PARRÒQUIA DE SANT ESTEVE DE LA GARRIGA
--------------------------------------


Noticies
--------


25 de Novembre de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 26 de novembre al 2 de desembre del 2012Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 26: Esp. Salvador Singla i Emília Rocafort, Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 27: Esp. Josep i Francesca.
Dimecres dia 28: Francesc Collell Roca, Ramon Cebey Carballal (1r. Aniv).
Divendres dia 30: Fam. Vila i Furró.
Dissabte dia 1: acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Diumenge dia 2: 9’30 h: Joan Barrera Valls, Fam. Parera-Vilardebó-Espinasa.
11 h: Francisco Boter Ballester.
20 h: Rosa.
 
Catequesi
El dilluns, dia 26 de novembre, a les 18:30 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 27, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 28 de novembre, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
LA NOVA EVANGELITZACIÓ I
LA TRANSMISSIÓ DE LA FE.
 
Cicle de conferències a la parròquia de Santa Eulàlia de Ronçana.
 
Dilluns, dia 26 a les 9 del vespre:
La família i la transmissió de la fe. P. Gaspar Borda, Delegat Diocesà de Pastoral Familiar
 
Comissió de Litúrgia
Es reunirà el proper dimarts, dia 27, a les 20:45h a la Sala St. Esteve.
 
Hospitalitat de Lurdes
Dimecres vinent, dia 28, a les 20:30h es reuniran els membres de l’Hospitalitat per tal d’acabar d’enllestir el calendari d’activitats i visites de cara a les properes festes de Nadal. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
 
 
Festa Patronal a Samalús
Aquest divendres, dia 30, és la festa de l’apòstol St. Andreu, titular de la parròquia i patró del poble de Samalús. Aquell dia celebrarem l’Eucaristia a les 12 del migdia a l’església parroquial de St. Andreu. Tothom hi sou convidats!
 
A tothom que col·labora amb l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes i els voluntaris de la Pastoral de laSalut
Des de l’equip de responsables de la Pastoral de la Salut i l’Hospitalitat de Lurdes se us proposa, una any més, a fer una petita, senzilla i viscuda aturada a les nostres vides, per poder posar davant de Déu tota la tasca que es duu a terme entre els diferents grups. El recés l’hem programat pel dissabte, dia 1 de desembre, de les 10:00h fins a les 13:00h a la Casa de les Germanes Franciscanes del carrer Cardedeu.
 
Reserveu-se la data. Creiem que l’experiència pot valdre molt i molt la pena i que ens ajudarà a créixer com a persones i madurar un xic més la nostra fe. No ens ho deixem perdre!
 
Missa Familiar
També el dissabte vinent, a les 6 de la tarda, ens trobarem per celebrar la Missa Familiar amb la que es donarà “el tret de sortida” a l’Advent a la nostra parròquia. Esta pensada especialment pels infants i les seves famílies, però també per tots els que hi vulgueu participar. No hi falteu!
 
Col·lecta extraordinària per obres
 
El proper cap de setmana, 1 i 2 de desembre, farem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia. Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Loteria
Us recordem que tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 12.367. No us en quedeu sense!!! Gràcies!---------------------------------------------------------------


18 de Novembre de 2012

Nptícies i Advertiments per la setmana del 19 al 25 de novembre del 2012Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 19: Ramon García Muñoz (1r. Aniv), Gertrudis Roca Rota, Àngel Collell, Mercè Ricart eela, Miquel Oliveras Jordana (35è. Aniv), Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 20: Josep Serra (8è. Aniv).
Dimecres dia 21: Josep Torrents Novell (funeral).
Divendres dia 23: Jaume Marata (20è. Aniv), Pedro Fernández Quevedo.
Dissabte dia 24: Francesc Carreras Creus, Esp. Antoni Sansó i Roser Plans.
Diumenge dia 25: 9’30 h: Dionís.
11 h: Maria Portavella. 20 h: Llorenç Clavell Gordi (1r. Aniv), Carme Ginesta Cañellas.
 
Defuncions
Dijous dia 8 va lliurar el seu esperit al Pare Na Leonor Salas Iniesta, als 86 anys i divendres dia 16 En Josep Torrents Novell, als 89 anys. Que descansin en pau!
 
LA NOVA EVANGELITZACIÓ I
LA TRANSMISSIÓ DE LA FE.
 
Cicle de conferències a la parròquia de Santa Eulàlia de Ronçana.
 
Dilluns, dia 19 a les 9 del vespre:
L’anunci de l’Evangeli de Jesús als adults. Sra. Maribel Pou.
 
Missa Familiar
El mateix dilluns, també a lers 9 del vespre, es reunirà l’equip que prepara la Missa Familiar per acabar de parlar de l’Advent d’enguany i de la propera celebració.
 
Càritas
Aquest dimarts, a les 6 de la tarda, es reuniran l’Equip que coordina les distintes àrees de Càritas a la nostra parròquia, per mantenir un encontre amb una de les responsables de Càritas Diocesana al Vallès Oriental i poder comentar, amb ella, la nostra realitat pel que fa a la problemàtica social del nostre poble i de voluntariat a la nostra parròquia. La reunió es farà a la rectoria.
 
