasi-Moreno.

 

Mans Unides

Des de l’Equip de Mans Unides de La Garriga volem traslladar a tota la nostra Comunitat Cristiana l’agraïment per la contribució a la Col·lecta Extraordinària que es va fer el darrer cap de setmana ( 18 i 19 d’aquest mes de febrer) en ocasió de la Campanya de Mans Unides d’enguany.  El total de la recapte a la nostra parròquia fou de 1.141€ que íntegrament s’afegiran a la resta del recollit a les parròquies de la nostra comarca. Gràcies, ben de debò, per la vostra generositat.

 

Defuncions

El dilluns 19 de febrer, va fer el seu traspàs a la casa del Pare Na Antònia Casulà Soler als 99 anys. Descansi en Pau!

 

Pastoral de La Salut

Aquest dilluns, dia 27, es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut. La Reunió es farà a les 10:30h del matí a la rectoria.

 

Catequesi Infantil

Aquesta setmana les catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 28 de febrer, a la Sala St. Esteve a les 16:30h.

Les catequistes del 1r Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 1 de març, a les 16:30h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor

 

Missa de funeral

La setmana vinent, celebrarem l’inici de la Quaresma en la litúrgia del Dimecres de Cendra, per aquest motiu, la Missa de Funerals que acostumem a celebrar els dimecres –en cas de cap defunció- es traslladarà al dimecres de l’altra setmana, dia 8 de març, a les 7 de la tarda.

 

Dimecres de Cendra

Aquest dimecres, dia 1 de març, comencem l’Exercici Quaresmal d’enguany.

Celebrarem l’Eucaristia amb la benedicció i imposició de la cendra a: a les 5 de la tarda a la capella de la Residència del Pilar i a les 7 de la tarda a l’Església Parroquial.

Recordem que el Dimecres de Cendra és dia de dejuni i d’abstinència. També és bo tenir present que tot i no ser dia de precepte és d’aquelles ocasions en la que s’hi escau molt participar de l’Eucaristia per tal de començar “amb bon peu” el camí que ens mena vers la gran festa Pasqual!

 

Vetlla de Pregària de Quaresma

“MESTRE, FEU QUE HI VEGI!”

 Dissabte, dia 4 de febrer, a les 21:30h al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós

 

Missa familiar

Dissabte vinent dia 4 de març, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar la Missa familiar d’aquest mes de març. Recordeu que aquesta Eucaristia està pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. Serà el “tret de sortida” de les famílies per la Cursa vers la Pasqua. Us esperem!!!

 

Via Crucis

Començant el dia 5 de març, cada diumenge de quaresma, i fins el dia 2 d’abril, tothom, grans i petits, som convidats a fer experiència de pregària tot acompanyant el Crist en el seu camí de Creu. Cada setmana de la quaresma resarem plegats el “Via Crucis” els diumenges a la 7 de la tarda. Fem un esforç per treure’ns la mandra del damunt i així poder-nos aplegar com a comunitat creient i viva que es disposa a viure joiosament una nova Pasqua.!

 

Preparació per la celebració del Sagrament del Baptisme de les famílies que batejaran els seus fills el proper mes de març

La reunió es farà aquest diumenge, dia 26 de febrer, a les 6 de la tarda a la Sala St. Esteve. Encomanem, també, en la nostra pregària aquestes famílies.

19 de Febrer de 2017

Notícies i Advertiments per la setmana del 20 al 26 de febrer del 2017

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 20: Josep Povill Puig.

Dimarts dia 21: Fam. Nualart-Barba.

Dimecres dia 22:  JOSÉ Mª SEBASTIÀ DE LA PRESA, ROSA PUIG i MAS, ELOISA ZAORA MARTÍNEZ (Funerals). Jaume Marata, Trino Campiña Fernández (2n Aniv.)

Divendres dia 24: Jaume Canet Aspa (1r Aniv.), Francesc Carreras Creus.

Dissabte dia 25:

20:00h: Joan Puig.

