PARRÒQUIA DE SANT ESTEVE DE LA GARRIGA
--------------------------------------


Noticies
--------


26 de Abril de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 27 d'abril al 3 de maig del 2015Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 27: Montserrat Carrera, Lluís Tort Terrés, Esp. Julià Julià i Maria Noguera, Montserrat Prió Rutllan, Montserrat Damesón, Fam. Nualart-Barba, Difunts del Barri de la M.D. de Montserrat.
Dimarts dia 28: Francesc Collell Roca.
Dimecres dia 29: Ramon Marcellés Codinachs.
Divendres dia 1: Ramon Marcellés Codinachs, acció de gràcies a Sant Pancraç i Sant Cristòfol.
Diumenge dia 3: 9’30 h: Joan Barrera Valls. 11 h: Miquela Furriol (1r. Aniv).
 
Baptisme
Dissabte passat, dia 18, va rebre les aigües baptismals Clarís Esteban Muñoz i aquest divendres, dia 24, Chloé i Paula Lefrançois Cobos. Benvingudes a la nostra comunitat cristiana!
 
Amonestacions
Properament contrauran matrimoni canònic En Salvador Prat Dalmau amb Na Míriam Creus Parente, tots dos de La Garriga i En Cristian Alejandro Justicia amb Na Blanca Bruguet Solé, tots dos de La Garriga. Moltes felicitats!
 
Preparació al Baptisme
Aquest diumenge, dia 26, a les 18:00h hi haurà la trobada amb les famílies que batejaran llurs infants al llarg del proper mes de Maig per tal de preparar la celebració. Encomanem-los, també, en la nostra pregària.
 
Pares i Mares de Confirmació
Aquest dilluns, dia 27, a les 9 del vespre es reuniran els pares i mares dels adolescents i joves que es preparen per rebre el Sagrament de la Confirmació i que el rebran el dissabte 30 de maig a la missa de les 8 del vespre. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
 
Arxiprestat Montbui-Puiggraciós
Aquest dimarts al matí es reuniran els capellans que serveixen les parròquies del nostre arxiprestat. La reunió serà a la rectoria de l’Ametlla. Encomanem-los en la pregària.
 
Col·legi de Consultors del Bisbat
Es reunirà aquest dimecres a les 11 del migdia a la seu de la Cúria Diocesana.
 
Comunions
Divendres vinent, 1 de maig, hi haurà les tandes de les celebracions eucarístiques en les quals els nens i nenes que han fet els dos primers cursos de catequesi infantil, participaran per primera vegada, plenament, de l’Àpat Pasqual. La nostra enhorabona a totes les famílies i llurs infants. Per part de la comunitat cristiana mirem de tenir-los ben presents en les nostres pregàries.
 
Aquell dia les misses seran a les 11:00h, 12:30h, 16:30h i 18:00h. No hi haurà missa a les 9:45h a la capella del Pilar, ni tampoc a les 20:00h a l’església parroquial. Disculpeu les molèsties.
 
Col·lecta Extraordinària per Obres
 
El proper cap de setmana (dissabte 2 i diumenge 3 de maig) farem, com cada mes, la col·lecta extraordinària per les obres de la Parròquia. Gràcies a tothom per la vostra generositat.
 
Missa a Samalús
Diumenge vinent, 3 de maig, primer diumenge del mes, com de costum, celebrarem l’Eucaristia a l’església parroquial de Sant Andreu de Samalús a les 12:00h del migdia. Hi sou convidats a acompanyar-nos tots aquells que ho vulgueu!---------------------------------------------------------------


19 de Abril de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 20 al 26 d'abril del 2015Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 20: Fam. Nualart-Barba.
Dimecres dia 22: JULIÀ GARRIGA PUIG, MANUEL SALVADOR TORRA, FRANCISCA BONET BATET (funeral), Jaume Marata, Jordi Izquierdo, Jordi Massas.
Divendres dia 24: Francesc Carreras Creus.
 
Baptisme
Dissabte passat, dia 11, va rebre les aigües baptismals Ayan Naranjo Bernabeu. Benvingut a la nostra comunitat cristiana!
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 11, va lliurar el seu esperit al Pare En Joan Esteban Urios, als 79 anys; el dimarts dia 14 també ens va deixar En Julià Garriga Puig, als 60 anys; el dia 15 En Manuel Salvador Torra, als 96 anys i el dia 16, Na Francisca Bonet Batet, als 83 anys. Que descansin en pau!
 