 
Mans Unides La Garriga
El mateix dimarts, dia 20, a les 9 del vespre es trobaran els voluntaris de Mans Unides de La Garriga per tal d’entomar la recta final de la Campanya d’enguany i programar el trimestre.
 
Pares i Mares d’infants de Catequesi
 
També el dimarts, 20, a les 9 del vespre convoquem a tots els pares i mares dels infants que participen a la Catequesi Infantil per tal de participar en la sessió de formació que varem aplaçar la setmana anterior sobre COM PREPARAR, CELEBRAR I VIURE L’ADVENT A CASA. Recordem que la xerrada anirà a càrrec de Mn. David Abadias, rector de la parròquia de Matadepera i expert en catequesi i pastoral d’infants, adolescents i joves.
Us hi esperem!!!!
 
Banc d’Aliments de Càritas La Garriga
A les 19:30h del dimecres, dia 21 de novembre, es reuniran els voluntaris i voluntàries que col·laboren al Banc d’Aliments de la nostra Parròquia per tal de parlar, programar i coordinar la Campanya de Nadal d’enguany. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
 
Consell Pastoral
El mateix dimecres, a les 9 del vespre, es reunirà el Consell Pastoral de la nostra parròquia per fer el seguiment del curs. La reunió serà a la rectoria.
 
Animadors de cants a les misses
Dijous vinent, dia 22, a les 9 del vespre, es reuniran els animadors de cants de les distintes celebracions eucarístiques de la nostra parròquia per preparar junt tot el tema musical i de cants del proper advent/nadal. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
Loteria
Us recordem que tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 12.367. Ens pot tocar la grossa, però si la venem tota, segur que ens toca la col·laboració que es fa en cada papereta i és un bon ajut per la Parròquia. Gràcies!---------------------------------------------------------------


11 de Novembre de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 12 al 18 de novembre del 2012Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 12: Juanita Portet i difunts de la Coral Flors de Tardor. Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 14: Antonio Jiménez Clarambo (funeral)
Divendres dia 16: En el 29è Aniversari de la Penya Barcelonista de La Garriga, per tots els socis i sòcies difunts.
Dissabte dia 17: Joan Torras Trias, Joaquima Villanova, Ramon Ciurans, Petronila Caballeria, José Delmuns.
Diumenge dia 18: 9’30 h: Mn. Jordi Mas Castells (2on Aniversari).
11 h: Fidel Díez Villarroel. 20 h: Fam. Riera-Marsà.
 
Defuncions
Dimecres passat, dia 7 de novembre, va lliurar el seu esperit al Pare l’Antonio Jiménez Clarambo als 82 anys. Que descansi en pau!
 
Baptismes
Diumenge dia 4 de novembre va rebre les aigües baptismals en Carlos Ruiz Barrera. Benvingut a la nostra comunitat cristiana!
 
Catequesi
El dilluns, dia 12 de novembre, a les 18:30 de la tarda a la rectoria, es reuniran les catequistes de 2n Curs de Catequesi Infantil que la fan el dilluns i el dijous. La resta de catequistes de 2n Curs es reuniran el dimarts, dia 13, a la Sala St. Esteve a les 16:15h
Les catequistes de 1r Curs de Catequesi Infantil es reuniran el dimecres, dia 14 de novembre, també a les 16:15 a la Sala St. Esteve.
 
LA NOVA EVANGELITZACIÓ I
LA TRANSMISSIÓ DE LA FE.
 
Cicle de conferències a la parròquia de Santa Eulàlia de Ronçana.
 
Dilluns, dia 12 a les 9 del vespre:
Una nova etapa de l’evangelització. Teologia i pastoral. Mn. Xavier Morlans.
 
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
El matí d’aquest dimecres es reuniran els preveres del nostre arxiprestat.
Consell d’Economia
El mateix dilluns, a les 9 del vespre, es reunirà el Consell Parroquial d’Economia amb el Delegat Episcopal d’Economia per valorar la situació econòmica de la nostra parròquia.
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
El matí d’aquest dimecres es reuniran els preveres del nostre arxiprestat.
 
Pastoral de La Salut
També el dimecres, dia 14, a les 9 del vespre es reuniran el voluntaris de la Pastoral de la Salut per continuar aprofondint en la seva formació i coordinar-se en llurs visites i activitats. La reunió serà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Pares i Mares d’infants de Catequesi
 
El mateix dimecres, 14, també a les 9 del vespre convoquem a tots els pares i mares dels infants que participen a la Catequesi Infantil per tal de participar en una sessió de formació sobre COM PREPARAR, CELEBRAR I VIURE L’ADVENT A CASA. La xerrada anirà a càrrec de Mn. David Abadias, rector de la parròquia de Matadepera i expert en catequesi i pastoral d’infants, adolescents i joves.
 