Diumenge dia 26:

9:30h: Jaume Carrera, Joan Cruz.

11:00h: Pere-Josep Segarra Isern, Teresa Masellas Pérez.

20:00h: Esp. José Mª Méndez Álvarez i Lola Olivé Roca.

 

Defuncions

El dimecres, dia 15 de febrer, van fer el seu traspàs a la casa del Pare Na rosa Puig i Mas als 91 anys i N’Eloisa Zamora Martínez als 86 anys. Que descansin en pau. Encomanem-les en la pregària.

 

 

MANS UNIDES

Col·lecta extraordinària

 

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per MANS UNIDES. Gràcies pel vostre esforç i generositat!

 

 

Santuari de Puiggraciós

Aquest diumenge, dia 19 de febrer, a les 5 de la tarda, tindrà lloc a Puiggraciós, la conferència: “Les esglésies que els apòstols van iniciar, testimonis i conflictes.” a càrrec del P. Xavier Alegre, jesuïta, molt versat en el tema. Hi esteu tots convidats.

 

Aplec dels Garriguencs a Puiggraciós

Amb voluntat de sumar esforços per impel·lir de nou el nostre “Vot de Poble”, “l’Aplec dels Garriguencs” al Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós, aquest dilluns, dia 20 de febrer, a les 8 del vespre ens reunirem a les dependències de l’ajuntament representants del Consistori Municipal, del Centre Excursionista de La Garriga, de l’Agrupació Sardanista i de la Parròquia.

 

 

 

Arxiprestat de Montbui-Puiggraciós

El dimarts d’aquesta setmana ens es reuniran els preveres i diaques amb missió canònica al nostre arxiprestat. La reunió serà, com de costum, a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-ho en la pregària.

 

VIII Setmana de la Familia

En el marc de la 8ena Setmana de la Família que organitza la Delegació Diocesana de Pastoral Familiar del nostre bisbat, dimecres vinent, dia 22 de febrer, tindrem una dinàmica i interessant xerrada sobre “JESÚS ÉS LA NOSTRA PASSIÓ”.

En aquesta ocasió ens acompanyarà el Sr. Francesc Alert responsable del Servei d’Assessorament i del Departament de Comunicació de la “Passió d’Esparreguera”.

A la llum de l’espectacle que cada any capgira la vil·la d’Esparreguera volem ajudar a preparar-nos, conèixer i comprendre tot el que va passar a Jerusalem fa prop de 2000 anys.

La xerrada va adreçada a les famílies (pares, mares, infants, avis... tots i tothom) Us esperem el dimecres 22 de febrer a les 20:30 del vespre a la sala St. Esteve. No us ho deixeu perdre! No hi falteu!

 

Catequistes de Confirmació i KtColla

Es reuniran el proper divendres a les 19:30h. La reunió serà a la rectoria.

 

Trobada diocesana d’Acollidors de Matrimonis.

El dissabte, dia 25, són convocats a la Parròquia de Sta. Maria de Caldes, les parelles i persones que, a les nostres parròquies, fan el servei d’acollir i preparar al sagrament del matrimoni a les parelles que ho demanen. Agraïm aquest servei tan important i ho encomanem en la pregària.

 

Preparació per la celebració del Sagrament del Baptisme de les famílies que batejaran els seus fills el proper mes de març

La reunió es farà el diumenge vinent, dia 26 de febrer, a les 6 de la tarda a la Sala St. Esteve. Encomanem, també, en la nostra pregària aquestes famílies.

 

04 de Febrer de 2017

Notícies i Advertiments per la setmana del 6 al 12 de febrer del 2017

Intencions de pregària en les Misses

Dilluns dia 06: Pels malalts.

Dimarts dia 07: Pels qui són a les presons.

Dimecres dia 08: FRANCISCO PRADO RASTROLLO (Funerals).

Divendres dia 10: Fam. Nualart-Barba.

Dissabte dia 11:

20:00h: Pro Populo.