Tres Tombs a La Garriga
L’Associació d’Amics dels Tres Tombs organitza, un any mes, aquesta diada vinculada a la festa de St. Antoni Abat. Aquest diumenge, dia 19 d’abril, acabada la missa de les 11h, a la plaça de l’Església, hi haurà la tradicional benedicció de cavalls, carros, cavalcadures... Tothom és convidat!
 
Catequistes de Confirmació
El dilluns, dia 20 d’abril, a les 18:30 a la rectoria, es reuniran els catequistes de confirmació.
 
Catequesi Infantil
Aquesta setmana les catequistes de 2on Curs es reuniran el dimarts, dia 21 d’abril, a la Sala St. Esteve a les 16:15h.
Les catequistes del 1er Curs de Catequesi ho faran el dimecres, dia 22, a les 16:15h també a la Sala St. Esteve. Confiem-ho, en la pregària, al Senyor
 
Consell d’Economia
Es reunirà el proper dimarts, 21, a les ¾ de 9 del vespre a la rectoria.
 
Càritas
L’equip de responsables de Càritas es trobarà el dimecres vinent, dia 22, a les 18:30h a la rectoria.
 
Comissió de Litúrgia
El mateix dimecres, a les 20:45h, es reuniran els membres de la Comissió de Litúrgia. La reunió es farà a la Sagristia Major.
Renovació de les Promeses del Baptisme
Dissabte vinent, a les 18:30h, en una cerimònia íntima i senzilla, els nens i nenes que d’aquí poques setmanes participaran per primera vegada de la Taula del Crist, renovaran les promeses del Baptisme. És un acte, el de la professió de fe, important i fonamental en la vida d’aquests infants, i que dóna ple sentit al que faran i celebraran d’aquí pocs dies, quan visquin la seva primera comunió. Acompanyem-los tots amb la nostra pregària personal.
 
Preparació del Baptisme
Diumenge vinent, dia 26, a les 6 de la tarda, ens trobarem amb els pares que han demanat el Baptisme pels seus fills el mes de maig. La reunió serà a la Sala St. Esteve.
 
Aplec de Puiggraciós
En acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós. Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha. Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 del matí del diumenge 26 d’abril. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge. Una bona colla de famílies i grups de la parròquia i d’altres entitats del poble, ens hi quedarem a dinar!!! Animeu-se! Reserveu-vos el dia. No hi falteu!
 
Diumenge vinent, dia 26 d’abril, SUPRIMIREM LES MISSES DE LES 9:30 i DE LES 11 DEL MATÍ per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble a les 10:30h al Santuari de Puiggraciós
 
Hospitalàries de la Santa Creu
Des del dilluns dia 13 d’abril fins al dijous dia 23, les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu estan vivint el seu Capítol General. Encomanem-les en la pregària.---------------------------------------------------------------


19 de Abril de 2015

OFICI DELS GRARRIGUENCS AL SANTUARI DE LA MARE DE DÉU DE PUIGGRACIÓS.

Vot de Poble de la vil·la de La Garriga i de la seva parròquia de St. Esteve.En acostar-se el quart diumenge del mes d’abril, els garriguencs i les garriguenques anem girant el cap i posant els ulls damunt la serra, en el petit cim de Puiggraciós on el Santuari guarda la estimada i venerada imatge de la Mare de Déu de Puiggraciós. Vers aquesta petita llar de Maria s’encaminen els nostres peus, menuts, grans i gegantins! Tots volem fer cap al cim, per “coronar” i donar compliment de la promesa que els nostres majors feren segles ha.
 
Recordeu que la missa al Santuari serà a les 10:30 del matí del diumenge 26 d’abril. Tot seguit, com cada any, hi haurà ball de sardanes i el vermut que ens conviden a estrènyer els llaços d’amistat i de bon veïnatge i que organitzen els bons amics del Centre Excursionista Garriguenc.
 
Una bona colla de famílies i grups de la parròquia i d’altres entitats del poble, ens hi quedarem a dinar (si fa bo, clar)!!!
 
Animeu-se!Reserveu-vos el dia. No hi falteu!
 