Loteria
Us recordem que tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 12.367. Ens pot tocar la grossa, però si la venem tota, segur que ens toca la col·laboració que es fa en cada papereta i és un bon ajut per la Parròquia. Gràcies!
 
 
Pelegrinatge a Terra Santa de la Parròquia de St. Genís de L’Ametlla
Del dia 19 al 27 de febrer de 2013. Volem fer una experiència de fe cristiana des d’aquell racó del nostre món on Déu es va encarnar, va passar predicant i fent el bé, hi va morir i va ressuscitar-hi.
Van sortint cristians i cristianes que s’hi interessen pel pelegrinatge, hem de començar a concretar els nostres compromisos i veure amb qui comptem i som.
Demaneu més informació a Mn. Santi.---------------------------------------------------------------


04 de Novembre de 2012

LA NOVA EVANGELITZACIÓ i LA TRANSMISIÓ DE LA FE

Cicle de conferències a la parròquia de Santa Eulàlia de Ronçana.


Els dilluns 5, 12, 19 i 26 de novembre a les 21:00:
 
Dilluns, dia 5:
La nova evangelització. Un repte per sortir de la indiferència. P. Ignasi Ricard.
 
Dilluns, dia 12:
Una nova etapa de l’evangelització. Teologia i pastoral. Mn. Xavier Morlans.
 
Dilluns, dia 19:
L’anunci de l’Evangeli de Jesús als adults. Sra. Maribel Pou.
 
Dilluns, dia 26:
La família i la transmissió de la fe. P. Gaspar Borda.---------------------------------------------------------------


04 de Novembre de 2012

Notícies i Advertiments per la setmana del 5 a l'11 de novembre del 2012Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 5: Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 7: Ernest Boix, José Ramon Uribarri Míjares (5è. Aniv), Alonso Navarro (13è. Aniv).
Diumenge dia 11: 9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori.
 
Baptismes
Dissabte dia 27 va rebre les aigües baptismals en Juan David Rodríguez Ortiz. Benvingut a la nostra comunitat cristiana!
 
LA NOVA EVANGELITZACIÓ I
LA TRANSMISSIÓ DE LA FE.
 
Cicle de conferències a la parròquia de Santa Eulàlia de Ronçana.
 
Els dilluns 5, 12, 19 i 26 de novembre a les 21:00:
Dilluns, dia 5:
La nova evangelització. Un repte per sortir de la indiferència. P. Ignasi Ricard.
Dilluns, dia 12:
Una nova etapa de l’evangelització. Teologia i pastoral. Mn. Xavier Morlans.
Dilluns, dia 19:
L’anunci de l’Evangeli de Jesús als adults. Sra. Maribel Pou.
Dilluns, dia 26:
La família i la transmissió de la fe. P. Gaspar Borda.
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
Aquest dilluns, a les 9 del vespre es reunirà el Patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga. La reunió es farà a la Sala St. Esteve
 
Pastoral de La Salut
Dimarts, dia 6 de novembre, a 2/4 d’11 del matí, es reunirà l’Equip Coordinador de la Pastoral de La Salut. La reunió es farà a Les Franciscanes del carrer Cardedeu.
 
Col·lecta extraordinària per obres
Recordeu que aquest cap de setmana, 3 i 4 de novembre, fem la col·lecta extraordinària per obres de la parròquia.
Un cop més, gràcies a tothom pel suport, l’ajut i la generositat.
 
Loteria
Us recordem que tenim loteria de Nadal. Aquest any és el nº 12.367. Ens pot tocar la grossa, però si la venem tota, segur que ens toca la col·laboració que es fa en cada papereta i és un bon ajut per la Parròquia. Gràcies!
 
Pelegrinatge a Terra Santa de la Parròquia de St. Genís de L’Ametlla
Del dia 19 al 27 de febrer de 2013. Volem fer una experiència de fe cristiana des d’aquell racó del nostre món on Déu es va encarnar, va passar predicant i fent el bé, hi va morir i va ressuscitar-hi.
Van sortint cristians i cristianes que s’hi interessen pel pelegrinatge, hem de començar a concretar els nostres compromisos i veure amb qui comptem i som.
Demaneu més informació a Mn. Santi.
 
Trobada Jove
El proper dissabte, 10 de novembre, convoquem la segona de les TROBADES JOVES d’aquest curs. Com veieu en aquesta ocasió canviem el format. En trobarem DISSABTE vinent a les 6 DE LA TARDA, al lloc de costum, La Sala St. Esteve.
 
Recordem que la TROBADA JOVE vol ser un moment d’expressió de vida i de fe pels nostres adolescents i joves, tot celebrant l’Eucaristia i compartint l’amistat. Com a dades orientatives hem pensat en els nois i noies de la ESO i BATXILLERAT dels diferents grups de catequesi (o no, no és necessari ni imprescindible, podeu convidar a qui vulgueu) de les nostres parròquies i dels voltants. Prou que ho sabeu però volem insistir en que és una TROBADA oberta i que podeu convidar a tothom qui vulgueu. Au, doncs, reservem-nos la data! Us hi esperem!