Diumenge dia 12:

9:30h: Pro Populo.

11:00h: Jordi Fontacaba Jordi, Pere-Josep Segarra Isern, Teresa Masellas Pérez.

20:00h: Pro Populo.

 

Defuncions

El dimarts dia 24 de gener, va fer el seu traspàs a la casa del Pare N’Antonina Valdés Guitián als 101 anys; i el dimecres d’aquesta darrera setmana, dia 1r de febrer ho feu en Francisco Prado Rastrollo als 84 anys. Que descansin en pau. Encomanem-los en la pregària.

 

St. Andreu de Samalús

Aquest diumenge, dia 5 de febrer, celebrarem l’Eucaristia a la parròquia de St. Andreu de Samalús a les 12 del migdia.

 

Col·lecta extraordinària per obres

Aquest cap de setmana, 4 i 5 de febrer, farem la col·lecta extraordinària per les obres. Gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.

 

Formació permanent per a preveres

Durant uns quants “dillunsos i dimartsos” el nostre Bisbat de Terrassa, conjuntament amb professorat de la Universitat Ramon Llull, ha organitzat un Curs de Formació Permanent per els capellans de la diòcesi. Aquest curs començarà la propera setmana, el dilluns i el dimarts, dies 6 i 7 de febrer. Les sessions s’imparteixen de les 10 del matí a 2/4 de 7 de la tarda i es faran al mateix bisbat, a Terrassa.

Mn. Santi hi assistirà i participarà d’aquest curs per la qual cosa els dies que hi hagi sessions no hi haurà Missa ni a la Residència del Pilar, ni a la Parròquia. Cada dia, però, a les 7 de la tarda, a l’església parroquial, hi haurà el res de les vespres i la celebració de la Litúrgia de la Paraula.

 

 

Reunió de Pares/Mares dels grups de la KT-Colla i de la KTKonfirmació

El dilluns d’aquesta setmana, dia 6, a les 20:30h es reuniran els pares/mares dels nois i noies que formen part d’aquests grups per tal de fer un seguiment de l’experiència catequètica i programar el que queda de trimestre.

Portem-ho tothom a la nostra pregària.

 

Escola St. Lluís Gonçaga

Aquest dimarts, a les 10 del matí, es reunirà l’Equip de Pastoral de l’Escola St. Lluís Gonçaga per tal de fer seguiment del trimestre i programar les activitats de la propera quaresma.

 

Pastoral de la Salut

Dimecres vinent, dia 8 de febrer, a les 19:30h, els voluntaris i voluntàries de la Pastoral de la Salut faran la seva reunió mensual. La reunió serà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes

 

Pregària Jove

Aquesta mes ens afegirem a la Pregària Jove que organitza la Delegació de Joventut a la parròquia de St. Esteve de Granollers. La pregària serà el proper divendres a les 9 del vespre.

 

Festa de la Mare de Déu de Lurdes

Dissabte vinent, dia 11 de febrer, celebrarem com cada any la festa de la Mare de Déu de Lurdes. Acompanyats en la processó i en l’eucaristia per les veus de la nostra Escolania Parroquial, començarem la celebració a les 8 del vespre.

Els qui pugueu, i ho vulgueu, ens trobarem a la Sala St. Esteve ¼ d’hora abans (3/4 de 7) per sortir des d’allí en processó, tot acompanyant la imatge de la Mare de Déu, i , donant la volta a l’església parroquial ens disposarem a celebrar l’Eucaristia Dominical tot tenint un record ben especial en la pregària pels malalts, llurs famílies i els professionals i voluntaris que els atenen. 

Junt amb l’Hospitalitat de Lurdes de la nostra parròquia us convidem a tothom a pregar pels nostres malalts i malaltes, sempre, i a fer-ho d’una manera ben especial el dia de la festa de la Mare de Déu. Us esperem! 

 

03 de Febrer de 2017

MISSA FAMILIAR

a l'església parroquial de St. Esteve de La Garriga aquest dissabte, dia 4 de febrer, a les 6 de la tarda.