Diumenge vinent, dia 26 d’abril, SUPRIMIREM LES MISSES DE LES 9:30 i DE LES 11 DEL MATÍ per poder participar (tothom qui ho vulgui) de la missa de Vot de Poble a les 10:30h al Santuari de Puiggraciós.
 ---------------------------------------------------------------


12 de Abril de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 13 al 19 d'abril del 2015Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 13: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 14: Manuel Fernández Bertran (3er Aniv.), Esp. Ramon Bulbena i Rosalia Surigué, Mariano Catalán Piquer, Esp. Antonina Garriga (14 Aniv) i Joan Baldich.
Dimecres dia 15: JOSÉP RAMISA LUESMA, DOLORES TRUJILLO RESINA (Funerals), Alexandre Blancafort.
Divendres dia 17: Joan Torras Trías
Dissabte dia 18: Mn. Jordi Mas Castells, Esp. Ernest Boix (10è Aniv) i Teresa Rocasalbas, Mª Jesús García Saucedo (1r Aniv)
Diumenge dia 19:
9’30 h: Fam. Aguilar-Martín.
11 h: Pro Populo.
20 h: Fam. Riera-Marsà
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 4, va lliurar el seu esperit al Pare En Josep Ramisa Luesma, als 84 anys; i dimarts dia 7 Na Dolores Trujillo Resina, als 91 anys. Que descansin en pau!
 
VISITA PASTORAL
Diumenge vinent, dia 19, el nostre Bisbe celebrarà la Missa Estacional a la parròquia de Santa Maria de Llerona. La missa serà, com cada diumenge, a ¾ d’11 del matí. Acabada la Celebració Eucarística el Bisbe es trobarà i departirà amb la feligresia de la parròquia veïna, visitarà els locals, dependències i temple, etc. Encomanem-ho en la pregària.
 
Fundació St. Lluís Gonçaga
Dilluns, dia 13 d’abril, a les 9 del vespre es reunirà el patronat de la Fundació St. Lluís Gonçaga. La Reunió es farà a la Sala de la Mare de Déu de Lurdes.
 
Noces d’Or i Argent
També quest dilluns, dia 13 d’abril, a les 9’30 del vespre es reuniran les parelles que enguany celebren els seus 25 i 50 anys de casats. Si en coneixeu cap parella que ho celebrin i ho vulguin fer amb tots nosaltres ja els hi podeu fer saber el dia, l’hora i el lloc d la reunió. Us esperem! Feu-ho córrer!
 
Catequesi Infantil
Dimarts de la setmana entrant, dia 14, a les 9 del vespre es reuniran el pares i mares dels infants que enguany participaran per primera vegada de l’Eucaristia. Es trobaran en un primer moment a la Sala St. Esteve. Com ja s’ha avisat als pares, és molt important la participació i assistència a aquesta reunió car es tracta de la preparació immediata abans del dia de les comunions. Si us plau, no hi falteu!
 
Hospitalitat de Lurdes
El proper dimecres, dia 15, a les 19:30h es reunirà la Junta de l’Hospitalitat de Lurdes. La reunió es farà a la sala de la Mare de Déu de Lurdes.
Consell Pastoral
El mateix dimecres, a les 21:00h es reunirà el Consell Pastoral de la nostra parròquia per preparar la Visita Pastoral que el Bisbe farà a les parròquies del nostre arxiprestat. La reunió es farà a la Sala St. Esteve.
 
El diumenge 17 de maig, a les 11 del migdia hi haurà la Missa Estacional a la nostra parròquia de St. Esteve. És la missa que presideix el Bisbe i que, a cada parròquia que visita, obre pas a la pròpia Visita Pastoral. Reserveu-vos la data.
 
Trobada de Pastoral de les Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa
Els alumnes de 2on de la ESO de les escoles diocesanes i parroquials del nostre bisbat participaran aquest dijous, dia 16 de maig, d’un encontre lúdic, festiu i formatiu alhora. Totes quatre escoles faran cap, de bon matí, a Tiana (Maresme) on seran rebuts pel nostre Bisbe a la casa de les Franciscanes d’aquella població. Al llarg del matí i a través d’una gimcana els nois i noies arribaran a l’ermita de l’Alegria on, després d’una pregària, dinarem plegats i compartirem una bona estona d’intercanvi d’experiències. Els hi desitgem una bona diada.
 
Recés
Una aturada en el nostre dia a dia
 
La Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia ens conviden a compartir una estona de reflexió, silenci i pregària.
Vine amb nosaltres al recés que farem el proper dissabte 18 d’abril de 10:00 h a 13:30 h a la Casa d'Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. (Carrer Cardedeu 25)
 
En un recés tenim el temps per a fer més conscient la presència personal de Jesús amb nosaltres i en nosaltres.
 
Us esperem! Reserveu-vos la data! És obert a tothom!!!!
 
Tres Tombs a La Garriga
Diumenge vinent, dia 19 d’abril, al voltant de les 12 del migdia, hi haurà la tradicional Passada dels Tres Tombs. L’Associació d’Amics dels Tres Tombs organitza, un any mes, aquesta diada vinculada a la festa de St. Antoni Abat. Cap al migdia, a la plaça de l’Església, hi haurà la tradicional benedicció de cavalls, carros, cavalcadures... Tothom és convidat!---------------------------------------------------------------


12 de Abril de 2015

RECÉS PASQUAL

Una aturada en el nostre dia a dia


La Comissió de Litúrgia de la nostra parròquia ens conviden a compartir una estona de reflexió, silenci i pregària.
 
Vine amb nosaltres al recés que farem el proper dissabte 18 d’abril de 10:00 h a 13:30 h a la Casa d'Espiritualitat de les Franciscanes Missioneres de la Immaculada Concepció. (Carrer Cardedeu 25)
 
En un recés tenim el temps per a fer més conscient la presència personal de Jesús amb nosaltres i en nosaltres.
 
Us esperem! Reserveu-vos la data! És obert a tothom!!!!---------------------------------------------------------------


05 de Abril de 2015

Notícies i Advertiments per la setmana del 6 al 12 d'abril del 2015Intencions de pregària en les Misses
Dilluns dia 6: Fam. Nualart-Barba.
Dimarts dia 7: Jaume Valls Font (26è. Aniv).
Divendres dia 10: Fam. Sansó-Plans, Joan Galvany Ventura (20è. Aniv).
Diumenge dia 12:
9’30 h: Jaume Carrera Vilamala, Joan Cruz, Ànimes del Purgatori.
11 h: Esp. Pere Espinasa Oliveras i Esperança Gironès Ventura.
20 h: Eulàlia Girbau Pocurull (1r. Aniv).
 
Matrimoni
Dissabte passat, dia 28, van contraure matrimoni En David Sanguino López amb Na Carolin Von der Mosel. Moltes felicitats!
 
Defuncions
Dissabte passat, dia 28, va lliurar el seu esperit al Pare Na Herminia Fernández Álvarez, als 84 anys; diumenge dia 29 En Josep Castro Martínez, als 79 anys i el disabte dia 4 d’abril en José Ramisa Luesma, als 84 anys. Que descansin en pau!
 
Reunions de Catequistes
Dimarts, dia 7, a les 16:15 tenim reunió amb les catequistes de 2n. curs de Catequesi Infantil i l’endemà, dia 8, a la mateixa hora, ho faran les catequistes del 1r curs. Aquestes seran a la sala Sant Esteve!
 
Pastoral de la Salut
També el dimarts, dia 7 a les 10:30h es reunirà l’Equip de Responsables de la Pastoral de La Salut; i el dimecres dia 8, a les 19:30 es reuniran els voluntaris que porten la Pastoral de la Salut.
 
Missa de funeral
La setmana vinent, com que el dimecres celebrem s’escau dins l’Octava de Pasqua, la Missa de Funerals es celebrarà a l’altra setmana el dimecres dia 15, a les 8 del vespre.
 
Jornada Esportiva de les Escoles Diocesanes i Parroquials del Bisbat de Terrassa
Els alumnes del 5è de Primària  de les escoles diocesanes i parroquials del nostre bisbat participaran aquest dijous, dia 9 d’abril, d’una Jornada Esportiva conjunta. Totes quatre escoles faran cap, de bon matí, aquí a La Garriga al Pavelló Municipal de Can Noguera. Al llarg de tot el dia els nois i noies, amb els seus professors viuran una jornada d’intercanvi, formació, amistat i esport. Els hi desitgem una bona diada.
 
Trobada Pasqual de Catequistes de l’Arxiprestat
Divendres vinent, dia 10 d’abril, hi haurà la Trobada Pasqual de Catequistes del nostre arxiprestat de Montbui-Puiggraciós. Enguany la Trobada es fa a la parròquia de Sta. Maria del Caldes de Montbui. Tots junts ens afegirem a l’eucaristia de les del vespre a aquella parròquia. Acabada la missa compartirem un sopar de germanor i una estona d’intercanvi d’amistat i vivències. Preguem per totes les catequistes de les nostres parròquies tot donant gràcies a Déu pel seu servei desinteressat i el seu valuosíssim treball.
 
Pregària jove
Aquell mateix divendres, dia 10, a les 21:30 del vespre, els joves tenen la pregària de cada mes. No deixeu de venir a compartir aquesta estona de trobada amb Jesús. Us hi esperem!---------------------------------------------------------------


05 de Abril de 2015

BONA PASQUA!