Tornem a posar en marxa aquesta iniciativa que vol ajudar als infants i llurs famílies a viure més i millor la celebració de l’Eucaristia. Serà aquest dissabte vinent, dia 4 de febrer, a les 6 de la tarda. Com ja sabeu d’altres ocasions aquesta celebració va adreçada a tots els infants de la catequesi, els que s’hi preparen per la “comunió” i els que ja la han rebuda. Tots, amb les seves famílies, són convidats a viure la festa de la fe i a fer festa de la Vida del Crist que vol fer niu en els nostres cors. No hi falteu! Us esperem!!!

Abril 2018 (1)
Març 2018 (2)
Febrer 2018 (6)
Desembre 2017 (3)
Octubre 2017 (2)
Setembre 2017 (2)
Juliol 2017 (5)
Juny 2017 (5)
Maig 2017 (2)
Abril 2017 (7)
Març 2017 (4)
Febrer 2017 (4)
Gener 2017 (3)
Desembre 2016 (6)
Novembre 2016 (5)
Juliol 2016 (3)
Juny 2016 (4)
Maig 2016 (6)
Abril 2016 (6)
Març 2016 (5)
Febrer 2016 (4)
Gener 2016 (7)
Desembre 2015 (5)
Novembre 2015 (7)
Octubre 2015 (4)
Setembre 2015 (3)
Juliol 2015 (4)
Juny 2015 (5)
Maig 2015 (8)
Abril 2015 (7)
Març 2015 (8)
Febrer 2015 (3)
Gener 2015 (5)
Desembre 2014 (6)
Novembre 2014 (5)
Octubre 2014 (6)
Setembre 2014 (4)
Agost 2014 (3)
Juliol 2014 (4)
Juny 2014 (8)
Maig 2014 (5)
Abril 2014 (6)
Març 2014 (7)
Febrer 2014 (7)
Gener 2014 (6)
Desembre 2013 (7)
Novembre 2013 (4)
Octubre 2013 (7)
Setembre 2013 (4)
Agost 2013 (1)
Juliol 2013 (4)
Juny 2013 (8)
Maig 2013 (6)
Abril 2013 (4)
Març 2013 (6)
Febrer 2013 (6)
Gener 2013 (6)
Desembre 2012 (9)
Novembre 2012 (5)
Octubre 2012 (4)
Setembre 2012 (5)
Juliol 2012 (6)
Juny 2012 (6)
Maig 2012 (6)
Abril 2012 (8)
Març 2012 (4)
Febrer 2012 (5)
Gener 2012 (7)
Desembre 2011 (5)
Novembre 2011 (5)
Octubre 2011 (7)
Setembre 2011 (4)
Juliol 2011 (5)
Juny 2011 (7)
Maig 2011 (6)
Abril 2011 (6)
Març 2011 (5)
Febrer 2011 (6)
Gener 2011 (8)
Desembre 2010 (7)
Octubre 2010 (9)
Juny 2010 (5)
Maig 2010 (6)
Abril 2010 (4)
Març 2010 (4)
Febrer 2010 (6)
Gener 2010 (4)
Desembre 2009 (1)
Novembre 2009 (4)
Octubre 2009 (4)
Juliol 2009 (1)
Juny 2009 (4)
Maig 2009 (4)
Abril 2009 (4)
Març 2009 (6)
Febrer 2009 (6)
Gener 2009 (5)
Desembre 2008 (9)
Novembre 2008 (4)
Octubre 2008 (8)
Setembre 2008 (7)
Juliol 2008 (8)
Juny 2008 (21)
Maig 2008 (19)
Abril 2008 (9)
Març 2008 (1)
Febrer 2007 (5)


Pg. Dr Vich, 1· 08530 La Garriga · Tel: 93 871 46 91 Fax: 93 841 81 38 · e-mail: info@santestevelagarriga.org

Disseny web i programació: clickart